Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αγόρασε φανέλα της ΑΕΚ και μίλα με έναν παίκτη!!


Αγόρασε φανέλα της ΑΕΚ και μίλα με έναν παίκτη

Κάθε φίλος της ΑΕΚ που θα αγοράσει μια φανέλα της ομάδας από το διαδικτυακό κατάστημα, θα μπει στην κλήρωση από την οποία θα προκύψουν νικητές που θα δεχθούν ευχές από τους ποδοσφαιριστές.

Έξτρα κίνητρο στους οπαδούς της για αγορά μιας φανέλας από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας δίνει η ΑΕΚ. Όποιος φίλος των Κιτρινόμαυρων κάνει δική του μια εμφάνιση, θα μπει στον διαγωνισμό, από τον οποίο θα προκύψουν 21 νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να δεχθούν τηλεφωνικές πρωτοχρονιάτικες ευχές από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΑΕΚ γιορτάζει τα Χριστούγεννα και ανταλλάσσει ευχές.

Αγοράστε την κιτρινόμαυρη φανέλα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ομάδας μας έως τις 31.12.2015, προμηθευτείτε δωρεάν το τύπωμα του αγαπημένου σας παίκτη και γίνετε ένας από τους 21 τυχερούς που θα δεχθούν τηλεφωνικές πρωτοχρονιάτικες ευχές από τους ποδοσφαιριστές μας!

Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και έγκυροι συμμετέχοντες θα θεωρούνται όλοι όσοι ολοκληρώσουν τις αγορές τους έως τις 31.12.15 και υποβάλουν έγκυρο τηλέφωνο επικοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: