Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μαϊκόν και Σέζαρ φεύγουν, Ντε Γιόνγκ και Περέιρα έρχονται;

Η πολιτική λιτότητας στις ομάδες του Μιλάνου συνεχίζεται, καθώς μετά τη Μίλαν και η Ίντερ επιθυμεί να ξεφορτωθεί τα βαριά της συμβόλαια. Ως εκ τούτου κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται οι Μαϊκόν και Ζούλιο Σέζαρ, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αγωνιστούν στο ίδιο πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν και συγκεκριμένα στο αγγλικό.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του από τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Τότεναμ να έχει έρθει σε επαφή μαζί του, όμως η ΚΠΡ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις επίσημες διαπραγματεύσεις με τους «νερατζούρι».

Όσον αφορά τον Μαϊκόν, η Ίντερ δεν μπορεί να αντέξει άλλο το συμβόλαιό του και σχεδιάζει να προτείνει ανταλλαγή στην Μάντσεστερ Σίτι, ούτως ώστε να φέρει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ. Οι Ιταλοί ελπίζουν πως οι «σίτιζενς» θα πουν το «ναι», ποντάροντας στο θαυμασμό που τρέφει ο Μαντσίνι για τον Βραζιλιάνο δεξί μπακ από την εποχή που ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ. Παράλληλα, ο Ολλανδός μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο Μάντσεστερ, όμως ο ερχομός του Ρόντγουελ ενδέχεται να του περιορίσει αισθητά το χρόνο συμμετοχής του, γεγονός που ίσως τον μεταπείσει να μετακομίσει στο Μιλάνο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα», o Αλβάρο Περέιρα της Πόρτο αποτελεί διακαής πόθος του Σταματσιόνι, με τους «δράκους» να τον παραχωρούν με 15 εκ. ευρώ, όμως στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις υπάρχει χάσμα 3 εκ. ευρώ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: