Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Μετά από σχεδόν 2 μήνες απουσίας λόγω διακοπών και ορισμένων υποχρεώσεων, ξανά στις επάλξεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς όλα τα πρωταθλήματα ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Ιταλία, Ελλάδα, Γερμανία ενώ ξεκίνησαν σε Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία. 
Ξεκινώντας από την Παρασκευή  έχουμε για τη 2η Γερμανίας τους 2 πρωτοπόρους (προς το παρόν) να συγκρούονται  Μπραουνσβάϊγκ-Πάντερμπορν, μέχρι στιγμής μου άρεσε η Πάντερμπορν, ειδικά εκτός έδρας παίζει πολύ καλά τις αντεπιθέσεις, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετά γκολ, αφού και η Μπραουνσβάϊγκ της αρέσει να παίζει επιθετικά εντός. Στην Δανία η περυσινή πρωταθλήτρια Νόρτζελαντ (που δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα) υποδέχεται τη Σοντερίσκε που τα πάει αρκετά καλά, εντάξει οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά η Σοντερίσκε που κλέβει μπάλες και φεύγει στην κόντρα ειδικά εκτός ίσως κάνει ζημιά και πιο συνετή επιλογή θα ήταν G/G και over.
Στη 2η Γαλλίας η πρωτοπόρος Μονακό υποδέχεται την Αρλ, δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι έχοντας επίθεση φωτιά (με ένα «άλογο» ονόματι Τουρέ με 3 γκολ) είναι και το πρώτο φαβορί για άνοδο με το μαέστρο Ρανιέρι! Στη Bundesliga έχουμε πρεμιέρα με το Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης, όπου είναι χαμηλός ο άσσος για πρεμιέρα, ασφαλής επιλογή το G/G που πληρώνει καλύτερα από το over, η Ντόρτμουντ δεν έχει βρει τα πατήματά της στην άμυνα (σε φιλικό με τη Βέρντερ ήρθε 3-3, ενώ και στο Super Cup με την Μπάγερν δέχτηκε 2 γκολ στα πρώτα 12 λεπτά), η δε Βέρντερ βρίσκει τρόπους να σκοράρει, αλλά στην άμυνα είναι «σουρωτήρι» (στο κύπελλο έχασε με 4-2 από ομάδα Δ΄κατηγορίας). Στην 1η Γαλλίας επικίνδυνη έξοδος της Λυών στην Εβιάν, όπου οι γηπεδούχοι έχοντας 2 ήττες στα 2 πρώτα παιχνίδια θα θελήσουν να φτάσουν την νίκη γι’αυτό και θα παίξουν επιθετικά, βρίσκοντας μια Λυών που ναι μεν ποιοτικά είναι καλύτερη ομάδα, αλλά έχοντας παραχωρήσει ποδοσφαιριστές και έχοντας κάτι απουσίες θα παρουσιαστεί με πολλά νέα πρόσωπα κυρίως σε άμυνα οπότε πιστεύω ότι θα πέσουν γκολ!

Το Σαββάτο  έχουμε στην Premier Αγγλίας  Άστον Βίλα-Έβερτον, όπου οι φιλοξενούμενοι μετά τη μεγάλη νίκη επι της Μάντσεστερ Γ. πήραν ψυχολογία, παίζουν με μια καλή ομάδα αλλά περιμένω αμυντικό παιχνίδι και τις αντεπιθέσεις «φωτιά» καθώς θα βρουν πολλούς ανοιχτούς χώρους, οπότε θα τιμήσω το ψηλό 2πλο. Επίσης έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Τσέλσι-Νιούκαστλ, χαμηλός ο άσσος, ομάδες με καλούς επιθετικούς, συνετή επιλογή το αμφίσκορο!
Στη 2η Γερμανίας η Ντούϊσμπουργκ υποδέχεται την  Ντιναμό Δρέσδης, ομάδες που επιθετικά τα πάνε καλά αλλά με άμυνες ακόμα ασταθείς, οπότε λογική επιλογή το over. Στην 1η Γαλλίας δύσκολη έξοδος για τη Λιλ που αγωνίζεται με τη Νις, που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, πιστεύω ότι η Λιλ ως ποιοτικότερη ομάδα θα περάσει εύκολα ή δύσκολα (δεν πιστεύω ότι η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το Ch. L θα επηρεάσει αφού στο ξεκίνημα οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται παιχνίδια για να βρίσκονται σε καλή κατάσταση)! Στην Ελλάδα ξεκινώντας το πρωτάθλημα (έτσι πως ξεκινάει θα είναι παρωδία αφού ίσως υποβιβαστούν κάποιες ομάδες) έχουμε ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης όπου οι μπουκ τις έχουν σχεδόν ισοδύναμες (άλλες εποχές θα ήταν «ανέκδοτο») πιστεύω ότι η Τρίπολη δεν θα ρισκάρει από την αρχή, η ΑΕΚ δεν σκοράρει εύκολα οπότε θα πάρω το Χ ημίχρονο. Το αυτό και στο ματς Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα επιθετικά, λείπουν και τα 2 βασικά αμυντικά χαφ (Κατσουράνης, Βιτόλο), ενώ και ο Λεβαδειακός δύσκολα να πάρει ρίσκα από τη αρχή θα πάει σε αργό τέμπο μπας και κλέψει το παιχνίδι!

Την Κυριακή για την Premier Αγγλίας έχουμε το ντέρμπι (στα χαρτιά) Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι όπου το 2πλο είναι λουκούμι, η Σίτι θα θελήσει να πάει «τρένο» μέχρι να αρχίσει το Ch.L, βρίσκει τη Λίβερπουλ αποδυναμωμένη και χωρίς ψυχολογία και απορώ πως μπορεί να αντέξει την επίθεση της Σίτι (Τέβεζ, Τζέκο, Νασρί, Σίλβα, Μπαλοτέλι). Στην 1η Γαλλίας έχουμε το ντέρμπι Μονπελιέ-Μαρσέϊγ, πιστεύω ότι η περσινοί πρωταθλητές θα κάνουν «σεφτέ» απέναντι σε μια αποδυναμωμένη Μαρσέϊγ που δεν με πείθει! Στην Bundesliga έχουμε το σπουδαίο παιχνίδι Αννόβερο-Σάλκε, όπου θα πάω με το over αφού στα φιλικά μέχρι τώρα σκοράρουν κατά ριπάς! Στη Serie A πρεμιέρα για τη Νάπολι που αγωνίζεται στο Παλέρμο. Τους πηγαίνει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων στους Ναπολιτάνους, μέχρι τώρα στα φιλικά (Μπάγερν 3-2 ,Ολυμπιακός 3-0) αλλά και το Σούπερ καπ με τη Γιουβέντους (2-2 και στην παράταση 2-4 παίζοντας με 9 παίχτες) έδειξαν ότι σκοράρουν κατά ριπάς, οπότε πιστεύω ότι θα περάσει το διπλό. Τέλος Στην Ελλάδα δύσκολη έξοδος για Ολυμπιακό που έδειξε αμυντικές αδυναμίες, απέναντι σε μια αξιόμαχη Βέροια που μπορεί να σκοράρει και να μας δώσει G/G ενώ η Ξάνθη αγωνίζεται στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ που έχει αρκετά προβλήματα, αν η Ξάνθη παίξει έξυπνα (όπως στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ) με αντεπιθέσεις πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με τους 3 βαθμούς της νίκης.

   
Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή): 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ  OVER(2.5) (2.00)
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ  OVER(2.5) (1.70)
ΜΟΝΑΚΟ-ΑΡΛ    1(1.70)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ   G/G(1.83)
ΕΒΙΑΝ-ΛΥΩΝ   OVER(2.5) (1.95)

ΣΑΒΒΑΤΟ  25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΕΒΕΡΤΟΝ   2(2.44)
ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ  OVER(2.5) (1.85)
ΝΙΣ-ΛΙΛ   2(2.12)

2Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΤΣΕΛΣΙ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  G/G(1.80)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.90)
ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ(1.85)

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ   2(2.83)
ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  G/G(2.20)
ΠΑΛΕΡΜΟ-ΝΑΠΟΛΙ   2(2.41)

2Η ΤΡΙΑΔΑ:

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2(2.36)
ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΣΑΛΚΕ   OVER(2.5) (1.85)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΜΑΡΣΕΪΓ  1(2.34)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα Pampita)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: