Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τρέλα Σάλκε για Νίνη!

Απο τους πρώτους μεταγραφικούς «στόχους» της Σάλκε ενόψει καλοκαιριού θα είναι απ’ ότι φαίνεται ο Σωτήρης Νίνης, καθώς στην Γερμανία τα σενάρια θέλουν τους «Μπλε του Βασιλιά» να εξετάζουν πάρα πολύ σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα μέσου.

Τόσο το «transfermarkt.de» όσο και το  το γερμανικό «goal.com» αναφέρουν ότι η Σάλκε έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον μέσο άσο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα οι Γερμανοί όχι μόνο έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο, αλλά κάνουν και σχέδια για τα χρήματα που θα δαπανήσουν για να τον αποκτήσουν.

«Η Σάλκε πέρασε στα ημιτελικά του Champions League και σίγουρα  πολλά χρήματα θα μπουν στο ταμείο του συλλόγου. Μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του χρέους, ενώ ένα άλλο μέρος πρόκειται να επενδυθεί στην ομάδα και στις μεταγραφές», αναφέρει το δημοσίευμα αρχικά και συνεχίζει για τον  Νίνη... «Είναι ο  νεότερος σκόρερ στην ελληνική εθνική ομάδα. Οι Μπλε του Βασιλιά παρακολουθούν τον Έλληνα άσο ο οποίος στα 21του είναι μεγάλο ταλέντο».

Όσο για την άποψη που έχει ο νέος προπονητής των Γερμανών, Ραλφ Ράνγκνικ, για τον Νίνη ; H συνέχεια τα λέει όλα...

«Ο Ραλφ ήθελε τον Νίνη στην Χόφενχαιμ σαν τρελός τον Ιανουάριο. Είναι ένας φαν του Νίνη και είχε ζητήσει την μεταγραφή του. Τελικά ο Έλληνας έμεινε στον Παναθηναϊκό. Για τον Νίνη έχει δείξει ενδιαφέρον επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα».

Το δημοσίευμα πάντως βάζει στο ...κόλπο για την Σάλκε και τον Γιάννη Φετφατζίδη του Ολυμπιακού και προσθέτει ότι ο ...μικρός είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: