Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Απλά... μονόδρομος!


Απλά... μονόδρομος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (21:45) την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο κλειστό του ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»... Έτσι χαρακτήρισαν οι πράσινοι που μίλησαν για αυτό το σημερινό (21:45, ΟΑΚΑ) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Γιατί; Διοτί δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών στην έδρα τους. Έτσι το αποψινό ματς, με το οποίο και αρχίζει ο δεύτερος γύρος της Α φάσης της Ευρωλίγκας αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία με τον Παναθηναϊκό να θέλει να πάρει τη νίκη αλλά να καλύψει και τη διαφορά των 11 πόντων που έχει ηττηθεί στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης παραμένουν εκτός για το «τριφύλλι», που έχει ορίσει τιμή ειιστηρίου 3 ευρώ για παιδιά μέχρι 15 ετών.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ μετά την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στη διάθεσή του θα έχει τον Άντονι Ράντολφ ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον μπορεί να πατήσει το παρκέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: