Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Τσιάρας: «Έχω… λαχτάρα για το ματς με το Ρέθυμνο»


Τσιάρας: «Έχω… λαχτάρα για το ματς με το Ρέθυμνο»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το ματς του Λαυρίου με το Ρέθυμνο, δήλωσε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Πολύ δυνατό αναμένεται το παιχνίδι των Τρικάλων με το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια και χαρά σας,

Ετοιμάζοντας πάλι τη βαλίτσα μου για το ταξίδι και τον αγώνα στο Ρέθυμνο, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα μου γι’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γιατί και οι δυο ομάδες χρειαζόμαστε τη νίκη!

Εμείς όλον αυτόν τον καιρό έχουμε δουλέψει πολύ στις αδυναμίες μας και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα παίζουμε πολύ όμορφο μπάσκετ, κοντά στις αρχές του προπονητή μας. Στην καθημερινότητα μας τώρα, η ζωή στην πόλη των Τρικάλων είναι πολύ ευχάριστη! Ο καιρός με βοηθάει να χαίρομαι μαζί με την οικογένεια μου βόλτες και όμορφες στιγμές στα πάρκα παίζοντας με την κόρη μου. Μπαίνοντας στην κουλτούρα της πόλης παραγγείλαμε τα ποδήλατα μας και τα περιμένουμε με ανυπομονησία για να τα χαρούμε. Οι πιο πολλοί Τρικαλινοί δε χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους και εξυπηρετούνται με τα ποδήλατα!

Σαν οικογένεια αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε τα θετικά στοιχεία κάθε τόπου που ζούμε!! Και έτσι προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: