Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ευχαριστώ "Κούτσια" στον κόσμο του ΠΑΟΚ!!

Ο Λαρισαίος μέσος μιλά λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στον Εργοτέλη. Τι δηλώνει για τη συνεργασία του με τους "ασπρόμαυρους", που δεν εξελίχθηκε όπως όλοι προσδοκούσαν, αλλά και το μέλλον.
Ευχαριστώ "Κούτσια" στον κόσμο του ΠΑΟΚ
Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος από το πρωί της Κυριακής (10/7) είναι παίκτης του Εργοτέλη. Το αν ξανανοίξει θα το δείξει μόνο το μέλλον, όπως λέει και ο ίδιος στις δηλώσεις που κάνει στο olaPAOK.gr.
"Για μένα το πέρασμά μου από τον ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου. Σίγουρα δεν πέτυχα αυτά που περίμενα τόσο εγώ, όσο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ από εμένα και ευθύνη για αυτό έχουμε και εγώ προσωπικά και η ομάδα. Δεν έχει, όμως, τώρα σημασία να συζητάμε για το τι έγινε, γιατί αυτό είναι παρελθόν. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι το ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί με στήριξε όλο αυτό το διάστημα που ήμουν ποδοσφαιριστής του "Δικέφαλου" και μου χάρισε μερικές στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την καλή επικοινωνία που είχαμε και τώρα επιστρέφω στο Ηράκλειο και στον Εργοτέλη αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ", είναι η τοποθέτηση του Κουτσιανικούλη, ο οποίος σε ερώτηση μας για το αν πιστεύει ότι αν κάποια στιγμή, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του, μπορεί να γυρίσει στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Μιλάμε για ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοικτά. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον."
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: