Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Παράταση ενός μήνα για τις προβληματικές ΠΑΕ!!

Οποιος… ανησυχούσε αν το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει με 16 ομάδες ή λιγότερες, μπορεί πια να είναι ήσυχος, καθώς η κυβέρνηση με τροπολογία που κατέθεσε δίνει στις προβληματικές ΠΑΕ το δικαίωμα να καταθέσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ένα μήνα μετά την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Πιο συγκεκριμένα, στη διάταξη που υπογράφει ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, «κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή έναρξη και εύρυθμη λειτουργία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρέχοντας τους παράταση ενός μήνα στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας».
Αυτό σημαίνει πως οι προβληματικές ΠΑΕ παίρνουν μια «ανάσα» 30 ημερών από την πρεμιέρα της Super League για να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Βέβαια, επί της ουσίας ελάχιστες είναι πια οι ομάδες που έχουν ανάγκη αυτή την προθεσμία, καθώς η μία μετά την άλλη, βρίσκουν τρόπους να αποκτήσουν την πολυπόθητη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: