Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Ναι» σε Βίλας-Μπόας,«όχι» σε Premier League από Φαλκάο!

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο παραχωρώντας συνέντευξη στην ιστοσελίδα goal.com δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον πρώην προπονητή του στην Πόρτο, Αντρέ Βίλας-Μπόας, τονίζοντας πως θα τα καταφέρει όπου και να πάει, παράλληλα όμως απέκλεισε έμμεσα το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην Τότεναμ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον προσελκύει το αγγλικό πρωτάθλημα.


«O Βίλας Μπόας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Είναι πολύ νέος, λεπτομερειακός, αναπνέει και αισθάνεται το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά στην Τσέλσι και είναι δύσκολο για μένα να ερμηνεύσω την κατάσταση, εφόσον δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, αλλά τον ξέρω και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάει καλά στην Τότεναμ ή όπου πάει», είπε αρχικά για τον Πορτογάλο τεχνικό της Τότεναμ και στη συνέχει εξέφρασε την άποψή του για την Premier League, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε.

«Πραγματικά δεν ονειρεύομαι να πάω στην Premier League. Ξέρω ότι έχει παγκοσμίου βεληνεκές φήμη, αλλά σκέφτομαι μόνο το ισπανικό πρωτάθλημα και την Αθλετικό. Το μυαλό μου δεν βρίσκεται σε άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Έχω συμβόλαιο 4 ετών με την Αθλετικό, ως εκ τούτου θα παραμείνω. Αυτό ξέρω τώρα».


Μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά στην κοινή του θητεία με τον Βίλας-Μπόας στην Πόρτο, στεκόμενος κυρίως στην κατάκτηση του Europa League: «Προφανώς η καλύτερη στιγμή εκείνης της σεζόν ήταν η κατάκτηση του Europa League. Είχα πολλές καλές στιγμές εκείνη τη σεζόν, αλλά εκείνη θα μου μείνει χαραγμένη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: