Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Προτάσοφ: «Διαφορά βαθμολογική αλλά και ποιοτική»


Προτάσοφ: «Διαφορά βαθμολογική αλλά και ποιοτική»

Ο Όλεγκ Προτάσοφ κατέθεσε την άποψή του για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδια που είναι ωραίο να το βλέπεις αλλά όχι κρίσιμο ή καθοριστικό», τονίζει ο Ολεγκ Προτάσοφ στη LiveSport σε μια ανάλυση που κάνει για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος άσος ο οποίος σύνδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό υποστηρίζει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν διαφορά και βαθμολογική αλλά και ποιοτική έναντι του Παναθηναϊκού, για του οποίο παραδέχεται ότι η αλλαγή του προπονητή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά.

«Το βαθμολογικό προβάδισμα του Ολυμπιακού είναι σημαντικό και δεν πρόκειται να ανατραπεί, ακόμη και αν ηττηθεί στη Λεωφόρο. Διότι η διαφορά δεν είναι μόνο βαθμολογική αλλά και ποιοτική. Είναι ένα ντέρμπι δίχως αγωνία για τη βαθμολογία παρά μόνο για τ φήμη και τον εγωισμό των ομάδων. Θα δούμε τι μπορεί να δώσει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό γιατί ακόμη δεν έχουμε εικόνα. Συχνά πάντως αποδεικνύεται κίνηση που αποδίδει», αναφέρει και καταλήγει:

«Ο Παναθηναϊκός παλεύει τώρα όχι για το πρωτάθλημα αλλά για το όνομά του. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός –από την άλλη- ξεκίνησε με γκρίνια όμως όλα πάνε καλά και είναι γεγονός ότι οφείλεται από το βάθος και τις λύσεις στο ρόστερ του. Έχει άνεση στο πρωτάθλημα και καλή ψυχολογία από τα αποτελέσματα του στο Τσάμπιονς Λιγκ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: