Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Η αποθέωση του Γιαννόπουλου στον Τσακαλέρη!!


Η αποθέωση του Γιαννόπουλου στον Τσακαλέρη

Στον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο Ευθύμης Τσακαλέρης στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια του Ρεθύμνου Cretan Kings αναφέρθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Αφιερωμένο στον Ευθύμη Τσακαλέρη ήταν το σημερινό Blog του Χάρη Γιαννόπουλου ενόψει του ματς του Ρεθύμνου κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Γιαννόπουλος αποθέωσε τον αρχηγό των Κρητικών, τονίζοντας την σημασία που έχει η παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Ο χώρος των αποδυτηρίων είναι ένας ιερός χώρος για τους επαγγελματίες αθλητές. Επομένως πολύ σημαντικός είναι κι ο ρόλος του παίκτη που συνήθως παίρνει τα ηνία μέσα σε αυτά. Όταν βγαίνεις από το γήπεδο, μετά από μια κουραστική, κακή ποιοτικά ή για οποιοδήποτε λόγο δύσκολη μέρα, τα αποδυτήρια μπορούν να σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

Πολλοί είναι αυτοί που έμειναν χρόνια στην ίδια ομάδα στο NBA κι ένας από τους λόγους (εκτός από την μπασκετική τους ποιότητα) ήταν το καλό κλίμα που δημιουργούσαν στα αποδυτήρια. Για παράδειγμα ο Shane Battier στους Μαϊάμι Χιτ, ο Λαμάρ Όντομ στους Κλίπερς και στους Λέικερς και βέβαια ο εκπληκτικός Μπράιαν Σκαλαμπρίνι στους Μπόστον Σέλτικς.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες με αυτό το χάρισμα, είναι η «κόλλα» των αποδυτηρίων που θα κάνει μια ομάδα να πει στις συνεντεύξεις το κλισέ (όπως έχει προαναφερθεί) «είμαστε μια παρέα και τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο». Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν για την ομάδας είναι ο Ευθύμης-Θύμιος (γιατί είναι και λαϊκό παιδί) Τσακαλέρης.

Να ξεκινήσω με το ότι είναι ακούραστος, μιλάει ασταμάτητα και πειράζει τους πάντες. Είναι αυτό που χρειάζεται μια ομάδα εκτός γηπέδου κι όχι μόνο (δεν θα αναφερθώ σε μπασκετικές αναλύσεις). Οι ατάκες είναι συνεχόμενες, αλλά το πιο αστείο είναι ότι μεταχειρίζεται τους ξένους σαν Έλληνες. Αυτό δημιουργεί κάποιες άβολες, αλλά αστείες καταστάσεις που σε βοηθάνε να γνωρίσεις καλύτερα τον συμπαίκτη σου.

Τα αποτελέσματα λοιπόν θα έρθουν για την ομάδα μας, κι εκτός από την καλή απόδοση και την πολλή προπόνηση που θα μας φέρει νίκες ακόμα ένας λόγος θα είναι… ο Θύμιος
».

Song of the week:




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: