Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Σαββίδης: «Δε μας αρμόζουν τα επεισόδια»

Σαββίδης: «Δε μας αρμόζουν τα επεισόδια»
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης για να δει τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ραπίντ με 2-1 στα πλέι οφ του Europa League. Ο νέος διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» με γραπτή του δήλωση έδωσε συγχαρητήρια στου παίκτες για την «ανατροπή» και για τη δύναμη που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. «Αποθέωσε» τον κόσμο και τόνισε πως τα επεισόδια που προηγήθηκαν της αναμέτρησης δεν αρμόζουν στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο μας για τη σημερινή νίκη απέναντι στη SK Rapid Wien. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για τον χαρακτήρα και τη δύναμη που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε μια, πραγματικά, πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Δυστυχώς, για λόγους υγείας, δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και να χαρώ μαζί σας μια τόσο σημαντική επιτυχία σ’ έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Θα ήθελα, όμως, να σημειώσω ότι τα επεισόδια που προηγήθηκαν της έναρξης του αγώνα δεν αρμόζουν στην μεγάλη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ελπίζω, από εδώ και πέρα, οι φίλαθλοι μας να αφοσιωθούν αποκλειστικά στη στήριξη και στη συμπαράσταση της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: