Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Θέλει τον Γοδόι η Εστουδιάντες!!


Θέλει τον Γοδόι η Εστουδιάντες

Ο Φερνάντο Γοδόι με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες, λέγοντας πως τον εξέπληξε το συγκεκριμένος γεγονός.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν ορισμένα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, τα οποία ανέφεραν πως η Εστουδιάντες ενδιαφέρεται για τον μέσο του Ατρομήτου, Φερνάντο Γοδόι. Ο 25χρονος Αργεντινός χαφ μιλώντας στους συμπατριώτες του και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Provincia», ανέφερε πως όταν έμαθε για το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες έμεινε έκπληκτος, ενώ πάντα έχει στο μυαλό του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Μου είπαν για την πιθανότητα της Εστουδιάντες και ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα. Με εξέπληξε, είναι κάτι καλό, ελπίζουμε να γίνει. Πάντα κάποιος σκέφτεται να επιστρέψει κι όπως είπε κι ο Βαλεντίν Βιόλα (σς. ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κι ενδιαφέρει την Εστουδιάντες) περισσότερο για μία ομάδα όπως η Εστουδιάντες που πάντα παλεύει», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου για το ενδιαφέρον της Εστουδιάντες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Στα τρία χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, είχα τη δυνατότητα να παίξω στα περισσότερα ματς. Έπαιξα στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και τώρα στο Europa League, παίζω όπου έπαιζα πάντα στη μεσαία γραμμή. Μου μένει έναμιση χρόνος συμβολαίου αλλά όλα έχουν σταματήσει στη χώρα μετά από αυτό που συνέβη στην Ευρώπη. Νομίζω ότι εάν υπάρχει μία πιθανότητα πρέπει να βγει από εδώ (Ελλάδα). Δε γνώριζα ότι μιλούσαν για εμένα στη Λα Πλάτα, ήξέρα μόνο ότι υπήρχε ενδιαφέρον. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλές εναλλαγές. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις και γρήγορα να πλησιάσεις ή να πέσεις», υποστήριξε ο Γοδόι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: