Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Ψάχτηκε» για Άλαν Κάρντετς!!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η προσπάθεια του Άρη να δημιουργήσει και να… στεριώσει ένα ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργασίας με τη Μπενφίκα, που δεν θα ξεκινήσει και θα σταματήσει στην απόκτηση του Νούνο Κοέλιο. Οι «κίτρινοι» έχουν αποκτήσει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους Πορτογάλους και στη λίστα των υπό παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού ποδοσφαιριστών ξεχώρισαν τις προηγούμενες ημέρες, την εξαιρετική, αλλά δύσκολη περίπτωση του Άλαν Κάρντετς

Ο 23χρονος επιθετικός ανήκει επίσης στο ρόστερ των «αετών» της Λισαβόνας, αλλά δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου του 1989 στο Μπάρα Μάνσα της Βραζιλίας. Άρχισε την καριέρα του από τη Βάσκο Ντε Γκάμα το 2007 και το 2010 μεταπήδησε στη Σάντος όπου στην καλύτερή του σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές και σημείωσε 7 γκολ. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάντος, αποτέλεσαν το «διαβατήριο» για τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, όπου μέτρησε 20 συμμετοχές και τρία γκολ στην πρώτη του χρονιά. Επειδή όμως δεν κατάφερε να «στεριώσει» στο ρόστερ, παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στη Σάντος, αποτελώντας το επιθετικό δίδυμο της ομάδας με τον Νεϊμάρ, ενώ επίσης έχει φορέσει σε 15 αγώνες τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας Under 23!

Θέλει να μείνει στη Σάντος

Από την πρώτη στιγμή, που ο Κάρντετς τέθηκε υπόψη των ανθρώπων του Άρη, η περίπτωση του ασφαλώς ξεχώρισε και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας, όμως όπως διαπιστώθηκε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προχωρήσει ο δανεισμός του στους «κίτρινους». Αιτία είναι πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει για μια ακόμη χρονιά δανεικός στη Βραζιλία και τη Σάντος, παρότι οι «κίτρινοι» εξακολουθούν να παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του καιροφυλακτώντας για το ενδεχόμενο απόκτησής του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: