Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πάνε Λέωφόρο Σιόβας και Πάρντο!


Πάνε Λέωφόρο Σιόβας και Πάρντο

Και οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αρχίζει βασικός ο Σιόβας. Εκτός αποστολής ο Τσόρι.

Δεν ήθελαν να το χάσουν και δεν θα συμβεί αυτό. Ο Σιόβας και ο Πάρντο είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Μάρκο Σίλβα συμπεριέλαβε στα πλάνα του και τους δύο παίκτες. Τον Σιόβα δεν τον έχουν «εγκαταλείψει» τελείως οι ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό αλλά εκτιμάται ότι δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του. Στη χειρότερη περίπτωση ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί έστω κι αν δεν αισθάνεται τελείως καλά το πόδι του.

Από την άλλη πλευρά ο Πάρντο, δεν θα είναι στην 11άδα αλλά στον πάγκο. Λογικό από την στιγμή που προέρχεται από ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Αυτός που τελικά δεν είναι στην αποστολή είναι ο Τσόρι. Ο Αργεντινός αν και ήθελε να αγωνιστεί κατά του μεγάλου αντιπάλου του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε. Δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που έχει με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων.

Η αποστολή: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: