Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει τον Γοδόι η Εστουδιάντες!!


Θέλει τον Γοδόι η Εστουδιάντες

Ο Φερνάντο Γοδόι με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες, λέγοντας πως τον εξέπληξε το συγκεκριμένος γεγονός.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν ορισμένα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, τα οποία ανέφεραν πως η Εστουδιάντες ενδιαφέρεται για τον μέσο του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι. Ο 25χρονος Αργεντινός χαφ μιλώντας στους συμπατριώτες του και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Provincia», ανέφερε πως όταν έμαθε για το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες έμεινε έκπληκτος, ενώ πάντα έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Μου είπαν για την πιθανότητα της Εστουδιάντες και ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα. Με εξέπληξε, είναι κάτι καλό, ελπίζουμε να γίνει. Πάντα κάποιος σκέφτεται να επιστρέψει κι όπως είπε κι ο Βαλεντίν Βιόλα (σς. ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κι ενδιαφέρει την Εστουδιάντες) περισσότερο για μία ομάδα όπως η Εστουδιάντες που πάντα παλεύει», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου για το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στα τρία χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, είχα τη δυνατότητα να παίξω στα περισσότερα ματς. Έπαιξα στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και τώρα στο Europa League, παίζω όπου έπαιζα πάντα στη μεσαία γραμμή. Μου μένει έναμιση χρόνος συμβολαίου αλλά όλα έχουν σταματήσει στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη στην Ευρώπη. Νομίζω ότι εάν υπάρχει μία πιθανότητα πρέπει να βγει από εδώ (Ελλάδα). Δε γνώριζα ότι μιλούσαν για εμένα στη Λα Πλάτα, ήξέρα μόνο ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές εναλλαγές. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις και γρήγορα να πλησιάσεις ή να πέσεις», υποστήριξε ο Γοδόι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην Καντού ο Μπαζάρεβιτς!!


Στην Καντού ο Μπαζάρεβιτς

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Φάμπιο Κορμπάνι ανακοίνωσε η Καντού, η οποία έχει συμφωνήσει με τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στον Τύπο της Ρωσίας.

Δεν θα μείνει για αρκετό χωρίς προπονητή η Καντού. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φάμπιο Κορμπάνι, με τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς να είναι ο αντικαταστάτης του.

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Καντού, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Λοκομοτίβ Κουμπάν αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Ναι, έχω συμφωνήσει με την Καντού. Τώρα, περιμένω να εκδοθεί η άδεια εργασίας, προκειμένου να πάω στην Ιταλία και να ξεκινήσω», δήλωσε αρχικά ο Μπαζάρεβιτς στην ιστοσελίδα «rsport.ru» και πρόσθεσε:

«Το συμβόλαιό μου θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Νομίζω πως έκανα τη σωστή επιλογή και θα έχει ενδιαφέρον να αποκτήσω εμπειρία στο εξωτερικό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν πουλάει τον Μαυροκεφαλίδη η ΑΕΚ!!


Δεν πουλάει τον Μαυροκεφαλίδη η ΑΕΚ

Καμία διάθεση να παραχωρήσει το μεγαλύτερο της «όπλο» δεν έχει η ΑΕΚ. Παρά τη φημολογία ότι η Μακάμπι ενδιαφέρεται και πάλι για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, η «Ένωση» δεν συζητά την πώλησή του.

Αδιάφορη αφήνει την ΑΕΚ το «ζεστό» ενδιαφέρον της Μακάμπι για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε και θέλει τους Ισραηλινούς αποφασισμένους να κάνουν δικό τους τον Έλληνα φόργουορντ, η «Ένωση» δεν έχει καμία διάθεση να χάσει τον πολυτιμότερό της παίκτη.

Ακόμη λοιπόν κι αν έρθει επίσημη πρόταση (γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ως τώρα) δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις -πόσω μάλλον να την αποδεχθεί.

Άλλωστε, πάνω στον Μαυροκεφαλίδη στηρίζονται πολλές από τις ελπίδες της ΑΕΚ να συνεχίσει ν’ ανεβαίνει επίπεδο, ενώ και ο ίδιος κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένος είναι από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το γύρισαν στο… χάντμπολ στον Παναθηναϊκό!!!


Το γύρισαν στο… χάντμπολ στον Παναθηναϊκό!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για ζέσταμα πριν την προπόνηση εισήγαγε ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, βάζοντας τους παίκτες να παίξουν ένα είδος χάντμπολ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην διαθέτει τμήμα χάντμπολ ωστόσο ο «πράσινος» σύλλογος είχε μια πρώτη επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα μέσω της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Κι αυτό επειδή ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε για ζέσταμα να μην υπάρξει κάποιο δίτερμα ή άλλη άσκηση, αλλά μια παραλλαγή χάντμπολ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μπορούσαν να αλλάζουν πάσες μόνο με τα χέρια, ενώ η ιδιαιτερότητα ήταν πως δεν είχαν το δικαίωμα να σκοράρουν με κανέναν άλλο τρόπο εκτός από κεφαλιές ή εναέρια σουτ στην κίνηση!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ουότερς: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»


Ουότερς: «Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε»

Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «32» του Eurocup έλαβαν τέλος στον Άρη, καθώς σύμφωνα με τον Ντομινίκ Ουότερς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον φορμαρισμένο Απόλλωνα Πάτρας.

Να συνεχίσει ο Άρης το νικηφόρο σερί του και στην Ελλάδα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, ελπίζει ο Ντομινίκ Ουότερς. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως στους «κίτρινους» επικρατεί ενθουσιασμός για την πρόκριση στους «32» του Eurocup, ωστόσο δεν είναι… χορτασμένοι, καθώς θέλουν κι άλλες διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ντομινίκ Ουότερς στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά, με τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί της Μπάνβιτ. Μία νίκη η οποία μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Last 32, μας χάρισε και την πρώτη θέση στον όμιλο. Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, το οποίο πιστεύω κανείς δεν περίμενε όταν έγινε η κλήρωση της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι, όχι όμως “χορτασμένοι”, αφού θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Τόσο στο Eurocup, όσο και στην Ελλάδα.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλός μας μετρά δύο σερί νίκες έχοντας νέο κόουτς και δύο νέους παίκτες στο ρόστερ του. Τους παρακολουθήσαμε στο βίντεο και κάνουν κάποια διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι τους, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Γενικώς είμαστε σε εγρήγορση, αφού δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίρνουμε κανένα παιχνίδι και κανέναν αντίπαλο αψήφιστα.

Αυτές τις μέρες πηγαίνω συχνά στην αγορά με την κοπέλα μου και έχω αγοράσει… πολλά παπούτσια γι’ αυτήν! Επίσης, κάνω online αγορές για την οικογένειά μου, στις ΗΠΑ. Οι μέρες είναι γιορτινές και είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα κάνω γιορτές στην Ελλάδα, αφού πέρυσι είχα πάει Δεκέμβριο στον Κολοσσό Ρόδου. Είναι διαφορετικά στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τη Ρόδο. Στο νησί οι γιορτές μοιάζουν πιο παραδοσιακές. Εδώ υπάρχει πολλή κίνηση στην αγορά, πολύς κόσμος στα μαγαζιά, ακόμα και στα ρεστοράν. Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ
».

Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Ολυμπιακό η Καλλονή!!


Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Ολυμπιακό η Καλλονή

Οι τιμωρημένοι Κεϊτά, Μανούσος, Τσαμπούρης και ο Μπαργκάν που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα απουσιάσουν από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τον τρόπο που θα καλύψει τα κενά τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών πρέπει να βρει ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι Κεϊτα, Μανούσος, Τσαμπούρης έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ο Μπαργκάν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσαν και έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός φυσικά είναι και ο Γιορέντε που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στο περασμένο ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος υποβλήθηκε χθες σε εγχείρηση.

Οι «εκλεκτοί» του Θαλή Θεοδωρίδη για το ματς με τους Ερυθρόλευκους είναι οι εξής: Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Ξύδας, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς και Μπουρούς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλλινικίδης: «Σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου στο 2015»


Καλλινικίδης: «Σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου στο 2015»

Μόνο χαμόγελα άφησε στον Αρκαδικό το 2015, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Αβραάμ Καλλινικίδης ενόψει του ματς με τα Τρίκαλα.

Ακόμη πιο κοντά στο στόχο του θα φέρει τον Αρκαδικό μία νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη, ο οποίος πρόσθεσε πως το 2015 έφερε μόνο χαμόγελα στην ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι για μια ακόμα φορά γράφω στην στήλη του ΕΣΑΚΕ λίγο πριν η ομάδα μας αναχωρήσει για τα Τρίκαλα.

Είναι το προτελευταίο παιχνίδι για το 2015, όμως είναι η τελευταία φορά που τα λέμε για το έτος αυτό. Ένα έτος, το οποίο είχε πολλές και σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου. Μέσα σε αυτό το έτος σφραγίσαμε την άνοδο στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην ιστορία μας και η Τρίπολη έζησε τρομερές στιγμές.

Παράλληλα σε αυτό το έτος ξεκινήσαμε να μαζεύουμε εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία, κάναμε την πρώτη μας νίκη και είδαμε μια εξαιρετική ανταπόκριση από τον κόσμο μας στο γήπεδό μας.

Είναι, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το έτος αυτό, στα καθαρά αγωνιστικά, μας αφήνει μόνο χαμόγελα, καλή διάθεση και μεγάλη προσμονή για το τι μπορεί να φέρει το 2016. Πλέον, εμείς αυτό που κοιτάμε είναι την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Μια καλή και καλά στημένη ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι ακόμη καλύτερη.

Ταξιδεύουμε με τους συμπαίκτες μου, χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Είναι για μας πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και πριν υποδεχτούμε τον Κόροιβο, αν καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα κοντά στον στόχο μας.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Μιας και είναι η τελευταία φορά που μιλάμε για το 2015 εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και κυρίως να βρίσκεται αυτές τις ημέρες δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπούν
».

Τσιάρας: «Θέλουμε πολύ τη νίκη»


Τσιάρας: «Θέλουμε πολύ τη νίκη»

Ενέργεια και πάθος χρειάζεται να βγάλουν τα Τρίκαλα ώστε να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα.

Απόλυτη συγκέντρωση, αλλά πάνω απ’ όλα τα Τρίκαλα θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια και πάθος προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσιάρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος Τσιάρας:

«Γεια χαρά σε όλους,

Μετά από μια μικρή διακοπή που είχε το πρωτάθλημα που την εκμεταλλευτήκαμε για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας σε άμυνα και επίθεση, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Ο Αρκαδικός είναι μια σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι για να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια και πάθος για να την πετύχουμε.

Στην καθημερινότητα μας τώρα, η πόλη των Τρικάλων έχει φορέσει τα γιορτινά της για τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μέρες που έρχονται! Στους δρόμους ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όλο αυτό το κλίμα ελπίζω να μαλακώνει τις καρδιές των ανθρώπων γεμίζοντας αγάπη τις ζωές μας...
».

Καλαϊτζίδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα»


Καλαϊτζίδης: «Δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα»

Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες η Καβάλα και γι’ αυτό η νίκη κόντρα την Κολοσσό Ρόδου είναι μονόδρομος, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Μόνο τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου έχουν στο μυαλό τους στην Καβάλα, καθώς λόγω των σερί ηττών δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες, όπως είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μπάσκετ!

Πέρασαν κιόλας δύο εβδομάδες από την τελευταία μας επικοινωνία, δύο εβδομάδες χωρίς κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας αλλά με πολύ προπόνηση έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Στο διάστημα αυτό δώσαμε ένα φιλικό με τα Τρίκαλα όπου δείξαμε κάποια σημάδια βελτίωσης και μας βοήθησε να προετοιμαστούμε για το ματς του Σαββάτου.

Έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για σωτηρία θα πρέπει αύριο να κερδίσουμε, δεν υπάρχει χρόνος για άλλο στραβοπάτημα στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ομοιογένεια και ξεκάθαρους ρόλους. Για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την νίκη χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις και να εκμεταλλευτούμε την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει για ακόμα μια φορά ο κόσμος της Καβάλας.

Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις ελληνικές ομάδες που μας κάνουν περήφανους στην Ευρώπη με την μέχρι τώρα πορεία τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην επόμενη φάση!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
»!

«Να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά».


«Να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά».

Να φτάσει ψηλά η ΑΕΚ είναι ο στόχος του Γιάννη Ανέστη με την Κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Να φτάσει ψηλά η ΑΕΚ και να κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλει ο Γιάννης Ανέστης, όπως είπε στη γιορτή που διεξήχθη στα Σπάτα.

«Κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλεύει στην προπόνηση και όταν του δοθεί η ευκαιρία να βοηθά την ομάδα. Είμαστε επιτυχημένοι μέχρι τώρα. Είμαστε δεύτεροι, πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στον Ολυμπιακό. Να συνεχίσουμε τις νίκες και αν μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να φτάσουμε την ΑΕΚ ψηλά και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα της Ένωσης.


Από την μεριά του, ο Χρήστος Αραβίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, αναφέροντας πως η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο Κύπελλο.

«Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι να χαρούμε με τις οικογένειες όλοι μαζί. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ως τώρα, αλλά ακόμα είμαστε στα μισά σε πρωτάθλημα και κύπελλο,. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στο κύπελλο. Έχουμε αισιοδοξία για τη νέα χρονιά», υποστήριξε ο επιθετικός του Δικεφάλου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα λαμπερά ζευγάρια της ΑΕΚ!! (pics)


Τα λαμπερά ζευγάρια της ΑΕΚ! (pics)

Κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση... single. Κάποιοι άλλοι, πέρασαν... απαρατήρητοι, αφού τα φώτα έκλεψαν οι γοητευτικές παρουσίες που τους συνόδευσαν.

Διασκέδασαν, συζήτησαν, αντάλλαξαν ευχές και δώρα... Τίποτα απ' αυτά όμως δεν τράβηξε τα φώτα απ' τις λαμπερές συντρόφους παικτών και παραγόντων που έδωσαν διαφορετική γοητεία στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χίντινκ: «Δεν ξέρω αν θα αναλάβω την Τσέλσι»


Χίντινκ: «Δεν ξέρω αν θα αναλάβω την Τσέλσι»

Ο Γκους Χίντινκ συναντήθηκε με τη διοίκηση της Τσέλσι, ωστόσο όπως δήλωσε σε σάιτ της πατρίδας του, προβληματίζεται από την κατάσταση της ομάδας και δεν ξέρει αν θα αναλάβει.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο διάδοχος του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι θα ήταν ο Γκους Χίντινκ, εμφανίστηκαν νέα δεδομένα.

Ο Ολλανδός προπονητής συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Τσέλσι, συζήτησε μαζί τους αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα αναλάβει να την οδηγήσει και πάλι στις επιτυχίες, αφού όπως δήλωσε στην «De Telegraaf», προβληματίζεται από την κακή της κατάσταση.

«Η Τσέλσι είναι σε κακή κατάσταση και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είμαι επιφυλακτικός. Θα δω το παιχνίδι κόντρα στη Σάντερλαντ και στη συνέχεια θα αποφασίσω», ήταν τα λόγια του 69χρονου προπονητή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ!! (pics)


Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ (pics)

Σαν μια μεγάλη οικογένεια γιόρτασε και φέτος ενόψει των Χριστουγέννων η ΑΕΚ. Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση στα Σπάτα.

Στο οικογενειακό πνεύμα που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζει τις τάξεις της γιόρτασε και φέτος η ΑΕΚ.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε σε όμορφη ατμόσφαιρα η εορταστική εκδήλωση των «κιτρινόμαυρων» για τα Χριστούγεννα.

Με παρόντα τον Δημήτρη Μελισσανίδη, οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ πέρασαν χαλαρές στιγμές με τις οικογένειες τους στα Σπάτα.

Μέσα λοιπόν σε χαμόγελα και άφθονα πειράγματα, αντάλλαξαν ευχές κι επιβεβαίωσαν το κλίμα υγείας που σε όλα τα επίπεδα βγάζει πλέον η ομάδα.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προπόνηση με… Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι!!


Προπόνηση με… Αμπράμοβιτς στην Τσέλσι

Την πρώτη της προπόνηση χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο πραγματοποίησε η Τσέλσι και παρών σε αυτήν ήταν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ο οποίος υποσχέθηκε καλύτερες μέρες στην ομάδα.

Σύντομη ομιλία προς τους παίκτες της Τσέλσι σχετικά με το μέλλον της ομάδας στη μετά Μουρίνιο εποχή είχε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Ρώσος μεγιστάνας τόνισε πως έφτασε με πόνο ψυχής σε αυτήν την απόφαση, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε, οι πολύ άσχημες εμφανίσεις δεν του άφηναν άλλη επιλογή.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε –με τη βοήθεια μεταφραστή- πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να επανέλθει ο σύλλογος στο δρόμο των επιτυχιών και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να βάλουν ένα τέλος στα αρνητικά αποτέλεσμα που έχουν θέσει την ομάδα λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού αρχής γενομένης από το προσεχές ματς κόντρα στη Σάντερλαντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφοδος» του Αμπράμοβιτς στην προπόνηση της Τσέλσι!! (pics)


«Έφοδος» του Αμπράμοβιτς στην προπόνηση της Τσέλσι (pics)

Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη «ηλεκτρισμένη» αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο… περίεργα για τους παίκτες της Τσέλσι αφού την πρώτη προπόνηση χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Τσέλσι βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Οι επισκέψεις του Ρώσου μεγιστάνα δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, ωστόσο, η μέρα ήταν ιδιαίτερη, αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο.

inner

inner

Λίγο μετά την άφιξη των παικτών στο προπονητικό κέντρο έφτασε και ο ιδιοκτήτης των «μπλε», που παρακολούθησε την προπόνηση πριν το σαββατιάτικο ματς κόντρα στην Σάντερλαντ. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Αμπράμοβιτς μίλησε στην ομάδα για να την ενημερώσει για την απομάκρυνση του «Special One» από την τεχνική ηγεσία.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*