Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δευτερα και παλυ μαζι..................



Το blog ξανα μαζι σας την Δευτερα

Ικανοποίηση Νταλγκλίς για Κάρολ

Tα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ πέτυχε ο Άντι Κάρολ που επέστρεψε πρόσφατα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του. Ο Κένι Νταλγκλίς τονίζει ότι το νέο μεταγραφικό του απόκτημα ακόμη δεν έχει φτάσει στο 100% και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο 22χονος Άγγλος φορ με τα δύο του γκολ οδήγησε τους «κόκκινους» σε μία σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και άκουσε δίκαια τα εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή του:

«Δεν ήταν αυτοσκοπός μας να πετύχει γκολ. Τον βάλαμε να αγωνιστεί πιο νωρίς από όσο έπρεπε. Ήταν όμως ψυχολογικά έτοιμος. Πάντως χρειάζεται να πάρει κάποια παιχνίδια ακόμη στα πόδια του για να πούμε ότι είναι απόλυτα έτοιμος. Τόσο αυτός όμως όσο και ο Λουίς (Σουάρες) είναι εξαιρετικοί μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους αποκτήσαμε».

"Κλείδωσε" την παραμονή ο Πιερικός

Ο Πιερικός νίκησε 1-0 τη Δόξα Δράμας στην Κατερίνη, κόβοντας της το νικηφόρο σερί 4 αγωνιστικών, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Football League.
"Κλείδωσε" την παραμονή ο Πιερικός
To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε με κεφαλιά ο Χατζής στο 35`, ενώ οι «μαυραετοί» είχαν δοκάρι στο 56` με τον Λίμα.
Η Δόξα έτσι έχασε την ευκαιρία να μπει σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ο Πιερικός ουσιαστικά «κλείδωσε» την παραμονή.

Οι ευθύνες στον Βγενόπουλο!

Συνεχίζει να είναι πρώτος στην ψηφοφορία του sday.gr με τίτλο «Ποιος πιστεύετε ότι έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό», ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο Mr. Mig, μέχρι το μεσημέρι (15:00) του Σαββάτου, σε σύνολο 3.532 ψήφων, συγκέντρωνε ποσοστό 45,2%. Το 22,4% πιστεύει ότι «όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης», ενώ το 18,5% ρίχνει την ευθύνη στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ακολουθούν οι Νικόλας Πατέρας (10,6%) και Παύλος Γιαννακόπουλος (3,3%).

Μέρες '91 ζει η Μάδεργουελ!

Με μία επική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όπου και σκόραρε τρεις φορές, η Μάδεργουελ επικράτησε 3-0 της Σεντ Τζόνσον, στον πρώτο (χρονικά) ημιτελικό του σκωτσέζικου Κυπέλλου και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1991, όταν και είχε κατακτήσει το τρόπαιο!

Πλέον, η ομάδα από το βόρειο Λαναρκσάιρ περιμένει να μάθει την αντίπαλο της στον τελικό της 21ης Μαΐου, που θα προκύψει από τον αυριανό ημιτελικό της Σέλτικ με την Αμπερντίν.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των ημιτελικών του σκωτσέζικου Κυπέλλου:

Σάββατο, 16/4

Μάδεργουελ-Σεντ Τζόνσον 3-0
(5' Κράιγκαν, 14' Μέρφι, 39' Σάτον)

Κυριακή, 17/4

Αμπερντίν-Σέλτικ (14:45)

Μπορεί και χωρίς κόσμο ο ΠΑΟΚ


Για  τρίτη φορά στην φετινή σεζόν ένας αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται να μην έχει προβλήματα όταν αγωνίζεται με  αυτές τις  συνθήκες.

Αντίθετα σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να πάρει σημαντικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η πρώτη φορά ήταν στο πρωτάθλημα όταν κατάφερε να ξεσπάσει στον Πανιώνιο και να επικρατήσει με 3-1.   Η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντίπαλους του και από νωρίς κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο κύπελλο κατάφερε να πάρει πανηγυρική πρόκριση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σε αυτή την περιβόητη αναμέτρηση με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ήταν μια σπουδαία νίκη- πρόκριση κάτω από τις συνθήκες που πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση.

Τώρα στην Τούμπα φιλοδοξούν να τριτώσει το καλό και να κερδίσουν χωρίς προβλήματα την Κέρκυρα , μπαίνοντας από θέση ισχύος στον θεσμό των πλειη-οφ.

«Μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό ο Αμπντούν»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζαμέλ Αμπντούν σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η «lebuteur»,  η οποία τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παίξει την Κυριακή το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Καβάλας.

Η ιστοσελίδα της Αλγερίας αναφέρει αρχικά ότι ο Ζαουάντ Ζαιρί αναμένεται να αφήσει το Λιμάνι, αφού δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του απο τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό το γεγονός που θα μπορούσε να επιταχύνει την άφιξη του Αμπντούν στον Πειραιά ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντί – Ζαιρί.

Κοντά στον Ολυμπιακό

Απο εκεί και πέρα το συγκεκριμένο δημοσίευμα συνεχίζει και αναφέρει ότι ο μέσος της Καβάλας έχει ήδη επαφές με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει και συμφωνία.

«Ο Αμπντούν θα μπορούσε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι του με την φανελα της Καβάλας την Κυριακή. Ο παίκτης που έφτασε στην Ελλάδα απο την Ναντ, έχει γίνει στόχος ομάδων απο την Ελλάδα και την Τουρκία», καταλήγει το δημοσίευμα απο την Αλγερία...

Άθελά του, θεαματικό γκολ από την σέντρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να μην το ήθελε, καθώς πήγε να διώξει την μπάλα και όχι να σουτάρει, αλλά ο Μοχάμεντ αλ Χερντά σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ από την σέντρα στην αναμέτρηση της Ζάμαλεκ με την Χαράς ελ Χοντούντ. Αξίζει να το δείτε…
Άθελά του, θεαματικό γκολ από την σέντρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!»

Είναι γνωστό ότι ο παρορμητικός Αχιλλέας Μπέος απαξιώνει αντιπάλους όσο συχνά πίνει γάλα ένα νεογέννητο... Δεν θα μπορούσε επομένως να μην απαντήσει στις «βολές» του Παναθηναϊκού.
«Καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!»
Κατά τη χθεσινή έξοδό του λοιπόν από τα γραφεία της ΕΠΟ, τα «έχωσε» στον πολυμετοχικό μπροστά στις κάμερες και μετά κατέθεσε και την πρόβλεψή του (α λα... Αλέφαντος) για το μεταξύ τους παιχνίδι. Ηταν η στιγμή που προσπέρασε τα μικρόφωνα και ένας δημοσιογράφος οδήγησε τη συζήτηση στο αγωνιστικό.
«Τι βλέπετε για την Κυριακή;», ρώτησε και ο Μπέος απάντησε «καλώς τα παιδιά, καλώς τα... 3-0!». Για να «μαζέψει» λίγο την τοποθέτησή του, έσπευσε να συμπληρώσει πως «εμείς πάντως φημιζόμαστε για τη φιλοξενία μας με την καλή έννοια», αλλά η... υπεροψία ξεχείλιζε.
Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Σε φετινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε πει απευθυνόμενος στον κόσμο που συνέρευσε πως «θα σταματήσουμε στα τρία».
Η πλάκα είναι ότι την επόμενη μέρα το διέψευδε (Σάββατο), αλλά την Κυριακή όντως... σταμάτησε στα τρία η ομάδα του (3-1)... Εκεί πάντως που το «χόντρυνε» περισσότερο ο Μπέος ήταν στο δεύτερο γύρο, όταν ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε το εμφατικό 0-4 επί της Ενωσης στο ΟΑΚΑ. «Δεν μιλάω ύστερα από τσόντες» είχε αναφέρει κατά την αποχώρησή του...
Πηγή: Goal

Πιστεύει το ρόστερ ο Βενγκέρ

Κανένα πρόβλημα με τη ψυχολογία και τη νοοτροπία των παικτών του δεν διακρίνει ο Αρσέν Βενγκέρ που τονίζει ότι η Άρσεναλ είναι ικανή να κατακτήσει κάθε διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Οι «κανονιέρηδες» αποκλείστηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπαρτσελόνα, στο Κύπελλο Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν χάσουν την Πρέμιερ Λιγκ θα είναι και πάλι λόγω των «κόκκινων διαβόλων». Στους ισχυρούς αντιπάλους είναι που στέκεται ο Αλσατός τεχνικός δηλώνοντας ότι ήττα από ήττα διαφέρει.

«Είμαι ευχαριστημένος. Ποτέ δεν αμφισβήτησα τη νοοτροπία των παικτών μου. Σαφώς και κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο χάνεις. Το θέμα όμως είναι από ποιον και πως χάνεις. Είμαι πολύ περήφανος που προπονώ τη συγκεκριμένη ομάδα. Έχει τα πάντα για να πρωταγωνιστήσει σε κάθε επίπεδο και κάθε διοργάνωση».

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Νίκος Παπάζογλου!

Μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πέρυσι ο Νίκος Παπάζογλου και τώρα η μοίρα του επεφύλαξε μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του.

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο Νίκος Παπάζογλου!
«Ναι, ο Νίκος το παλεύει! Δίνει μεγάλη μάχη!», δηλώνει ο συμπατριώτης του, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Παναγιώτης Κουτσουράς, αγαπημένος φίλος αλλά και μπουζουξής του Νίκου Παπάζογλου, ο οποίος μίλησε για τη νέα περιπέτεια του καρδιακού του φίλου.
Ο Παναγιώτης Κουτσουράς, που είναι σαν μέλος της οικογένειας του Νίκου Παπάζογλου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο ανεπανάληπτος τραγουδοποιός κάνει χημειοθεραπείες προκειμένου να γλιτώσει από την ασθένεια που τον βασανίζει.
«Πηγαίνει στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, κάνει τη θεραπεία του και φεύγει», είπε. «Παλεύει ο Νίκος. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά», εύχεται. Πιο αισιόδοξος όμως είναι ο Νίκος Παπάζογλου. Το χαμόγελό του δεν τον εγκαταλείπει.
Εκείνο είναι που κρατάει τη γυναίκα του Βαρβάρα και τα δύο παιδιά του, τον Αλέξανδρο και την Αδελαΐδα, που είναι συνέχεια στο πλευρό του σπουδαίου πατέρα και καλλιτέχνη.
«Τώρα, είμαι καλά. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», είχε πει πέρυσι ο Νίκος Παπάζογλου στην «Espresso». Την ίδια δύναμη έχει και σήμερα!
Πηγή: news-piper

Με απουσίες στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Ηρακλής, κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Παράσχος έχει να αντιμετωπίσει μια ντουζίνα απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του δώδεκα ποδοσφαιριστές του και παρά το γεγονός ότι Ηρακλής είναι αδιάφορος βαθμολογικά, θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση ώστε να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν.
Πιο αναλυτικά, από το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ντάνι, Λίμα, Μαχόπ, Κυριαζής, οι τραυματίες Ιάκομπ, Ζέρκα, Επαλέ, Κατσαμπής, Ελευθερόπουλος, ο Καϊτά που αποχώρησε και οι μακροχρόνια απόντες, Κατσικάς και Αραμπατζής.
Την αποστολή, η οποία αποτελείται από 17 παίκτες και δύο νέους συνθέτουν οι: Μπαντής, Βιτκόφσκι, Κανακούδης, Χοσέμι, Χατζηλιάδης, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Ρομάν, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βουτσιάς, Ρόμπλες, Στάμου, Στόικος, Τσίτας, Σολτάνι.

Πάνετοιμοι για τον «τελικό» στην Ξάνθη

Χωρίς… απώλειες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό «τελικό» στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί αύριο στα Πηγάδια ο Άρης. Οι κίτρινοι θα ταξιδέψουν στην Ακρτική πόλη έχοντας το μυαλό τους μόνο στο δικό τους παιχνίδι, αλλά με την αισιοδοξία ότι την ίδια ώρα στο Πανθεσσαλονίκο ο Παναθηναϊκός δεν θα χάσει.
Ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, με δεδομένο τις απουσίες που υπάρχουν. Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι:
Βελλίδης, Χουάνμα, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μενδρινός, Νέτο, Σακάτα, Μίσελ, Τσέζαρεκ, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο, Καζναφέρης, Πορτίγια, Μπομπαντίγια, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Τσεζνάουσκις και Καστίγιο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, οι τιμωρημένοι Τόχα, Φατί και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, Αγγελούδης.

«Βλέπει» Σκόκο η Άντερλεχτ

Την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, εξετάζει σοβαρά ενόψει καλοκαιριού η Άντερλεχτ σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα, η «sport.be.msn» αναφέρει ότι η Άντερλεχτ έχει βάλει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» τον Αργεντινο άσο και μάλιστα τον έχει παρακολουθήσει στενά. Ο σύλλογος απο το Βέλγιο ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μπαρκ Μπουσουφά και βλέπει στο πρόσωπο του Σκόκο τον αντικαταστάτη του. Πάντως επίσημο ενδιαφέρον δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ενώ πιθανότατα  ο 25χρονος μπήκε στο μάτι της ομάδας των Βρυξελλών στα παιχνίδια που έδωσε η  ΑΕΚ για το  Europa League.

Τζοφ:«Κορυφαίος στον κόσμο ο Μπουφόν»

Νούμερο ένα πορτιέρο παγκοσμίως τον  Τζιανλουίτζι Μπουφόν, έχρισε ο Ντίνο Τζοφ με δηλώσεις του στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttosport» . Ο παλαίμαχος αστέρας των εστιών, σημείωσε σχετικά με τον τερματοφύλακα ητς Γιουβέντους:

«Αν ο Μπουφόν είναι καλά σωματικά, τότε δεν έχει πρόβλημα να φτάσει στο νούμερο ένα. Είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας και παραμένει κορυφαίος στον κόσμο. Εάν είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχει αντίπαλο. Παρόλα αυτά, είναι δύσκολο για εκείνον να δείξει αυτή την περίοδο τι αξίζει».

«Όλοι οι οπαδοί της Ίντερ πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον Μοράτι»

Το εγκώμιο του Μάσιμο Μοράτι έπλεξε ο  Ζοσέ Μπουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλυτέρα λόγια για το μεγάλο αφεντικό των «νερατζούρι». Ο τεχνικός της Ρεαλ Μαδρίτης, υπογράμμισε σχετικά με τον Μοράτι:


«Τα λόγια του προέδρου με συγκίνησαν πραγματικά και μου θυμίζουν ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο.Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ευχαρίστησε τους παίκτες του κάτι που είναι φανταστικό.

Τα λόγια του δείχνουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου πως πρέπει να είναι ένας πρόεδρος. Όλοι οι οπαδοί της Ίντερ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι με έναν τέτοιο πρόεδρο».

Κάουτ έως το 2013

Παίκτης της Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2013 θα είναι ο Ντιρκ Κάουτ. Ο 30χρονος στράικερ ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ολλανδός είχε συμβόλαιο με τους «κόκκινους», μέχρι το καλοκαίρι του 2012, αλλά παίκτης και ομάδα αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής επιθετικός πήγε στη Λίβερπουλ το 2006 από τη Φέγενορντ και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του, έχουν αφήσει ικανοποιημένους τους διοικούντες την ομάδα. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σκοράρει 11 γκολ, τρία από αυτά στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο ίδιος ο Κάουτ, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήμασταν καιρό σε διαπραγματεύσεις, αλλά πάντα με θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική και χαίρομαι που συνεχίζω στην ομάδα που επιθυμώ. Από τη μέρα που ήρθα νιώθω ευπρόσδεκτος εδώ και δεν έχει αλλάξει ούτε στιγμή αυτό το συναίσθημα».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός των «κόκκινων», Κένι Νταλγκλίς, τόνισε: «Δεν τα παρατάει ποτέ. Μάχεται κάθε δευτερόλεπτο και είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής. Κάνει τα γκολ να μοιάζουν εύκολη υπόθεση ακόμη και σε σημαντικούς αγώνες. Είμαστε όλοι χαρούμενοι με την επέκταση του συμβολαίου».

"Ας πούνε την αλήθεια και βλέπουμε... "

α ακόμα φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την πλευρά του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδας.
"Ας πούνε την αλήθεια και βλέπουμε... "
«Ας βγει ο Αδαμίδης και οι μέτοχοι της ΑΕΚ να μας πουν πόσα είναι τα χρέη και βλέπουμε», έλεγε πρόσφατα σε συνεργάτες του ο Μελίσσανίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Κιτρινόμαυρη Ώρα".
«Η ΑΕΚ θέλει λεφτά και γήπεδο. Με τα ψέματα δεν διοικείται. Πρέπει να μπουν λεφτά να ξαναγίνει η πραγματική ΑΕΚ. Πως θα διοικείς την ΑΕΚ χωρίς λεφτά; Έχω πει 100 φορές στον Αδαμίδη να βγει και να πει στον κόσμο όλη την αλήθεια για τα χρέη. Να βγουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο της ΑΕΚ», συμπλήρωσε ο "τίγρης", που είναι προφανές ότι δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει τα... σπασμένα μίας άλλης παρεάς.

Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου»

Με τα… πρόστυχα τα μαύρα εσώρουχά τους, φωτογραφήθηκαν η Βανέσα Χολέβα και η Σάσα Μπάστα. Σε ξεχωριστές φωτογραφίσεις η κάθε μια, με τον ίδιο ερωτισμό και διάθεση όμως, έβαλαν… φωτιά στον φωτογραφικό φακό.

Η σέξι Βανέσα, πόζαρε όλο νάζι, ενώ η άκρως «καυτή» Σάσα μας επέδειξε με περίσσια περηφάνια το νέο της στήθος. Βανέσα ή Σάσα; Σάσα ή Βανέσα; Η απάντηση είναι και οι δυο! Καλή απόλαυση…

Επιμέλεια:Κώστας Μπαντούνας

Δείτε τα δυο hot κορίτσια να εκτινάσσουν τη λίμπιντο:
 

Συμφωνία Λίβερπουλ-Νταλγκλίς!

Σε συμφωνία με την διοίκηση της Λίβερπουλ για την ανανέωση του συμβολαίου του ήρθε ο Κένι Νταλγκλίς, σύμφωνα με την «Sun».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το συμβόλαιο που έχει, ήδη, υπογράψει ο 60χρονος προπονητής είναι για τα επόμενα 3 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταλγκλίς ανέλαβε την Λίβερπουλ τον Γενάρη και αντικατέστησε προσωρινά τον Ρόι Χόντγκσον. 

Η πορεία του στους «κόκκινους» ήταν άκρως ικανοποιητική και έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε νέο πολυετές συμβόλαιο. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, στο τέλος της σεζόν. 

Προς την έξοδο o Ντρογκμπά

Την πόρτα της εξόδου του «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι έτοιμος να περάσει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε, ενώ βαδίζει ολοταχώς προς τα 33 χρόνια του.

Συν τοις άλλοις έχει να αντιμετωπίσει και τον Φερνάντο Τόρες που πήρε μεταγραφή στους «μπλε» τον Ιανουάριο και έτσι δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ίδιο.
 
Όπως αναφέρει η «The Times» η Τσέλσι θέλει να τον πουλήσει για να εξοικονομήσει και χρήματα αλλά και γιατί του χρόνου επιστρέφει ο Στάριτζ μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του στην Μπόλτον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο τον θέλει στο «Μπερναμπέου».

«Ο Μπένι Μακάρθι ήταν ένα τεράστιο χοντρό λάθος»

Δημόσια παραδοχή της λανθασμένης μεταγραφής του Μπένι Μακάρθι, από τον Κάρρεν Μπράντι. Ο αντιπρόεδρος της Σάντερλαντ, μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun», εκφράστηκε με τα πλέον μη κολακευτικά λόγια για τον πρώην επιθετικό της ομάδας:
 

«Ο Μπένι Μακάρθι ήταν ένα τεράστιο χοντρό λάθος. Η Γουέστ Χαμ ήταν σε απελπιστική κατάσταση και έψαχνε απεγνωσμένα έναν επιθετικό για να αποφύγει (ξανά) τον υποβιβασμό και έτσι το αγοράσαμε για περισσότερα από 2 εκ λίρες.

Αντί να κάνει την δουλειά για την οποία αποκτήθηκε, αυτός κοίταζε μόνο πως θα γεμίσει τη κοιλιά του.  Όταν ήρθε να υπογράψει τα χαρτιά μου έδωσε μία μεγάλη αγκαλιά και μου απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν δούλεψε όλο αυτό. Μπορεί το συνολικό κόστος να είναι κάτι παραπάνω από  5 εκ.λίρες αλλά σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να κρατάς κακία.»

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Βόλο

Χωρίς εκπλήξεις είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού που ανακοίνωσε για το παιχνίδι της Κυριακής (17/04) στον Βόλο, με τον τοπικό Ολυμπιακό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού άφησε εκτός όσους δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα, τον Καρνέζη και τον Σεϊταρίδη.

Όπως αναμενόταν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού είναι οι Πετρόπουλος, Μαρίνος και Γκοβού που προπονούνται ατομικά, ο Σπυρόπουλος που συνεχίζει τη θεραπεία του, ο τιμωρημένος Νίνης, αλλά και οι Σεϊταρίδης και Καρνέζης για τεχνικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Τζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Σειταρίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Μαυρίας και Σισέ.

«Μπαμ» με Φορλάν η Νάπολι!

Έχει Καβάνι, θέλει και Φορλάν! Σύμφωνα με την Daily Sport η Νάπολι έχει βάλει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» τον επιθετικό της Ατλέτικο και στόχο έχει η επίθεση της την επόμενη χρονιά να αποτελείται απο δύο Ουρουγουανούς. 

Αυτό αποκαλύπτουν λοιπόν τα αγγλικά δημοσιεύματα που τονίζουν ότι οι «Παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν € 18,000,000 στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ντιέγκο Φορλάν.

Εάν ισχύει το συγκεκριμένο ποσό και η Νάπολι τελικά καταθέσει επίσημη πρόταση στους «Ροχιμπλάνκος», τότε είναι δεδομένο πως απο τη νέα χρονιά ο Ουρουγουανός θα αφήσει το «Βιθέντε Καλντερόν» και θα «μετακομίσει» στον ιταλικό Νότο και συγκεκριμένα στους «Παρτενοπέι»...

Ρίχνει τους τόνους ο Μπερλουσκόνι

Τους τόνους για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μίλαν θέλησε να ρίξει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας σε φοιτητές στη βόρεια Ιταλία.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος των «ροσονέρι» ετοιμάζει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ένας εκ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή Αλεξάντρε Πάτο ως έμψυχα ανταλλάγματα.

«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βάλει σε αυτή την ομάδα;», ρώτησε ο Μπερλουσκόνι κάποιους φοιτητές και τόνισε: «Έχω επενδύσει περισσότερα από εβδομήντα εκατ. ευρώ στη Μίλαν και πρέπει να ισορροπήσουμε τα οικονομικά του συλλόγου. Προς το παρόν δεν συζητάμε το θέμα των νέων μεταγραφών».

Δίνει το 100% ο Αλόνσο

Αισιόδοξος είναι ο Φερνάντο Αλόνσο, ύστερα από την πέμπτη θέση από την οποία θα εκκινήσει στο τρίτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Σανγκάης. Ο Ισπανός μάλιστα τόνισε πως σε όλες τις κατατακτήριες δοκιμές δίνει το 100%.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρεις την ισορροπία του να ρισκάρεις από το να είσαι “φρόνιμος” και έχουμε ήδη δει στους προηγούμενους αγώνες ότι τα λάθη κοστίζουν. Προς το παρόν δεν θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι έξυπνο, για αυτό συνεχίζουμε με τα απλά», ανέφερε ο Αλόνσο.

Μάλιστα, ο πιλότος της σκουντερία είναι αισιόδοξος, δεδομένης της πεποίθησής του πως η Ferrari κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι περισσότερο ανταγωνιστική από τις κατατακτήριες δοκιμές.

«Πολλούς τίτλους με τον Μουρίνιο!»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Πολλούς τίτλους με τον Μουρίνιο!»
«Ο Ζοσέ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας μας. Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνοι τους. Έχει κερδίσει τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται κοντά μας και ελπίζω να κατακτήσουμε πολλούς τίτλους μαζί του», ανέφερε ο Πορτογάλος άσος της «βασίλισσας».
Στη συνέχεια, ο 26χρονος διεθνής άσος αναφέρθηκε στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπαρτσελόνα (σ.σ.: πρωτάθλημα, Κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ): «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο τη φετινή σεζόν. Όταν μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, πρέπει να κερδίζεις τίτλους».

«Χτυπάτε όλοι μαζί, ΑΝΤΕΧΕΙ!»

Με μία σουρεαλιστική ανακοίνωση 24 λέξεων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος προαναγγέλλει άμεσες εξελίσσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής.
«Χτυπάτε όλοι μαζί, ΑΝΤΕΧΕΙ!»
«Χτυπάτε όλοι μαζί, ΑΝΤΕΧΕΙ! ...Εξάλλου οι μεγάλοι παράγοντες είναι για τα δύσκολα! Τα υπόλοιπα από Δευτέρα, αφού το Σαββατοκύριακο έχουμε σημαντικότερα πράγματα να κάνουμε…», αναφέρει χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Θέλει Βιτόλο η Σανταντέρ

Επιστροφή στην Σαντεντέρ  βλέπουν οι ισπανοί με δημοσιεύματα που υπάρχουν για τον Βιτόλο. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί στην ισπανική ομάδα πριν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βιτόλο με  πρόσφατες δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ. Ο μάνατζέρ του, μάλιστα, φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικά την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, στα γραφεία της οποίας, ωστόσο, δεν έχει φτάσει μέχρι στιγμής καμία απολύτως πρόταση

Τα δάκρυα του Μπενίτεθ (video)

Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 15:06, περίπου 12.000 κόσμου βρέθηκαν στο «Άνφιλντ» για να τιμήσουν τα 96 θύματα της τραγωδίας του «Χίλσμπορο». Ανάμεσα τους και ένας πρώην προπονητής της Λίβερπουλ ο οποίος έχει βάλει μέσα στην καρδιά του για τα καλά τους «Κόκκινους». Ο λόγος φυσικά για τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός έδωσε το «παρών» στην 22η επέτειο της μαύρης σελίδας της Λίβερπουλ και οι στιγμές ήταν συγκινητικές. Ο Ράφα μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και «λύγισε». Δείτε το βίντεο...

Νταλγκλίς: «Απο τους καλύτερους τερματοφύλακες ο Ρέινα»

«Μέλι στάζει» για τον Πεπ Ρέινα ο Κένι Νταλγκλίς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ εξήγησε ότι ο Ισπανός αποτελεί έναν απο τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Πρέμιερ Λιγκ και δήλωσε ότι ο παίκτης δείχνει χαρούμενος στο «Άνφιλντ».

Αναλυτικά ο Νταλγκλίς είπε: «Πάντα πίστευα ότι ο Ρέινα είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Πρέμιερ Λιγκ, αν όχι και ο καλύτερος στον κόσμο ακόμη. Είναι τυχερός αν έχει κάποιος καλύτερο πορτιέρο στην ομάδα του από εκείνον, όμως δεν έχω δει κανέναν μέχρι τώρα. Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω τα δικά του συναισθήματα για την ομάδα, όμως εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου στενοχωρημένος». Όσο για το κλίμα στο «στρατόπεδο» της ομάδας, πρόσθεσε: «Με την καινούρια διοίκηση όλα έχουν σταθεροποιηθεί πια. Φυσικά παραμένει το δικό μου θέμα κάπως στον αέρα, αλλά θα γίνει και αυτό. Δεν είναι δα και τόσο σημαντικό».

Τρέλα Σάλκε για Νίνη!

Απο τους πρώτους μεταγραφικούς «στόχους» της Σάλκε ενόψει καλοκαιριού θα είναι απ’ ότι φαίνεται ο Σωτήρης Νίνης, καθώς στην Γερμανία τα σενάρια θέλουν τους «Μπλε του Βασιλιά» να εξετάζουν πάρα πολύ σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα μέσου.

Τόσο το «transfermarkt.de» όσο και το  το γερμανικό «goal.com» αναφέρουν ότι η Σάλκε έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον μέσο άσο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα οι Γερμανοί όχι μόνο έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο, αλλά κάνουν και σχέδια για τα χρήματα που θα δαπανήσουν για να τον αποκτήσουν.

«Η Σάλκε πέρασε στα ημιτελικά του Champions League και σίγουρα  πολλά χρήματα θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου. Μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του χρέους, ενώ ένα άλλο μέρος πρόκειται να επενδυθεί στην ομάδα και στις μεταγραφές», αναφέρει το δημοσίευμα αρχικά και συνεχίζει για τον  Νίνη... «Είναι ο  νεότερος σκόρερ στην ελληνική εθνική ομάδα. Οι Μπλε του Βασιλιά παρακολουθούν τον Έλληνα άσο ο οποίος στα 21του είναι μεγάλο ταλέντο».

Όσο για την άποψη που έχει ο νέος προπονητής των Γερμανών, Ραλφ Ράνγκνικ, για τον Νίνη ; H συνέχεια τα λέει όλα...

«Ο Ραλφ ήθελε τον Νίνη στην Χόφενχαιμ σαν τρελός τον Ιανουάριο. Είναι ένας φαν του Νίνη και είχε ζητήσει την μεταγραφή του. Τελικά ο Έλληνας έμεινε στον Παναθηναϊκό. Για τον Νίνη έχει δείξει ενδιαφέρον επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα».

Το δημοσίευμα πάντως βάζει στο ...κόλπο για την Σάλκε και τον Γιάννη Φετφατζίδη του Ολυμπιακού και προσθέτει ότι ο ...μικρός είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα του Πειραιά.

Έτσι θα παίξουν στο «El Clasico»!

Η καταλανική εφημερίδα «Sport» παρουσιάζει ένα πινακάκι το οποίο περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελονα για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για την «βασίλισσα» ότι θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 , και τρεις παίκτες στο κέντρο Αλόνσο, Κεντίρα, Μαρσέλο.



Η πιθανή σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης:
Κασίγιας, Πέπε, Καρβάλιο, Αρμπελόα, Ράμος, Αλόνσο, Κεντίρα, Μαρσέλο, Ρονάλντο, Οζίλ, Μπενζεμά.

Απο την μεριά της η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει εκπλήξεις και θα παίξει με το γνωστό 4-3-3. Ο αντί Πουγιόλ θα είναι και πάλι ο Σέρχιο Μπούσκετς ο οποίος θα αγωνιστεί στόπερ στο πλάι του Πικέ, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Κειτά μαζί με τον Τσάβι και τον Ινιέστα.

Η πιθανή σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Μάξγουελ, Πικέ, Μπούσκετς, Τσάβι, Κειτά, Ινιέστα, Μέσι, Βίγια, Πέδρο.

«Ζεστός» για παραμονή ο Ελευθερόπουλος

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη στην ομάδα του Ηρακλή. Ο έμπειρος πορτιέρο δεν θέλησε να βάλει σε προτεραιότητα το οικονομικό και ήθελε να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε μια ομάδα που θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Για αυτό και αποδέχθηκε να πληρώνεται με τον αγώνα και να υπάρχουν πορισμένα πριμ για την επίτευξη κάποιων στόχων.
Το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τον Ηρακλή και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν στην Μίκρα αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ποτέ δεν είπε ότι θέλει να φύγει από τον Ηρακλή. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, που υπάρχουν, στις τέσσερις συζητήσεις που έγιναν με τους ανθρώπους της διοίκησης, ο έμπειρος πορτιέρο απάντησε θετικά όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα, χωρίς μάλιστα να συζητήσει καν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας. Όπως έχει μεταφέρει αρκετές φορές του αρέσει η ομάδα του Ηρακλή και έχει φιλοδοξίες για να πετυχει περισσότερα με τους «κυανόλευκους».
Ο Ελευθερόπουλος μετράει φέτος 26 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλή. Σε γενικές γραμμές έκανε μια καλή σεζόν και ήδη έχει προσελκύσει ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ωστόσο θέλει να ξεκαθαρίσει πρώτα με την ομάδα του Ηρακλή και στην συνέχεια να συζητήσει με οποιονδήποτε άλλον. Όπως προκύπτει καταλυτικές διαπραγματεύσεις αναμένεται να υπάρξουν στο επόμενο δεκαήμερο όταν και στην ΠΑΕ θα είναι σε θέση να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συμφωνίες με τους παίκτες της ομάδας. Άλλωστε η θέση του τερματοφύλακα είναι μια νευραλγική στο ποδόσφαιρο και όλες οι ομάδες θέλουν να κλείνουν νωρίς αυτό το κεφάλαιο.

Γκουαρδιόλα: «Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης»

Μπορεί πολύ συχνά ο Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται στο «στόχαστρο» όλων εξαιτίας των εμπρηστικών του δηλώσεων, όμως φαίνεται πως και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μπει για τα καλά στο «παιχνίδι». Δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έθεσε ως φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης για το σημερινό ντέρμπι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και μάλιστα… ευχήθηκε να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Βαλντές.
Πιο συγκεκριμένα ο Γκουαρδιόλα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: ««Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον πρώτο γύρο. Βλέπω στην Ρεάλ μια εξαιρετική ομάδα. Είναι επικίνδυνη και σαφώς καλύτερη από τον αγώνα που την κερδίσαμε 5-0.Οι παίκτες της Ρεάλ θα σουτάρουν αρκετά, είναι ποιο γρήγοροι, πιο δυνατοί από εμάς και έχουν πιο αλτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχω δει ποτέ κάποια ομάδα να παίζει τόσο καλά κατά διαστήματα. Στα τρία σουτ, το ένα είναι γκολ. Χρειαζόμαστε έναν καλό Βαλντές που να τους σταματήσει».

Στοιχημα με τον Redoto_BET

Γεια σας αδερφια....

σημερα δεν εχω καθολου χρονου αλλα πιστευω σε μια τριαδα πολυ και θα την προτιμησω απλα δεν εχω χρονο να αναλυσω το σκεπτικο μου.οσοι πιστοι προσελθετε και συγγνωμη για την μη αναλυση....

ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΕΝ ΠΑΟΥΛΙ=1 ΣΤΟ 1,50 ΒΕΤ365

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.ΜΑΝ ΓΙΟΥΝΑΙΝ=ΑΝΤΕΡ ΣΤΟ 1,65

ΜΑΛΑΓΑ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ=1 ΣΤΟ 1,90

πονταρισμα η τριαδα στην βετ3665 με 50 μοναδες

χαιρετω μαγκες!

Προσφυγή ο Ζεβλάκοφ, «ψάχνεται» για Ελλάδα!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μίκαελ Ζεβλάκοφ από την Ανκαρακουτσού, καθώς λόγω οφειλών κατέθεσε ήδη προσφυγή.

Προσφυγή ο Ζεβλάκοφ, «ψάχνεται» για Ελλάδα!
Μάλιστα, ο «Μίκα» ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Τουρκία και ήδη… ψάχνεται για ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.