Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

«Ερωτευμένος» με τον Κλοπ ο Τζέραρντ!!


«Ερωτευμένος» με τον Κλοπ ο Τζέραρντ

Μέλι στάζει για τον προπονητή της Λίβερπουλ ο Στήβεν Τζέραρντ και αποκαλύπτει πώς ο Γερμανός έχει φέρει την χαρά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Στήβεν Τζέραντ διεκδικεί εύκολα τον τίτλο του πιο φανατικού οπαδού του Γιούργκεν Κλοπ και μάλιστα μετά από μόλις μερικές ημέρες προπονήσεων μαζί του.

Ο Άγγλος επιθετικός επαίνεσε την θετικότατη επιρροή που ασκεί ο Γερμανός τεχνικός στην ομάδα και τόνισε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Οι ποδοσφαιριστές προπονούνται με το χαμόγελο στα χείλη. Τους έχει “ανεβάσει”. Πριν από έναν μήνα συναντήθηκα μαζί του για καφέ. Φεύγοντας ένιωθα ευτυχισμένος. Ψηλότερος! Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν ανήκω στους παίκτες του. Μπορώ μόνο να φανταστώ τι καλό έχει κάνει στους ποδοσφαιριστές του».

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Κλοπ, ο Τζέραρντ αναφέρει: «Θέλει να περιστοιχίζεται από παίκτες που απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Δεν θέλει να έχουν ένταση, ανησυχίες και άγχος. Προσπαθεί να τους παίρνει όλο το βάρος από τους ώμους τους. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Τον παρακολουθώ τόσο εκτός όσο και εντός προπονήσεων και είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, ως οπαδός της Λίβερπουλ αλλά και ως πρώην παίκτης της».

Ο Τζέραρντ, ο οποίος συμμετέχει αυτό τον καιρό στις προπονήσεις των «Κόκκινων» μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Αμερικής, παραδέχθηκε ότι θα φαινόταν πολύ ελκυστικό το ενδεχόμενο να έχει προπονητή τον Κλοπ: «Αν ήμουν ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ –είτε νέος, είτε στο αποκορύφωμα της καριέρας μου- και βρισκόμουν υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, θα έτριβα τα χέρια μου από ικανοποίηση. Γι’ αυτό και οι παίκτες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την ευκαιρία που έχουν να πετύχουν για τα επόμενα δύο, τρία, τέσσερα, ή όσα χρόνια μείνει εδώ. Αν δεν νιώθουν έτσι, τότε κάτι δεν πάει καλά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: