Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μπλάτερ: «Δεν παραβίασα τον κώδικα ηθικής της FIFA»


Μπλάτερ: «Δεν παραβίασα τον κώδικα ηθικής της FIFA»

Κάθε κατηγορία που αφορά την παραβίαση του κώδικα ηθικής της FIFA, αρνήθηκε ο Ζεπ Μπλάτερ που απολογήθηκε ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας. Σήμερα η απολογία του Πλατινί.

Την τελική απόφαση της FIFA περιμένει ο Ζεπ Μπλάτερ που την Πέμπτη βρέθηκε ενώπιον της επιτροπής ηθικής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος του, ο απερχόμενος πρόεδρος της FIFA, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε παραβίασε τον κώδικα ηθικής της ομοσπονδίας, παρουσιάζοντας μάλιστα και συγκεκριμένα στοιχεία.

«Δεν παραβιάστηκε κανένας κανονισμός της FIFA από τον κ.Μπλάτερ και αυτό παρουσιάσαμε με στοιχεία στην Επιτροπή. Θα έπρεπε να αρθεί η τιμωρία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπλάτερ, Ρίτσαρντ Κούλεν.

Σήμερα θα απολογηθεί ο Μισέλ Πλατινί, που τόσο εκείνος όσο και ο Μπλάτερ αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να τιμωρηθούν με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Η επιτροπή ηθικής θα ανακοινώσει την απόφαση της πριν τα Χριστούγεννα, με την προσεχή Δευτέρα να είναι η πιο πιθανή μέρα της αναγγελίας της τιμωρίας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: