Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Έβαλε… φωτιά στην παραλία! (ΦΩΤΟ)

Στην θάλασσα για μερικές βουτιές και λίγη δροσιά βρέθηκε η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έχει δηλώσει φανατική φίλαθλος του Ολυμπιακού.
Έβαλε… φωτιά στην παραλία! (ΦΩΤΟ)
Πρόκειται για μία πανέμορφη, ταλαντούχα και ανερχόμενη τραγουδίστρια. Έχει όμως… προηγούμενα και με τον αθλητισμό, ενώ έχει δηλώσει πωρωμένη με τον Ολυμπιακό!

Τα «είπαν» για επιθετικό οι Κωνσταντινίδης και Μπόλονι

Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι η προτεραιότητα των Μπόλονι και Κωνσταντινίδη, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τους .Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (10/7) είχαν πολύωρη συζήτηση με θέμα την απόκτηση ενός στράικερ που θα δώσει το ελεύθερο στον Ρουμάνο προπονητή να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του.

Οι δύο άντρες φαίνεται να έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θέλουν να εντάξουν στην ομάδα, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα στοιχεία του παίκτη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι οι όποιες κινήσεις θα γίνουν σύντομα, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να προλάβει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.
The Player

Κουτσιανικούλης: «Ήθελα να επιστρέψω»

Στα... λημέρια του βρέθηκε και πάλι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος μετέβη στην Κρήτη μετά τη συμφωνία του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ και έτυχε της υποδοχής του προέδρου της ομάδας, Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο «Κούτσια» μάλιστα, έκανε και δηλώσεις, τονίζοντας πως ήθελε πολύ να επιστρέψει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Εργοτέλη. Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα, είναι μια μεγάλη ομάδα με ανταγωνισμό και πολλούς παίκτες. Όμως πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αισθάνομαι δυνατός και θα προσπαθήσω για το καλύτερο στον Εργοτέλη. Η μεταγραφή μου ήταν ένα σήριαλ με πολλές παραμέτρους όμως θέλω να ξέρετε ότι όταν πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Εργοτέλη, ήμουν θετικός. Για εμένα αυτή είναι η νέα μου ομάδα και έχω μάθει να βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα από την δουλειά».
 The Player

Την έκπληξη με Μπέινς η Λίβερπουλ;

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Λέιτον Μπέινς είναι η Λίβερπουλ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Νησιού.

Ο Κένι Νταλγκλίς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον αμυντικό της Έβερτον και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, με τη διοίκηση να φέρεται πως αθόρυβα έχει κινήσει τις διαδικασίες. Ο τεχνικός των «ρεντς» αρχικά ήθελε τον Κλισί για το αριστερό άκρο, όμως ο Γάλλος κατέληξε στη Σίτι, έτσι, ο άσος των «ζαχαρωτών» βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Η Έβερτον θέλει να κρατήσει τον Μπέινς στο δυναμικό της, όμως κύκλοι του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως θέλει να αποχωρήσει, έτσι, αν μια καλή οικονομικά πρόταση φτάσει στα γραφεία, κατά τα φαινόμενα θα γίνει αποδεκτή...

Ξέφυγαν τα… μεγάλα ψάρια

Tα "μεγάλα ψάρια" αύριο θα τρυπήσουν το δίχτυ της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης και θα μπουν στο τηγάνι μόνο τα μικρομεσαία...
Ξέφυγαν τα… μεγάλα ψάρια
Οσο για τους 68 κατηγορούμενους που απομένουν για την ποινική δικαιοσύνη, θα περάσουν την πόρτα του ανακριτή από Σεπτέμβριο.

Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της Superleague και του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκης.

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Στο μουσείο της Εσπανιόλ το μπλουζάκι του Ινιέστα

Σε περίοπτη θέση στο μουσείο της Εσπανιόλ θα μπει το περίφημο μπλουζάκι που φορούσε ο Αντρές Ινιέστα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το οποίο εθεάθη στον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του νικητήριου τέρματος.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα πέτυχε το μοναδικό γκολ της Ισπανίας στο 1-0 επί της Ολλανδίας στον τελικό του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και στον πανηγυρισμό του έβγαλε την εμφάνιση των «φούριας ρόχας» για να αποκαλύψει ένα λευκό t-shirt το οποίο έφερε τη φράση «Dani Jarque siempre con nosotros» (Ντάνι Χάρκε για πάντα μαζί μας).

Ο Χάρκε άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 26 ετών τον Αύγουστο του 2009 σε δωμάτιο ιταλικού ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εσπανιόλ...

Το φανελάκι αυτό θα μπει στο μουσείο του υπερσύγχρονου γηπέδου της Καταλανικής ομάδας, Cornella-El Prat και θα είναι διαθέσιμο προς προβολή, πριν από τα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια οργανωμένων εκδρομών. The Player

Οι 75 γκολάρες της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω καύσωνα, ο sportdog σας θυμίζει αυτούς που έβαλαν φωτιά στα δίχτυα κατά τη διάρκεια της περασμένης ποδοσφαιρικής σεζόν. Απολαύστε τα 75 καλύτερα γκολ με ένα ...κλικ!
Οι 75 γκολάρες της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο, καθώς 62ο είναι το φοβερό γκολ του Σιαλμά.

Προτεραιότητα ο Άρης για Μάντζιο!

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη είναι πλέον ο Βαγγέλης Μάντζιος, ωστόσο οι «κίτρινοι» εξετάζουν παράλληλα και την περίπτωση του Ιβάν Μπολάδο.

Προτεραιότητα ο Άρης για Μάντζιο!
Ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται πως έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, μία εκ των οποίων είναι από τον Παναιτωλικό, ωστόσο προτεραιότητά του την δεδομένη στιγμή αποτελούν οι Θεσσαλονικείς.

Στον Άρη όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα …τρέξουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς υπάρχει και η περίπτωση του Μπολάδο. Ο Ισπανός έχει μείνει ελεύθερος από τη Σανταντέρ και έχει προταθεί ήδη στους «κίτρινους» sportdog

Ρίχνει τους ρυθμούς ο Μπόλονι!!

Τους εξαντλητικούς ρυθμούς των προπονήσεων αναμένεται να ρίξει ο Λάζλο Μπόλονι από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού έβγαλε το… λάδι στους ποδοσφαιριστές του για μία εβδομάδα, τώρα έχει σκοπό να ρίξει το βάρος των προπονήσεων στην τακτική και να βελτιώσει τα λάθη που εντόπισε στο πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Άλλωστε το μπλοκάκι του είναι γεμάτο από τέτοια αφού από το πρώτο λεπτό του φιλικού δεν σταμάτησε να κρατά σημειώσεις.
Εκτός αυτού, για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα άλλα τρία φιλικά (με τη Γκρόνινγκεν την Τρίτη, με τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Τετάρτη και την Τραμπζονσπόρ την Κυριακή) και θα ήταν αδύνατο οι προπονήσεις να συνεχιστούν στην ίδια ένταση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πλησιάζει και η ημερομηνία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του «Δικέφαλου».
πηγή: onsports.gr

«Καρφιά» σε Μπάρτσα για Νεϊμάρ!!

Ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο εξαπέλυσε δριμεία κριτική στην Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον νεαρό Βραζιλιάνο άσο της Σάντος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός οδήγησε την Σάντος στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες και η Ρεάλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του ωστόσο η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον «κλέψει» προκαλώντας την οργή του Ριμπέιρο.
«Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε η Μπαρτσελόνα. Μίλησαν με τον παίκτη όσο εκείνος βρισκόταν με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας ενώ επικοινώνησαν και με τον πατέρα του», δήλωσε ο Ριμπέιρο στο ESPN.
Στην συνέχεια ο Ριμπέιρο αποκάλυψε πως προτιμά να δει τον πελάτη του στην Ρεάλ παρά στους Καταλανούς: «Αν θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δυο ομάδων θα επέλεγα την Ρεάλ Μαδρίτης».
πηγή: onsports.gr

Κατέθεσε ο Γιλντιρίμ, στο πλευρό της Φενέρ οι οπαδοί!!

Κλάμματα από παίκτες και προπονητή, αλλά και λιποθυμίες οπαδών έλαβαν χώρα στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, την ώρα που ο Αζίζ Γιλντιρίμ κατέθετε στο δικαστήριο...

Ο πρόεδρος της τούρκικης ομάδας που κατηγορείται για το γνωστό σκάνδαλο των τελευταίων ημερών, ίσως αποδειχθεί και αυτός που θα καταδικάσει την ιστορική ομάδα, καθώς αυτή απειλείται άμεσα με υποβιβασμό.

Τον ισχυρό άνδρα της Φενέρ συνόδευαν γιατροί και νοσηλευτές, ενώ η κατάθεσή του κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Μάλιστα, οι Τούρκοι αισιοδοξούν πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει και η απόφαση περί υποβιβασμού.

Αναφορικά με τους οπαδούς που βρέθηκαν στην προπόνηση, αυτοί άγγιξαν περίπου τον αριθμό των 6.000 καθώς πάνω από 100 πούλμαν επιστρετεύτηκαν γι' αυτό το σκοπό.

Να θυμίσουμε πως εδώ και μέρες προγραμματίζεται μέσω κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter) διαδήλωση, με τον αριθμό να εικάζεται πως θα ξεπεράσει τα 500.000 άτομα!
πηγή: theplayer.gr

Κακός... μαθητής ο Ελ Σαραουί!!

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται πως έχει αφήσει τη μόρφωση του ο Στεφάν Ελ Σαραουί, καθώς την Κυριακή πέρασε μεν τις εξετάσεις του λυκείου, όμως ήταν στο όριο να... μείνει.

Ο πολιτογραφήμένος Ιταλός που προ ημερών πήρε μεταγραφή στη Μίλαν το πρωί της Κυριακής έδωσε τις τελικές εξετάσεις για να αποφοιτήσει από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πήρε 60/100, με το 60 να είναι το όριο για να περάσει κανείς.

«Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφαν», δήλωσε η μητέρα του για να συνεχίσει:

«Ήταν μια περίοδος γι' αυτόν με μεγάλο στρες. Έπρέπε να κάνει μετακινήσεις για τη μεταγραφή του, έπρεπε να βρίσκεται με τις Ελπίδες της Ιταλίας στις προπονήσεις και παράλληλα να διαβάζει για το σχολείο. Πάντα κουβαλούσε μαζί του βιβλία στο σάκο που έπαιρνε για την προπόνηση».
πηγή: theplayer.gr

Ο Μέρντοχ χειρίζεται προσωπικά τη κρίση!!

Ο Ρούμπερτ Μέρντοχ επέστρεψε στην Αγγλία για να διαχειριστεί προσωπικά τη κρίση που έχει προκαλέσει το σκάνδαλο των ηλεφωνικών υποκλοπών το οποίο ουσιαστικά οδήγησε στην αναστολή λειτουργίας της News of the World. Τις τελευτάίες ώρες πληθαίνουν οι πιέσεις που δέχεται ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ να αποσύρει τη πρότασή του να αποκτήσει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο του BSKYB.


Ο ηγέτης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ εναι αυτός που κυρίως τον παιέζει να αποσύρει την προσφορά αλλά και να απολύσει την Ρεμπέκα Μπρουκς, διευθύντρια του ομίλου News International που είναι το βρετανικό σκέλος της News Corp του Μέρντοχ. Με τη συγκεκριμένη διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις και ο Βρετανός πρωθυπουργίς, Ντέιβιντ Κάμερον.


Μάλιστα την ώρα της άφιξής του 80χρονου, πλέον Μέρντοχ, στην Αγγλία οι Βρετανοί φωτορεπόρτερ των «συνέλαβαν» να διαβάζει το τελευταίο φύλλο της «News of The World». Πρώτος του προορισμός αμέσως μετά την απογειωσή του ήταν τα γραφεία της εφημερίδας στο Ανατολικό Λονδίνο.
 

Δεν αλλάζει μυαλά ο Ρομάριο!!

Όσο απασχολούσε τα ΜΜΕ με την εξωγηπεδική ζωή του ως ποδοσφαιριστής, άλλο τόσο τα απασχολεί και ως παλαίμαχος. Ο λόγος για τον Ρομάριο, ο οποίος συνελλήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ...

Ο πάλαι ποτέ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής έπεσε πάνω σε μπλόκο για αλκοτέστ. Προφανώς επειδή δεν ήταν... καθαρός, ο Ρομάριο αρνήθηκε να υποβληθεί στο αλκοτέστ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του πάρουν το διπλωμα και να τον τιμωρήσουν με πρόστιμο ύψους 614 δολαρίων.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό...
πηγή: theplayer.gr

Γυναίκα η πηγή του... κακού στη FIFA!!

«Μη τα βάζεις με γυναίκες». Αυτό το ρητό πρέπει να το ένιωσαν για τα καλά στο πετσί τους οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, καθώς μια γυναίκα ήταν αυτή που έκανε την αρχή για να ξεσπάσει το σκάνδαλο δωροδοκίας.

Η Φαίδρα Αλ Μαχίντ, απολυμένη της οργανωτικής επιτροπής του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, αποφάσισε να πάρει τη δική της εκδίκηση επειδή... έμεινε στο δρόμο.

Η εν λόγω κυρία με επιστολή της ομολόγησε ότι όσα βγήκαν στην επιφάνεια περί δωροδοκίας από μέλη της ομοσπονδίας ώστε να αναλάβει την διοργάνωση του Μουντιάλ του 2022 το Κατάρ, διέρρευσαν από την ίδια...

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σεπ Μπλάτερ να μην λογίζεται ως αξιόπιστος, ενώ ο ο μοναδικός άλλος υποψήφιος για την προεδρία της FIFA, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ, αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της...
πηγή: theplayer.gr

Η απάντηση του Πανιωνίου στους Κύπριους!!

Την απάντηση του στον εκπρόσωπο της COUVRA HOLDINGS Π. Χατζηνικολάου, έδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος μέσω επιστολής υπογεγραμμένης από τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την πρόσφατη ΥΠΕΡΦΥΑΛΗ!!! ανακοίνωση του εκπροσώπου της COUVRA HOLDINGS Π. Χατζηνικολάου και τα όσα αυτός (ο κύριος), καταμαρτύρησε σε βάρος του Πανιωνίου και των μελών του, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δημόσια τα εξής:

1ον: Πράγματι από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε ως υποψήφιο αγοραστή τον κ. Γιώργο Παπαλόη, όμως τα πράγματα μπερδεύτηκαν με την εμπλοκή της COUVRA HOLDINGS, τα 50 εκατομμύρια που ανέφερε ο Γ. Κατσιφαράκης και τα ονόματα Κύπριων υποψήφιων επενδυτών που εντέχνως διέρρευσαν στον Τύπο και τα οποία ο κ. Γιώργος Παπαλόης αποποιήθηκε με πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση (πρόσφατα).

2ον: Από την έρευνα που κάναμε, με εξαίρεση τον Πλάτωνα Λανίτη και την J&P ΑΒΑΞ οι οποίοι και διέψευσαν την εμπλοκή τους στην προσπάθεια για αγορά του Πανιωνίου, οι υπόλοιποι "υποψήφιοι αγοραστές" υπήρξαν εντελώς αναξιόπιστοι στα οικονομικά τους στοιχεία.

3ον: Υπήρξε ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης μιας εξ αρχής αντίθετος με την πρόταση του κ. Γ. Παπαλόη επειδή στην πρώτη και μοναδική συνάντηση μαζί του, διαπίστωσε ακράδαντα την αναξιοπιστία της πρότασή του συγκεκριμένου για την αγορά της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ. Συγκεκριμένα η αναφερόμενη άποψη του σχηματίστηκε αβίαστα από τα όσα ο ίδιος ο Γιώργος Παπαλόης του εκμυστηρεύτηκε και αυτά ήταν: Να τον βοηθήσει ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης να αγοράσει τον Πανιώνιο και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνονταν, χωρίς να ζητήσει να μάθει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ (δεν βάζει κανείς εκατομμύρια για να αγοράσει κάτι που δεν γνωρίζει).
Αρνήθηκε επίσης να του αποκαλύψει τα ονόματα των υποψήφιων αγοραστών. Τέλος του έταξε τον "ουρανό με τ' άστρα" αν τον βοηθούσε να αγοράσει τον Πανιώνιο. Δηλαδή προσπάθησε κατά την άποψη του κ. Τσολακάκη να τον επηρεάσει!!!

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση προβαίνουμε με αφορμή την πρόσφατη επιστολή της COUVRA HOLDINGS που δημοσιεύτηκε στον Τύπο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ

Α' Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ «

Αρχίζει το μοντάρισμα!!

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο και την Δευτέρα η αποστολή αναχωρεί για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το μοντάρισμα και σειρά φιλικών αγώνων!

Οι προπονήσεις των νεοφώτιστων στην Σούπερ Λίγκα στο υπερσύγχρονο αθλητικό τους κέντρο, το Emileon, έγιναν επί μια εβδομάδα, με τον Τεννέ να δίνει το βάρος στην φυσική κατάσταση αφού αρχικά είχαν γίνει και οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Πλέον στο Καρπενήσι θα αρχίσει το μοντάρισμα αφού οι προπονήσεις θα έχουν περισσότερο μπάλα, ενώ οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν και φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες που προετοιμάζονται στην περιοχή!
Όσο αφορά τα μεταγραφικά πλην των Καμαρά και Κουτρουμάνου, κανένα άλλο νέο πρόσωπο δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα όμως υπάρχει η βεβαιότητα ότι κατά την παραμονή του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι τουλάχιστον 5 παίκτες-μεταγραφές θα τεθούν στην διάθεση του Τεννέ!
Οι ακαδημίες
Στο μεταξύ στον Παναιτωλικό ανακοίνωσαν και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής.
Συγκεκριμένα επικεφαλής των Τμημάτων Υποδομής είναι ο πρώην προπονητής της ανδρικής ομάδας, Γιάννης Νταλακούρας, προπονητής της ομάδας Κ20 ο Δημήτρης Παναγιώτου, της ομάδας Κ17 ο Χρήστος Ζαρκαβέλης, της ομάδας Κ15 ο Κώστας Τάκος και της ομάδας Κ13 ο Θόδωρος Παπαχρήστος, ο οποίος θα έχει παράλληλα και την ευθύνη του σκάουτινγκ των ακαδημιών. Μάλιστα όσο αφορά την ομάδα των Νέων που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν τις παρακάτω μεταγραφές:
Αποκτήθηκαν επίσης οι εξής ποδοσφαιριστές:
-Ζυγούρης Αλέξανδρος, Αμυντικός από Φιλοθέη Άρτας
-Μανωλόπουλος Δημήτρης, Μέσος από Αίαντα Καλαμάτας
-Μύγας Γιώργος, Επιθετικός από Αμβρακικό Λουτρού
-Νεφρός Κώστας, Αμυντικός από Αμβρακικό Λουτρού
-Μώκος Ευάγγελος, Επιθετικός από Πέρδικα Ηγουμενίτσας
-Μπινιχάκης Παναγιώτης, Μέσος από ΠΑΟ Ρουφ
-Κελαϊδής Αντώνης, Τερματοφύλακας από Επισκοπή Ρεθύμνου

«Γκρανέρο ο αντι-Νασρί»

Έτοιμη έχει τη λύση ο Αρσέν Βενγκέρ σε περίπτωση που χάσει τον Σαμίρ Νασρί αλλά και τον Σεσκ Φάμπρεγας. Ο τεχνικός της Άρσεναλ έχει στο μάτι τον Γκρανέρο της Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Caughtoffside, ο Γάλλος προπονητής έχει το σχέδιό του για το πώς θα καλύψει το κενό στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αν τελικά υπάρξουν αποχωρήσεις. Ο Εστεμπάν Γκρανέρο είναι η λύση, για τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι ο Βενγκέρ είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 14 εκατ. ευρώ! Μετά τον Μπενζεμά, οι Gunners θέλουν και τον 24χρονο, τον οποίο έχουν πολλές πιθανότητες να αποκτήσουν αφού στους Μερένχες υπάρχει μεγάλος... συνωστισμός σε αυτή τη θέση με τους Σαχίν, Άλτιντοπ, Αλόνσο, Κεντίρα, Λας, Γκάγο και Οζίλ.
πηγή: gazzetta.gr

Γουέμπερ: «Τους αγνόησα!»

Ο Μαρκ Γουέμπερ παραδέχτηκε στις δηλώσεις του, ύστερα από την ολοκλήρωση του αγώνα, ότι αγνόησε την εντολή της Red Bull να διατηρήσει απόσταση από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Στους τελευταίους γύρους του αγώνα του Σίλβερστοουν ο Φερνάντο Αλόνσο είχε «κλειδώσει» τη νίκη και ακολουθούσαν μάχες στις πιο πίσω θέσεις. Μια από αυτές ήταν και μεταξύ των δυο Red Bull των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πίεσε πολύ τον ομόσταβλό του αγνοώντας την εντολή της Red Bull να μην τον πλησιάσει αρκετά, ώστε να τρακάρουν.
Αυτό παραδέχτηκε ο Γουέμπερ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Αν ο Φερνάντο Αλόνσο εγκατέλειπε στον τελευταίο γύρο, θα αγωνιζόμασταν για τη νίκη. Φυσικά και τους αγνόησα, επειδή ήθελα να προσπαθήσω για τη θέση. Ο Σεμπ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, όπως και εγώ. Δεν είχα σκοπό να τρακάρω με κανέναν», είπε ο Γουέμπερ.
Από την πλευρά του, ο Φέτελ διασκέδασε τη μονομαχία με τον poleman του Σίλβερσστοουν. «Ο Μαρκ προσπάθησε να με προσπεράσει, ξεκάθαρα μπορούσατε να δείτε πως ήταν ταχύτερος από εμένα, μονομάχησα με τον Μαρκ μέχρι την καρό σημαία», δήλωσε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής.
πηγή: gazzetta.gr

Στήριξη Μαραντόνα σε Μέσι!!

Οι κακές εμφανίσεις του Μέσι τον έχουν βάλει στο μάτι του κυκλώνα, όμως ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον στηρίζει απόλυτα από τους «ηλίθιους», όπως χαρακτήρισε αυτούς που τον κριτικάρουν.
«Πήγα στο νοσοκομείο να δω τη μητέρα μου και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα στο ράδιο από ηλίθιους ανθρώπους. Θέλω να προστατέψω τον Μέσι. Όταν κερδίζει το Champions League είναι ο καλύτερος του κόσμου, αλλά όταν η Αργεντινή δεν κερδίζει δύο παιχνίδια όλοι τον κατηγορούν. Δεν είναι δικό του λάθος. Η ομάδα έπαιξε με τρεις αμυντικούς χαφ και δεν έκανε συνεχώς επίθεση. Και εμείς κατηγορούμε τον Μέσι. Εγώ σας ζητάω να έχετε πίστη σε αυτόν. Του μίλησα και του είπα να είναι ήρεμος», τόνισε ο Μαραντόνα και στη συνέχεια θυμήθηκε μια παρόμοια κατάσταση πριν από το Μουντιάλ του 1986.

«Πριν από τη διοργάνωση εκείνη είχα αρκετά άσχημα παιχνίδια, ήμουν μια καταστροφή. Το 80% των δημοσιογράφων με κριτίκαρε συνέχεια. Μετά το Μουντιάλ, κανείς δεν μου είπε ούτε λέξη», κατέληξε ο πρώην τεχνικός της Εθνικής.
πηγή: gazzetta.gr

Προπονητής, διαιτητής και παίκτης, μαζί τα «έστησαν»

Από κόσκινο τραπεζικοί λογαριασμοί και «πόθεν έσχες» παραγόντων του ποδοσφαίρου. Γράφει η Ιωάννα Μάνδρου.
Προπονητής, διαιτητής και παίκτης, μαζί τα «έστησαν»
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που δεν έχουν ακόμα απολογηθεί δίδει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής που έχει αναλάβει τις έρευνες για τα στημένα ματς και τα παράνομα στοιχήματα, καθώς αναμένει κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση από ελεγκτικούς μηχανισμούς εντός κι εκτός Ελλάδος. Η ανακριτική διαδικασία, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προσανατολίζεται πλέον στην άντληση κρίσιμων δεδομένων που σχετίζονται με τον πυρήνα της δράσης του κυκλώματος και αφορούν τα τεράστια κέρδη από τα παράνομα στοιχήματα σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και μέσω των δελτίων του ΟΠΑΠ.
Ο ανακριτής κ. Γ. Κασίμης, εξειδικευμένος σε θέματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφει το ενδιαφέρον του: α) στην αναζήτηση αφ' ενός των στοιχείων που πρόκειται να σταλούν από επτά χώρες για τα εκατομμύρια ευρώ που παίζονταν σε παράνομα στοιχήματα εκτός Ελλάδος και β) στη ροή του μαύρου χρήματος που διακινούσαν τα μέλη των κυκλωμάτων στην προσπάθειά τους να διοχετεύσουν τα τεράστια ποσά σε εξωχώριες εταιρείες ή στην εγχώρια ποδοσφαιρική αγορά για κάλυψη αναγκών, που έφθαναν ώς τη μισθοδοσία παικτών σε ομάδες της Β΄ Εθνικής.
Αίτημα δικαστικής συνδρομής
Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής υποβάλλει εντός των προσεχών ημερών αίτημα δικαστικής συνδρομής στις κυπριακές αρχές ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία και το άνοιγμα των λογαριασμών του Κύπριου που έχει εντοπιστεί και αναφέρεται ως ο διαχειριστής στη Λευκωσία μεγάλων χρηματικών ποσών από το παράνομο στοίχημα. Παράλληλα, ο ανακριτής έχει δώσει ήδη εντολή στο ΣΔΟΕ να ανοίξει λογαριασμούς και να «ξετινάξει» το «πόθεν έσχες» συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, προπονητών και διαιτητών προκειμένου να έχει στα χέρια του απτά στοιχεία για τα ποσά που διακινούσαν μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου για να να στήνουν ματς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στο στόχαστρο με άνοιγμα λογαριασμών βρίσκεται προπονητής για τον οποίο υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία ότι μετείχε σε στήσιμο συγκεκριμένου παιχνιδιού που διεξήχθη στις 15 Νοεμβρίου του 2009. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και διαιτητής που διαιτήτευσε παιχνίδι στις 14 Μαρτίου του 2010 και για τον οποίο υπάρχουν κρίσιμα στοιχεία ότι γνώριζε το «στήσιμο» του παιχνιδιού και διευκόλυνε με τη διαιτησία του, όπως και παίκτης της Β΄ Εθνικής ο οποίος φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο για να στηθεί αγώνας που διεξήχθη στις 10 Απριλίου του 2010. Τα ονόματα όλων βρίσκονται εν γνώσει της «Κ».
Εξονυχιστική είναι η έρευνα του «πόθεν έσχες» και των λογαριασμών και για έτερο παίκτη που μετείχε -αυτό έχει προκύψει από τις έρευνες- σε προκλητικό στήσιμο αγώνα, που είχαν οργανώσει παράγοντες του ποδοσφαίρου που ήδη κατηγορούνται ως ηγετικά στελέχη του κυκλώματος με τα στημένα ματς. Ο ανακριτής που στοχεύει στην ενίσχυση των κατηγοριών επιχειρεί, όπως δήλωνε δικαστική πηγή, δειγματοληπτικούς ελέγχους, για να έχει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια του, προκειμένου να μην εισπράξει και πάλι αρνήσεις από όσους θα καλέσει σε απολογία, όπως ήδη έκαναν οι 14 πρώτοι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, με τους υπόλοιπους εμπλεκομένους δίδει ο ανακριτής, εκτός κι αν στο μεταξύ εμφανιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης που είναι ο μόνος από τους καταζητούμενους που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.
Πηγή:Kathimerini.gr

Ο Βρύζας στο ραντεβού!!

Ο Ζήσης Βρύζας και όχι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στο νέο καθοριστικό ραντεβού με τον Βίκτορ Βιτόλο και τους μάνατζερ του που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση των δύο πλευρών που θα είναι η τελευταία και καθοριστική για το μέλλον του Ισπανού θα γίνει περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής. Το βέβαιο είναι ότι τον ΠΑΟΚ δεν θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης, αλλά ο επανακάμψας Ζήσης Βρύζας ο οποίος θα έχει τον ρόλο να πείσει τον Βιτόλο να μείνει στην ομάδα.
Βέβαια θυμίζουμε ότι και στην συνάντηση του Σαββάτου ο 26χρονος αμυντικός μέσος ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ κάτι που το απέκλεισε ο «Ζαγόρ». Μένει να δούμε τι θα συμβεί κι αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες…
πηγή: gazzetta.gr

"Ιδιοφυΐα ο Μουρίνιο"

Με κολακευτικά λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλώντας στη "Marca".
"Ιδιοφυΐα ο Μουρίνιο"
"Η Ρεάλ διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο . Ο Μουρίνιο είναι ιδιοφυΐα και το έχει αποδείξει με όλες τις ομάδες που έχει συνεργαστεί.

Στη Μαδρίτη οικοδομείται μια πολύ δυνατή ομάδα με σπουδαίους παίκτες που μπορεί να κερδίζει σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που εμπνέει φόβο στους αντιπάλους της και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ικανή να τα κερδίσει όλα".

Ο Μπέκαμ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σταρ των "μερένχες", Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι παίκτης φαινόμενο κι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Ανυπομονώ να τον ξανασυναντήσω".

Όσον αφορά τη δική του παρουσία στη "Βασίλισσα", δήλωσε: "Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τη θητεία μου στην ομάδα. Αν μάλιστα ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είχε παραιτηθεί από την προεδρία ίσως να είχα ολοκληρώσει την καριέρα μου στη Ρεάλ".
πηγή: sportdog.gr

Κουράστηκε να περιμένει ο Χοσέμι…!!

αρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για τον Ηρακλή ο Χοσέμι, ο οποίος κουράστηκε από τις υποσχέσεις της διοίκησης και θέλει πλέον να φύγει.
Κουράστηκε να περιμένει ο Χοσέμι…
Τις προηγούμενες ημέρες ο μάνατζέρ του συναντήθηκε με το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ Κώστα Κεφαλά και τον ενημέρωσε πως ο πελάτης του ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει μεταγραφή σε ισπανικό σύλλογο, αν και ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
πηγή: sportdog.gr

Πιο… καυτή και από τον ήλιο! (ΦΩΤΟ)

Η «Playmate» για το 2011, Ηρώ Λεγάκη, φόρεσε το ροζ μπικίνι της και πήγε παραλία! Ο ζεστός ήλιος... της έδωσε την ευκαιρία να απλώσει την κορμάρα της στην ξαπλώστρα για λίγο ηλιοθεραπεία, κάνοντας κάποια διαλείμματα για να δροσιστεί στην θάλασσα.

Πιο… καυτή και από τον ήλιο! (ΦΩΤΟ)
Πραγματικό χάρμα οφθαλμών για τους θαμώνες της παραλίας! Η θερμοκρασία είναι στα ύψη και η sexy Ηρώ κάθε φορά που σηκωνόταν από την ξαπλώστρα της για να βουτήξει στο νερό την ανέβαζε ακόμα περισσότερο.

Όσοι την είδαν από κοντά σίγουρα θα χρειάστηκαν ένα κρύο ντους…

Πηγή: to-kounavi.blogspot.com

Κουρασμένος από την αναμονή ο Σισέ!!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε γοητευμένος από την νέα περιπέτεια της Λάτσιο που παρουσιάζεται στην καριέρα του, αλλά και κουρασμένος, από την αναμονή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Κουρασμένος από την αναμονή ο Σισέ
«Για να πάω στη Λάτσιο, έχω αφήσει τις διακοπές μου για να κάνω αυτή την επιλογή στην καριέρα μου. Είμαι γοητευμένος από την ιδέα να ζεις μια νέα περιπέτεια, είναι δύσκολο και απαιτητικό το ιταλικό πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος να πάω.

Τώρα το μόνο που θέλω είναι να αγκαλιάσω τους οπαδούς της Λάτσιο που με περιμένουν. Ξέρω ότι η άφιξή μου δημιουργεί αισιοδοξία και ενθουσιασμό και πιστεύω πως μπορώ να τους αποζημιώσω την πίστη που δείχνουν σε μένα και στις δυνατότητές μου να σκοράρω», δήλωσε αρχικά ο Σισέ και πρόσθεσε:

«Είμαι κουρασμένος από την αναμονή για το τέλος της μεταγραφής, δεν μπορώ να σταθώ σε αυτά τα μικρά εμπόδια που υπάρχουν για να φορέσω τη φανέλα της Λάτσιο. Ελπίζω αύριο να βρίσκομαι στη Ρώμη και να περάσω από ιατρικές εξετάσεις».

Διπλή προπόνηση στο Καρπενήσι!!

Διπλή προπόνηση συμπεριελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Αρη. Το πρωί χωρισμένοι σε δύο γκρουπ οι παίκτες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα στο γήπεδο το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα (ανεβάζουν ρυθμούς) ακολουθούν οι Πρίττας, Τσέζαρεκ, Κανούλας. 
πηγή: theplayer.gr

Περιστεριώτης και ο Ζουέλα!!

Θετική κατάληξη είχαν οι συζητήσεις των ανθρώπων του Ατρόμητου με αυτούς της Κουμπάν για τον Φρανσίσκο Ζουέλα. 

Το… deal προβλέπει μονοετή δανεισμό του Αγκολέζου χωρίς όμως οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι, με τους Περιστεριώτες να καλύπτουν περίπου το 40% του συμβολαίου του, ενώ οι Ρώσοι το υπόλοιπο 60% και κατά πάσα πιθανότητα άυριο, Δευτέρα, θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του.  
πηγή: theplayer.gr

«Παραιτήσεις και αποποίηση ευθυνών αντί μάχης»

Ανακοίνωση κατά όσων έχουν προκαλέσει την απαξίωση του Παναθηναϊκού εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13. Στην ανακοίνωσή τους, στέφονται κατά «του παλιού συστήματος για τις τρικλοποδιές που έβαλε» και κατά των νέων μετόχων που δεν πάλεψαν και προτίμησαν τις παραιτήσεις.  Επίσης αποχαιρετούν και ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον Τζιμπρίλ Σισέ και ευχαριστούν για την προσφορά τον σύνδεσμο των Mad Boys  ο οποίος μετά από 23 χρόνια ανέστειλε τη λειτουργία του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάπως έτσι σήμερα φτάσαμε ως εδώ σιωπή, απαξίωση, απουσία, εγωισμός, απροθυμία, ψέμματα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την συμπεριφορά των μεγαλομετόχων που αποτελούν αυτή τη στιγμή την ιδιοκτησία της Π.Α.Ε. 3,5 χρόνια μετά το μεγάλο ξεσηκωμό του κόσμου εναντίον της παλιάς ιδιοκτησίας και όλα μοιάζουν σαν να μην άλλαξε τίποτα. Παίκτες που πωλούνται σοριδόν, ένα διοικητικό συμβούλιο χωρίς ουσιαστική δύναμη και κινήσεις που θυμίζουν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Συνετέλεσαν πολλά ώστε να φτάσουμε στη σημερινή κατάσταση και τα έχουμε επισημάνει επανελλημένως. Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι το «παλιό σύστημα» θα έβαζε τρικλοποδιές στη νέα κατάσταση, δικαιολογίες υπήρξαν πολλές για τους νέους μετόχους αλλά αναρωτιόμαστε δεν περίμεναν τον πόλεμο που δέχτηκαν; Δεν βλέπανε ότι πολλοί στα επίσημα δεν χαιρόντουσαν με τις νίκες μας; Αυτά έπρεπε να τα περιμένουν και να πάρουν τα μέτρα τους από τότε. Η παραίτηση και η αποποίηση των ευθυνών τους ήταν η πιο εύκολη λύση και προτίμησαν αυτή αντί να μαχηθούν για την ομάδα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Όλοι οι παναθηναϊκοί σε ολόκληρο τον κόσμο είχαν στηρίξει πάνω τους τα όνειρα και τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο, δεν είναι απλό και εύκολο όταν ότι κάνεις επηρεάζει τόσο κόσμο γύρω σου. Και φτάσαμε σήμερα σε αυτή την απαξίωση που θα οδηγήσει ξανά την ομάδα σε αγωνιστικό λήθαργο. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος θέλει να ελπίζει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει ακόμα, βάλτε όλοι οι μεγαλομέτοχοι τους εγωισμούς σας στην άκρη τουλάχιστον όσοι μπορείτε να προσφέρετε και κάντε αυτό που πρέπει, υπάρχουν πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σας και ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει εδώ, ο κόσμος θα αγκαλιάσει οποιονδήποτε βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους τίτλους 
που της αξίζουν. Δεν δεχόμαστε καμία δικαιολογία για τη μη ενασχόλησή σας.

Επίσης καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τη προπαγάνδα που καθημερινά τον βομβαρδίζουν από παντού. Η ομάδα δεν χρεοκόπησε, ούτε πραγματικά κινδυνεύει, ούτε καμία εμπλοκή έχει με τις βρώμικες υποθέσεις των στημένων αγώνων, όπως η ομάδα του λιμανιού που βγήκε χαμένη από αυτή την ιστορία, το μόνο που υπάρχει είναι το μίσος κάποιον μέσα στη Π.Α.Ε. ή γύρω από αυτή επειδή ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από τη μιζέρια έστω και για λίγο, μην αφήνετε αυτό το σύστημα να διαστρεβλώνει την αλήθεια και αυτό που βλέπουν τα μάτια και η ψυχή σας. 
Μετά το ντέρμπυ με την ομάδα του δημοσίου στο Καραϊσκάκη γράψαμε μια ανακοίνωση για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν από την Π.Α.Ε. για τη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τώρα που βγήκαν όλα στη φόρα μήπως πρέπει η Π.Α.Ε. να τα ξαναθυμηθεί και να πράξει κάποια από αυτά; Θα επικυρωθεί η βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος; Θα υποβιβαστεί η ομάδα του λιμανιού μαζί με τα παραρτήματά της στη Β’ κατηγορία; Θα τιμωρηθούν για πάντα οι διαιτητές και οι επόπτες του συγκεκριμένου ντέρμπυ; Αν είχαμε μια σοβαρή Π.Α.Ε. με μετόχους που ασχολιόντουσαν σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν τα παραπάνω. Τόσα χρόνια η ομάδα ήταν απροστάτευτη απέναντι στις «παράγκες», όλα τα πρωταθλήματα «στηνόντουσαν» και κάποιοι μέσα στη Π.Α.Ε. αδιαφορούσαν και κοιμόντουσαν και τα αποτελέσματα τα είδαμε ξανά πάλι και φέτος. Ας περιμένουμε τώρα πότε θα εφαρμοστεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας, δηλαδή ποτέ. Αν δεν υπάρχει σοβαρή διοίκηση που να προστατεύει την ομάδα από τέτοια λαμόγια και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το ποιούς παίχτες θα πουλήσει για να βγάλει τα σπασμένα της προηγούμενης χρονιάς τότε δυστυχώς, καληνύχτα σας, κύριοι μέτοχοι-αμέτοχοι και όταν ξυπνήσετε θα είναι πλέον αργά...



Υ.Γ. 1: Le Trefle Sur Ton Corps, ton Nom Dans Notre Coeur... είναι το λιγότερο που μπορούμε να γράψουμε για έναν παίκτη που έδωσε ξανά όραμα και χαρά σε μικρούς και μεγάλους οπαδούς της ομάδας μας. Για τον παίκτη που μόνος του έκανε χιλιάδες παιδιά Παναθηναϊκούς. Δε χρειάζονται δάκρυα για έναν τόσο μεγάλο παίχτη που μας τίμησε και τον τιμήσαμε, το μόνο που θα πούμε είναι ότι το μίσος για αυτούς που διαλύουν πάλι την ομάδα και τα είδωλα του κόσμου, μεγαλώνει και δεν σβήνει. Djibril θα τα ξαναπούμε!
Υ.Γ. 2: Οποιαδήποτε διοίκηση αποτελούμενη από Παναθηναϊκούς θα είχε ήδη πάρει πίσω τουλάχιστον το φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα τον Φεβρουάριο στο Φάληρο και που όλοι είδαμε πλέον και επίσημα ότι το γαύρικο κύκλωμα είχε στήσει το ματς.
Υ.Γ. 3: Περιμένουμε πραγματικά με ανυπομονησία να δούμε τι έχει γίνει στο παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός (3-2). Όσοι έχουν πράξει εναντίον του Παναθηναϊκού σε ‘κείνο τον αγώνα δε θα μπορούν να κρυφτούν ούτε στη Μαλαισία.
Υ.Γ. 4: Mad Boys 1988-2011 23 χρόνια προσφοράς και στήριξης προς τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Σαν θύρα 13 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιστορικότερο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στο συνδεσμιακό κίνημα, παρά την αναστολή λειτουργίας του συνδέσμου τα μέλη του αλλά και η ιδεολογία που εξέφραζε θα βρίσκονται για πάντα ανάμεσά μας.

Αλέγκρι: «Θέλουμε νταμπλ»

Τους στόχους της Μίλαν για τη νέα σεζόν έθεσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τόνισε πως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία πλέον είναι αυτοσκοπός, οι «ροσονέρι» στρέφονται και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός που οδήγησε το σύλλογο της Λομβαρδίας στο 18ο του πρωτάθλημα και πρώτο έπειτα από μια στείρα επταετία, δήλωσε πως στα σημαντικά παιχνίδια η ομάδα του θα είναι πιο ανταγωνιστική.

«Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι το Σκουντέτο. Είναι και θα είναι κάθε χρόνο ο πρώτος μας στόχος. Όμως θέλουμε και μια καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι τεθήκαμε εκτός πολύ νωρίς. Ίσως να μην το αξίζαμε, αλλά όπως και να 'χει ήταν πολύ νωρίς.

Φέτος έχουμε στόχο να προχωρήσουμε και στα παιχνίδια που θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, θα το κάνουμε. Πιστεύω πως θα φτάσουμε πολύ μακριά και πως θα τελειώσουμε τη σεζόν με παραπάνω από έναν τίτλους», δήλωσε.
πηγή: theplayer.gr

Κασταΐνιος: «Δεν είμαι σαν τον Ανρί»

Οι προσδοκίες που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπο του Λουκ Κασαταΐνιος αναφορικά με την εξέλιξη που μπορεί να έχει, είναι φυσιολογικό να του... κολλήσουν και ταμπέλες. Το προσωνύμιο «νέος Ανρί», όμως, είναι κάτι το οποίο ο ίδιος δεν δέχεται.

Ο 18χρονος Ολλανδός έχει παρόμοιο αγωνιστικό στυλ με τον Γάλλο αστέρα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν χαροποιεί ιδιαίτερα τον Καστάινιος, ο οποίος τόνισε με δηλώσεις του πως έχει το δικό του ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

«Είμαι σαν τον Ανρί; Πολλοί το λένε αυτό αλλά εγώ είμαι ο Καστάινιος και εκείνος είναι ο Ανρί», δήλωσε ο πρώην άσος της Φέγενορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ.

Ο 18χρονος επιθετικός σκόραρε 15 τέρματα την περασμένη σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στην Ίντερ.

«Είναι πολύ δύσκολο να βρω λέξεις που να εκφράζουν το πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Ίντερ. Το βρίσκω εύκολο να σκοράρω και το να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα το κάνει ακόμη ευκολότερο», πρόσθεσε ο άσος των «νερατζούρι».

Βελλίδης: «Πίστη στην ομάδα»

Πίστη στην ομάδα που χτίζει ο Σάκης Τσιώλης, εκφράζει ο Μάρκος Βελλίδης από το Καρπενήσι, όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη από το Καρπενήσι:

«Σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας ο ένας πρέπει να γνωρίσει τον άλλον. Έχουν έρθει νέα μέλη στην οικογένειά μας τόσο από τη δεύτερη ομάδα όσο και από άλλους συλλόγους. Θέλουμε και πρέπει να «δέσουμε» σαν ομάδα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ο κ. Τσιώλης πιστεύει στην ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει μια δυνατή ομάδα, κάτι το  οποίο το πιστεύουμε κι εμείς από πλευράς μας.

Είναι πολύ τιμητικό για τον Άρη να εμπιστεύεται Έλληνες ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε νεαρή ηλικία. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα και γνωρίζουν τι απαιτείται για να έρθει η επιτυχία. Γνωρίζουμε στον απόλυτο βαθμό όλοι τι χρειάζεται για να φτάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι κάτι που μας ενώνει και μας «δένει» σαν ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον Άρη: «Σκοπός μου είναι να δουλέψω πολύ σκληρά, έτσι ώστε να έχω το δικαίωμα να ζητήσω πολλές ευκαιρίες. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι στον Άρη. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Πόσες ευκαιρίες θα μου δοθούν δεν μπορώ να το γνωρίζω. Η δική μου υποχρέωση είναι να δουλέψω πάρα πολύ σκληρά, και αυτό θα κάνω».

Για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό είπε: «Για όλους μας αυτά που ακούμε είναι πάρα πολύ ξένα και πάρα πολύ γνωστά. Ξέρουμε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Έχει περάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων κι εμείς δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα». 
πηγή: theplayer.gr

«Θηρίο στο κλουβί»

«Ο Σισέ παραμένει εγκλωβισμένος στην Αθήνα και οι  φίλοι της Λάτσιο ανυπομονούν να τον δουν. Θηρίο στο κλουβί είναι ο Γάλλος αφού το θέμα της μεταγραφής του στη Λάτσιο έχει κολλήσει στις λεπτομέρειες». Αυτά γράφει η ιστοσελίδα «cittaceleste» η οποία ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Οι οπαδοί της Λάτσιο ανυπομονούν να τον δουν ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να έρθει, αλλά ο Σισέ δεν θα φτάσει ούτε απόψε στη Ρώμη... Το «μαύρο λιοντάρι» παραμένει εγκλωβισμένο στην Αθήνα περιμένοντας την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Απομένουν μόνο κάποιες μικρές, οικονομικές, λεπτομέρειες. Τις προηγούμενες ώρες ζητήθηκαν από τον Παναθηναϊκό τραπεζικές εγγυήσεις οι οποίες απαιτούν λίγο χρόνο για να δοθούν. Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες που κρατούν τον Σισέ μακριά από τη Ρώμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μόνο υπομονή» καταλήγει το σχετικό άρθρο.

Λογικά την εβδομάδα που ξεκινά θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου με τον Γάλλο πάντως να μη κρύβει την ανησυχία του όχι μόνο για τη καθυστέρηση της μεταγραφής αλλά και γιατί οι φετινές του διακοπές ήταν εξαιρετικά σύντομες...

Οι υποψήφιοι... αντι-Φάμπρεγας!!

Έτοιμος να αποδεχτεί το... αναπόφευκτο, φαίνεται πως είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός μπορεί να μην θέλει να αποχωριστεί τον Σεσκ Φάμπρεγας, όμως, ξέρει και ο ίδιος πως δεν μπορώ να τον κρατάει για πολύ ακόμα και με το ζόρι, στην Άρσεναλ. Έτσι, σύμφωνα και με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Βενγκέρ προτίθεται να... ανάψει πράσινο φως για την μεταγραφή του «αρχηγού» της ομάδας στην Μπαρτσελόνα, αντί ενός ποσού που θα αγγίζει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Και φυσικά ένα μεγάλο μέρος του συγκεκριμένου ποσού θα βγει αμέσως από τα ταμεία των «κανονιέρηδων», έτσι ώστε να αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Φάμπρεγας. Μάλιστα, η Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη στο μυαλό του μια λίστα που αποτελείται από οκτώ υποψήφιους. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι Μίκελ Αρτέτα (Έβερτον), Μαρβίν Μαρτίν (Σοσό), Ουέσλι Σνάιντερ (Ίντερ), Κρίστιαν Έρικσεν (Άγιαξ), Χάβι Μαρτίνεθ (Ατλέτικο Μπιλμπάο), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Μάρεκ Χάμζικ (Νάπολι), Γιοάν Γκουρκίφ (Λιόν).

Βέβαια, όπως τονίζουν οι Άγγλοι, το κενό του Φάμπρεγας δεν αποκλείεται να καλυφθεί με μια... εσωτερική μεταγραφή, με τον Άαρον Ράμσεϊ (φωτ.) να θεωρείται ο καταλληλότερος. 
πηγή: theplayer.gr

Το μεγάλο μυστικό του Γουέσλι Σνάιντερ: Έχει ελληνικές ρίζες!!

Είναι ένας από τους πιο διάσημους άσους των ευρωπαϊκών γηπέδων και φέτος μάλιστα επισκέφθηκε και τη χώρα μας για διακοπές κάνοντας κρουαζιέρα με τη σύζυγό του (με την οποία παντρεύτηκε πέρυσι) στα ελληνικά νησιά. Τυχαίο; Καθόλου καθώς το μεγάλο μυστικό του κορυφαίου Ολλανδού ποδοσφαιριστή, Γούεσλι Σνάιντερ –το οποίο αποκαλύπτει η «Espresso της Κυριακής»- είναι πως στις φλέβες του κυλάει αίμα ελληνικό!
Καλά διαβάσατε! Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2010 με την Ίντερ (και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης) έχει ελληνικές ρίζες από τη Μακεδονία και δεν το γνώριζε κανείς από τον ποδοσφαιρικό χώρο, παρά μόνο μέλη της οικογένειάς του!
Ο Σνάιντερ, σε όποιο νησί της χώρας μας και αν βρέθηκε, μιλούσε για την… Καβάλα. Στην πόλη της Μακεδονίας βρίσκεται κρυμμένο το μεγάλο μυστικό του, το οποίο έχει να κάνει με τις ελληνικές ρίζες του.
Από πολύ μικρός έμαθε μέσα στην οικογένειά του το όνομα της πόλης της Καβάλας. Ποτέ δεν την επισκέφθηκε, αλλά πάντα την είχε στη σκέψη του. Για τον απλούστατο λόγο ότι στην Καβάλα γεννήθηκε η γιαγιά του, ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, η οποία πάντα του έλεγε ιστορίες για τη ζωή της στην ελληνική πόλη και το πήγε στην Ολλανδία όπου γνώρισε τον παππού του. «Από την Καβάλα είναι η γιαγιά μου, η οποία μου μιλούσε πάντα με θαυμασμό για την πόλη όπου γεννήθηκε» έλεγε ο Σνάιντερ σε όσους Έλληνες γνώρισε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του στα νησιά μας.
«Του χρόνου θα πάω σίγουρα στην Καβάλα, έστω και για λίγες ημέρες. Από τώρα έχω προγραμματίσει μαζί με τη Γιολάντα (σ.σ: την σύζυγό του) να βρεθούμε στην πόλη όπου γεννήθηκε η γιαγιά μου. Μόνο γι' αυτόν τον λόγο. Επειδή σε αυτόν τον τόπο έχει ζήσει ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα» έδινε την υπόσχεση φεύγοντας από τη χώρα μας.

45 εκατ. ευρώ για Αγουέρο η Σίτι

Πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο, ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.
45 εκατ. ευρώ για Αγουέρο η Σίτι
Αρχικά η Σίτι ήθελε τον Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε, αλλά ο Χιλιανός άσος ξεκαθάρισε πως θέλει μόνο Μπαρτσελόνα.

Ο "Κουν" ήταν και βασικός στόχος της Γιουβέντους, η οποία πρόσφερε στην Ατλέτικο Μαδρίτης 36 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η ρήτρα του Αργεντινού είναι 60 εκατομμύρια ευρώ και οι "μπιανκονέρι" παράτησαν την περίπτωσή του.

Όμως οι "ροχιμπλάνκος" εάν τους γίνει μια πρόταση κοντά στα 45 εκατ. ευρώ ενδέχεται να ενδώσουν και η Σίτι, αντίθετα με την Γιουβέντους είναι σε θέση να πληρώσει αυτά τα χρήματα.

«Και ο Ολυμπιακός για Ζιανί»

Τον Καρίμ Ζιανί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «le10sport» αναφέρει ότι η Μπορντό έχει βάλει στο μεταγραφικό της «στόχαστρο» τον Αλγερινό μέσο και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να τον κλείσει. Το έργο των Γιρονδίνων πάντως δεν θα είναι και τόσο εύκολο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, καθώς τον Ζιανί θέλει η Σεντ Ετιέν αλλά και ο Ολυμπιακός. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο Αλγερινός άσος μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από την Βόλφσμπουργκ επιθυμεί να επιστρέψει στην Γαλλία. 
πηγή: theplayer.gr

"Άσχετος ο Γερουλάνος"

Ανοιχτή επιστολή στον Παύλο Γερουλάνο απέστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων της ΑΕΛ, τονίζοντας πως ο Υπουργός Πολιτισμού δεν έχει "καμία σχέση με το αντικείμενο (σ.σ. του ποδοσφαίρου)".
"Άσχετος ο Γερουλάνος"
Η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ
Τις τελευταίες μέρες δέχεστε μια αδικαιολόγητη επίθεση από τους οργανωμένους φιλάθλους όλης της χώρας (και της Λάρισας φυσικά). Εμείς σας δίνουμε δίκιο και εξηγούμε αμέσως γιατί.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ΚΤΕ αθλητισμού είπατε αρκετά ωραία λόγια για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο και μεταξύ αυτών μιλήσατε και για το κλείσιμο των Συνδέσμων Φιλάθλων.
Σας δίνουμε δίκιο, λοιπόν, για τους παρακάτω λόγους:
1) Εσείς κατάγεστε από την Κεφαλονιά. Έναν πανέμορφο τόπο αλλά χωρίς καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο. Εμείς γεννηθήκαμε στην Λάρισα, στην Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Δράμα, στην Πάτρα κ.λ.π. Τόπους με τεράστια ποδοσφαιρική ιστορία (και παιδεία).
2) Εσείς σπουδάσατε Ιστορία στο Williams College και κάνατε μεταπτυχιακά στα τμήματα Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Harvard και Διοίκησης Επιχειρήσεων του MIT. Ίσως εκεί παίζατε κρίκετ, Μπέϊζ- μπολ ή άλλα ευγενή αθλήματα. Εμείς “σπουδάσαμε” σε σχολεία με γκρίζες και καταθλιπτικές αίθουσες και τσιμεντένιες αυλές με δυο – ή και μια ενίοτε – χαλασμένες μπασκέτες και παίζαμε «μπάλα» στις τσιμεντένιες αυλές (Προσέξτε, παίζαμε «μπάλα», όχι ποδόσφαιρο).
3) Εργαστήκατε ως οικονομικός διευθυντής για την Photoelectron Corporation, καθώς και στις τράπεζες Alpha Finance και Barclays και υπήρξατε ιδρυτικό μέλος του Hellenic Resources Institute στις ΗΠΑ. Εμείς «δουλέψαμε» (προσέξτε, «δουλέψαμε», όχι εργαστήκαμε) σε καφετερίες, σε ταβέρνες, σε μεταφορικές εταιρίες, σε οικοδομές, σε εργοστάσια κ.λ.π. Εντάξει κάποιοι από μας (τους φιλάθλους) σπουδάσαμε και γίναμε Γιατροί, Αρχιτέκτονες κ.λ.π. Αλλά η καταγωγή-καταγωγή όμως…
4) Εσείς ασχολείστε με την πολιτική σαν (δικαιολογημένη, ίσως) εξέλιξη της καριέρας σας και εμείς ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο από αγάπη για το άθλημα και από λατρεία για την ομάδα μας. Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
Γι’ αυτό σας δικαιολογούμε.
Και τι γίνεται τώρα;
Μιλήσατε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο (που δεν γνωρίζετε). Θα τα βάλετε με κάποιους εφοπλιστές, τραπεζίτες, επιχειρηματίες που συναλλάσσονται με το δημόσιο αλλά και κάποιους αγνώστου επαγγέλματος που λυμαίνονται τον χώρο; Δεν νομίζουμε…
Και ξαναβρέθηκε ο εύκολος στόχος. Το μεγάλο θύμα – ο φίλαθλος – βαφτίζεται ένοχος. Αν διαλύσετε τους συνδέσμους φιλάθλων κ. Γερουλάνε ποιος θα πηγαίνει στα γήπεδα να “καταθέτει” εκατομμύρια € κάθε Κυριακή;
Σαφώς και γίνονται επεισόδια. Σαφώς και υπάρχει βία στα γήπεδα. Ξέρετε από ποιους;
Από τους “γνωστούς-άγνωστους” που ίσως να είναι ίδιοι με αυτούς της πλατείας Συντάγματος. Από τους οργανωμένους στρατούς που έχουν δημιουργήσει οι “καρχαρίες” που όπως προαναφέρουμε λυμαίνονται τον χώρο.
Αυτές οι δυο κατηγορίες παρασύρουν και κάποια ανεγκέφαλα παιδάκια που βράζει το αίμα τους και βλέπουμε τις γνωστές εικόνες στα γήπεδα. Είδατε ποτέ επεισόδια σε αγώνα της ΑΕΛ ή του Εργοτέλη; Ακούστε καταγγελίες για μπράβους στην Λάρισα, στο Ηράκλειο ή στην Ξάνθη; Αλλά και πάλι η ευθύνη είναι ατομική και όχι συλλογική.
Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, να ακούσετε απόψεις, “απολογίες” αλλά και προτάσεις σας κάνουμε εμείς την πρώτη πρόταση.
Με αστείο για το υπουργείο σας κόστος κλείστε μια αίθουσα και καλέστε αντιπροσωπείες από τους οργανωμένους φιλάθλους των ομάδων της Super League και συζητήστε για τα όσα γίνονται και γιατί γίνονται. Στο τέλος να είστε σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι τόσο καλό που θα παράγετε και προϊόν για το Υπουργείο του οποίου ηγείστε. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
Με τις συνεχείς δηλώσεις που δεν συνδέονται με τις πράξεις βάλατε υποψηφιότητα για τρεις τίτλους.
Αλλά εσείς θα επιλέξετε τον τίτλο που θέλετε. Εμείς ακόμη τον ψάχνουμε. Είστε “εντεταλμένος” των Μαρινακομπεοψωμιάδηδων; Υλοποιείτε κάποιο ύποπτο πολιτικό σχέδιο για την διάλυση του ποδοσφαίρου; ‘Η είστε ένας υπουργός που θέλει πραγματικά να βγάλει άκρη με το μπερδεμένο κουβάρι του ποδοσφαίρου; Διεκδικήστε (στην συνείδηση μας) τον τίτλο που θέλετε.
Ή ζητήστε από τον φίλο σας Πρωθυπουργό να σας μεταθέσει σε ένα υπουργείο που έχει σχέση με τις γνώσεις σας.
Σ.Σ. Σας παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας όταν εσείς ή το υπουργείο σας κάνετε αναφορές σε “στημένα παιχνίδια” ή “ατασθαλίες και παρανομίες των ΠΑΕ” να προσθέτετε την φράση «εκτός της ΑΕΛ». Είναι πιο δίκαιο και επιβραβεύει τους έντιμους.
Με εντολή της Δ.Ε του Π.Σ.Φ. ΑΕΛ
Ο πρόεδρος
Φώτης Βακιρτζηδέλης».

"Το όχι του Διαμαντίδη δεν είναι τραγωδία"

Σε δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας γίνεται αναφορά στην Εθνική ομάδα και υπογραμμίζεται πως η απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη δεν συνιστά ελληνική τραγωδία.
"Το όχι του Διαμαντίδη δεν είναι τραγωδία"
Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων:

"Το κλίμα στον Τύπο και ανάμεσα στους φιλάθλους κάθε άλλο παρά ζοφερό είναι δεδομένου ότι υπάρχει η αίσθηση ενός deja vu και μάλιστα αρκετά ευχάριστου.
Το 2009 στην Πολωνία η Ελλάδα έπαιξε και πάλι χωρίς τους Διαμαντίδη και Παπαλουκά για πρώτη φορά από τότε που είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο κόσμος είχε πειστεί για μία αναπόφευκτη αποτυχία. Όμως οι Έλληνες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο σε εκείνο το Ευρωμπάσκετ".

ΦΩΤΟ ΗΜΕΡΑΣ!!

Το ντουέτο Ιρίνα Γκράντες και Ντέζι Αραούχο είναι οι ‘μούσες του Κόπα Αμέρικα’

«Στην Τότεναμ με απειλούν, θέλω να φύγω»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τότεναμ επανέλαβε ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι τον απείλησε πως θα μείνει εκτός ομάδας, αν συνεχίσει να ζητάει μεταγραφή…
«Στην Τότεναμ με απειλούν, θέλω να φύγω»
Ο 25χρονος σταρ δήλωσε στην Sportske Novosti: «Πολλά έχουν ακουστεί στον Τύπο σχετικά με την συνάντηση μου με τον Λίβι. Με απείλησε πως αν δεν δεχτώ τις αποφάσεις της Τότεναμ, τότε θα μένω στον πάγκο ή στην εξέδρα. Θέλω να φύγω και πιστεύω να το καταλαβαίνει.
Θέλω να υπενθυμίσω στον Λίβι πως έχουμε μια συμφωνία κυρίων μεταξύ μας, καθώς πέρυσι μου είχε υποσχεθεί πως αν ερχόταν μια πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο θα με άφηνε να φύγω. Έχω πει στον πρόεδρο πως θέλω να πάω στην Τσέλσι».
πηγή: sportdog.gr

"Μπορεί ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι"

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, καθώς και για τις όμορφες στιγμές που έζησε με την φανέλα του "Δικεφάλου".
"Μπορεί ο ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι"
Αναλυτικά όσα είπε ο "Ίμπο" στα "Σπορ του Βορρά":

Για τις όμορφες στιγμές που πέρασε στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη:

"Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό που έζησα στη Θεσσαλονίκη. Εξαιτίας του ΠΑΟΚ και του κόσμου του αγάπησα και την πόλη σας. Και ομολογώ ότι μου λείπει. Θέλω να ξανάρθω έστω και μόνο για διακοπές, αλλά δεν με βοηθάει το πρόγραμμά μου. Χάρηκα πολύ που η ομάδα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες και ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα συνέβαινε".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε η ομάδα, τα οποία και ξεπέρασε:

"Τότε που έπαιζα εγώ στον ΠΑΟΚ είχαμε τρομερά προβλήματα, ήταν μία άσχημη στιγμή και δεν μπορούσαμε να την ξεπεράσουμε. Πάντα, όμως, οι μεγάλες ομάδες βρίσκουν τρόπο να ανακάμψουν. Δε χάνονται. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που αποτελώ μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αλλά και που τώρα διεκδικεί θέση στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι έχει συντελεστεί μία επανάσταση από τότε που παίζαμε για να αποφύγει η ομάδα τον υποβιβιασμό, μέχρι τώρα που είναι τρίτη στο πρωτάθλημα".

Για το τι είδους ομάδα είναι η Γαλατάσαραϊ:

"Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και δικαίως βρέθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος. Η Γαλατάσαράι είναι ήδη πολύ καλή ομάδα, διατηρεί τον κορμό της και έχει σπουδαίο προπονητή. Ο Μαχμούτι είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα και του έργο του είναι πετυχημένο, γιατί έχει μάθε να παίρνει από κάθε παίκτη το καλύτερο δυνατό".

Για το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας:

"Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό της, ενώ τελευταία πολλοί χορηγοί τη βοήθησαν οικονομικά. Έτσι ανέβασε το μπάτζετ της και έκανε σπουδαίες μεταγραφές. Γενικά έχει πολύ ποιοτική ομάδα, έχει τρομερή οργάνωση και ξεπέρασε όλα τα προβλήματα που την ταλάνιζαν μέχρι πέρσι. Για τη νέα σεζόν έχει πάρει ήδη Λάκοβιτς, Αρσλάν, Γκόρντον και πολλούς ψηλούς".

Για την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Γαλατά:

"Δεν ξέρω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Ποιους παίκτες θα έχει τη νέα χρονιά; Και πάλι, όμως, θα είναι δυνατός. Και ο αγώνας στα προκριματικά θα είναι σαν πρόωρος τελικός του τουρνουά. Θα παίξει οπωσδήποτε ρόλο και ο τόπος διεξαγωγής των τελικών. Αν γίνει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα έχει και τον τρομερό κόσμο στο πλευρό του και θα παλέψει. Αν γίνει στην Πόλη, η Γαλατάσαράι είναι το απόλυτο φαβορί και θα έχει και αυτή τον κόσμο στο πλευρό της. Φέτος γέμιζε το 12.5000 θέσεων, "Αμπντί Ικπετσί".

Για τον κόσμο του "Δικεφάλου" και για την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάνε Πρελεβιτς:

"Έμαθα για τον Μπάνε και χάρηκα πολύ. Του εύχομαι να έχει πολλή τύχη, γιατί έχει μπροστά του δύσκολο έργο. Για τον κόσμο; Έχω παίξει μπροστά σε φανατικά κοινά σε διάφορα μέρη της Ευρώπης. Ακόμη και στη χώρα μου οι οπαδοί είναι τρελοί, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους Έλληνες και ειδικά τους ΠΑΟΚτσήδες που με εκτίμησαν και με αγάπησαν τόσο. Θέλω πάντα να τους κάνει χαρούμενους η ομάδα".