Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

«Θηρίο στο κλουβί»

«Ο Σισέ παραμένει εγκλωβισμένος στην Αθήνα και οι  φίλοι της Λάτσιο ανυπομονούν να τον δουν. Θηρίο στο κλουβί είναι ο Γάλλος αφού το θέμα της μεταγραφής του στη Λάτσιο έχει κολλήσει στις λεπτομέρειες». Αυτά γράφει η ιστοσελίδα «cittaceleste» η οποία ασχολείται καθημερινά με την υπόθεση.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Οι οπαδοί της Λάτσιο ανυπομονούν να τον δουν ο ίδιος δεν βλέπει την ώρα να έρθει, αλλά ο Σισέ δεν θα φτάσει ούτε απόψε στη Ρώμη... Το «μαύρο λιοντάρι» παραμένει εγκλωβισμένο στην Αθήνα περιμένοντας την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Απομένουν μόνο κάποιες μικρές, οικονομικές, λεπτομέρειες. Τις προηγούμενες ώρες ζητήθηκαν από τον Παναθηναϊκό τραπεζικές εγγυήσεις οι οποίες απαιτούν λίγο χρόνο για να δοθούν. Πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες που κρατούν τον Σισέ μακριά από τη Ρώμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, μόνο υπομονή» καταλήγει το σχετικό άρθρο.

Λογικά την εβδομάδα που ξεκινά θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου με τον Γάλλο πάντως να μη κρύβει την ανησυχία του όχι μόνο για τη καθυστέρηση της μεταγραφής αλλά και γιατί οι φετινές του διακοπές ήταν εξαιρετικά σύντομες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: