Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ε, δεν ανακάλυψαν και την Αμερική...!!

Άλλα περίμεναν να ακούσουν και άλλα άκουσαν στον Παναθηναϊκό από την Axiom Capital. Αντί να παρουσιάσουν επενδυτή, πρότειναν δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης! Λες και μόνο αυτοί το σκέφτηκαν...
Ε, δεν ανακάλυψαν και την Αμερική...
Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες από την πρωινή προγραμματισμένη συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Axiom Capital να ανέφεραν ότι η συζήτηση "είχε ενδιαφέρον" και ότι οι δύο πλευρές τα είπαν σε "καλό κλίμα", αλλά μόνο έτσι δε φαίνεται να έγιναν τα πράγματα.
Όπως ενημέρωσαν οι νομικοί του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η συγκεκριμένη εταιρεία από την Αμερική δεν παρουσίασε έναν συγκεκριμένο επενδυτή που θέλει να επενδύσει στον σύλλογο, αλλά πρότειναν τη δημιουργία μιας εταιρείας λαϊκής βάσης!
Επίσης, οι εκπρόσωποι της Axiom Capital έκαναν λόγο για αντίστοιχες πρακτικές στην περίπτωση των Green Bay Packers, πρωταθλητών του NFL όπου είναι και το μοναδικό επαγγελματικό αθλητικό franchise όσον αφορά στα κορυφαία αμερικάνικα πρωταθλήματα.
Επιπλέον, ενημέρωσαν για τον ενεργό ρόλο της εταιρείας στο "coupon privatization" στην Τσεχία, όπου το Κράτος μοίρασε περουσιακά στοιχεία στους πολίτες.
Η πλευρά του Τζίγγερ ακούγοντας τη συγκεκριμένη πρόταση δεν έδωσε, όπως ήταν φυσικό, καμία δέσμευση και είπαν στους εκπρόσωπους της Axiom Capital ότι μπορούν να παρουσιάσουν το πλάνο τους στο ερχόμενο Δ.Σ. του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης εταιρείας ζήτησαν από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη περιθώριο 90-120 ημερών (!) για να παρουσιάσουν ολοκληρωμένη την πρότασή τους, ενώ ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο της "πράσινης" ΠΑΕ να σταματήσει τις επαφές με τους άλλους ενδιαφερόμενους επενδυτές!
Θυμίζουμε ότι στο πρωινό ραντεβού βρέθηκαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και οι Ντέιβιντ Σινκλέρ, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Axiom Capital, μαζί με τον εν Ελλάδι συνεργάτη του, Γιώργο Παναγιώτου.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: