Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στο Παγκρήτιο με Πανθρακικό ο Πλατανιάς!!

Το Παγκρήτιο Στάδιο θα χρησιμοποιήσει ο Πλατανιάς Χανίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, που γνωστοποίησε πως θα μισθώσει λεωφορεία για τη μετακίνηση των οπαδών.
Στο Παγκρήτιο με Πανθρακικό ο Πλατανιάς


Το γήπεδο του Πλατανιά δε θα είναι έτοιμο μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου, όταν ο σύλλογος των Χανίων θα υποδεχτεί τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα μισθώσει και λεωφορεία για τη μετακίνηση των οπαδών στο Ηράκλειο. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάουφιλοξενείται στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας, με τον Πανθρακικό, την 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων (κατόχων διαρκείας και μη) η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα μισθώσει λεωφορεία, με τα οποία θα γίνει δωρεάν η μετακίνηση όσων φίλων της ομάδας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Ηράκλειο με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα πρέπει να το δηλώσουν, επικοινωνώντας με τα Γραφεία της Π.Α.Ε. (2821060094), από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η διανομή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: