Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Είμαστε οικογένεια"

Μεγάλες δυνατότητες έχει η Εθνική μας ομάδας, σύμφωνα με τον Γιώργο Φωτάκη, τονίζοντας πως το μυστικό της επιτυχίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι το οικογενειακό κλίμα.
"Είμαστε οικογένεια"
Η συνέντευξή του στην "Sportday":
Συγχαρητήρια, Γιώργο, για το γκολ και για την πρόκριση της Εθνικής. Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκες τη χαρά σου;
«Πρώτα μίλησα με τη γυναίκα μου. Χάρηκε κι αυτή πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την οικογένεια, πέρα βέβαια από την αναμονή για τη γέννηση της κόρης μας. Σε δύο μήνες την περιμένουμε. Σ' αυτή και στη γυναίκα μου αφιερώνω το γκολ μου».
Πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει αυτή η Εθνική; Υπάρχει ταβάνι στην απόδοση της ομάδας;
«Το μεγάλο ατού μας είναι ότι είμαστε μία οικογένεια. Επίσης αυτή η ομάδα έχει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες. Μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα, μια και διαθέτει το έμψυχο δυναμικό και τον κατάλληλο προπονητή για να υλοποιήσει τους στόχους της».
Τώρα που μίλησες για τον Φερνάντο Σάντος. Είναι ένας από τους ανθρώπους που σε βοήθησαν πολύ στην καριέρα σου;
«Ναι, όντως έτσι έχει γίνει. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, ο οποίος πέρα από τις επιτυχίες στην Εθνική, έχει δώσει τόσα χρόνια τα διαπιστευτήριά του στις ομάδες που έχει δουλέψει. Μας βοηθάει πάρα πολύ όλους, προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους της Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: