Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Παπαντωνίου: «Πληρώσαμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά»


Παπαντωνίου: «Πληρώσαμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά»

Να σηκώσει κεφάλι και να μάθει από τα λάθη που στοίχισαν την πρόκριση στο Eurocup καλείται η ΑΕΚ εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Νώντας Παπαντωνίου.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο 26χρονος γκαρντ στο ESAKE.gr

Ξανά κοντά σας μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, με ένα σκληρό αποτέλεσμα την Τετάρτη μαθαίνοντας την ήττα της Γαλατασαράι από τη Νίζνι και τον αποκλεισμό μας.

Δε θα σταθώ να πω πολλά λόγια, δυστυχώς φταίμε και πληρώσαμε τα λάθη μας από την αρχή του Eurocup. Δεν έπρεπε να περιμένουμε από μια άλλη ομάδα την πρόκριση μας στον τελευταίο αγώνα. Προχωράμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μείνουμε ενωμένοι, να μάθουμε από τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Μοναδικός μας στόχος πλέον είναι το πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι oφ.

Επόμενος μας αντίπαλος είναι το Ρέθυμνο. Ένας δύσκολος αντίπαλος με γρήγορο στυλ παιχνιδιού, αρκετά επιθετική ομάδα, και με παίκτες ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να είμαστε 100% προσεκτικοί και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα ακολουθήσουμε, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Εύχομαι από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερη συνέχεια και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: