Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ετοιμοπόλεμος ο Αγουέρο!!

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Σέρχιο Αγουέρο να είναι έτοιμος για το «comeback» του στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Λίβερπουλ επιβεβαιώθηκαν από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι και έτσι ο Αργεντινός θα δώσει κανονικά το παρόν στο «Έτιχαντ»!
Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο «ραντεβού» ο Σέρχιο Αγουέρο.
Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λίβερπουλ.
Σε αντίθεση με τον Αγουέρο, ο Νταβίντ Σίλβα δεν αναμένεται να αγωνιστεί μιας και ακόμα έχει ένα μικρό στραμπούληγμα στον αστράγαλό του.
«Ο Σέρχιο είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Ο Σίλβα συνεχίσει με ένα μικρό στραμπούληγμα στον αστράγαλό ντου, επομένως είναι ρίσκο το να παίξει», ήταν τα λόγια του Χιλιανού προπονητή.
*Πηγή: England365.gr*

Άλλες τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Βαλέντσια!!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Ένερ Βαλέντσια, ο οποίος μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του και την σύντομη επιστροφή του στα γήπεδα, αναμένεται να μείνει και πάλι εκτός για περίπου τέσσερις εβδομάδες, εξ αιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο!
Πέρυσι ήταν ο Άντι Κάρολ. Φέτος είναι ο Ένερ Βαλέντσια. Κοινός παρανομαστής η Γουέστ Χαμ, η οποία στερείται των υπηρεσιών σημαντικών ποδοσφαιριστών της.
Ο 26χρονος άσος λοιπόν αναμένεται να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μετά τον νέο τραυματισμό που αποκόμισε και πάλι στον αστράγαλο, στο ματς των «σφυριών» κόντρα στην Έβερτον, πριν τη διακοπή.
Αυτό το παιχνίδι ήταν μόλις το... δεύτερο για τον Εκουαδοριανό μετά την... τρίμηνη απουσία του, εξ αιτίας ενός άλλου τραυματισμού στον αστράγαλο, τον οποίο τον ταλαιπωρούσε από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άστρα.
*Πηγή: England365.gr*

Μουρίνιο: «Ώρα να δώσουμε στον κόσμο τη χαρά που πρέπει»

Το ποδόσφαιρο οφείλει να συνεχιστεί, όπως και η ζωή μετά τα τραγικά γεγονότα του Παρισιού, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που έκανε λόγο για ανάγκη η ομάδα του να δώσει επιτέλους στον κόσμο τη χαρά που του αξίζει, αλλά και ν' ανταποδώσει στον Ρομάν Αμπράμοβιτς την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν άπαντες από τον Ρώσο.  
O «special one», στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Νόριτς για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε για:
Τα γεγονότα του Παρισιού: «Προφανώς κι εγώ όπως και ολόκληρος ο κόσμος, σοκαρίστηκα από τα όσα είδα, αλλά δεν έχω τη δύναμη ν' αλλάξω κάτι αυτή τη στιγμή... Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, συνεχίζεται και είναι ένας πολύ δυνατός τρόπος για να στείλουμε μηνύματα ενότητας και ανθρωπιάς μέσα από το άθλημα».
Τη διακοπή και τη βελτίωση της Τσέλσι: «Είναι ώρα να κάνουμε επιτέλους τους οπαδούς μας να χαρούν γιατί το αξίζουν. Έχουμε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι, εντός κι εκτός έδρας και αυτό βοηθάει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου».
Τη στήριξη από τον Αμπράμοβιτς: «Γνωρίζω κι εγώ και οι παίκτες μου για τη στήριξη που απολαμβάνουμε από το αφεντικό και τους διοικούντες και ξέρουμε ότι πρέπει να την ανταποδώσουμε αυτή τη στιγμή με θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα μου θα παίξει πολύ καλά και θα πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Νόριτς, με όλο τον σεβασμό που έχουμε προς αυτή».
Τους τραυματίες και τον Αζάρ: «Ο Φαλκάο θα επιστρέψει σύντομα, ο Κουρτουά κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ ο Αζάρ προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη...». 
*Πηγή: England365.gr*

Ντεμπούτο Εσιέν στο ντέρμπι, εκτός ο Πράνιτς!!


Ντεμπούτο Εσιέν στο ντέρμπι, εκτός ο Πράνιτς

Ο Μίκαελ Εσιέν είναι έτοιμος, μπήκε στην αποστολή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός ο Πράνιτς που είχε δηλωθεί τραυματίας από την εθνική Κροατίας.

Στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι ο Μίκαελ Εσιέν και δεν αποκλείεται κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο Γκανέζος ακολούθησε χωρίς προβλήματα τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και ο Ιταλός τεχνικός τον έχει στα άμεσα πλάνα του. Είναι πολύ πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής στο αυριανό ματς.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς που είχε αποκλειστεί από την αποστολή της εθνικής Κροατίας για το φιλικό με τη Ρωσία λόγω τραυματισμού και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτός του Κροάτη, εκτός έμειναν και οι Κλωναρίδης, Καλτσάς, Βέμερ, Τελάντερ και Μπούρμπος.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ιταλού τεχνικού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και στατικές φάσεις.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει γαστρεντερίτιδα και απουσίασε με άδεια, ενώ ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός… δεν παίζεται»!


Κελεσίδης: «Ο Ολυμπιακός… δεν παίζεται»!

Αν και τα ντέρμπι είναι απρόβλεπτα, ο Παναγιώτης Κελεσίδης έχρισε –μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6- φαβορί τον ΟΣΦΠ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια γι’ αυτόν. «Μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος ο ΠΑΟ», πρόσθεσε.

Τον ρόλο του φαβορί στον Ολυμπιακό απέδωσε ενόψει του αυριανού ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Η παλιά δόξα των ερυθρολεύκων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με εγκωμιαστικά λόγια γι’ αυτούς, έδειξε πως περιμένει βελτιωμένο τον Παναθηναϊκό με τον Στραματσόνι στον πάγκο και χαριτολογώντας είπε ότι … θα κλείσει τις τηλεοράσεις που την ίδια ώρα θα «παίζουν» Ρεάλ-Μπάρτσα και Λίβερπουλ-Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε στους ο Παν. Κελεσίδης στους 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη, Βαγγέλη Νεραντζιά:

«Όταν γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι, τότε είναι το γεγονός της χρονιάς. Οι προβλέψεις είναι δύσκολες, άσχετα αν μια ομάδα από τις δύο είναι σε καλύτερη κατάσταση από άποψη ψυχολογίας, βαθμολογίας και ποιότητας ρόστερ. Είναι απρόβλεπτα τα ντέρμπι αιωνίων. Σίγουρα, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι, είναι αήττητος, συνέχεια κερδίζει, με παίκτες μεγάλης αξίας και έναν προπονητή που ξέρει πράγματα και θαύματα στο ποδόσφαιρο! Ο Μάρκο Σίλβα διαβάζει πολύ καλά τα ματς και δείχνει πως ξέρει να κάνει κινήσεις και από τον πάγκο για να κερδίζει τους αγώνες».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι μαθημένες να παίζουν σε τέτοιες δύσκολες έδρες. Ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο, αυτός ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη, διαφορετικά θα χαθεί από τον την κούρσα του τίτλου. Έχει νέο προπονητή και ίσως αυτό αποδειχθεί καθοριστικό στην αγωνιστική συμπεριφορά του.

Για μένα, χωρίς εγωισμούς και τίποτα, ο Ολυμπιακός δεν παίζεται! Πάντα οι προβλέψεις μπορεί να ρίξουν έξω σε αυτά τα ματς, ωστόσο είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εύχομαι να δούμε ωραία μπάλα και να κερδίσει ο καλύτερος».


Για τον Παναθηναϊκό: «Η εικόνα που παρουσίασε μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι ανάλογης της αξίας των παικτών του. Νομίζω πως με την έλευση του νέου προπονητή, θα παρουσιαστεί καλύτερος. Υπήρχαν εσωτερικά προβλήματα με τον Αναστασίου και δεν δινόταν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων των παικτών».

Για τη συνάντηση που ‘χαν οι παλαίμαχοι με τον Σταύρο Κοντονή: «Ο Υπουργός περισσότερο αναφέρθηκε στα παλιά, μεταξύ μας παιχνίδια. Για το αυριανό ντέρμπι έδωσε μια ευχή, να μην γίνουν επεισόδια, να μην υπάρχει καχυποψία και ο καλύτερος να κερδίσει. Ήταν μια φιλική κουβέντα και έμεινα εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις του γύρω από τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για το τι θα έκανε αν είχε τρεις τηλεοράσεις για να δει παράλληλα με το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ-Μαν. Σίτι: «Θα κλείσω τις δύο και θα δω το δικό μας, το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»!

Δέλλας: «Δεν είναι τελικός κόντρα στον Αστέρα»


Δέλλας: «Δεν είναι τελικός κόντρα στον Αστέρα»

Τον χαρακτήρα «τελικού» για το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης απέρριψε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας που τόνισε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του όσα δουλεύουν αυτές τις εβδομάδες.

Το γεγονός ότι το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι τελικός τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Τραϊανός Δέλλας, προσθέτοντας ότι υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε ότι θέλει να δει από τους παίκτες του όσα έχουν δουλέψει στην περίοδο της διακοπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας:

Για το ματς κόντρα στον Αστέρα:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίζουμε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την περίοδο, τουλάχιστον πριν από τη διακοπή. Δουλέψαμε αυτή την περίοδο της διακοπής για να περάσουμε κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για μας, ειδικά με τη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Αυτό που θέλω να βλέπω καθημερινά στην προπόνηση και στα παιχνίδια που θα έχουμε από εδώ και πέρα, είναι η συνολική βελτίωση. Θέλω κάποια πράγματα που έχουμε ως ομάδα να τα βλέπουμε και στο γήπεδο».

Για το αν θεωρείται ως τελικός λόγω της βαθμολογικής διαφοράς των δύο ομάδων: «Δεν τον θεωρώ τελικό. Έχει αρκετό δρόμο μπροστά το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω πράγματα που έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα, να αποφύγουμε λάθη που στοιχίζουν βαθμούς, όπως το προηγούμενο παιχνίδι. Αν κάνουμε αυτά μέσα στο γήπεδο, έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Σίγουρα έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Λείπουν παίκτες-κλειδιά από την ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτά. Σίγουρα μας προβληματίζουν, αλλά κοιτάμε τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους, πώς θα μπορέσουμε να τους εκμεταλλευτούμε και πώς θα μπορέσουν αυτοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν… τρελαίνεται με τους Ουόριορς ο Ρόντμαν!!


Δεν… τρελαίνεται με τους Ουόριορς ο Ρόντμαν!

Την άποψη πως οι Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995/96 ήταν κλάσεις ανώτεροι από τους φετινούς Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, εξέφρασε ο Ντένις Ρόντμαν.

Οι Ουόριορς «καλπάζουν» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, έχοντας φτάσει στο 13-0. Όπως είναι φυσικό, οι ειδικοί έχουν αρχίσει ήδη τις συγκρίσεις με ρεκόρ ομάδων του NBA και μία από αυτή είναι οι Μπουλς του 1995/96 που είχαν ολοκληρώσει τη regular season με 72-10 νίκες.

Οι πρωταθλητές εκτιμάται πως μπορούν να ισοφαρίσουν αυτό το επίτευγμα, ωστόσο ύστερα από σχετική ερώτηση ο Ντένις Ρόντμαν τόνισε στο «SiriusXM NBA Radio»:

«Ο κόσμος λέει πως μπορούν να φτάσουν στο 72-10. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, ας πάνε και στο 81-1. Εμείς το κάναμε πρώτοι το ρεκόρ», ήταν η ατάκα του ιδιόρρυθμου βετεράνου φόργουορντ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως οι Μπουλς εκείνης της εποχής ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τους τωρινούς πρωταθλητές, αλλά και η λίγκα ήταν κατά 110% καλύτερη!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Για… κολπάκια του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΠΑΟ!!


Για… κολπάκια του Ολυμπιακού κάνει λόγο ο ΠΑΟ

Την πρόταση του Παναθηναϊκού στη Super League για τεχνοκράτη πρόεδρο ως δική της προσπαθεί να περάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως τονίζουν οι «πράσινοι».

Για επικοινωνιακό κόλπο του Ολυμπιακού, σχετικά με την πρόταση για τεχνοκράτη πρόεδρο της Super League, κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως διαρρέει. Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι: «Η δήθεν πρωτοποριακή πρόταση του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο ήταν πρόταση που έχει κατατεθεί εδώ και πολύ καιρό από τον Παναθηναϊκό, που είχε ως πάγια θέση ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι τεχνοκράτης».

Όπως λένε από το «τριφύλλι», ο Ολυμπιακός βλέπει ότι οι δυνάμεις του στο ΔΣ της Λίγκας εξασθενούν και προσπαθεί να περάσουν την πρόταση ως δική του, αλλά και να αγοράσει χρόνο, προκειμένου ο Μποροβήλος να ολοκληρώσει τη θητεία του!

Μάλιστα, προσθέτουν ότι σήμερα προσπάθησε να κάνει το 3/3 στην ψηφοφορία με την εκλογή Αγραφιώτη, Παπαδόπουλου και Δάρα, αλλά δεν του… πέρασε αφού εξελέγη ο υποψήφιος της ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους εντός της αίθουσας του συνεταιρισμού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα γνωστά προβλήματα για Λουτσέσκου!!


Τα γνωστά προβλήματα για Λουτσέσκου

Για ακόμη μία μέρα ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνέχισε την προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο χωρίς τους Βασιλακάκη, Παπαστεριανό και Δεμένικο.

Με τις γνωστές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης την Παρασκευή για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για ακόμη μία μέρα δεν είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες Βασιλακάκη, Παπαστεριανό και Δεμένικο, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος ανέβασε την ένταση κι έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις, τα τελειώματα
και την τακτική.

Η προετοιμασία της Ξάνθης θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το Σάββατο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μανωλόπουλος: «Επικίνδυνος ο αγώνας στην Κηφισιά»


Μανωλόπουλος: «Επικίνδυνος ο αγώνας στην Κηφισιά»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για την ΑΕΚ το ματς με την Κηφισιά, σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Ντράγκαν Σάκοτα, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Υψηλής… επικινδυνότητας είναι για την ΑΕΚ το ματς με την Κηφισιά, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντράγκαν Σάκοτα τόνισε πως η «Ένωση» πρέπει να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο aekbc.gr:

«Όπως όλες οι αναμετρήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι και ο αγώνας απέναντι στη Κηφισιά είναι πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα επικίνδυνος. Πρέπει να διαχειριστούμε τη κούραση μας γιατί έχουμε κάνει δύο συνεχόμενα μεγάλα ταξίδια παίζοντας απέναντι σε δυνατές ομάδες.

Το κίνητρο από την πλευρά μας υπάρχει. Μέσα σε μία μέρα προσπαθήσαμε να βγάλουμε στην προπόνηση την τακτική που θα ακολουθήσουμε στον αυριανό (21/11) αγώνα. Πρέπει να κάνουμε πράξη όσα είπαμε και θεωρώ ότι αν τα εφαρμόσουμε θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε
».

Έτοιμη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις η FIFA!!


Έτοιμη να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις η FIFA

Στις αρχές Δεκεμβρίου η εκτελεστική επιτροπή θα παρουσιάσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Τα σκάνδαλα που κουβαλάει στην πλάτη της τα τελευταία χρόνια έχουν συνδέσει το όνομα της με τη διαφθορά.

Έτσι, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη των μεταρρυθμίσεων που θα κάνουν τη FIFA να ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της.

Η ειδική επιτροπή μεταρρυθμίσεων που έχει συσταθεί υπό τον ανεξάρτητο πρόεδρο Φρανσουά Καράρντ, συναντήθηκε σήμερα για τρίτη και τελευταία φορά και είναι έτοιμη πλέον να παρουσιάσει την έκθεση της στην εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας.

Αυτή η παρουσίαση θα γίνει στη Ζυρίχη στις 2 και 3 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια η εκτελεστική επιτροπή θα παρουσιάσει με τη σειρά της τις αποφάσεις.

Μένει να δούμε πως αυτές οι μεταρρυθμίσεις θα επηρεάσουν και τις επερχόμενες εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βολές» Μπεκενμπάουερ εναντίον της γερμανικής ομοσπονδίας!!


«Βολές» Μπεκενμπάουερ εναντίον της γερμανικής ομοσπονδίας

Στην αντεπίθεση κατά της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας πέρασε ο Φραντς Μπεκεμπάουερ αναφορικά με τη φημολογούμενη εμπλοκή στο σκάνδαλο της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Στη διάθεση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έθεσε τον εαυτό του ο Φραντς Μπεκεμπάουερ, προκειμένου να δώσει απαντήσεις και κάθε είδους διευκρινίσεις σχετικά με την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Παρ’ όλα αυτά, όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του στη «Sueddeutsche», ποτέ δεν έλαβε απάντηση από τους δύο επικεφαλής της ομοσπονδίας.

«Έστειλα μία εμπιστευτική επιστολή στον πρόεδρο της Bundesliga, Ράινχαρντ Ράουμπαλ και της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινερ Κοχ, στην οποία ενημέρωνα ότι προσφέρομαι να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα, σύμφωνα με όσα γνωρίζω και πιστεύω. Κανείς δεν απάντησε. Τι συμπεριφορά είναι αυτή;», αναρωτήθηκε εκ των ισχυρών ανδρών της Μπάγερν Μονάχου.

Παρ’ όλα αυτά, από την πλευρά του, ο κ. Ράουμπαλ διευκρίνισε ότι απάντησε στον Φραντς Μπεκενμπάουερ και συμπλήρωσε: «Θα τον καλέσω για να ξεκαθαρίσουμε το ζήτημα».

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ ήταν ο πρόεδρος της γερμανικής υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το 2006 και σύμφωνα με την «Daily Mail» εξαγόρασε ψήφους προκειμένου η Γερμανία να αναλάβει το χρίσμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τραυματίστηκε ο Μαυροκεφαλίδης!!


Τραυματίστηκε ο Μαυροκεφαλίδης!

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, καθώς ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε στη μύτη στην προπόνηση της Παρασκευής (20/11)!

Άσχημα είναι τα μαντάτα της Παρασκευής (20/11) για την ΑΕΚ και ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά!

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάταγμα βάσεως ρινός. Αμέσως προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον «Λου», με τον γιατρό της «Ένωσης», Νεκτάριο Κουτσελίνη, να του κάνει ανάταξη της μύτης.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας σέντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Εφόσον είναι κάταγμα, πιθανότατα ο 31χρονος άσος θα είναι εφικτό να αγωνιστεί ξανά σύντομα (πιθανώς ακόμη και από το ματς με τη Γαλατάσαραϊ) φορώντας προστατευτική μάσκα.

Η ΑΕΚ, πάντως, στον αγώνα με την Κηφισιά θα στηριχτεί στους Μαυροειδή και Μιλόσεβιτς για τη γραμμή ψηλών, καθώς εκτός μάχης είναι ακόμη ο Σαρικόπουλος, ενώ ο Ανοσίκε αποτελεί ξένο σώμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μισή» η Γιουνάιτεντ!!


«Μισή» η Γιουνάιτεντ

Πολλά προβλήματα τραυματισμών για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει Γουότφορντ.

Με... αναγκαστικά πολλές αλλαγές θα παραταχθεί το Σάββατο απέναντι στην Γουότφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει σε συνολικά έξι ποδοσφαιριστές του, που είτε άλλοι χτύπησαν το τελευταίο διάστημα, είτε είναι εδώ και καιρό στα πιτς.

Τα πιο βασικά προβλήματα είναι αυτά των Ρούνεϊ-Μαρσιάλ, καθώς αμφότεροι θα λείψουν και η επίθεση των κόκκινων διαβόλων αποδυναμώνεται αισθητά.

Από 'κει και πέρα, σταθερά εκτός ο Σο, ο Βαλέντσια που πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι, ο Φελαϊνί και ο Κάρικ που τραυματίστηκε στο φιλικό της Αγγλίας με την Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άρθο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Σίγουρος για τον εαυτό του κι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, όποτε του την δώσει ο Πογέτ, δήλωσε ο Θέσαρ Άρθο. «Λάθος αν δούμε μόνο την βαθμολογία», είπε για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Πανθρακικό.

Άρθο: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»Ανυπομονεί για να αρπάξει την ευκαιρία από τον Γκουστάβο Πογέτ ο Θέσαρ Άρθο.

Μιλώντας στη Nova, ο Ισπανός στόπερ της ΑΕΚ στάθηκε στην δουλειά που κάνει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα αλλά και στην αλλαγή κλίματος μετά την έλευση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Όσον αναφορά την αναμέτρηση στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό, ο Άρθο τόνισε πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πως θα ήταν λάθος αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του επαναπαυθούν από την βαθμολογική θέση των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά:
Εμφανίζεται μάλιστα έτοιμος για το δικό του ντεμπούτο:

"Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πολύ καιρό να αρπάξω μια ευκαιρία. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να έχω κίνητρο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε όταν έρθει η στιγμή που περιμένω να είμαι έτοιμος.

Το ότι δεν έχω παίξει είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι αυτό που σας είπα πριν. Δηλαδή να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αν ο προπονητής αποφασίζει να παίξω είμαι διαθέσιμος, αν επιλέγει να είμαι εκτός, το δέχομαι".


Ο Θέσαρ Άρθο περιμένει πλέον σαφώς πιο ήρεμος την ευκαιρία από τον προπονητή του:

"Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εδώ και δέκα χρόνια παίζω σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, άρα δεν έχω να αποδείξω το παραμικρό. Το μόνο που έχω να κάνω είναι αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

Σε ότι αφορά στην αλλαγή προπονητή, ο Ισπανός υποστήριξε:

"Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για να τα δώσουν όλα. Με την έλευση του νέου προπονητή βλέπουμε διαφορά στις προπονήσεις, αισθανόμαστε όλοι οι παίκτες πολύ καλύτερα και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει".

Για τις δυσκολίες του αγώνα στην Κομοτηνή, ο Άρθο είπε:

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε επειδή ο Πανθρακικός είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι δύσκολη ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για να φύγουμε με τη νίκη".

Το είπε και το έκανε ο Πλατινί!!


Το είπε και το έκανε ο Πλατινί!

Όπως είχε προϊδεάσει μέσω των τοποθετήσεών του, ο Μισέλ Πλατινί κατέθεσε έφεση στο CAS ώστε να αρθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο διάρκειας 90 ημερών που του έχει επιβληθεί.

Με τη σημείωση του κατεπείγοντος, ο Μισέλ Πλατινί κατέθεσε -όπως άλλωστε είχε ενημερώσει σχετικά- έφεση στο CAS κατά της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί για τρίμηνη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της UEFA βρίσκεται υπό διερεύνηση από την Επιτροπή Ηθικής της FIFA, σχετικά με μία πληρωμή ύψους περίπου 2 εκατ. ευρώ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία το 2011.

Ο Γάλλος που θέλει να υποβάλλει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, είδε την πρώτη απόπειρά του να αρθεί η ποινή να πέφτει στο… κενό, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA διατήρησε την ποινή ως είχε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CAS, η διαδικασία θα εκκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να καταθέτουν τη δική τους θέση επί του θέματος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαζουακού: «Είναι ο εχθρός μας και θα παίξουμε με πάθος»


Μαζουακού: «Είναι ο εχθρός μας και θα παίξουμε με πάθος»

Στον τρόπο που θα προσεγγίσει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αρτούρ Μαζουακού, τονίζοντας πως το πάθος και η ομαδικότητα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Στις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο μπακ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στη Nova, τόνισε πως οι πράσινοι αποτελούν τον εχθρό του Ολυμπιακού, που αν μπει παθιασμένος και με αίσθηση ομαδικότητας στην Λεωφόρο μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα δήλωσε αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Πειραιώτες και εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το γεγονός ότι κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν ήταν ανάμεσα στα θύματα τις τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»:
«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, κυρίως λόγω των οπαδών, διότι όταν αγωνίζονται στην έδρα τους η παρουσία τους είναι έντονη. Είναι ο εχθρός μας. Αλλά πέρα από αυτό δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι ένα ματς ποδοσφαίρου. Πέρα από τους οπαδούς, δεν υπάρχει κάτι άλλο ιδιαίτερο».

Τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του για να φθάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα:
«Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, όπως το έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε πετύχει δέκα νίκες σε δέκα αγώνες και αν πετύχουμε μία ακόμη θα ισοφαρίσουμε το ρεκόρ του «έντεκα στα έντεκα». Αν παίξουμε σαν ομάδα, τα δώσουμε όλα και μπούμε μέσα με πολύ πάθος, τότε θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Η ομαδικότητα είναι η δύναμή μας».

Για το κατά πόσο είναι πρόβλημα τα δύο δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και Μπάγερν σε διάστημα λίγων ημερών:
«Δε θεωρώ πως αποτελεί μειονέκτημα το πρόγραμμά μας. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς το γεγονός πως θα παίζουμε σε λίγες μέρες με Παναθηναϊκό και Μπάγερν. Εμείς σαν παίκτες πάντα ψάχνουμε αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί. Τώρα να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και μετά να πάμε να παίξουμε με την Μπάγερν. Όχι, δεν πιστεύω ότι αποτελεί μειονέκτημα».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Θα στείλω το ίδιο μήνυμα: να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και είναι κοντά μας. Να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας».

Για την πιθανότητα κλήσης του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας:
«Ειλικρινά, πιστεύω ότι σαν παίκτης του Ολυμπιακού έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου για να κληθώ στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες στη θέση μου και γενικότερα υπάρχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει και στο οποίο είμαι συγκεντρωμένος, είναι ο Ολυμπιακός».

Για τα γεγονότα στο Παρίσι:
«Έχω συγγενείς στο Παρίσι, αλλά ευτυχώς δεν ήταν εκεί όταν έγιναν τα γεγονότα. Δόξα τω Θεώ. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη. Σίγουρα προκαλεί φόβο. Αλλά όσο για τη δική μου οικογένεια, δεν υπήρξε κάποιο θέμα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια με την Λαμποράλ στο ΣΕΦ!!


Τα εισιτήρια με την Λαμποράλ στο ΣΕΦ

Τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Από το Σάββατο (21/11) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Από 10 έως 30 ευρώ κυμαίνονται οι τιμές, ενώ τα «μαγικά χαρτάκια» την Τετάρτη (25/11) θα είναι και στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Euroleague, OLYMPIACOS – LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Πέμπτη 26/11/2015 με ώρα έναρξης 21:45, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από το Σάββατο 21/11/2015 στις 10:00

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από το Σάββατο 21/11/2015 στις 10:00.

• Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από το Σάββατο 21/11/2015 στις 10:00 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).

• Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Τετάρτη 25/11/2015 (10:00-18:00) και την Πέμπτη 26/11/2015 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου, με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Ειδικά για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια, καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15,20, 25 και 30 €.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Όλοι “Print at Home Ticket”, χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!

Συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, ενώ, με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την LABORAL KUTXA VITORIA GASTEIZ στις 26/11/2015 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 25/11/2015, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8
».

Με φόρα απ’ την Ευρώπη το ντέρμπι!!


Με φόρα απ’ την Ευρώπη το ντέρμπι

Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague, έπειτα από μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.

Στο δυνατό ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο (21/11) στις 17.30 (τηλεοπτικά απ’ το Novasports-4).

Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και πάνε με φόρα στο ματς που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και ήττες στο τάι μπρέικ στα ματς που προηγήθηκαν για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απ’ τον Φοίνικα και πήρε την πρόκριση επί της Παρνού στο Challenge Cup, ενώ ο Εθνικός έχασε απ’ τον Άρη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του CEV Cup επικρατώντας της Πανβίτα.

Ο Σάκης Μουστακίδης προβληματίζεται για την κατάσταση του Λούκα Λούλιαγκιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του λίμπερο των Ακριτωών, Θεολόγου Δαρίδη.

«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στην έδρα μας. Παίζουμε για τη νίκη όπως όλα τα ματς κυρίως στην έδρα μας. Ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε με ένα σπουδαίο αντίπαλο που θα μας πιέσει. Ο Ολυμπιακός από αγωνα σε αγώνα γίνεται όλο και καλύτερος και από την στιγμή που θα επιστρέψει και ο Φιλίποφ θα δείξει την πραγματική δυναμική του. Και οι δύο ομάδες είναι λίγο κουρασμένες από τους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά έχουν και πολύ καλή ψυχολογία από τις προκρίσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο κόσμος σίγουρα θα δώσει δυνατό παρόν και εύχομαι να φύγουμε εμείς χαμογελαστοί από το γήπεδο».

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, θα παραταχθεί χωρίς τον Ντίμα Φιλίποφ, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, όπως τόνισε ο ακραίος των ερυθρόλευκων, Μπόζινταρ Τσουκ.

«Η ψυχολογία μας μετά την πρόκριση στους «16» του CEV Cup είναι ανεβασμένη. Από την άλλη πλευρά όμως μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από στη Σύρου, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τελειώσει νικηφόρα για εμάς προκειμένου να στρέψουμε την προσοχή μας στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπήκαν οι διεθνείς και φουλάρει!!


Μπήκαν οι διεθνείς και φουλάρει

Χωρίς κάποιο πρόβλημα επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες οι Κουλιμπαλί και Μαχαμάτ και ο Γιώργος Παράσχος του υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Σε φουλ ρυθμούς μπήκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε την Παρασκευή τους Κουλιμπαλί και Μαχαμάτ να επιστρέφουν χωρίς απρόοπτα απ’ τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και τους υπολογίζει κανονικά. Αντίθετα, ο Γκνιάτιτς συνέχισε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ομάδας των Χανίων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με πρωινή προπόνηση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μποροβήλος: «Τεχνοκράτης πρόεδρος από το καλοκαίρι»


Μποροβήλος: «Τεχνοκράτης πρόεδρος από το καλοκαίρι»

Σύμφωνος με την πρόταση του Ολυμπιακού να τον αντικαταστήσει τεχνοκράτης πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Γιώργος Μποροβήλος που μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως αυτό θα γίνει το καλοκαίρι.

Σε τοποθέτηση προέδρου που δεν θα προέρχεται από ομάδα αλλά θα είναι τεχνοκράτης οδεύει η Σούπερ Λίγκα.

Ο νυν πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως θεωρεί πως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι σωστή και πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο να συμβεί το προσεχές καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τη δική του εμπλοκή σε πράξεις που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη, ξεκαθάρισε πως αθλητικά κρίθηκε το 2011 κι επανέλαβε ότι δεν θεωρεί πως θα προκύψει οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε στους Άρη Ασβεστά και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

Για την πρόταση να μπει τεχνοκράτης πρόεδρος:
Είναι μια πρόταση που την είδαμε με θετικό μάτι. Είμαι καθημερινά πολλές ώρες στο συνεταιρισμό και με βοήθησε το γεγονός πως ήξερα το χώρο από πριν. Ο νέος πρόεδρος πρέπει να διαθέτει χρόνο σε καθημερινή βάση. Αν έρχεται κάποιος και πρέπει να φύγει γρήγορα είναι λάθος. Είμαι κι εγώ της άποψης πως θα ωφελήσει ένας τεχνοκράτης πρόεδρος. Είναι αυτονόητο πως η αλλαγή θα γίνει το καλοκαίρι όταν θα αποχωρήσω. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα πρόθεση να συνεχίσω. Χρειάζονται διαδικασίες και νομίζω πως έξι μήνες επαρκούν. Είναι μια ιδέα που για να υλοποιηθεί χρειάζεται χρόνος. Στην παρούσα φάση πρέπει να πάμε σε τεχνοκράτη. Όχι πως αυτό θα λύσει όλα τα προβλήματα. Κανένας άνθρωπος ή νόμος ή υπουργός δεν θα λύσει τα προβλήματα εάν δεν αναβαθμίσουμε το προϊόν. Χωρίς πελάτες δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να καθίσουν όλοι και να σκεφτούν πώς θα αναβαθμίσουν το προϊόν».

Για τη μη εύρεση χορηγού και την παραπομπή του σε δίκη:
«Δεν έχουν σχέση με αυτά τα θέματα. Άλλωστε δεν αφορά το πρόσωπό μου. Για τη δικαιοσύνη εγώ είχα πάει στον υπουργό τον Αθανασίου. Έχω αθωωθεί από τα αθλητικά δικαστήρια ήδη και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει δικαίωση. Για τη χορηγία, μέχρι και το τελευταίο συμβούλιο όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες. Έσπασε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ επέμενε να πάρει τις φανέλες όλες τις ομάδες. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν αντίθετοι κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι’ αυτό,. Πολλές ομάδες είχαν ήδη υπογράψει συμβάσεις με άλλες εταιρίες και δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Τώρα προσπαθώ με μη στοιχηματικές εταιρίες να βρω μια λύση. Ο ΟΠΑΠ δεν δεχόταν να μπει σε συζητήσεις αν δεν ήταν όλες οι φανέλες. Ο Ολυμπιακός από την αρχή ήταν κάθετος πως δεν θα υπέγραφε με τον ΟΠΑΠ και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ. Εγώ πρότεινα να αφαιρεθούν αυτές οι δύο ομάδες και να πάρουμε λιγότερα χρήματα από τον ΟΠΑΠ, αλλά δεν έγινε. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Δεν έθεσε όμως ποτέ θέμα αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία. Η δική μου υπόθεση κρίθηκε το 2011 με αθωωτική απόφαση από τον κ. Λεοντή στα αθλητικά δικαστήρια. Είναι ίδια η υπόθεση και σύμφωνα με τις διατάξεις δεν μπορεί να αλλάξει κάτι».

Για το τι πρέπει να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να καθίσουν να μιλήσουν στο ίδιο τραπέζι για να κάνουμε το προϊόν ελκυστικό. Αν δεν το κάνουμε τα προβλήματα θα παραμένουν. Όταν ο ένας τραβάει από εδώ και ο άλλος από εκεί το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. Το σκοινί κάποια στιγμή θα σπάει».

Για την κάρτα φιλάθλου:
«Με την κάρτα έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, όπως πώς τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων ομάδων. Υπάρχουν ζητήματα που μπορεί να γεννήσουν βία,. Θα κάνουμε και άλλες συναντήσεις και επικοινωνία με τον υπουργό. Είμαστε δίπλα του σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη βελτίωση του πρωταθλήματος».

Για την πρόταση να υποβιβάζεται μια ομάδα που δεν παίρνει άδεια:
«Το κομμάτι της αδειοδότησης πρέπει να είναι ξεκάθαρο και με ορίζοντα τριετίας. καταλήξαμε σε αυτήν την πρόταση που κάναμε προς την ΕΠΟ. Πλέον θα μπορούν να κάνουν μία μόνο μεταγραφή άνω των 23 και τον Ιανουάριο ένας παίκτης γηγενής. Το 2017 αν δεν πάρεις άδεια, δεν παίζεις. Το 2018 γίνεται ακόμη πιο αυστηρό. Δεν νομοθετήσαμε για να το ακυρώσουμε. Αν δούμε πως η βαθιά οικονομική κρίση χειροτερέψει θα πρέπει κι εμείς να αλλάξουμε. Αλλά δεν κάναμε κάτι με τη λογική ας πούμε κάτι και τα παίρνουμε μετά πίσω. Άλλωστε και να πέσουν πέντε ομάδες από την Α’ Εθνική τι θα έρθει; Η Ρεάλ, η Μάντσεστερ ή η Βαλένθια; Θα έρθουν από τη Β’ αντίστοιχες ομάδες με τα ίδια προβλήματα».

Για τους διαιτητές που δεν έχουν πληρωθεί:
«Υπάρχει μια καθυστέρηση, είναι καθαρά λογιστικό το θέμα. Οι διαιτητές ποτέ δεν έχασαν χρήματα και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε αυτήν τη φορά».

Για το ντέρμπι:
«Να πάνε υγιείς όλοι και να γυρίσουν υγιείς όλοι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ:
«Είναι κομμάτι της ΕΠΟ και ποτέ δεν έχουμε παρέμβει. Το καλοκαίρι έγιναν παρεμβάσεις για να βελτιωθεί το επίπεδο. Υπήρξαν κάποιες τροποποιήσεις στους κανονισμούς που πιστεύω θα βοηθήσουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μέσι… στο νήμα!!


Μέσι… στο νήμα

Θα παίξει ή δεν θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι στο clasico; Ο Λουίς Ενρίκε το άφησε στον… αέρα, κάνοντας σαφές πως κάτι τέτοιο θα κριθεί –πραγματικά- την τελευταία στιγμή! Φοβερή αποθέωση για Μπουσκέτς.

Τικ, τακ, τικ, τακ...

Το clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα απέχει μόλις μια μέρα και τα «φώτα» έχουν πέσει πάνω στον Λιονέλ Μέσι και στο κατά πόσο θα 'ναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μπερναμπέου ο Αργεντινός.

Ο Λουίς Ενρίκε -όπως ήταν αναμενόμενο- ρωτήθηκε πολύ γι' αυτό το θέμα στη συνέντευξη Τύπου κι άφησε τα πάντα... ανοιχτά!

«Το ευχάριστο είναι πως είναι ξανά fit και προπονείται κανονικά. Θα δούμε αύριο πως θα αισθάνεται, εκκρεμεί ακόμα και μια προπόνηση. Έχω μιλήσει μαζί του, θα μιλήσουμε ξανά και αύριο να δούμε. Πότε θα αποφασιστεί αν θα παίξει ή όχι ο Μέσι; Μια ώρα πριν τον αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός κόουτς.

«Για τον Ράκιτιτς είναι πάνω-κάτω η ίδια κατάσταση με τον Λέο. Προπονείται, νιώθει καλά, αλλά θα μιλήσουμε ξανά μετά την προπόνηση. Θα ‘ναι σημαντικό αν τον έχουμε μαζί μας» πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε και αποθέωσε τον Μπουσκέτς: «Είναι ο πιο έξυπνος ποδοσφαιριστής από όσους έχω προπονήσει. Είναι σταθερή αξία για την Μπαρτσελόνα»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βεργίνης: «Μονόδρομος η νίκη με τον Αρκαδικό»


Βεργίνης: «Μονόδρομος η νίκη με τον Αρκαδικό»

Ελπιδοφόρες για το μέλλον ήταν οι εμφανίσεις του Απόλλωνα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Βεργίνης ενόψει του ματς με τον Αρκαδικό.

Μετά την πρόσληψη του Κώστα Μέξα οι εμφανίσεις του Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ καλές, κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ωστόσο πλέον αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα και γι’ αυτό η νίκη κόντρα στον Αρκαδικό είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Βεργίνη στον ΕΣΑΚΕ:

«Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να φθάσει στο τέλος της μία σκληρή εβδομάδα, σε επίπεδο προετοιμασίας. Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πάρα πολύ, γιατί μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλό μας τον Αρκαδικό στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι από τα παιχνίδια που καθορίζουν τη δυναμική μιας ομάδας και ξεκαθαρίζουν τους στόχους της. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά, τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου, γι’ αυτό και υπό την τεχνική καθοδήγηση του προπονητή μας, Κώστα Μέξα “διαβάσαμε” τον αντίπαλό μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην Πάτρα.

Η αλήθεια είναι ότι άνοιξε η όρεξή μας από τις θετικές εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ, όμως, όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα ζητούμενο για εμάς πλέον είναι τα αποτελέσματα. Ειδικά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο οποίο είχαμε θετική παρουσία και φθάσαμε πολύ κοντά στη νίκη που θα πετυχαίναμε αν δεν μας στοίχιζαν κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία, δείξαμε τη δυναμική μας και πλέον είμαστε έτοιμοι να εξαργυρώσουμε αυτές τις καλές μας εμφανίσεις με μία μεγάλη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό. Για να έλθει όμως το Σάββατο η νίκη καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο φίλαθλος κόσμος μας, τον οποίο θέλω να καλέσω να βρεθεί κοντά μας, δίνοντάς μας με τον παλμό του ώθηση για την επικράτηση.

Το ραντεβού μας πλέον είναι γνωστό, φθάνει ο κόσμος να είναι συνεπής και να μας στηρίξει σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς
».

Κασελάκης: «Όλοι ξέρουν τη δυναμική της ΑΕΚ»


Κασελάκης: «Όλοι ξέρουν τη δυναμική της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την Κηφισιά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κασελάκη στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ.

Πολύ δύσκολη είναι για την Κηφισιά η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η δυναμική της «Ένωσης» είναι γνωστή, ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων θα κάνει ό,τι μπορεί για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το blog του Λεωνίδα Κασελάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας!

Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη εκτός έδρας σε μια ακόμη αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για την ομάδα μας είναι πολύ σημαντική η κάθε νίκη διότι είμαστε η πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία και χτίζουμε χαρακτήρα μέσα από τέτοιες νίκες.

Ο επόμενος μας αντίπαλος είναι η ΑΕΚ. Δε χρειάζεται να πούμε για τη δυναμική της λόγω του κόσμου της και του ονόματος της. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα κι αυτό από μόνο του φανερώνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης για εμάς.

Έχει στο δυναμικό της πολύ καλούς παίκτες με σπουδαία καριέρα που μπορούν από μόνοι τους να καθορίσουν τις τύχες ενός αγώνα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην ομάδα μας ώστε να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση καθώς και να ακολουθήσουμε την τακτική που θα επιλέξει ο coach στο ακέραιο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εμείς θα τα πούμε ξανά την επόμενη εβδομάδα στο καθιερωμένο μας ραντεβού. Ως τότε να είστε υγιείς και να αγαπάτε αυτό που κάνετε
».

Μπλαν: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Παρί»


Μπλαν: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Παρί»

Το σημερινό ρεπορτάζ της «Parisien» επιβεβαίωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, αναφέροντας ότι πράγματι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την ανανέωση του συμβολαίου του με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε ο Λοράν Μπλαν.

Ο Γάλλος τεχνικός, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σημερινό ρεπορτάζ της «Parisien», ανέφερε ότι τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται.

«Μιλάμε με την ομάδα για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό μας», είπε στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου εν όψει του ματς κόντρα κόντρα στη Λοριάν και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, αλλά βρισκόμαστε σε συζητήσεις», συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Μπορντό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Από Ισπανία στην Πρέμιερ και... τούμπαλιν!!


Από Ισπανία στην Πρέμιερ και... τούμπαλιν

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, είναι απλά μια από τις περιπτώσεις Ισπανών ποδοσφαιριστών που «λάμπουν» στην Πρέμιερ Λιγκ και καταφέρνουν μέσα από τις εμφανίσεις τους επί αγγλικού εδάφους, να εξασφαλίσουν «εισιτήριο» επαναπατρισμού! Το england365.gr παρουσιάζει...  
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει συμπεριλάβει ειδικό όρο στο νέο deal που έκανε με την Έβερτον το φετινό καλοκαίρι, ώστε να έχει τη δυνατότητα να πάρει ξανά πίσω τον 21χρονο μεσοεπιθετικό που στη δεύτερη θητεία του στο «Γκούντισον Παρκ», αποδεικνύεται και πάλι σημαντικότατο στέλεχος των πλάνων του προπονητή του.
Το είχε κάνει με εκπληκτικό τρόπο τη σεζόν 2013-2014, όταν και είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μπαρτσελόνα στα «ζαχαρωτά» και επέστρεψε στο φινάλε εκείνης της χρονιάς στη Βαρκελώνη, για να μάθει, ωστόσο, πως θα έφευγε ξανά για να παίξει στη Σεβίλλη. Απογοητεύθηκε, δεν του βγήκε τόσο η μετακίνηση την Ανδαλουσία και η Έβερτον πέτυχε να τον κάνει δικό της, δείχνοντάς του πόσο πολύ τον ήθελε και πόσο υπολογίζει σ' εκείνον. Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, ο Ντεουλοφέου βρήκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που ίσως δεν είχε στη Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν κρατήσει έναν ακόμα... άσο στο μανίκι όσον αφορά την περίπτωσή του, με τον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπεγράφη με την Έβερτον.

Ανάλογες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές...
Ξεκινώντας από την περίφημη και σπουδαία «Masia» της Μπαρτσελόνα, οι Ζεράρ Πικέ και Σεσκ Φάμπρεγας πήραν το δρόμο για την Αγγλία και το κορυφαίο πρωτάθλημα, με τον νυν χαφ της Τσέλσι να ωριμάζει ποδοσφαιρικά (έχοντας ανδρωθεί στη Βαρκελώνη), με τη φανέλα της Άρσεναλ και τον δε αμυντικό της Μπαρτσελόνα να έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως να επιστρέφει στις... ρίζες του πολύ πιο γρήγορα. Ο Φάμπρεγας, αντιθέτως, έμεινε μέχρι και το 2011 στο Λονδίνο κι έπειτα πραγματοποίησε τη συγκινητική επιστροφή στο καμάρι της Καταλονίας, όπου όμως δεν ήταν εκείνος που όλοι θαύμαζαν στο «Χάιμπουρι» πρώτα κι έπειτα στο «Έμιρεϊτς». Αποτέλεσμα αυτού, να ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για Λονδίνο και πλέον να βρίσκεται στους «μπλε».

Πηγαίνοντας στη Λίβερπουλ, έχουμε δύο περιπτώσεις που ναι μεν στις καλές εποχές τους είχαν δείξει την μεγάλη κλάση τους στο «Άνφιλντ», όμως, είχαν πολύ διαφορετική πορεία όταν αποφάσισαν ν' αφήσουν την Πρέμιερ Λιγκ. Ο ένας, είναι ο Λουίς Γκαρσία που... πίνει σαγκρία, όπως αναφέρει και το γνωστό σύνθημα των οπαδών των «κόκκινων» που λάτρεψαν τον Ισπανό εξτρέμ. Εκείνος, έπειτα από πολλά χρόνια επί ισπανικού εδάφους και ξεκίνημα από τη Μπαρτσελόνα, έφτασε στη Λίβερπουλ το 2004 και για τρία χρόνια έκανε ό,τι μπορούσε για την αγγλική ομάδα, επιστρέφοντας το 2007 στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ακόμα ένας, δηλαδή, που ... τσέκαρε εισιτήριο επαναπατρισμού. Το πως εξελίχθηκε η καριέρα του ίσως... δεν τον τιμά, αλλά και μόνο που φοράει ξανά την κόκκινη φανέλα σε αγώνες των παλαιμάχων της Λίβερπουλ, φαντάζει ιδανικό για εκείνον.
Από την πλευρά του, ο Τσάμπι Αλόνσο ναι μεν έκανε το μεγάλο «come-back» στην πατρίδα του μετά τη Λίβερπουλ, αλλά ήταν και είναι τέτοια η αρχοντική του παρουσία στη μεσαία γραμμή, τέτοια η ικανότητά του να διαβάζει το παιχνίδι, τέτοια η... ακρίβεια του ποδιού του ώστε να βρίσκει αυτόν που θέλει εκεί που θέλει στο χορτάρι, που τον έχουν κάνει έναν από τους καλύτερους χαφ της εποχής του. Τώρα πλέον, το δείχνει σε κάθε ματς της Μπάγερν Μονάχου...

Μια ... κάπως διαφορετική περίπτωση είναι αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και έλαμψε, ο 25 ετών γκολκίπερ που στην Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει αντιπάλους και πολλές φορές και... συμπαίκτες να μην πιστεύουν από που πετάχθηκε και αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ, βρέθηκε το καλοκαίρι μια ανάσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα τεράστιο μεταγραφικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε τη φετινή θερινή περίοδο, οι «μερένχες» έφτασαν σε σημείο να ανοίξουν μια μεγάλη κόντρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνοντας η μια πλευρά το φταίξιμο στην άλλη για το «ναυάγιο» στην υπόθεση και αρχές Αυγούστου ο Ντε Χέα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους»... Κι όμως, η επιστροφή του στην πατρίδα, φαντάζει τόσο πιθανή τα επόμενα χρόνια...



Πηγή: England365.gr

Στην διάθεση του Βεργέτη ο Λούι!!


Στην διάθεση του Βεργέτη ο Λούι

Πρόλαβε το ματς με τον Ατρόμητο ο Λούι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολη, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τους Κοσίσκι και Σκούρτη.

Με τον Λούι κανονικά στην αποστολή αλλά τους Κοσίσκι και Σκούρτη να απουσιάζουν θα παραταχθεί ο Αστέρας Τρίπολης στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Λούι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Στάικου Βεργέτη, όμως εκτός έμειναν οι Κοσίσκι και Σκούρτης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο, Φούντας, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, Γιάννου
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος από Λαμία ο Κατσιγιάννης!!


Τέλος από Λαμία ο Κατσιγιάννης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ ανδρών της Λαμίας ο Θανάσης Κατσιγιάννης.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Λαμία. Ο Θανάσης Κατσιγιάννης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με την διοίκηση του τμήματος βόλεϊ να την κάνει δεκτή.

«Η Διοίκηση της ομάδας μετά την παραπάνω παραίτηση, ευχαριστεί τον Λαμιώτη προπονητή γιά όλα όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Λαμίας.

Στους τρεις πρώτους αγώνες της Α1, η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, εξ’ ου και ήρθε αυτή η εξέλιξη…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλλινικίδης: «Σημαντικό το ματς στην Πάτρα»


Καλλινικίδης: «Σημαντικό το ματς στην Πάτρα»

Μονόδρομος είναι για τον Αρκαδικό η νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, όσον αφορά τον στόχο της παραμονής στην Α1, όπως είπε ο Αβραάμ Καλλινικίδης.

Εντός του στόχου, που είναι η παραμονή στην Α1, θα διατηρήσει τον Αρκαδικό μία ενδεχόμενη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι γεια σας.

Τη στιγμή που σας γράφω αυτές τις λέξεις είμαστε καθ' οδόν για Πάτρα όπου το Σάββατο δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Πριν φτάσουμε, όμως σε αυτό το ματς, θέλω μέσα από την καρδιά μου, εκφράζοντας πιστεύω και τους συμπαίκτες μου, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που την περασμένη Δευτέρα γεμίσατε το ΔΑΚ Τρίπολης και δημιουργήσατε μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Όπως κάθε παιχνίδι έτσι και σ' αυτό “παλέψαμε” και είχαμε πολλά να μάθουμε. Υπήρχαν ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι μας, τα οποία επισήμανε ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα και οφείλουμε να τα δείξουμε και στην αναμέτρηση της Πάτρας.

Αυτό το ματς είναι από εκείνα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται ο καθένας το πόσο σημαντικό είναι για εμάς.

Πρέπει, λοιπόν, από το τζάμπολ και έπειτα να είμαστε απόλυτα σοβαροί και πειθαρχημένοι στα “θέλω” του κόουτς. Αν κάνουμε όλα όσα μας πει και πάρουμε τη νίκη θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία
».

Ουότερς: «Πρώτα… Τζέιμς Μποντ και μετά Καβάλα»


Ουότερς: «Πρώτα… Τζέιμς Μποντ και μετά Καβάλα»

Διαφορετική περιμένει την Καβάλα, λόγω της αλλαγής προπονητή, ο Ντομινίκ Ουότερς, με τον γκαρντ του Άρη να αποκαλύπτει πως θα πάει να δει και την καινούρια ταινία του Τζέιμς Μποντ!

Χαρούμενοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη ύστερα από τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ στο Eurocup, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντομινίκ Ουότερς ενόψει του ματς με την Καβάλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει διαφορετικούς τους νεοφώτιστους λόγω της αλλαγής προπονητή, ενώ στο τέλος αποκάλυψε πως το πιο… ιδιαίτερο που θα κάνει αυτή την εβδομάδα είναι να πάει να δει την καινούρια ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ο Ντομινίκ Ουότερς:

«Καλησπέρα σε όλους!

Την Τετάρτη πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει πλεονέκτημα στην προσπάθειά μας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο βήμα και για εμάς και για την ομάδα. Θα είμαστε ενθουσιασμένοι αν τα καταφέρουμε. Για αυτό μας έφεραν εδώ, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. Παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση, ο Ζάρας έπαιξε πολύ καλά και σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά. Πολύ καλός ήταν και ο Jamel (Hagins), ο οποίος "ξύπνησε" από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε να παίζει δυνατά.

Σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλά... Ο κόουτς μας κρατά συγκεντρωμένους, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον αντίπαλό, αλλά και σε σχέση με εμάς τους ίδιους, ώστε να είμαστε δυνατοί καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Καβάλα που άλλαξε προπονητή και σίγουρα θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο στο παρκέ. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον νέο κόουτς, γνωρίζουμε όμως αρκετά τους παίκτες. Έχουμε κάνει σκάουτινγκ, τους ξέρουμε και ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνους όσον αφορά στο ατομικό τους παιχνίδι. Όσον αφορά στον κόουτς, σίγουρα θα βάλει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, ίσως κάποιο press, ίσως μια άμυνα με παραλλαγές... Δεν ξέρουμε... Απλά προετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στον Κόροιβο. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και στο Eurocup.

Πέρα από τα αγωνιστικά τίποτε το ιδιαίτερο δεν μου συνέβη μέσα στην εβδομάδα. Μόνο δουλειά, δουλειά και δουλειά... Δεν σταματά ποτέ η δουλειά! Το πιο ιδιαίτερο που θα κάνω είναι ότι απόψε θα πάω σινεμά για να δω την νέα ταινία του James Bond. Κατά τα άλλα, τίποτα καινούργιο…
».

Χωρίς Λίλα ο ΠΑΣ!!


Χωρίς Λίλα ο ΠΑΣ

Δεν συμπεριέλαβε τον Άντι Λίλα στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την Καλλονή ο Γιάννης Πετράκης, ενώ εκτός έμειναν και οι Σκόνδρας, Μασούρας και Ιωάννου.

Χωρίς τον Άντι Λίλα θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Καλλονή.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν συμπεριέλαβε την αποστολή τον Αλβανό μέσο, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ εκτός έμειναν και οι Σκόνδρας, Μασούρας, Ιωάννου και Κολιοφούκας.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Στρούνα, Κοζορώνη, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Μιχαήλ, Σαπαλίδη, Φερφελή και Ηλιάδη
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλαϊτζίδης: «Καλωσορίζω και εγώ τον κόουτς Γιατζόγλου»


Καλαϊτζίδης: «Καλωσορίζω και εγώ τον κόουτς Γιατζόγλου»

Πολύ δύσκολο είναι το έργο της Καβάλας στην έδρα του Άρη, όπως είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τον νέο του προπονητή, Στιβ Γιατζόγλου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Τζήμα στην Καβάλα. Στη συνέχεια, ο γκαρντ των νεοφώτιστων αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην έδρα του Άρη, ενώ καλωσόρισε τον Στιβ Γιατζόγλου στα νέα του καθήκοντα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ!

Η ζωή μας και η καθημερινότητα μας περιστρέφεται γύρω από το μπάσκετ, αλλά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα τρομοκρατικά χτυπήματα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, με θύματα ανθρώπους της διπλανής πόρτας (στην κυριολεξία). Όσο πιο κοντά σου συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το ποσό εύκολα θα μπορούσες να ήσουν κι εσύ ανάμεσα στα θύματα. Σκηνές συγκλονιστικές, που σε κάνουν να εκτιμάς πραγματικά την κάθε στιγμή και να νιώθεις τυχερός κι ευλογημένος για όλα όσα έχεις.

Στα δικά μας τώρα, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να προβεί στην αντικατάσταση του coach Τζήμα από τον coach Γιατζόγλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Τζήμα για τα δύο υπέροχα χρόνια που ζήσαμε στην Καβάλα, δύο χρόνια που τα είχαν όλα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και να του ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει! Καλωσορίζω τον coach Γιατζόγλου και του εύχομαι να φέρει εις πέρας αυτήν την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε.

Το Σάββατο παίζουμε εκτός έδρας απέναντι στον Άρη, μια πολλή καλή ομάδα που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το έργο μας θα είναι σίγουρα δύσκολο, θα πρέπει όμως να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλει ο καινούργιος μας προπονητής έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα
».

Η αποθέωση του Γιαννόπουλου στον Τσακαλέρη!!


Η αποθέωση του Γιαννόπουλου στον Τσακαλέρη

Στον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο Ευθύμης Τσακαλέρης στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια του Ρεθύμνου Cretan Kings αναφέρθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Αφιερωμένο στον Ευθύμη Τσακαλέρη ήταν το σημερινό Blog του Χάρη Γιαννόπουλου ενόψει του ματς του Ρεθύμνου κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Γιαννόπουλος αποθέωσε τον αρχηγό των Κρητικών, τονίζοντας την σημασία που έχει η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο χώρος των αποδυτηρίων είναι ένας ιερός χώρος για τους επαγγελματίες αθλητές. Επομένως πολύ σημαντικός είναι κι ο ρόλος του παίκτη που συνήθως παίρνει τα ηνία μέσα σε αυτά. Όταν βγαίνεις από το γήπεδο, μετά από μια κουραστική, κακή ποιοτικά ή για οποιοδήποτε λόγο δύσκολη μέρα, τα αποδυτήρια μπορούν να σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

Πολλοί είναι αυτοί που έμειναν χρόνια στην ίδια ομάδα στο NBA κι ένας από τους λόγους (εκτός από την μπασκετική τους ποιότητα) ήταν το καλό κλίμα που δημιουργούσαν στα αποδυτήρια. Για παράδειγμα ο Shane Battier στους Μαϊάμι Χιτ, ο Λαμάρ Όντομ στους Κλίπερς και στους Λέικερς και βέβαια ο εκπληκτικός Μπράιαν Σκαλαμπρίνι στους Μπόστον Σέλτικς.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες με αυτό το χάρισμα, είναι η «κόλλα» των αποδυτηρίων που θα κάνει μια ομάδα να πει στις συνεντεύξεις το κλισέ (όπως έχει προαναφερθεί) «είμαστε μια παρέα και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο». Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν για την ομάδας είναι ο Ευθύμης-Θύμιος (γιατί είναι και λαϊκό παιδί) Τσακαλέρης.

Να ξεκινήσω με το ότι είναι ακούραστος, μιλάει ασταμάτητα και πειράζει τους πάντες. Είναι αυτό που χρειάζεται μια ομάδα εκτός γηπέδου κι όχι μόνο (δεν θα αναφερθώ σε μπασκετικές αναλύσεις). Οι ατάκες είναι συνεχόμενες, αλλά το πιο αστείο είναι ότι μεταχειρίζεται τους ξένους σαν Έλληνες. Αυτό δημιουργεί κάποιες άβολες, αλλά αστείες καταστάσεις που σε βοηθάνε να γνωρίσεις καλύτερα τον συμπαίκτη σου.

Τα αποτελέσματα λοιπόν θα έρθουν για την ομάδα μας, κι εκτός από την καλή απόδοση και την πολλή προπόνηση που θα μας φέρει νίκες ακόμα ένας λόγος θα είναι… ο Θύμιος
».

Song of the week:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσιάρας: «Έχω… λαχτάρα για το ματς με το Ρέθυμνο»


Τσιάρας: «Έχω… λαχτάρα για το ματς με το Ρέθυμνο»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το ματς του Λαυρίου με το Ρέθυμνο, δήλωσε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Πολύ δυνατό αναμένεται το παιχνίδι των Τρικάλων με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια και χαρά σας,

Ετοιμάζοντας πάλι τη βαλίτσα μου για το ταξίδι και τον αγώνα στο Ρέθυμνο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα μου γι’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γιατί και οι δυο ομάδες χρειαζόμαστε τη νίκη!

Εμείς όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δουλέψει πολύ στις αδυναμίες μας και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα παίζουμε πολύ όμορφο μπάσκετ, κοντά στις αρχές του προπονητή μας. Στην καθημερινότητα μας τώρα, η ζωή στην πόλη των Τρικάλων είναι πολύ ευχάριστη! Ο καιρός με βοηθάει να χαίρομαι μαζί με την οικογένεια μου βόλτες και όμορφες στιγμές στα πάρκα παίζοντας με την κόρη μου. Μπαίνοντας στην κουλτούρα της πόλης παραγγείλαμε τα ποδήλατα μας και τα περιμένουμε με ανυπομονησία για να τα χαρούμε. Οι πιο πολλοί Τρικαλινοί δε χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους και εξυπηρετούνται με τα ποδήλατα!

Σαν οικογένεια αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε τα θετικά στοιχεία κάθε τόπου που ζούμε!! Και έτσι προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μίτσελ: «Σε τι κόσμο ζούμε»;


Μίτσελ: «Σε τι κόσμο ζούμε»;

Για τα συναισθήματά του μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι μίλησε ο Μίτσελ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρώμα, φυλή και θρησκεία.

Για τις δύσκολες ώρες που βίωσε ολόκληρη η Γαλλία μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή μίλησε ο Μίτσελ.

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Σεντ Ετιέν, τόνισε πως ήταν δύσκολη η εβδομάδα που πέρασε, όμως δίδαξε πολλά όπως το μήνυμα στο φιλικό της Γαλλίας στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Αγγλία. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε επίσης πως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με το χρώμα, τη φυλή ή την θρησκεία του καθενός.

«Δεν είναι βολικός να μιλάς για μια τέτοια κατάσταση. Δεν έχει σημασία το αν είσαι λυπημένος ή όχι, η ερώτηση είναι “σε τι κόσμο ζούμε”; Είναι περίπλοκο αλλά στην δουλειά μας δεν υπάρχει χρώμα, φυλή και θρησκεία.

Η δουλειά μας είναι τρόπος διαφυγής. Πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη κι αν είναι δύσκολο. Συχνά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν βίαιες συμπεριφορές. Αυτή την φορά ο κόσμος του ποδοσφαίρο ήταν υποδειγματικός. Για παράδειγμα όσα έγιναν στο “Γουέμπλεϊ” ήταν φοβερά»
, είπε μεταξύ άλλων.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπενίτεθ: «Καμία συνάντηση με Ρονάλντο»


Μπενίτεθ: «Καμία συνάντηση με Ρονάλντο»

Τέλος στη φημολογία που τον θέλει στα… μαχαίρια τόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και με τον Χάμες Ροντρίγκες έβαλε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράφα Μπενίτεθ.

Σάλο έχουν προκαλέσει τα τελευταία ρεπορτάζ του ισπανικού τύπου που αναφέρονται στις σχέσεις ανάμεσα στον Ράφα Μπενίτεθ και τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με όσα προέκυπταν τα τελευταία 24ωρα ο Πορτογάλος, μαζί με τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος συνάντησαν τον Ράφα Μπενίτεθ ώστε να εκφράσουν τα παράπονά τους για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας ενώ από την άλλη μεριά ο Χάμες είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο Ισπανός.

Για τα δύο συγκεκριμένα ζητήματα ρωτήθηκε ο Ισπανός προπονητής των «μερένχες» στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου εν όψει του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις, αρχικά για τα ρεπορτάζ που αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Σέβομαι απόλυτα τη δουλειά σας ως δημοσιογράφοι, αλλά αυτή η ιστορία περί συνάντησης που μου εκφράστηκαν παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού, είναι ψευδής», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Νάπολι και συνέχισε για την υπόθεση του Κολομβιανού.

Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ο Χάμες επέστρεψε από τον τραυματισμό ήταν να τον καλωσορίσω και να μιλήσω μαζί του. Τον θέλω να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να επιστρέψει και να σκοράρει για μας. Είναι σπουδαίος παίκτης», τόνισε ο 55χρονος που προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα παραμονή του μεγάλου αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπάρλος: «Η στήριξη του κόσμου έκανε την διαφορά»


Μπάρλος: «Η στήριξη του κόσμου έκανε την διαφορά»

Τις δυσκολίες που θα συναντήσει το Λαύριο στο ματς με τον Κολοσσό σχολίασε ο Νίκος Μπαρλος, τονίζοντας πως στόχος είναι να παραμείνει η συνοχή, αλλά και την σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου.

Για την πρώτη νίκη του Λαυρίου στην Basket League και την σημασία που έχει η στήριξη του κόσμου μίλησε ο Νίκος Μπάρλος στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, όπου τόνισε τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο ματς με τον Κολοσσό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Έπειτα από τις μάχες με την ΑΕΚ και τον Άρη, κόντρα στο Ρέθυμνο πήραμε την πρώτη νίκη μας στην Α1, στο γήπεδο μας και κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Η στήριξη των φιλάθλων μας ήταν αυτή που για μία ακόμη φορά έκανε τη διαφορά και μας έδωσε ώθηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα θα τερματίσει πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Το Ρέθυμνο, ναι μεν δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά θα βρει τον δρόμο του και θα πάρει τις νίκες που πρέπει.

Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πάμε στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, μια παραδοσιακή δύναμη στο πρωτάθλημα, που πάντα ξέρει πώς να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα, ειδικά στην έδρα της. Ο κόουτς Λυκογιάννης έχει περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες του που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις των αγώνων.

Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε για μια ακόμη φορά να αγωνιστούμε με πάθος και συγκέντρωση και να βελτιώσουμε την απόδοση μας σε όλους τους τομείς. Αν τα καταφέρουμε, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μας αναλογεί από ένα εκτός έδρας ματς σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Το Λαύριο θέλει να είναι ΟΜΑΔΑ είτε στην έδρα του, είτε μακριά από αυτή και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Ρόδο
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κούπερ»

«Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κούπερ»
Μία «ανάσα» από την ΑΕΚ είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ, καθώς σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της Κράσνι Οκτιάμπρ για τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην «Ένωση»!

Το «φλερτ» της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα με τον πρώην γκαρντ των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είχε ξεκινήσει πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν στο οικονομικό. Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε νέο ραντεβού στο Βόλγκογκραντ με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Eurocup, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τελικά -όπως όλα δείχνουν- να πείθουν τον 25χρονο Αμερικανό με το βοσνιακό διαβατήριο.

Φέτος, ο Κούπερ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κράσνι έχοντας στο Eurocup 17,2 πόντους, 6,2 ριμπάουντ, 10,2 ασίστ, 1,7 κλεψίματα και 5 λάθη σε 37:54 κατά μέσο όρο σε έξι αγώνες.




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Στο 95' και με ανύπαρκτο πέναλτι»


«Στο 95' και με ανύπαρκτο πέναλτι»
Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο sport-fm.gr για την επιλογή του Ανδρέα Παππά να σφυρίξει το ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και την πρόβλεψη του για το παιχνίδι, βάσει όσων έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα.


Φτάσαμε λίγο πριν το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακού, αφού προηγήθηκαν τα… καθιερωμένα. Συζητήσεις και διαφωνίες για τον διαιτητή και φυσικά προγνωστικά και αναλύσεις για τις πιθανές συνθέσεις και τα συστήματα που θα επιλέξουν οι δύο τεχνικοί. Διαιτητής ορίστηκε ο Παππάς μετά από μια σουρεαλιστική διαδικασία. Αρχικά οι δύο αντίπαλοι συμφώνησαν να παίξει ξένος διαιτητής. Η ΕΠΟ απέρριψε το σχετικό αίτημα, διότι, όπως υποστήριξε διαθέτουμε επτά διεθνείς διαιτητές. Έτσι όρισε τον Παππά (που όμως δεν είναι διεθνής) τον οποίο δεν ήθελε καμία από τις δύο ομάδες!

Η υπόθεση μου θύμισε τις… ιστορικές δηλώσεις του προέδρου του Εδεσσαϊκού κ. Παπαδόπουλου πού είχε πει: «Στην αρχή εμείς θέλαμε. Αλλά αυτοί δεν ήθελαν και τότε εμείς είπαμε δεν θέλουμε και αυτοί ήθελαν αλλά μετά εμείς είπαμε όχι…».

Εν πάσει περιπτώσει ορίστηκε ο Παππάς, ένας κατά τη γνώμη μου καλός διαιτητής. Μόνο που στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μετράει αν είναι καλός ένας διαιτητής, αλλά πώς θα παίξει έναν αγώνα. Αν ο Παππάς σφυρίξει όπως ξέρει θα πετύχει. Αν παίξει με την σκέψη ή τον φόβο του μη φωνάξει ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός , είναι πολύ πιθανό να του ξεφύγει το παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται. Απόλυτη επιτυχία θα είναι γι’ αυτόν να μη διαμαρτυρηθούν καμία από τις δύο ομάδες. Αν διαμαρτυρηθούν και οι δύο πιθανότατα θα έχει μοιράσει το καρπούζι στη μέση. Έστω και με κάποια λάθη. Αν όμως η διαιτησία του είναι «μονόπαντη», ο απόηχος του ντέρμπι θα διαρκέσει πολύ.

Ως προς την αγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού, έχει δοθεί τόση έμφαση στην «συστηματολογία» και την στρατηγική των δύο τεχνικών, που φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα παιχνίδι από αυτά που χαρακτηρίζονται και «σούπα». Εννοείται ότι για τους οπαδούς των δύο ομάδων αυτό είναι το λιγότερο που τους ενδιαφέρει. Νίκη, έστω και με ανύπαρκτο πέναλτι στο ’95 είναι το ζητούμενο για αυτούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Αστέρας!!


Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Αστέρας

Χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η έφεση των «ερυθρόλευκων» δεν έγινε δεκτή.

Αρνητική απάντηση εισέπραξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην έφεσή της για την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφασή της την Παρασκευή, σχετικά με τα επεισόδια των οπαδών των Πειραιωτών στην αναμέτρηση στην έδρα της Βέροιας, κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 29 Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με Χογκ στα Γιάννενα!!


Με Χογκ στα Γιάννενα

Με νέο πρόσωπο τον Άντριου Χογκ που επέστρεψε απ’ την τιμωρία του θα παραταχθεί η Καλλονή στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς.

Με τον Άντριου Χογκ κανονικά στην αποστολή και τους Ελλακόπουλο και Μάρκοβιτς να παραμένουν εκτός θα ταξιδέψει στα Γιάννενα η Καλλονή για το ματς της ενδέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο τερματοφύλακας των νησιωτών επέστρεψε απ’ την τιμωρία του, όμως ο Θαλής Θεοδωρίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των άλλων δύο παικτών, που παραμένουν τραυματίες και κάνουν αποθεραπεία.

Αναλυτικά: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας και Μπούρους
*Πηγή: sport-fm.gr*

Με τους βασικούς Τζεμπούρ και Άρθο!


Με τους βασικούς Τζεμπούρ και Άρθο

Δοκιμές επί δοκιμών από τον Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός όλα δείχνουν πως θα δώσει φανέλα βασικού στους Τζεμπούρ και Άρθο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Στα δύο πρώτα του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν σαφές πως δεν ήθελε να «πειράξει» τον κορμό της ομάδας. Πλέον, έχοντας δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες και με το διάστημα της διακοπής να ευνοεί τους «κιτρινόμαυρους», ο Ουρουγουανός τεχνικός ετοιμάζει να «κατεβάσει» μια ενδεκάδα πιο κοντά στα δικά του μέτρα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αυτό άλλωστε το είχε αφήσει να εννοηθεί στην συνέντευξή του στη Nova, όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Ο «τρομοκράτης» δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση και ο τεχνικός της «Ένωσης» τον τέσταρε και στην προπόνηση της Παρασκευής με τους βασικούς, με τις πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα να είναι πολλές.

Στην Κομοτηνή η ΑΕΚ θα έχει και… μεταγραφή. Ο Θέσαρ Άρθο που δεν έχει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς, ενδέχεται όχι απλώς να πάρει χρόνο αλλά να ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Κολοβέτσιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χειρουργήθηκε ο Εζόμο!!


Χειρουργήθηκε ο Εζόμο

Σε επέμβαση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο Κώστας Εζόμο και ο 26χρονος άσος του Αρκαδικού θα λείψει τρεις μήνες από τα παρκέ.

Εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα μείνει ο Κώστας Εζόμο.

Ο 26χρονος άσος (2,01μ.) του Αρκαδικού υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο του ποδιού του από τον γιατρό του συλλόγου, Γιώργο Τσακωτό.

Φέτος ο Εζόμο δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε κανέναν αγώνα της ομάδας της Τρίπολης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Λαρεντζάκης: «Μας πόνεσε η ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ»


Λαρεντζάκης: «Μας πόνεσε η ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ»

Στον τρόπο που ήρθε η ήττα του Κολοσσού απ’ τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναλαμβάνοντας ευθύνη για την αστοχία που είχε, ενώ τόνισε την σημασία της παρουσίας κόσμου στο ματς με το Λαύριο

Στις ευκαιρίες που είχε ο Κολοσσός να πάρει τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, τονίζοντας πως ο τρόπος που ήρθε η ήττα πόνεσε.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια και χαρά σε όλους!

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς μας πόνεσε αρκετά. Ειδικά ο τρόπος που αυτή η ήττα ήρθε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε… Για να είμαι ειλικρινής έφταιξα και εγώ γιατί ήμουν αρκετά άστοχος στο τέλος!

Όμως, αυτό το ματς πέρασε πια και από Δευτέρα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι μία δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα. Δουλέψαμε αρκετά και όσο πρέπει για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι μόνο η νίκη. Ευτυχώς για άλλη μία φορά, η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς και χωρίς τραυματισμούς, άρα θα είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για το Σάββατο. Μάλιστα, θα την έλεγα και πολύ καλοκαιρινή, καθώς εδώ στη Ρόδο ο καιρός ήταν πολύ καλός με αρκετό ήλιο.

Όπως είπα και πιο πάνω είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, δείχνοντας το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας που τον καλούμε για άλλη μία φορά να έρθει και να γεμίσει το Βενετόκλειο.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,
Γιαννούλης
».

Οριστικά νοκ-άουτ ο Βίτορ!!


Οριστικά νοκ-άουτ ο Βίτορ

Δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Ιγκόρ Τούντορ δεν τον υπολογίζει οριστικά για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με «δεμένα χέρια» ως αναφορά τις επιλογές του στην άμυνα παραμένει ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Μιγκέλ Βίτορ να μην παίρνει μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής κι έτσι δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό. Έτσι, ο Πορτογάλος προστίθεται και στους υπόλοιπους που βρίσκονται στα πιτς, Ρικάρντο Κόστα, Χαρίσης και Λέοβατς.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ήταν το γεγονός πως οι Γκολάσα και Κάτσε, προπονήθηκαν κανονικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*