Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ουότερς: «Πρώτα… Τζέιμς Μποντ και μετά Καβάλα»


Ουότερς: «Πρώτα… Τζέιμς Μποντ και μετά Καβάλα»

Διαφορετική περιμένει την Καβάλα, λόγω της αλλαγής προπονητή, ο Ντομινίκ Ουότερς, με τον γκαρντ του Άρη να αποκαλύπτει πως θα πάει να δει και την καινούρια ταινία του Τζέιμς Μποντ!

Χαρούμενοι είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη ύστερα από τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ στο Eurocup, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντομινίκ Ουότερς ενόψει του ματς με την Καβάλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ περιμένει διαφορετικούς τους νεοφώτιστους λόγω της αλλαγής προπονητή, ενώ στο τέλος αποκάλυψε πως το πιο… ιδιαίτερο που θα κάνει αυτή την εβδομάδα είναι να πάει να δει την καινούρια ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στον ΕΣΑΚΕ ο Ντομινίκ Ουότερς:

«Καλησπέρα σε όλους!

Την Τετάρτη πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που μας δίνει πλεονέκτημα στην προσπάθειά μας για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο βήμα και για εμάς και για την ομάδα. Θα είμαστε ενθουσιασμένοι αν τα καταφέρουμε. Για αυτό μας έφεραν εδώ, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. Παίξαμε καλή άμυνα. Στην επίθεση, ο Ζάρας έπαιξε πολύ καλά και σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά. Πολύ καλός ήταν και ο Jamel (Hagins), ο οποίος "ξύπνησε" από τα δύο τελευταία παιχνίδια. Τον χρειαζόμαστε να παίζει δυνατά.

Σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλά... Ο κόουτς μας κρατά συγκεντρωμένους, όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον αντίπαλό, αλλά και σε σχέση με εμάς τους ίδιους, ώστε να είμαστε δυνατοί καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Καβάλα που άλλαξε προπονητή και σίγουρα θα παρουσιάσει κάτι καινούργιο στο παρκέ. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον νέο κόουτς, γνωρίζουμε όμως αρκετά τους παίκτες. Έχουμε κάνει σκάουτινγκ, τους ξέρουμε και ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνους όσον αφορά στο ατομικό τους παιχνίδι. Όσον αφορά στον κόουτς, σίγουρα θα βάλει καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του, ίσως κάποιο press, ίσως μια άμυνα με παραλλαγές... Δεν ξέρουμε... Απλά προετοιμαζόμαστε για τα πάντα. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά την ήττα στον Κόροιβο. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και στο Eurocup.

Πέρα από τα αγωνιστικά τίποτε το ιδιαίτερο δεν μου συνέβη μέσα στην εβδομάδα. Μόνο δουλειά, δουλειά και δουλειά... Δεν σταματά ποτέ η δουλειά! Το πιο ιδιαίτερο που θα κάνω είναι ότι απόψε θα πάω σινεμά για να δω την νέα ταινία του James Bond. Κατά τα άλλα, τίποτα καινούργιο…
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: