Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πήραν παράταση ΠΑΟ και Ηρακλής!!

Νέα παράταση πήραν οι ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή για την εξέταση του φακέλου τους από την ΕΕΑ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού.
Πήραν παράταση ΠΑΟ και Ηρακλής
Μία πολύ θετική εξέλιξη περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, καθώς τα δύο ιστορικά σωματεία πήραν παράταση για την εξέταση των φακέλων τους από την ΕΕΑ, γεγονός που τους δίνει μία πολύτιμη ανάσα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Οι «Πράσινοι» αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με τις οφειλές προς τον Γάλλο ακραίο Γκιγιόμ Σαμικά, ο οποίος δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει πίσω και να δεχτεί τον διακανονισμό που του προτείνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τον φόρτο εργασίας που έχουν προκαλέσει οι 8 ΠΑΕ που παλεύουν να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα και κατάφερε να πάρει την παράταση που ήθελε.
Τώρα αναμένεται να γίνει νέα προσέγγιση στον δικηγόρο του Σαμικά, προκειμένου να δουν τις προθέσεις του και να ζητήσουν μία αντιπρόταση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του χρωστάει η ομάδα.
Και επειδή μαζί με την γλάστρα ποτίζεται και ο βασιλικός, ο Ηρακλής επωφελείται από την κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς θα έχει χρόνο να βρει μία λύση με το ΑΦΜ του, προκειμένου να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: