Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Με φόρα απ’ την Ευρώπη το ντέρμπι!!


Με φόρα απ’ την Ευρώπη το ντέρμπι

Ολυμπιακός και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague, έπειτα από μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.

Στο δυνατό ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Volleyleague ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο (21/11) στις 17.30 (τηλεοπτικά απ’ το Novasports-4).

Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και πάνε με φόρα στο ματς που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και ήττες στο τάι μπρέικ στα ματς που προηγήθηκαν για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απ’ τον Φοίνικα και πήρε την πρόκριση επί της Παρνού στο Challenge Cup, ενώ ο Εθνικός έχασε απ’ τον Άρη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του CEV Cup επικρατώντας της Πανβίτα.

Ο Σάκης Μουστακίδης προβληματίζεται για την κατάσταση του Λούκα Λούλιαγκιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ψυχολογία της ομάδας, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του λίμπερο των Ακριτωών, Θεολόγου Δαρίδη.

«Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στην έδρα μας. Παίζουμε για τη νίκη όπως όλα τα ματς κυρίως στην έδρα μας. Ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε με ένα σπουδαίο αντίπαλο που θα μας πιέσει. Ο Ολυμπιακός από αγωνα σε αγώνα γίνεται όλο και καλύτερος και από την στιγμή που θα επιστρέψει και ο Φιλίποφ θα δείξει την πραγματική δυναμική του. Και οι δύο ομάδες είναι λίγο κουρασμένες από τους ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά έχουν και πολύ καλή ψυχολογία από τις προκρίσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο κόσμος σίγουρα θα δώσει δυνατό παρόν και εύχομαι να φύγουμε εμείς χαμογελαστοί από το γήπεδο».

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, θα παραταχθεί χωρίς τον Ντίμα Φιλίποφ, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες, όπως τόνισε ο ακραίος των ερυθρόλευκων, Μπόζινταρ Τσουκ.

«Η ψυχολογία μας μετά την πρόκριση στους «16» του CEV Cup είναι ανεβασμένη. Από την άλλη πλευρά όμως μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από στη Σύρου, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τελειώσει νικηφόρα για εμάς προκειμένου να στρέψουμε την προσοχή μας στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: