Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Τα είδα όλα όταν συμφώνησαν να με δώσουν στην ΑΕΚ"!

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θυμάται πως... απέφυγε την τελευταία στιγμή την ΑΕΚ και πήγε στον Ολυμπιακό, μιλάει για την σχέση του με τα ερυθρόλευκα, τα γκολ στην Τούμπα και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
"Τα είδα όλα όταν συμφώνησαν να με δώσουν στην ΑΕΚ"!
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακoύ, σε μία μεγάλη συνέντευξή του στη Nova, μιλάει για όλες τις σημαντικές στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Για το πώς πήγε στον Πανηλειακό από την Σερβία, για τη μεταγραφή του στον Πειραιά και την «εμπλοκή» της ΑΕΚ την τελευταία ημέρα, αλλά και για τα καλύτερα του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Επίσης, θυμάται το αυτοκίνητο που του είχαν... τάξει από την Γιουβέντους, τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα του 1997 και εξηγεί τι έγινε και δεν έπαιξε τελικά στην Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο στα παιδικά του χρόνια:
«Στα παιδικά χρόνια, όπως όλοι γνωρίζουμε, ξεκινάει σαν μία αγάπη, σαν ένα χόμπι. Έτσι κι εγώ στο σπίτι μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μεγάλωσα με μία μπάλα, η οποία στη συνέχεια έγινε και επάγγελμα. Ξεκίνησα σε μία ομάδα μεσαία τη Ραντνίτσκι και από κει και πέρα κάναμε το χόμπι επάγγελμα».
Για το πώς συμφώνησε με τον Πανηλειακό: «Με ανακάλυψε ο Άγγελος Τραυλός μαζί με τον Κώστα Στράντζαλη, ο οποίος ήταν σύμβουλος του κ. Σταυρόπουλου, προέδρου τότε του Πανηλειακού. Γνώριζαν ότι είχα τη διάθεση να φύγω από τον Ερυθρό Αστέρα, τα προβλήματα ήταν λίγο-πολύ γνωστά, η χώρα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, άρχισε ο πόλεμος κι από κει και πέρα δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος στον Ερυθρό Αστέρα. Δεν πήρα τις ευκαιρίες, που θα έπρεπε να πάρω και ήρθαμε σε συμφωνία ν’ ανοίξω μία καινούργια σελίδα και να έρθω στην Ελλάδα».
Για τον πόλεμο στην πατρίδα του και το ξεκίνημα στην Ελλάδα: «Απώλειες ευτυχώς δεν είχαμε, απλά είχαμε κάποιους γνωστούς, φίλους, που χάθηκαν στον πόλεμο. Εκεί που βρισκόταν το σπίτι μου δεν περνούσαμε τόσο μεγάλο κίνδυνο, αλλά υπήρχαν πολλά προβλήματα, δεν ήξερες τι σε περιμένει αύριο, γενικώς ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Το ’92, τον Δεκέμβριο, ξεκινάω μία καινούργια καριέρα ξεχνάω όλα τα προηγούμενα και θα ‘λεγα ότι αρχίζω από το μηδέν. Και έρχομαι στον Πανηλειακό και ξεκινάει όλη η καριέρα μου στην Ελλάδα. Το πρώτο εξάμηνο δεν πετύχαμε την άνοδο για ένα παιχνίδι. Ήταν δύο-τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, παίζαμε με την Καλαμάτα κι όποιος κέρδιζε ανέβαινε στη Β΄Εθνική. Μας κέρδισε η Καλαμάτα σε εκείνο το παιχνίδι και εξασφάλισε την άνοδο. Εμείς ανεβήκαμε τον επόμενο χρόνο με 10-15 πόντους διαφορά στη Β΄ Εθνική και μετά στην Α΄ με ίδια διαφορά περίπου».
Για το πρώτο του γκολ στην Α΄Εθνική τον Νοέμβριο του 1995: «Πως δεν το θυμάμαι; Στην Ξάνθη ήταν. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά. Ειδικά στον Πανηλειακό εκείνη η χρονιά στην Α΄Εθνική δεν ήταν και η καλύτερη. Εκείνη τη χρονιά θυμάμαι ο προπονητής μού άλλαζε πολλές φορές θέση, μέχρι και αριστερό μπακ με έβαζε, αμυντικό χαφ και διάφορα… Μέχρι να μάθω και την κατηγορία υπήρχαν δυσκολίες μέσα στη χρονιά, αλλά καταφέραμε και παραμείναμε στην κατηγορία. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και από κει και πέρα το ’96 ξεκινάμε μία νέα σελίδα στον Ολυμπιακό».


Χάνει τα ματς του ομίλου του Euro ο Ρούνεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στον αγώνα με το Μαυροβούνιο.
Χάνει τα ματς του ομίλου του Euro ο Ρούνεϊ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς και με την τιμωρία που του επιβλήθηκε ο Άγγλος χάνει όλα τα ματς του ομίλου της διοργάνωσης!
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούνεϊ κλότσησε τον Μιόντραγκ Ντζούντοβιτς και δέχτηκε απευθείας κόκκινη.
Δείτε το βίντεο:










Η γυναίκα που τσάκισε την γηπεδική βία! (ΦΩΤΟ)

Μάργκαρετ Θάτσερ. Σαν σήμερα γεννήθηκε. Στις 13 Οκτωβρίου 1925. Και το όνομά της έχει ταυτιστεί με τα Πέτρινα Χρόνια στην Μεγάλη Βρετανία. Με τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας. Κι όχι μόνο, αφού η Θάτσερ ως πρωθυπουργός τα έβαλε ανοιχτά και με την βία στα γήπεδα.
Η γυναίκα που τσάκισε την γηπεδική βία! (ΦΩΤΟ)
Το όνομα της Θάτσερ ακούγεται συχνά – πυκνά και στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα. Όταν γίνονται επεισόδια την θυμούνται όλοι. Πρακτικά, όμως, στον τόπο μας δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Μόνο λόγια είναι άπαντες. Και γι’ αυτό κάθε τρείς και λίγο έχουμε σοβαρά επεισόδια στα γήπεδά μας, ενώ αυτές τις μέρες υπάρχουν ξανά ντου σε συνδέσμους κλπ.
Η Θάτσερ, λοιπόν, την τσάκισε την γηπεδική βία. Με αποφασιστικότητα! Ήταν υποχρεωμένη να δράσει μετά την συμφορά του Χέιζελ και το έκανε με τόλμη, δίχως να υπολογίσει το περιβόητο πολιτικό κόστος, που τόσο πολύ το σκιάζονται οι Έλληνες πολιτικοί.
Κι έτσι σιγά – σιγά το αγγλικό ποδόσφαιρο από παράδειγμα προς αποφυγή έγινε παράδειγμα προς μίμηση. Τα γήπεδα ομόρφυναν, οι οπαδοί ηρέμησαν στις κερκίδες, τα ματς άρχισαν να κερδίζουν ξανά όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Με αφορμή τα γενέθλια της Θάτσερ βρήκαμε ένα σχετικό δημοσίευμα από την εφημερίδα το Βήμα, της 1ης Ιουνίου 1985. Δείτε το…

Του «Βοριά ο γιός» στον ΠΑΟΚ!!

Ο Λεωνίδας Βελής είναι από τα ονόματα που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να συμμετάσχει στη νέα διοίκηση Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει στην λίστα του ακόμη 3-4 ονόματα για να αποφασίσει!
Του «Βοριά ο γιός» στον ΠΑΟΚ!
Ο Λεωνίδας Βελής συμφώνησε με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην νέα διοίκηση. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς ως δεύτερος Καζαντζίδης την δεκαετία του 80 και γείτονας του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχθηκε την πρόταση από τον «Τεό» και ύστερα από πολύ σκέψη είπε τον «ναι». Ο Βελής που θα είναι το 8ο μέλος της διοίκησης, σπούδασε και εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Αμερική, ενώ έχει άριστές σχέσεις με την ομογένεια. Αυτό ίσως φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον.
Ο «Ζαγόρ» αναζητεί το 9ο μέλος για να συμπληρωθεί το διοικητικό πάζλ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει συζητήσει με 3-4 ανθρώπους από την οικογένεια του ΠΑΟΚ και σήμερα θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο τελευταίος που θα κλειδώσει το διοικητικό σχήμα για την διοίκηση Πρωτοδικείου.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

«Πάμε studio πριν το Euro;»

Έτοιμος να ηχογραφήσει το τραγούδι της Εθνικής είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως δημιουργήθηκε το κομμάτι και ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

«Πάμε studio πριν το Euro;»
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λέγοντας πως προσφέρει αποφόρτιση από την πίεση και τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:
«Το τραγούδι ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Γενικότερα μου αρέσει να γράφω, όχι αποκλειστικά στίχους, αλλά για πράγματα που μου αρέσουν ή όχι. Ειδικά το τραγούδι δεν το είχα δοκιμάσει. Έγινε στο ταξίδι από Ισραήλ προς Λετονία που ήταν μεγάλο. Καθόμουν με τον Κατσουράνη κι έτσι είπα να γράψω για τα πρόσωπα που έβλεπα. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, καταλαβαίνουν και τα γεγονότα που περιγράφω. Η Εθνική είχε πάντα πολύ καλό κλίμα. Προσφέρει αποφόρτιση από τους συλλόγους, είναι κάτι διαφορετικό, τουλάχιστον για μένα και αυτό θα έπρεπε να ισχύει για όλους τους παίκτες. Είπαμε, είναι μια αποφόρτιση από την πίεση και τη μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Χωρίς τα κατάλληλα εφόδια, οι ποδοσφαιριστές μας βγάζουν ασπροπρόσωπους».
Για το αν κάποια στιγμή είχε ανησυχήσει για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας, είπε:
«Ποτέ, ούτε μια στιγμή. Ακόμη κι όταν κάποια στιγμή το κλίμα πήγε να χαλάσει, εγώ ήμουν αισιόδοξος. Πίστευα στο δέσιμο των παιδιών και τη δουλειά του προπονητή».
Στο τέλος δήλωσε:
«Σκεφτήκαμε να ηχογραφήσουμε το κομμάτι και να διαθέσουμε τα έσοδα για καλό σκοπό. Περιμέναμε να δούμε εάν υπάρχει ανταπόκριση κι εγώ είμαι έτοιμος να μπω στο στούντιο. Δεν θα είμαι μόνος μου, καθώς και άλλοι συμμετείχαν σε αυτό. Ειδικά οι Σηφάκης, Σαμαράς, Μανιάτης, Κονέ. Εύχομαι να πηγαίνει πάντα η ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις».

"Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί;"

Επενδυτές πάνε και έρχονται στον Παναθηναϊκό, αλλά αποτέλεσμα κανένα. Ο κόσμος της ομάδας έχει πλέον κουραστεί και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Τις κελεμπίες, τις γραβάτες ή κανέναν;
"Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί;"
Το θέμα του Άραβα έχει τραβήξει πολύ χρονικά, ωστόσο, δείχνε να είναι περισσότερο σοβαρό από τα άλλα δύο… Και εξηγούμαστε.

Η “Arboris” είχε μπει στο… ψυγείο από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, αν και σήμερα ξαναενόχλησαν τον Δημήτρη Γόντικα, θέλοντας να επισπεύουν τις όποιες διαδικασίες.

Και έρχεται και η «Αxiom Capital”, συζητά με τον Τζίγγερ, του αναλύει το πλάνο της και λέει πως θα φτιάξει μια εταιρία λαϊκής βάσης. Το θέμα είναι ότι, ζήτησαν να έχουν τον πρώτο λόγο για τα ηνία της ΠΑΕ, αν και το θέμα του πρίγκιπα έχει προχωρήσει αρκετά, και το άλλο… κουλό που είπαν ποιο είναι; Θέλουν, λέει, λεφτά προκειμένου να… ετοιμάσουν το πρότζεκτ τους και να μετατρέψουν τον Παναθηναϊκό σε εταιρία λαϊκής βάσης.

Αυτά ακούνε και διαβάζουν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι την βλέπουν να έχει γίνει έρμαιο στις διαθέσεις κάποιων, οι οποίοι δεν είναι ξεκάθαροι στο κατά πόσο ενδιαφέρονται για το καλό του συλλόγου. Οι περισσότεροι έχουν... κουραστεί από όλα αυτά που διαβάζουν και ακούν τον τελευταία μήνα. «Μήπως μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί; Όλο για εκατομμύρια λένε, αλλά εμείς... ευρώ δεν βλέπουμε», είναι το κεντρικό νόημα από τα μηνύματα των φιλάθλων σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες.

πηγή: sportdog.gr

Από μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά!!

Σε δόσεις και μεσω παρακράτησης φόρου θα γίνει η είσπραξη της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης από το 2012, με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Από μισθούς και συντάξεις θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά

"Τώρα αυτό θα εισπράττεται σταδιακά μέσα από την παρακράτηση του φόρου. Και αυτό, όμως, δεν συνιστά καμία περαιτέρω επιβάρυνση, είναι τα ποσά τα οποία έχουν ψηφισθεί και ισχύουν, απλώς είναι η τεχνική μέθοδος της μηνιαίας καταβολής του ποσού", είπε ο κ. Βενιζέλος.
Έτσι λοιπόν, από το 2012 η έκτακτη εισφορά θα παρακρατείται από τους μισθούς και τις συντάξεις.
Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που θα πληρώνει ο κάθε φορολογούμενος θα παρακρατείται σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσοστό της εισφοράς κυμαίνεται από 1% έως 5%:
1% για εισοδήματα από 12.000 έως 20.000 ευρώ
2% για εισοδήματα από 20.001 έως 50.000
3% για εισοδήματα από 50.001 έως 100.000
4% για εισοδήματα από 100.001 και πάνω
5% για τα εισοδήματα των βουλευτών, των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των μετακλητών στελεχών του δημοσίου.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Με την βοήθεια του Άγιου Όρους για νίκη!!

Πριν από την σημερινή προπόνηση του Άρη βρέθηκαν στο Κλ. Βικελίδης και έδωσαν την ευχή τους ιερομόναχοι από της Σκήτη της Αγίας Άννης, που βρίσκεται στο Άγιο Όρος.
Με την βοήθεια του Άγιου Όρους για νίκη!
Οι κίτρινοι ελπίζουν πλέον, πως με την... βοήθεια του Θεού, η ομάδα θα επιστρέψει και στις νίκες.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καστίγιο, ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας τους συνεχίζουν οι Τσέζαρεκ, Σολτάνι, Βράνιες, Γκαρσία. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση.
πηγή: sportdog.gr

Τα... σπάει ο Τσεχ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πετρ Τσεχ άφησε για λίγο τα γάντια του και έπιασε τις μπακέτες για να δείξει πως ξέρει και από ντραμς.
Τα... σπάει ο Τσεχ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Έχει έτοιμη καριέρα ο άσος της Τσέλσι μόλις αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο!

πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στην εικόνα)

«Μην διακόψετε το ντέρμπι, δεν μας φτάνουν τα λεφτά»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ζητά από τους φιλάθλους της να προστατεύσουν τον σύλλογο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους... εξηγεί πως δεν πρέπει να διακόψουν το ματς, καθώς κοστίζει πολύ!
«Μην διακόψετε το ντέρμπι, δεν μας φτάνουν τα λεφτά»
Πρώτη φορά βλέπουμε ανακοίνωση στην οποία να αναφέρονται τα ποσά που τιμωρείται η ομάδα, αν διακοπεί το ματς. Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω στην Ένωση;

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι κοινή προσπάθεια όλων είναι να προστατεύσουμε την έδρα μας και να περιφρουρήσουμε το συμφέρον της AEK. Οι ποινές του ΚΑΠ πλέον είναι πολύ αυστηρές σε σχέση με το παρελθόν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Για χρήση λέιζερ, άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και ρίψη αντικειμένων, τα πρόστιμα φτάνουν έως και 50.000 ευρώ. Αν δε ο αγώνας διακοπεί προσωρινά, είναι 75.000 ευρώ και μια αγωνιστική, ενώ στην οριστική διακοπή είναι 100.000 ευρώ και 2-3 αγωνιστικές.

Τα παραπάνω πρόστιμα αυξάνονται σε περιπτώσεις εισβολής οπαδών στον αγωνιστικό χώρο οποιαδήποτε στιγμή, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά προσώπων και φθορές ιδιοκτησίας, φτάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ.

Φίλε της ΑΕΚ υποστήριξε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε αποκλείσει από την έδρα μας».

Στην Μπλάκπουλ ο Λούα Λούα!!

Στην Τσάμπιονσιπ και την Μπλάκπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο παλιός γνώριμός μας από τον Ολυμπιακό, Λομανά Τρεζόρ Λούα Λούα.
Στην Μπλάκπουλ ο Λούα Λούα
Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους "Seasiders", που αγωνίζονται στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας και επιστρέφει στο Νησί μετά την παρουσία του σε Νιούκαστλ και Πόρτσμουθ.

Ο Λούα Λούα φόρεσε τα "ερυθρόλευκα" για ενάμιση χρόνο (2007-08 και Ιανουάριο 2010 – Ιούνιο 2010), είχε μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια και αναζητούσε εσπευσμένα νέα ποδοσφαιρική στέγη, ώστε να μην μείνει ανενεργός.
 

Διάψευση Τζίγγερ!!

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη επιβεβαιώνει πως η επενδυτική εταιρία που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό είναι η "Cohen & Company", ωστόσο, διαψεύδει ότι κατατέθηκε πρόταση για εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ.
Διάψευση Τζίγγερ
Επίσης, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έγινε πρόταση κάποιου επενδυτή που θα χρηματοδοτήσει με συγκεκριμένα ποσά την ομάδα, ενώ αντιθέτως, παρουσιάστηκε ένα πλάνο που έχει εφαρμοστεί στην Τσεχία με εγγυημένα έσοδα, μέσα από την συμμετοχή του κόσμου από εταιρεία λαϊκής βάσης.

Ο Τζίγγερ παρέπεμψε το θέμα στο ΔΣ της ΠΑΕ, τονίζει ότι μπορεί να πρόκειται για σοβαρό σχέδιο, ωστόσο δεν είναι αυτό που ψάχνει αυτή την στιγμή, καθώς θέλει να βρει έναν επενδυτή να αποκτήσει τις μετοχές του και να βάλει, άμεσα, χρήματα στην ομάδα.
πηγή: sportdog.gr

"Αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ"

Ο διευθυντής του γηπέδου "Καραϊσκάκης", Γιώργος Χατζημανώλης, τόνισε ότι αποκλειστικά υπεύθυνη για τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ελλάδα-Κροατία είναι η ΕΠΟ.
"Αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ"
Ο κ.Χατζημανώλης δήλωσε στον "Novasportfm94,6": «Η ΕΠΟ είχε την φύλαξη του γηπέδου εκείνη την μέρα και άρα έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ βάζει τους δικούς της ανθρώπους στην ασφάλεια και παραλαμβάνει το γήπεδο μία μέρα πριν το ματς και αξιοποιεί την εγκατάσταση. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη».

Για την πόρτα που άνοιξε και τα άτομα που πέρασαν για να κάνουν επεισόδια, είπε: «Η ΕΠΟ έχει την φύλαξη, οι άνθρωποί της τα κλειδιά για τις πόρτες. Όσοι πέρασαν, πέρασαν από την πόρτα. Περιφερειακά υπάρχει ένας διάδρομος διακίνησης οπαδών, όπως λέγεται. Η απόσταση από εκεί που άρχισαν μέχρι να φτάσουν σε εκείνο το σημείο είναι περίπου 100 μέτρα. Και μάλιστα μεσολαβούν τέσσερις σιδερένιοι άξονες που φυλάσσονται. Το ερώτημα είναι πώς άνοιξαν αυτοί»;

Για τις αιχμές του υπεύθυνου ασφαλείας της ΕΠΟ, Νίκο Παναγιώτου, σχολίασε: «Να μας κατονομάσει αν είδε έναν εργαζόμενο χωρίς διαπίστευση. Δεν έχει ο κ. Παναγιώτου υποχρέωση να το κάνει; Εννοεί δηλαδή ότι οι εργαζόμενοι δεν έφεραν διαπιστεύσεις και ότι τις έδωσαν στους εισβολείς; Ακόμα και αν έγινε κάτι τέτοιο την ευθύνη για αυτούς που κυκλοφορούσαν χωρίς διαπίστευση πάλι οι άνδρες της ΕΠΟ την έχουν.
Την παραμονή του αγώνα το γήπεδο το παραλαμβάνει η γηπεδούχος ομάδα. Αυτά που λέγονται ότι είχαν κρύψει από πριν αντικείμενα μέσα και δεν πέρασε τίποτα αλλά προϋπήρχε λέγονται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους. Κατά την είσοδο των φιλάθλων ψάχνει κανένας σοβαρά;»
Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, επισήμανε: «Σε παιχνίδι της Εθνική στο Καραϊσκάκη πρώτη φορά έγινε αυτό. Εμένα η άποψή μου είναι ότι οι άνδρες που γνωρίζουν την εγκατάσταση, αυτοί πρέπει να διεξαγάγουν κάθε γεγονός. Η ΕΠΟ όμως πήρε απόφαση και φέρνει δικούς της άνδρες ασφαλείας.
Για το συγκεκριμένο γεγονός ακέραια την ευθύνη την έχει η Ομοσπονδία. Οι εισβολείς διένυσαν 100 μέτρα και άνοιξαν τέσσερις άξονες. Δεν γίνεται αυτό. Αυτοί δηλαδή που τους είδαν να τρέχουν με κράνη, δεν ειδοποίησαν κανέναν… Να πουν ρε παιδιά μου την πέφτουν… Ο Παναγιώτου τα παρουσιάζει όπως θέλει».
Σχετικά με το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και αν υπάρχει καμία ανησυχία, ανέφερε: «Καμία ανησυχία. Ειλικρινά. Με την Μαρσέιγ είδατε να κουνηθεί φύλλο στο Καραϊσκάκη; Το Καραϊσκάκη σε σχέση με άλλα γήπεδα είναι εκκλησία. Τα μέτρα που λαμβάνουμε δεν τα λαμβάνουν σε κανένα γήπεδο… Το λέω δημόσια».

Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου λόγω Ολυμπιακού και ΣΚΑΪ!!

Σε κόντρα με τον ισχυρό άντρα του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, βρέθηκε και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Νέα κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου λόγω Ολυμπιακού και ΣΚΑΪ!
Φορτίζεται ακόμα περισσότερο το κλίμα στις σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο . Στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΚΑΙ , ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός φέρεται να απαίτησε να του δοθούν παραπάνω οικονομικά στοχειία από αυτά τα οποία έχει στην διάθεση του. Μάλιστα επεσήμανε ότι δεν έχει επαρκη ενημέρωση αν και μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή την στάση του ραδιοφωνικου και τηλεοπτικού ΣΚΑΙ απέναντι στον Ολυμπιακό είπε ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς της ομάδας. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με τον οποίο προβάλλονται θέματα του Ολυμπιακού από την αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαίδης. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα οξύς και κατηγόρησε τοους μεγαλομετόχους του ΣΚΑΙ ότι εμφανίζονται ως Φιλιπινέζες του Λαυρεντιάδη. Μάλιστα αρνήθηκε να υπερψηφίσει τις νέες χρηματοδοτήσεις του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.

Πηγή: iefimerida.gr

Άκυρο από Αδριατική Λίγκα!!

Ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Ρόμαν Λίσατς, τονίζει ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν είναι ρεαλιστικό να αγωνιστούν στην Λίγκα.
Άκυρο από Αδριατική Λίγκα
Και όλα αυτά μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Mondo", που ανέφερε πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην εν λόγω Λίγκα, αν και εφόσον δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1, λόγω των προβλημάτων με τα τηλεοπτικά.

«Αν ισχύει το ρεπορτάζ είμαστε ευτυχείς που μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θέλουν να παίξουν στην Αδριατική Λίγκα, ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική», είπε ο Λίσατς και συμπλήρωσε:

«Δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα να παίξει ούτε ο Παναθηναϊκός, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός στη Λίγκα. Aν πράγματι, ειδικά ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει επιθυμία να παίξει στο πρωτάθλημα δείχνει ότι ως Λίγκα βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση και κάνουμε σωστά πράγματα».

Παναθηναϊκοί πίσω από το «ντου»;

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις Έλληνες 23, 21 και 19 ετών που συνέλαβε η αστυνομία για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ στην Κυψέλη.
Παναθηναϊκοί πίσω από το «ντου»;
Οι τρεις μαζί με άλλα περίπου 40 άτομα, φορώντας κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν στον «κιτρινόμαυρο» σύνδεσμο σπάζοντας την εξωτερική πόρτα.

Ζημιές υπέστη και ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που... δυστυχώς ήταν στον δρόμο εκεί μπροστά.

πηγή: sportdog.gr

Είναι τόσο καλόπαιδο ο Κυριάκος;

Γενικά δεν είμαι υπέρ των κανόνων, ωστόσο κάποιους τους ακολουθώ. Και ένας από αυτούς λέει πως πριν καταδικάσω οτιδήποτε, οφείλω πρώτα να το εξηγήσω. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είμαι πάντα διατεθειμένος να το δικαιολογήσω... Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης
Είναι τόσο καλόπαιδο ο Κυριάκος;
Με αυτόν τον επικό πρόλογο, θα καθίσω ψηλά στο όρος Αιγάλεω προκειμένου να παρακολουθήσω τη ναυμαχία της... νέας Σαλαμίνας, μεταξύ... ΠΑΟΚτσήδων και Αρειανών με αφορμή το οπαδικό σύνθημα που ψιθύρισε φωναχτά ο μικρός Κυριάκος (Παπαδόπουλος) στο αυτί του μεγάλου Άγγελου (Χαριστέα) στο αερόπλανο της Εθνικής, κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής επιστροφής από τη Γεωργία.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Από μηχανής Φωτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ψαλιδοχέρης σατιρίζει το γκολ του Φωτάκη στην ισοφάριση της Εθνικής στη Γεωργία.
Από μηχανής Φωτάκης (ΒΙΝΤΕΟ)
«Σαν από μηχανής Θεός ο Γιώργος Φωτάκης σώζει τον Φερνάντο Σάντος από τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια...», σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής στο contra.gr







Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΦΩΤΑΚΗΣ by psalidoheris

Συγχαρητήρια Φερέιρα σε Σάντος!!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, δεν έκρυψε την χαρά του για την επιτυχία των διεθνών του "τριφυλλιού", αλλά και τον φίλο του Φερνάντο Σάντος και τους έδωσε τα συγχαρητήριά του τηλεφωνικώς.
Συγχαρητήρια Φερέιρα σε Σάντος
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε την Τετάρτη με κάποιους από τους διεθνείς των "πρασίνων", δίνοντας τους συγχαρητήρια για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικώς και με τον ομοσπονδιακό προπονητή και καλό φίλο του, Φερνάντο Σάντος, του έδωσε συγχαρητήρια και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

Από την μεριά του ο Σάντος τον ευχαρίστησε και του είπε πως σύντομα θα τα πουν από κοντά.

To Euro του «Κάρα»

Είναι από τα πράγματα που δεν γίνεται να ξεχάσω… Λίγες μέρες πριν από την τελική φάση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής είμαι μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη καλεσμένος σε εκπομπή του Mega για το Champions League. Ο Ανδρέας Δημάτος σχολιάζει...

To Euro του «Κάρα»
O τυπάρας διασκεδάζει με τα κομπλιμέντα, τις φιλοφρονήσεις των παρευρισκόμενων, την αποθέωση του κοινού στο στούντιο της Παιανίας, βραβεύεται από τους συντελεστές της εκπομπής για την προσφορά του στην Εθνική, αλλά καταλαβαίνει ότι τη… δύσκολη κουβέντα δεν επρόκειτο να την αποφύγει.
Στο διάλειμμα της εκπομπής του κάνω την αναφορά όσο πιο διακριτικά γίνεται, γιατί γνωρίζω καλά ότι σε ένα τέτοιο παιδί γεννημένο για το ποδόσφαιρο, με λατρεία και απόλυτο σεβασμό στην μπάλα που τον έκανε να ξεχωρίσει και να διακριθεί, με πάνω από 200 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες, δεν μπορείς ποτέ να τον ρωτάς για το πότε σκέφτεται το τέλος της καριέρας του.
«Τι βλέπεις μετά το Μουντιάλ με την Εθνική;» προσπάθησα να τον… ψαρέψω για να καταλάβω αν τουλάχιστον είχε σκοπό να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα με την ύψιστη τιμή της πρώτης συμμετοχής σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου.
Επειδή όμως ο τυπάρας εκτός από… τυπάρας είναι και πανέξυπνος, μου απάντησε με τον δικό του τρόπο και με το αφοπλιστικό χαμόγελο που ολόκληρο το βράδυ της Τρίτης κοσμούσε το επίσημο σάιτ της UEFA με την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας και τον αρχηγό της να αποτελούν το πρώτο θέμα για πολλές ώρες.
«Ξέρεις τι σκέφτομαι; Να μην με δει ο γιος μου να αγωνίζομαι και σε ένα Euro; Στα προηγούμενα δεν με θυμάται» μου απάντησε αναφερόμενος στο μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του που είναι ο πρώτος του γιος. Δεν είπα τίποτα.
«Αυτός εδώ» σκέφτηκα «δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ από την Εθνική». Και εδώ που τα λέμε θα ήταν πολύ ωραία να μην σταματούσε ποτέ από την Εθνική ο Γιώργος Καραγκούνης. Να ήταν ο μόνιμος αρχηγός της. Να βρίσκεται πάντα κοντά της. Γιατί είναι ο mister Εθνική ομάδα. Γιατί αποτελεί πλέον ένα σύμβολο.
Τον άκουσα και το βράδυ της Τρίτης να μιλάει στον Sentra 103.3 και να βάζει τα γέλια όταν ρωτήθηκε για το στόχο του επόμενου Μουντιάλ στη Βραζιλία το 2014. Τότε που θα έχουν μεγαλώσει και τα τρία του παιδιά.
«Μην μου βάζετε τώρα τέτοιες ερωτήσεις» απάντησε. «Ας πάμε πρώτα στο Euro αυτό το καλοκαίρι και μετά θα τα δούμε όλα»… Η καριέρα ενός ταπεινού ποδοσφαιριστή που έβαζε πάντα τον επόμενο στόχο μετά τον προηγούμενο. Δεν είχε ανάγκη να κάνει άλματα με το μυαλό του και να σχεδιάζει το μέλλον.
Θα μπορούσε ποτέ να περιμένει ότι θα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας στο μαγικό πρώτο βράδυ της πρεμιέρας του Euro στην Πορτογαλία; Θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί όταν ο Παναθηναϊκός τον άφηνε κάποτε να… ψηθεί στον Απόλλωνα, αν και αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων, ότι στη συνέχεια της καριέρας του θα φορούσε τη φανέλα της Ιντερ και της Μπενφίκα;
Εδώ που τα λέμε από τα πρώτα του βήματα ο Γιώργος Καραγκούνης το ίδιο πείσμα είχε. Αυτό το πείσμα που τον κρατάει ζωντανό και πάντα πολύτιμο για την Εθνική μας ομάδα. Με το περιβραχιόνιο στο χέρι και με όρεξη για ποδόσφαιρο που δεν πρόκειται να την χορτάσει ποτέ.
Αν αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι ευλογημένος από τον Θεό δεν είναι για το ταλέντο του. Αλλά για την αγάπη του σε αυτό που κάνει. Και έναν τέτοιο άνθρωπο δεν βαριέσαι ποτέ να τον βλέπεις μέσα στο γήπεδο. Μελαγχολείς όταν σκέφτεσαι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει.
Ανατρέχοντας τα ξημερώματα της Τετάρτης μέσω Internet στους μεγάλους σταθμούς της καριέρας του έπεσα πάνω σε μία συνέντευξή του στο κυριακάτικο «Βήμα» στις 31 Μαϊου του 1988, ανήμερα του τελικού της Ελπίδων με την Ισπανία στο Βουκουρέστι.
«Γιατί είσαστε εσείς ο αρχηγός της ομάδας και όχι κάποιος άλλος; Είναι ο χαρακτήρας σας τέτοιος;» ρωτήθηκε…
Η απάντηση, όπως πάντα, με απλά λόγια: «Ισως είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Από μικρός ήθελα να βάζω το κεφάλι μπροστά, να είμαι ο αρχηγός. Ηθελα να είμαι εγώ που θα χτυπάω τις γροθιές στο μαχαίρι! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έπαιζα ποδόσφαιρο για τη χαρά της ντρίμπλας, του "αδειάσματος", για τη χαρά του σουτ, αλλά πιο πολύ για τον στόχο: το γκολ. Επαιζα ­ και παίζω ­ μπάλα για να αναδειχθώ, για να φθάσω ψηλά και να με μάθουν όλοι!».
Αρχηγέ, δεκατρία χρόνια μετά, μπορεί να είσαι σίγουρος για αυτό. Όχι μόνο σε έχουν μάθει όλοι, αλλά σε έχουν αγαπήσει κιόλας. Και αυτό το κατάφερες μόνος σου.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Βενγκέρ: «Φέτος έχουμε εμπειρία»

Βενγκέρ: «Φέτος έχουμε εμπειρία»Η εμπειρία των παικτών που αποκτήθηκαν την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, θα βοηθήσουν την Άρσεναλ να πετύχει τους στόχους της, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε στον αγγλικό Τύπο και υποστήριξε ότι παίκτες όπως οι Μπεναγιούν, Αρτέτα, Μερτεζάκερ και Αντρέ Σάντος, οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, δίνουν εμπειρία στην Άρσεναλ, κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου.
«Κάποιες φορές μας λέγανε ότι δεν είχαμε αρκετούς ηγέτες στην ομάδα. Τώρα πάντως έχουμε. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ και αν είμαστε σε καλή θέση ισχύος το Μάρτιο και Απρίλιο τότε αυτό θα παίξει σίγουρα ρόλο. Πέρυσι φτάσαμε πολύ κοντά και το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Οι τραυματισμοί έπαιξαν το ρόλο τους. Φέτος ελπίζω όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι ικανοποιημένος με τις μεταγραφές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.
πηγή: onsports.gr

Θέλουν και να τους πληρώσουν;

Από δύσκολο έως... πολύ δύσκολο φαντάζει το σενάριο να προχωρήσει το deal του Παναθηναϊκού με την «Axiom Capital». Εκτός από την εταιρία λαϊκής βάσης, ξέρετε τι άλλο ζήτησαν;
Θέλουν και να τους πληρώσουν;
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που μεσολαβεί για λογαριασμό fund αμερικανικών συμφερόντων που θέλει να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε και ένα χρηματικό αντίτιμο προκειμένου να... τρέξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ και μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ένα πλάνο μετατροπής της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης.

πηγή: sportdog.gr   

Η "Cohen & Company" θέλει τον Παναθηναϊκό!!

Η "Cohen & Company" είναι η αμερικάνικη επενδυτική εταιρία που θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό. Τι απάντησαν οι άνθρωποι της εταιρίας για την διαρροή του θέματος προς τα έξω.
Η "Cohen & Company" θέλει τον Παναθηναϊκό!
Η «Axiom Capital» παρουσίασε την πρόταση της στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η αλήθεια είναι πως το project με την εταιρία λαϊκής βάσης δεν ενθουσίασε ούτε την πλευρά του μεγαλομετόχου αλλά ούτε και τον κόσμο της ομάδας που περίμενε ξεκάθαρα πράγματα. Πάντως, ο διαχειριστής του αμερικανικού fund που θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό ήταν στην συνάντηση και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η εταιρία είναι η «Cohen & Company», για την οποία θα ακολουθήσει αναλυτικό προφίλ.
«Δεδομένα έσοδα»
Από κει και πέρα, οι άνθρωποι της «Axiom Capital» συμφώνησαν με την πλευρά Βαρδινογιάννη, ώστε τίποτα να μην «βγει» προς τα έξω, και για αυτό έμειναν έπληκτοι όταν ενημερώθηκαν για την «διαρροή» της πρότασης. Επί της ουσίας, οι Αμερικανοί εγγυήθηκαν δεδομένα έσοδα προς τα ταμεία του κλαμπ με άμεση εισροή κεφαλαίων και έθεσαν ως πλάνο την συμμετοχή του κόσμου σε μια εταιρία λαϊκής βάσης. Παράλληλα, είχαν ζητήσει την παρουσία του Γόντικα που τελικά απουσίαζε ενώ στο ραντεβού με τους δικηγόρους ζήτησαν συνάντηση εντός των επόμενων ημερών με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακούστε το ραπ τραγούδι της Εθνικής! (AUDIO)

Ακούστε το ραπ τραγούδι της Εθνικής Ελλάδας. Το όνομά του είναι «Αποστολή» και το έγραψαν οι διεθνείς που ήταν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία.
Ακούστε το ραπ τραγούδι της Εθνικής! (AUDIO)
Μεγαλύτερη συμμετοχή έχουν ο Λυμπερόπουλος που έγραψε το 80% των στίχων, ο Κατσουράνης κι ο Σαμαράς που κάνουν φωνητικά, ο Μανιάτης, ο Μάκος κι ο Σηφάκης.

Απαραίτητες είναι οι εξής… εξηγήσεις: ο «Κινέζος» είναι ένας εκ των φροντιστών της ομάδας, ο Λάκης είναι ο Λεωνίδας Βόκολος, ο Κωτσής είναι ο εργοφυσιολόγος, η Αλέκα είναι η μαγείρισσα και ο Μιχάλης Τσαπίδης είναι ο υπεύθυνος Τύπου της Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε τους στίχους και στο τέλος βρίσκεται το AUDIO!

«Ηρεμα, ήρεμα.
Καταλαβαίνεις, καταλαβαίνεις.

ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Το ρολόι δείχνει 8.30
Είμαστε αεροπλάνο όλοι μαζί
Πάμε Λετονία, όλοι απαρτία
Κάτσου, Λύμπε, Μάκος όλοι κοντά
Και η Αννα λίγο πιο μπροστά
Τον Σηφάκη κοιτάζει με τρόπο βλοσυρό
Θέλει να τον δείρει μέσα εδώ
Βλέπω τον Κινέζο κάπου εκεί
Κοιμάται ο κακομοίρης, έχει κουραστεί;
Ο Κάρα κι ο Σωκράτης παίζουν δηλωτή
Κι ο Ζουστίνιο φτιάχνει πάλι το μαλλί
Ο Φερνάντο κάθεται VIP
Βλέπει Λετονία και ανησυχεί
Τι θα κάνω, πώς θα κατεβώ
Λες να βάλω δεξιά τον κοντό;
Δεν ξέρω μίστερ ο Λάκης απαντά
Δεν τον βλέπω και πολύ καλά
Τον Φύσσα ψάχνουν μα δεν είναι εκεί
Κάθεται παρέα με τον Γιάννη τον Κωτσή
Γιάννη, φωνάζει ο Σάλπι δυνατά
Φτιάξε πρωτεϊνη σφύξαν τα μπετά
Κι ο Λουκάς γελάει πάντα πονηρά.

Νυφίτσα. Πεσκαντρίτσα.

Ο Τζιόλης καθόλου δεν έχει ακουστεί
Δεν έχει Facebook κι έχει λυπηθεί
Ο Φωτάκης του λέει κάνε υπομονή
Τι να πω κι εγώ με θλάση στο δεξί;
Η Αλέκα έρχεται και μας ρωτά
Τι να φτιάξω πρόχειρο ρε παιδιά;
Πετάγεται ο Τζαβέλλας με μια αρχοντιά
Φτιάξε απ' όλα Αλέκα, μα πιο πολύ γλυκά
Ο Καρβουνίδης ακούει με προσοχή
Πού σαι Αλέκα βάλε κι ένα αρνί
Οι δύο «Π» μιλούν για τακτική
Ο Σαμαράς ακούει και τους σταματά
Παιδιά δεν κάνω εγώ γι αυτά
Θα κάνω ό,τι θέλω απ' τη μέση και μπροστά
Ο Ζαραδούκας πολύ ανησυχεί
Θα πάει ο Βόλος Δ' Εθνική;
Δεν ξέρω Ζάρα του απαντώ
Θα ρωτήσουμε αύριο τον Πιλάβιο
Ο Τζόρβας μας ρωτά τι κάνετε εσείς
Γράφουμε, Αλέξη, για όλους κατιτίς
Διαθέτει κι άλλους αυτή η αποστολή
Μασέρ, γιατρό και μεταφραστή
Εχει ακόμα και γυμναστή
Παιδί καλό με πλούσιο ιστορικό
Χαλκηδόνα, Λάρισα κι Ολυμπιακό
Εχει και Τσαπίδη το κείμενο αυτό
Δημοσιογράφος, μα παιδί καλό
Με καταγωγή από Κορυδαλλό
Τι θα κάνω, πώς θα πορευτώ;
Σε λίγο τελειώνει όλο αυτό
Ηταν δύσκολη αυτή η αποστολή
Μ' αρέσει σε όλους να παίζουν Εθνική

Ηρεμα, Ηρεμα.
Καταλαβαίνεις, καταλαβαίνεις.

Φόντες, Καράλιο!»

πηγή: sportdog.gr   

  Το τραγούδι της Εθνικής by user2846276