Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Καλαϊτζίδης: «Καλωσορίζω και εγώ τον κόουτς Γιατζόγλου»


Καλαϊτζίδης: «Καλωσορίζω και εγώ τον κόουτς Γιατζόγλου»

Πολύ δύσκολο είναι το έργο της Καβάλας στην έδρα του Άρη, όπως είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος με τη σειρά του καλωσόρισε τον νέο του προπονητή, Στιβ Γιατζόγλου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Τζήμα στην Καβάλα. Στη συνέχεια, ο γκαρντ των νεοφώτιστων αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην έδρα του Άρη, ενώ καλωσόρισε τον Στιβ Γιατζόγλου στα νέα του καθήκοντα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ!

Η ζωή μας και η καθημερινότητα μας περιστρέφεται γύρω από το μπάσκετ, αλλά δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στα τρομοκρατικά χτυπήματα που έλαβαν χώρα στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, με θύματα ανθρώπους της διπλανής πόρτας (στην κυριολεξία). Όσο πιο κοντά σου συμβαίνουν τέτοια φρικτά γεγονότα, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι το ποσό εύκολα θα μπορούσες να ήσουν κι εσύ ανάμεσα στα θύματα. Σκηνές συγκλονιστικές, που σε κάνουν να εκτιμάς πραγματικά την κάθε στιγμή και να νιώθεις τυχερός κι ευλογημένος για όλα όσα έχεις.

Στα δικά μας τώρα, η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση να προβεί στην αντικατάσταση του coach Τζήμα από τον coach Γιατζόγλου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Τζήμα για τα δύο υπέροχα χρόνια που ζήσαμε στην Καβάλα, δύο χρόνια που τα είχαν όλα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και να του ευχηθώ καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει! Καλωσορίζω τον coach Γιατζόγλου και του εύχομαι να φέρει εις πέρας αυτήν την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε.

Το Σάββατο παίζουμε εκτός έδρας απέναντι στον Άρη, μια πολλή καλή ομάδα που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το έργο μας θα είναι σίγουρα δύσκολο, θα πρέπει όμως να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλει ο καινούργιος μας προπονητής έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: