Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καλλινικίδης: «Σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου στο 2015»


Καλλινικίδης: «Σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου στο 2015»

Μόνο χαμόγελα άφησε στον Αρκαδικό το 2015, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Αβραάμ Καλλινικίδης ενόψει του ματς με τα Τρίκαλα.

Ακόμη πιο κοντά στο στόχο του θα φέρει τον Αρκαδικό μία νίκη κόντρα στα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Αβραάμ Καλλινικίδη, ο οποίος πρόσθεσε πως το 2015 έφερε μόνο χαμόγελα στην ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φίλες και φίλοι για μια ακόμα φορά γράφω στην στήλη του ΕΣΑΚΕ λίγο πριν η ομάδα μας αναχωρήσει για τα Τρίκαλα.

Είναι το προτελευταίο παιχνίδι για το 2015, όμως είναι η τελευταία φορά που τα λέμε για το έτος αυτό. Ένα έτος, το οποίο είχε πολλές και σημαντικές στιγμές για εμένα και την ομάδα μου. Μέσα σε αυτό το έτος σφραγίσαμε την άνοδο στην BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην ιστορία μας και η Τρίπολη έζησε τρομερές στιγμές.

Παράλληλα σε αυτό το έτος ξεκινήσαμε να μαζεύουμε εμπειρίες στην κορυφαία κατηγορία, κάναμε την πρώτη μας νίκη και είδαμε μια εξαιρετική ανταπόκριση από τον κόσμο μας στο γήπεδό μας.

Είναι, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό πως το έτος αυτό, στα καθαρά αγωνιστικά, μας αφήνει μόνο χαμόγελα, καλή διάθεση και μεγάλη προσμονή για το τι μπορεί να φέρει το 2016. Πλέον, εμείς αυτό που κοιτάμε είναι την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Μια καλή και καλά στημένη ομάδα, η οποία στην έδρα της είναι ακόμη καλύτερη.

Ταξιδεύουμε με τους συμπαίκτες μου, χωρίς να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη. Είναι για μας πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και πριν υποδεχτούμε τον Κόροιβο, αν καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα θα έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα κοντά στον στόχο μας.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Μιας και είναι η τελευταία φορά που μιλάμε για το 2015 εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και κυρίως να βρίσκεται αυτές τις ημέρες δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει και τον αγαπούν
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: