Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Διπλό» του Άρη στην Ολλανδία (51-58)

Ο Άρης έσπασε τα καλάθια με τα σουτ του, αλλά η Γκρόνινγκεν... γκρέμισε το κλειστό με τα «τούβλα» της, βοηθώντας τον να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup (51-58).
Ο... "μονόφθαλμος" ήταν ο Άρης!
Η ολλανδική ομάδα προσφερόταν για το 2-1 στον γ' όμιλο κι η αποστολή στο Martiniplaza εξετελέσθη, αλλά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κι οι παίκτες του έχουν να ευχαριστούν και τους αντιπάλους τους, που τους βοήθησαν με τα τραγικά ποσοστά τους. Υπερβολικά άστοχοι ήταν κι οι «κίτρινοι», αλλά μπροστά στη νέα νίκη τα σουτ στο σίδερο δεν φαίνονται πολλά.
Μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν 7/17 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 3/7 τρίποντα κι ο Άρης 10/23 δίποντα, 0/7 τρίποντα και 2/4 βολές. Η διαφορά ήταν πως οι μεν συνέχισαν να ρίχνουν με «άσφαιρα» και στην τρίτη περίοδο, ενώ οι δε όχι. Ο Σαμ Μάλντροου ήταν ο μόνος που ξεχώρισε εξ αρχής κι οι Μαυραειδής, Μπόγρης και Βεργίνης πήραν τη σκυτάλη στο 27' για να «τρέξουν» μέχρι το 29' 'ένα 0-9 σερί και το σκορ να γίνει 29-36.
Όλως παραδόξως η Γκρόνινγκεν απάντησε στην τέταρτη περίοδο με 11-0 σερί, μειώνοντας σε 47-50 στο 36', αλλά ο Άρης είχε τη λύση. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έβαλε τέλος στη νέα αστοχία και με τρίποντο (47-53) «έκοψε» την όρεξη για ανατροπή. Με 1'44'' να απομένουν για τη λήξη ο Μάλντροου κάρφωσε για το 49-55, η ολλανδική ομάδα μείωσεε κ νέου στα -49'' (51-55), αλλά δεν βρήκε ξανά το δρόμο προς το καλάθι, για να έρθει ο Ρόναλντ Ντέιβις και γράψει με 3/4 βολές το τελικό σκορ.

Πάλεψε, αλλά λύγισε στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ έδωσε «μάχη» στην Πυλαία κόντρα στο φαβορί του ομίλου Χίμκι (62-71), όμως οι Ρώσοι που είχαν περισσότερες λύσεις έκαναν το «τρία στα τρία».
Πάλεψε, αλλά λύγισε στην Πυλαία
Στα μέσα της εβδομάδας έγινε γνωστό πως η Χίμκι θα διοργανώσει το Final Four της διοργάνωσης στη Βasketball Center of Moscow region, κι αυτό από μόνο του αποτέλεσε έξτρα κίνητρο. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου προερχόταν από νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΓΟΡ με τον Καλαμπόκη (22π., στο δεύτερο ημίχρονο) να κάνει ηρωική εμφάνιση. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν τα προβλήματα τραυματισμών των Ράτι και Αντριουσκεβίτσιους συν τους Γιαννακίδη και Ντικούδη που δεν ήταν πανέτοιμοι.

Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκε δυνατά στο παρκέ και παίζοντας καλά στην άμυνα περιόρισε τους φιλοξενούμενους. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια. Η Χίμκι φάνηκε να έχει περισσότερες λύσεις και σιγά σιγά επέβαλε τον ρυθμό της ανεβάζοντας τη διαφορά.
Ο Δικέφαλος προσπάθησε να πιέσει αρκετά και κατάφερε να μην αφήσει τους Ρώσους να ξεφύγουν.
Η επιστροφή βρήκε μουδιασμένους τους γηπεδούχους με τους Ρώσους να φεύγουν μέχρι και στο +15 (35-50). Ο Καλαμπόκης όμως φώναξε και πάλι παρών, ο Κουίν κάθισε στον πάγκο με τη διαφορά σιγά σιγά να εξαλείφεται.
Στο τέλος οι Ρώσοι ήταν εύστοχοι έξω από τα 6,75μ., με το προσωπικό σερί 5-0 του Καλαμπάκα (57-65) να μην είναι αρκετό. H ελληνική ομάδα γνώρισε τη δεύτερή της ήττα σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η Χίμκι παραμένει αήττητη.
Tα δεκάλεπτα: 13-11, 30-42, 50-59, 62-71.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής!!


images

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την Τρίτη το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ:
Αναλυτικά:
Σάββατο (3/12)
Καλλιθέα – Θρασύβουλος (15.00)
Κυριακή (4/12)
Πλατανιάς – Φωκικός (14.00)
ΑΕΛ- Παναχαϊκή (15.00)
Πιερικός – Εθνικός Αστέρας (15.00)
Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας (15.00)
Βέροια – Αναγέννηση Επανομής (15.00)
Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Γιαννιτσών (15.00)
Καλλονή – Ηρακλής Ψαχνών (15.00)
Πανσερραϊκός – Διαγόρας (17.00)

Προλαβαίνει ο Βράνιες τον ΠΑΟ!!


images

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Γιούριτσα Βράνιες. . Ο Κροάτης μέσος επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.
Στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε, ο Νάτσο Γκαρσία που δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τους πράσινους.
Σίγουρα απόντας θα είναι ο Γιώργος Κατίδης που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Καζναφέρης παρά τα δύο ράμματα που αποκόμισε στην έδρα του Πανιωνίου, φωνάζει «παρών».
πηγή: metrosport.gr

Να φτάσει στους «8» ή να πάρει πρωτάθλημα;

Η πρώτη και εύκολη απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι «και τα δύο». Η δεύτερη απάντηση θα είναι του ύφους «δεν γίνεται να φτάσει στα ημιτελικά ή στον τελικό»; Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος. 
Να φτάσει στους «8» ή να πάρει πρωτάθλημα;
Όταν θα επιμείνεις στο ερώτημα «να φτάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ή να πάρει πρωτάθλημα», τότε θα υπάρξει διχασμός.
Άλλοι θα σου πουν «εμείς δεν είμαστε για πορείες, είμαστε για τίτλους, οπότε πρωτάθλημα».
Άλλοι θα σου πουν «πρωταθλήματα έχουμε πάρει τόσα, ας χάσουμε και ένα, το θέμα είναι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, οπότε να πάμε στα προημιτελικά». Η αλήθεια είναι ότι η ερώτηση είναι δύσκολη και η απάντηση έρχεται πάντα σε συνάρτηση με την οικονομική ευμάρεια του συλλόγου.
Με λίγα λόγια, αν δεν υπήρχε το ζήτημα με τα 20 εκατ. της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, τα οποία εξασφαλίζονται μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα, η απάντηση θα ήταν πιο εύκολη για όλους. Επειδή όμως όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει αν η ομάδα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν και άρα στερηθεί τα 20 εκατ. ευρώ που προσφέρει αυτή η διοργάνωση, πιθανόν να διχάζονται σε ό,τι έχει να κάνει με την απάντηση.
Ακόμη βέβαια και από οικονομική άποψη να το δούμε, η διαφορά της μίας επιτυχίας από την άλλη δεν είναι μεγάλη. Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Άρσεναλ και προκριθεί, θα εισπράξει περίπου 3,5 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την συμμετοχή στους «16». Αν περάσει και στα προημιτελικά, προσθέστε ένα ακόμη πριμ 3 εκατ. ευρώ. Βάλτε και τις εισπράξεις από τα δύο ματς στο «Καραϊσκάκη», άλλα 2 εκατ. ευρώ και έχετε στο σύνολο 8,5 εκατ. ευρώ.
Με τους βαθμούς που θα έχει συγκεντρώσει ο Ολυμπιακός, αν τερματίσει δεύτερος στο πρωτάθλημα (πρώτος στα πλέι οφ), θα έχει σίγουρα πολύ εύκολη κλήρωση για την είσοδο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Αν περάσει, θα εισπράξει 2,2 εκατ. ευρώ και σίγουρη συμμετοχή στο Europa League, που σημαίνει τουλάχιστον άλλα 4-5 εκατ. ευρώ.
Συνολικά, λοιπόν, εκτός από τα παραπάνω 8,5 που θα εισπράξει φέτος, με μία πρόκριση σε βάρος πολύ εύκολης ομάδας το καλοκαίρι, θα εισπράξει άλλα 6 με 7.Συνολικά δηλαδή, περίπου 15 με 16 εκατ. ευρώ. Ορίστε λοιπόν πως καλύπτεται η ζημιά από τα 20 που θα χάσει αν δεν παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Αφήστε, δε, που αν έχεις καλή ομάδα και είσαι λίγο τυχερός στην κλήρωση και η συμμετοχή στους ομίλους μέσω των προκριματικών εφικτή είναι. Όχι πιθανή, αλλά εφικτή σίγουρα. Οικονομικά, λοιπόν, η ζημιά δεν είναι μεγάλη. Όσον αφορά στο πρεστίζ του συλλόγου, δεν το συζητάμε ότι είναι καλύτερη η πρόκριση στους οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ από ένα ακόμη πρωτάθλημα. Οπότε, γιατί τέτοια κάψα για το πρωτάθλημα και όχι για το Τσάμπιονς Λιγκ από πλευράς Ολυμπιακού;
Μα φυσικά γιατί εκτός από το γόητρο, το βασικότερο ζήτημα για το πρωτάθλημα είναι όχι τα 20 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Ολυμπιακός αν το κατακτήσει και παίξει στους ομίλους και της επόμενης σεζόν, αλλά τα 20 εκατ. ευρώ που δεν θα πάρει ο Παναθηναϊκός. Και αυτό σε επίπεδο ανταγωνισμού είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, είναι η αλήθεια.
Πηγή: Sportfm.gr

12 μαχαιριές δέχτηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού!

Οι πληροφορίες από το Γενικό Κρατικό αναφέρουν ότι ο 26χρονος άντρας που τραυματίστηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Κυψέλη δέχτηκε συνολικά 12 μαχαιριές, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο.
12 μαχαιριές δέχτηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού!
Ένας 26χρονος, οπαδός του Ολυμπιακού και μέλος του κλαμπ της Κυψέλης βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημείο που οι 40 κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος.
Οι χούλιγκαν τον είδαν και του επιτέθηκαν με μαχαίρια. Δέχτηκε συνολικά 12 μαχαιριές από τις οποίες οι δύο στο στήθος και την κοιλιά. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Πηγή: newsIt.gr

«Ο Απόλλων δεν είναι ομάδα γειτονιάς»


ÁÑÇÓ-ÁÐÏËËÙÍ ÊÁËÁÌÁÑÉÁÓ / ARIS-APOLON KALAMARIAS

Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την προσπάθεια που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Football League 2, αλλά και την πρώην του ομάδα, τον Άρη, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο γκολκίπερ των «κοκκινόμαυρων», Δημήτρης Καρατζιοβαλής.
Για την ισοπαλία του Απόλλωνα με το Βατανιακό τόνισε:
«Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες είχαμε τέσσερα δοκάρια, το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Το ρόστερ μας είναι πολύ έμπειρο, με καλούς παίκτες και φάνηκε στο γήπεδο. Όταν κυνηγούσαμε τη νίκη και ο αντίπαλος μόνο την ισοπαλία. Υπάρχουν 5-6 καλές ομάδες στην κατηγορία θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και το μόνο κακό είναι ότι αρχίσαμε μετά από 4,5 μήνες προετοιμασίας».
Για το αν οι αντίπαλοι αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα με περίσσιο πάθος, ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε:
«Αυτό είναι φυσιολογικό, ο Απόλλων είμαι η μεγαλύτερη ομάδα στην κατηγορία και ο καθένας θέλει τον τον κερδίσει πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις δυσκολίες».
Για το ότι εξερράγη απέναντι στο διαιτητή στο παιχνίδι κυπέλλου με την Επανομή, αλλά και τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει ο Απόλλων, υπογράμμισε:
«Στα 17 χρόνια που είμαι επαγγελματίας ποτέ δεν έχω αντιδράσει έτσι Πήγα να του μιλήσω και να του πω για το πέναλτι που δεν έδωσε με κόσμιο τρόπο και έβγαλε απευθείας κίτρινη κάρτα. οι διαιτητές δηλαδή δεν μπορούν να συζητάνε και ειδικά με τον αρχηγό της ομάδας;Το θεωρώ απαράδεκτο, έπρεπε να είναι πιο κόσμια η αντίδρασή του. Θέλω κι εγώ όμως να ζητήσω συγγνώμη, είμαι παίκτης που δεν έχω δώσει δικαιώματα. Απλά θέλω να πω ότι ο Απόλλων δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν ομάδα της γειτονιάς. Θέλουμε το 50-50, όταν δε δίνεις καταφανέστατο πέναλτι στο 90’ εξοργίζεις παίκτες και φιλάθλους. Είναι σαν να κλέβεις το ψωμί των παικτών. Σε ένα πρωτάθλημα μίνι όπως είναι αυτό, μπορεί η απώλεια των βαθμών να είναι σημαντική».
Για τον Άρη και το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα επεσήμανε:
«Κανένας δεν περίμενε αυτό το ξεκίνημα, θα πρέπει αν διορθωθούν κάποια πράγματα, με το νέο προπονητή και με περισσότερη δουλειά και περισσότερη τύχη. Μακάρι να φέρει και τα αποτελέσματα η ομάδα. Ο κόσμος του Άρη είναι διψασμένος, έχει συνηθίσει την ομάδα πιο ψηλά και δεν μπορεί να τον βλέπει σε αυτή τη θέση, Δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι θα πρέπει να λυθεί εκ των έσω».
Για τους γκολκίπερ του Άρη και την ως τώρα παρουσία του Βελλίδη τόνισε:
«Ο Άρης έχει την τύχη να έχει τρεις καλούς τερματοφύλακες και όπως έχω πει ξανά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες τερματοφύλακες να δείχνουν την αξία τους. Οι Έλληνες είναι καλύτεροι από αυτούς που φέρνουν κάποιοι μάνατζερ και φεύγουν… νύχτα. Όταν βλέπεις τερματοφύλακες χειρότερους από εσένα να παίζουν στην ενδεκάδα, είναι φυσιολογικό να απογοητεύεσαι».

πηγή: metrosport.gr

Παρελθόν ο Κούπερ


images

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Σανταντέρ πηρε ο Έκτορ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής το απόγευμα της Τρίτης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ρασίνγκ Σανταντέρ ως αποτέλεσμα των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
Ο Κούπερ έβλεπε πως η ομάδα δεν πήγαινε καλά καθώς είχε μόλις μια νίκη σε 13 παιχνίδια και 6 ισοπαλίες.
πηγή: metrosport.gr

Κωνσταντόπουλος: «Να ελέγξει το ρυθμό ο ΠΑΟΚ»


konstantopoulos

Ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Αγγλία και γνωρίζουν από την ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, που μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ :
«Πράγματι το έργο του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο γιατί η Τότεναμ είναι μια πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τι έχει δείξει αυτό και με την παρουσία της στο αγγλικό πρωτάθλημα όπου θα λέγαμε πραγματικά ότι έχει πάρει μπρος. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πόση σημασία δίνουν στο Εuropa league. Ενδεχομένως το μυαλό κάποιων ποδοσφαιριστών να μην είναι εξ ολοκλήρου στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά η Τότεναμ έχει μια πολύ καλή έδρα, ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο, και αυτό τους δίνει άλλη ώθηση».
Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Στέλιου Μαλεζά ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να αφήσει την Τότεναμ να πιάσει το ρυθμό της ο Dimis δήλωσε:

«Όλες οι αγγλικές ομάδες όταν βρίσκουν το ρυθμό τους είναι πολύ δύσκολο να τις σταματήσεις. Όχι μόνο για τις ελληνικές ομάδες αλλά και για άλλες ευρωπαικές ομάδες που παίζουν Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ρυθμός στο ελληνικό πρωτάθλημα πιο αργός. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια ευκαιρία να το καταφέρει καθώς ο διαιτητής δεν είναι Άγγλος , γιατί οι ντόπιοι διαιτητές αφήνουν το παιχνίδι να εξελιχθεί».
Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Τότεναμ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος:
«Μπορεί να μη το θεωρήσουν δύσκολο παιχνίδι οι οπαδοί της Τότεναμ αλλά σίγουρα θα είναι στο γήπεδο. Το ξέρω αυτό γιατί έχω παίξει και εγώ αντίπαλος με τη Τότεναμ».
Αναφορικά για το αν αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίξουν στην έδρα της Τότεναμ ο πορτιέρο της ΑΕΚ δήλωσε:
«Μόνο και μόνο όταν μπαίνεις σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, γεμάτο με κόσμο , θέλεις να παίξεις το καλύτερο που μπορείς».
Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδες να φύγει με τη νίκη από το νησί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε:
«Είναι θέμα ρυθμού. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επιστρέψει στη Τότεναμ να πιάσει το ρυθμό της. Εάν το καταφέρει αυτό όλα γίνονται.Στην Αγγλία έχουμε δει να υπάρχουν και παράξενα αποτελέσματα».
Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση καθώς πέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού είπε: «Είμαι καλύτερα.Έχω μπει ήδη στις προπονήσεις, αλλά όταν δεν έχεις συμμετοχή όσες προπονήσεις και να κάνεις δεν αναπληρώνεται. Η ΑΕΚ μετράει τρεις νίκες στα τελευταία παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον ειδικά εάν κερδίζει τα παιχνίδια με υποδιαίστερες ομάδες».
Για την οργάνωση που υπάρχει στο αγγλικό πρωτάθλημα και εάν συνάντησε με την πολύχρονη παρουσία του εκεί οικονομικά προβλήματα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Στην Αγγλία τα πράγματα είναι πολύ οργανωμένα. Υπάρχει η Ομοσπονδία η οποία όταν μια ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα αναλαμβάνει να πληρώνει τους ποδοσφαιριστές μέχρι να βρει κάποιον νέο επενδυτή η ομάδα».
Για το αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα ο Dimis δήλωσε: Όταν ήμουν στην Αγγλία ήμουν πιο ήσυχος γιατί ήσουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι. Παρόλα αυτά είμαι καλά. Ήμουν ένα χρόνο στην Κέρκυρα και τώρα στην ΑΕΚ.»

πηγή: metrosport.gr

Επιμένουν οι Άγγλοι για Βίγια!!


imagesl

Στη μετεγγραφική λίστα της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Νταβίντ Βίγια.
Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι «κόκκινοι» είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του παίκτη.
Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην παραχώρηση του παίκτη αν σκεφτεί κανείς πως ήδη έχει αντικαταστάτες, όπως ο Σάντσες και ο Αφελάι.
πηγή: metrosport.gr

Μπαλασάς: «Ελάχιστες οι πιθανότητες»


balasas

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το θέμα που έχει προκύψει με την αγορά του ΑΦΜ της ομάδας του από τον Νίκο Τσολάκη για λογαριασμό του Ηρακλή. Ο κ. Μπαλασάς αν και παραδέχθηκε ότι υπήρξε ραντεβού με τον Καστοριανό επιχειρηματία πριν από οκτώ μέρες, χαρακτήρισε ελάχιστες τις πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεση, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Ξενίδη, τονίζοντας ότι είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο:
«Κάποιοι συνάδελφοί σας τρέφουν σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο μόνος που δε φταίει είναι ο κόσμος και των δύο ομάδων, ειδικά ο δικός μας, καθώς εμείς δεν έχουμε διαδώσει κάτι. Τα σενάρια προέρχονται από την άλλη πλευρά και όχι από την επίσημη πλευρά. Όσα διαρρέουν είναι σενάρια τρίτων και δεν ξέρω από ποιες πηγές εκπορεύονται. Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα και δόση αλήθειας. Για τον Α.Φ.Μ. της Επανομής δε θα αποφασίσει ο Τσολάκης και κανένας κύριος Τσολάκης. Αν ενδιαφέρεται, καλό θα είναι πριν κάνει δηλώσεις, να έχει συνεννοηθεί μαζί μας. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία. Η διοίκηση του Ηρακλή δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για κάτι, οπότε από πού προκύπτει το όλο θέμα;
Είχα πει πως πριν από πενήντα μέρες είχε γίνει μια πρώτη επαφή με τον κ. Ξενίδη, κάναμε τη συνάντηση και από εκεί και πέρα οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν να βρουν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα με τον Ηρακλή. Αυτό δε σημαίνει ότι συμφώνησα σε κάτι».
Για το ότι ο Τάκης Τσιρώνης είχε δηλώσει το μεσημέρι πως ο κ. Τσολάκης είχε έρθει σε επαφή με το Γρηγόρη Λάτσιο, ο κ. Μπαλασάς τόνισε:
«Ποιος νομιμοποιεί τον κ. Λάτσιο να μιλάει για λογαριασμό μου; Είναι κοντά στην ομάδα, τη στηρίζει και την αγαπάει, αλλά εγώ νομιμοποιούμαι να μιλήσω για την ομάδα. Βεβαίως απ’ όσο γνωρίζω ο κ. Λάτσιος δεν διαπραγματεύτηκε».
Στην παρέμβαση του Μάκη Ιωαννίδη για το ραντεβού που είχε ο ίδιος ο κ. Μπαλασάς με τον κ. Τσολάκη, ο πρόεδρος της Επανομής παραδέχθηκε ότι:
«Τη Δευτέρα έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Τσολάκη. Άκουσε κάποια πράγματα ρώτησε και είπαμε να τα ξαναπούμε. Όμως ήδη η Επανομή έχει καλύψει το μετοχικό της κεφάλαιο, οι Επανομίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και δεν υπάρχουν περιθώρια να μπει κάποιος άλλος στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος. Οι προθεσμίες έχουν εκπνεύσει για τον κ. Τσολάκκη, που εξέθεσε και τον Ξενίδη, ο οποίος είναι μόνος γνήσιος συνομιλητής, οι άλλοι εμπαίζουν και τον κόσμο. Ο μόνος που αγωνίζεται έντιμα να σώσει τον Ηρακλή είναι αυτός. Έχω δεχθεί κι άλλα τηλεφωνήματα από ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να σώσουν τον Ηρακλή, αλλά έκαναν μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού και τίποτε άλλο. Έχουν ελαχιστοποιηθεί για να μην εκμηδενιστεί οι πιθανότητες για να προχβωρήσει η υπόθεση με τον κ. Τσολάκη».

πηγή: metrosport.gr

«Να έχουν όραμα όσοι διαχειρίζονται τα κοινά»


ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÙÍ ÈÅÓÅÙÍ ÔÇÓ ÌÊÏ

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με αφορμή τη συμπλήρωση των 103 ετών από την ίδρυση του Ηρακλή.
«Ο Ηρακλής δεν είναι απλά ένας σύλλογος που γεννήθηκε πριν από 103 χρόνια, είναι μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής της απαιτούσε ανθρώπους με όραμα. Έζησα παράγοντες του Ηρακλή, που εκτός από το να σε μάθουν να αγωνίζεσαι, απαιτούσαν να είσαι καλός και ευγενικός άνθρωπος. Ένας από τους δασκάλους μας, ο Νίκος Ζαχαριάδης μας είχε σαν παιδιά του και μετά μας ανάγκαζε να μάθουμε να ονειρευόμαστε. Τότε σε ωθούσαν να ονειρεύεσαι. Μέσα από τον αθλητισμό που τώρα είναι στα χειρότερά του, όπως και άλλοι χώροι της κοινωνίας μας, μαθαίνεις να συναγωνίζεσαι, να πειθαρχείς σε κανόνες και να αναγνωρίζεις αυτόν που κερδίζει. Μαθαίνουμε να λέμε και μπράβο».
Για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, ανέφερε:
«Προσγειωθήκαμε απότομα. Οι νέοι λένε μια έκφραση ‘πάρ’ το αλλιώς’. Μπορεί κάποιοι να είχαν τα καγιέν, αλλά αυτό από μόνο του δε φέρνει την ευτυχία. Η ουσία δεν είναι στα υλικά αγαθά. Διευκολύνουν τη ζωή μας. Οι πολιτικοί πρέπει να αφουγκράζονται τους πολίτες. Άραγε αυτοί είναι έξω από εμάς; Φταίμε κι εμείς, όμως έχουμε γίνει κακοί Έλληνες. Τα θεωρούσαμε όλα αυτονόητα χωρίς δουλειά. Η μόνη που κερδίζει καθήμενη είναι η… κλώσα. Τα δανεικά δε λύνουν τα προβλήματα. Το τέρμα δεν το βάλαμε μόνοι μας και μας το έβαλαν οι άλλοι. Όμως το κακό είναι ότι στην εποχή μας αυτός που βάλλεται είναι ο νόμιμος πολίτης. Όσοι παρανομούν ακόμη καταφέρουν να διαφεύγουν. Στην Ελλάδα ή τα δίνουν όλα ή τα αφαιρούν όλα. Δεν υπάρχει ισορροπημένη σκέψη για το πώς θα δώσεις σε ένα ταλέντο, πώς θα επιβραβεύσεις τον πρώτο. Οι πρωταθλητές στην Ελλάδα είναι περιουσία του κράτους, διότι εκπροσωπούν το κράτος. Πρέπει να επιβληθεί η αγάπη για το εθνόσημο, όχι βέβαια με μαστίγιο».
Για τις περικοπές στον αθλητισμό είπε:
«Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα κοινά πρέπει να έχουν και ένα όραμα. Πριν από 3 χρόνια είχα πει ότι ο αθλητισμός θα είναι πολυτέλεια, πρέπει να προλάβουμε το κλείσιμο. Θα είχαν μαζευτεί τα πράγματα από τότε. Προσπάθησα να πολιτευτώ για όλα αυτά, να μη χαθεί το οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού. Ο Μπιτσαξής δεν ξέρει από αθλητισμό δεν ακούει και κανέναν. Έγκαιρα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, όχι όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Ήμουν επίσης κάθετα αντίθετη με την εισαγωγή των αθλητών στα πανεπιστήμια. Αυτό έπρεπε να γίνεται με εξετάσεις, δε θέλουμε χαζούς αθλητές. Κάποια υπουργεία έπρεπε απλά να υπάρχουν, της εμπορικής ναυτιλίας και του αθλητισμού. Και ας μην υπήρχαν τίποτε μέσα. Και ο αθλητισμός μπορεί να φέρει έσοδα. Αυτός ο τόπος έχει ζήσει πολλές δυσκολίες. Το πρόβλημα είναι ότι ο εχθρός δεν είναι ορατός, είναι οι αγορές. Αν μη τι άλλο έγινε μια συγκυβέρνηση, αλλά ας βάλουν στο μυαλό τους και τις λέξεις ‘διεκδικώ’, ‘αντιστέκομαι’ και ‘διαπραγματεύομαι’».

πηγή: metrosport.gr

Με Τσουκαλά, Χέλγκασον και Κλωναρίδη!!

Ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα με την Αντερλεχτ στο ΟΑΚΑ μεθαύριο, θέλει να δώσει ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, γι` αυτό και δοκίμασε μια 11άδα αλλαγμένη κατά τα 9/11 συγκριτικά με το ματς στο Αγρίνιο.
Με Τσουκαλά, Χέλγκασον και Κλωναρίδη
Στην σημερινή δοκιμή στα Σπάτα, ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα (έχει να παίξει από το 4-1 στις Βρυξέλλες), δεξί μπακ ο Τσουκαλάς και αριστερό μπακ ο Εγγλέζου.
Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μανωλάς, έχοντας στο πλάι του τον Χέλγκασον. Αμυντικά χαφ έπαιξαν ο Μάκος με τον Κάλα, ενώ δεξί χαφ ήταν ο Μπερνς, αριστερό χαφ ο Κλωναρίδης και στην κορυφή του 4-2-3-1.
Πηγή: aek365.gr

Δεν άντεξε... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βρετανός ρεπόρτερ του SkySports, Μπράιαν Λο, κι επιστήθιος φίλος του συγχωρεμένου Γκάρι Σπιντ, δεν άντεξε και ξέσπασε on camera στα κλάματα, όταν μιλούσε έξω από το "Έλαντ Ρόουντ" τη Δευτέρα, όπου ο κόσμος απέδιδε φόρο τιμής στον Ουαλό...
Δεν άντεξε... (ΒΙΝΤΕΟ)
Μάλιστα, ο Λο πρόλαβε να πει πως με τον Σπιντ είχαν επικοινωνήσει μέσω SMS το Σάββατο και την Κυριακή τον έπαιρνε τηλέφωνο μόλις πρωτοκυκλόφορησαν οι φήμες για τον θάνατο του...

πηγή: sportdog.gr(κλικ πάνω στην εικόνα)

Kαλόπουλος... is back!

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του περσινού πρωταθλήματος, ο Δημήτρης Καλόπουλος είναι ξανά εδώ για... λίγες μόνο εμφανίσεις!

Kαλόπουλος... is back!
O Θεσσαλονικιός διαιτητής είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς που «συγκλόνισε» τη χώρα, με την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου να του έχει ασκήσει ποινική δίωξη, αφού το όνομά του είναι καταγεγραμμένο σε αυτά που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ.
Τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι αυτό της δωροδοκίας και της δωροληψίας. Μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη χρονιά, ο Καλόπουλος δεν διεύθυνε άλλη αναμέτρηση και η εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο... έδεσε το γλυκό.
Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο gazzetta.gr

Χωρίς τα (ολυμπιακά!) Βραζιλιανάκια!!

Χωρίς τους Βάντερσον και Λεάντρο θα αγωνιστεί η Δόξα στο Φάληρο, για το εξ' αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αμφότεροι αγωνίζονται δανεικοί από τους "ερυθρόλευκους".
Χωρίς τα (ολυμπιακά!) Βραζιλιανάκια
Ο Χαραλαμπίδης, άλλωστε, δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Ψυχογιό, Κάσιο.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα Σάντος, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.
πηγή: sportdog.gr

Ντρογκ... μπάι μπάι στην Τσέλσι!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης για ένα χρόνο από την Τσέλσι και όπως δήλωσε ο μάνατζερ του δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Ντρογκ... μπάι μπάι στην Τσέλσι!
Το συμβόλαιο του Ιβοριανού επιθετικού με τους Μπλε τελειώνει τον Ιούνιο του 2012 και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο του Λονδίνου. Πολλές ομάδες φημολογείται ότι ενδιαφέρονται με επικρατέστερες τις ΛΑ Γκάλαξι και Ανζί.
«Ο Ντιντιέ ήθελε να ανανεώσει για δύο χρόνια ενώ η Τσέλσι δεν του πρότεινε για παραπάνω από έναν. Δεν ανησυχώ όμως γιατί γνωρίζω πως θα έρθουν σε επαφή με μας πολλοί σύλλογοι. Δεν απορρίπτουμε καμία ήπειρο», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Τιερνό Σεϊντί.
Όταν ρωτήθηκε για πιθανολογούμενη επιστροφή του 33χρονου επιθετικού στη Μαρσέιγ όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2003-2004, ο Σεϊντί απάντησε: «Αν τα βρούμε με τη Μαρσέιγ στην τιμή γιατί όχι;».

πηγή: sportdog.gr

Νικοπολίδης για προπονητής τερματοφυλάκων;

Κάποιοι από Πειραιά μεριά λένε ότι το ταξίδι του Αντώνη Νικοπολίδη στη Μασσαλία για τον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Ολυμπιακό πριν από μια εβδομάδα δεν ήταν και τόσο τυχαίο όσο φαίνεται.
Νικοπολίδης για προπονητής τερματοφυλάκων;
Υπήρχε λόγος και αυτός δεν είναι άλλος από τις σκέψεις που γίνονται στην ΠΑΕ για αξιοποίησή του στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.
Το έργο του τωρινού προπονητή των γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέκου Ράντου, δεν είναι το ιδανικότερο, αφού και ο Φράνκο Κοστάντσο και ο Μπάλαζ Μέγιερι αποδεικνύονται οι αρνητικοί πρωταγωνιστές των ερυθρολεύκων στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας στερήσει πολλούς βαθμούς στην ομάδα.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ένα κεφάλαιο το οποίο θέλουν να αξιοποιήσουν στον Ολυμπιακό και φυσικά η θέση που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά είναι αυτή του καθοδηγητή των τερματοφυλάκων. Οι ζυμώσεις λέγεται ότι γίνονται και το κλίμα είναι καλό. Απόφαση όμως δεν έχει παρθεί ακόμα...

πηγή: sportdog.gr

Τραυματισμός - σοκ για Ρονάλντο!

Μετά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη συμπολίτισσα της Ατλέτικο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις, που όμως έγιναν εντονότερες σήμερα αφήνοντας τον εκτός προπονήσεων.
Τραυματισμός - σοκ για Ρονάλντο!
Τα άσχημα μαρκαρίσματα που δέχτηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου ο Πορτογάλος σταρ από τον Λουίς Περέα δεν τον άφησαν «αλώβητο», καθώς ο 26χρονος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον δεξιό αστράγαλο και έχει ενοχλήσεις και στον αριστερό.
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ βρίσκεται πάντως σε πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα στις 10 του Δεκέμβρη. Τα καλά νέα για την «βασίλισσα» είναι ότι οι τραυματίες στο ντέρμπι της Μαδρίτης, Κακά και Αρμπελόα επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις.

πηγή: sportdog.gr

"Δεν επιστρέφει ο Σισέ"

Τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Σέρβος ατζέντης, Μάρκο Ναλέτελιτς.
"Δεν επιστρέφει ο Σισέ"
Ο Ναλέτελιτς είχε εμπλακεί στην μεταγραφή του Γάλλου στη Λάτσιο και με δηλώσεις του στο Sky Sports, ξεκαθάρισε ότι ο Σισέ θα παραμείνει στην Λάτσιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου ατζέντη:

Ο Τζιμπρίλ δεν βρίσκει δίχτυα τον τελευταίο μήνα...

"Ο Τζιμπρίλ είναι ένας σπουδαίος επιθετικός. Δεν διανύει περίοδο φόρμας, όμως σίγουρα θα το ξεπεράσει".
Σκέφτεται να γυρίσει στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο;
"Αυτό είναι δίκη σας σκέψη, αυτός μόλις ήρθε στην Ιταλία. Τον Ιανουάριο συμπληρώνει έξι μήνες εδώ και η καριέρα του στο Καμπιονάτο μόλις άρχισε. Άφησε το στίγμα του στην Ελλάδα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και μερικοί έρχονται μέχρι το Ολίμπικο να τον δουν".
Τι λείπει από τον Σισέ;
"Τίποτα. Απλά να ξαναβρεί τη φόρμα του. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό. Είναι δυσκολότερο. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός πάντα πρωταγωνιστεί. Τώρα παίζει δίδυμο στην επίθεση με τον Κλόζε, αλλά σύντομα θα επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ του"

Νοκ άουτ ο Φυτανίδης!!

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει ο αμυντικός του Ατρόμητου, Σωκράτης Φυτανίδης, καθώς υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.
Νοκ άουτ ο Φυτανίδης!
Ο Φυτανίδης τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ξάνθη και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο Έλληνας αμυντικός θα υποβληθεί αύριο σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να γίνει καθαρισμός στο γόνατό του και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε 4 με 5 εβδομάδες.
πηγή: sportdog.gr

Πέντε γηπεδούχοι και ο Ολυμπιακός!!

Πέντε γηπεδούχοι και ο Ολυμπιακός από φιλοξενούμενους, ήταν οι έξι ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την 11η αγωνιστική.
Πέντε γηπεδούχοι και ο Ολυμπιακός
Πολύ δουλειά όπως και τις περισσότερες φορές, θα έχει και για την 11η αγωνιστική η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Σε απολογία κλήθηκαν έξι ΠΑΕ, από τις οποίες οι πέντε αγωνιζόντουσαν εντός έδρας και από τις φιλοξενούμενες ο Ολυμπιακός.
Αναλυτικά οι κλήσεις της Επιτροπής έχουν ως εξής:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 01/12/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης– ΠΑΕ Ολυμπιακός
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ .

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΟΦΗ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός– ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος– ΠΑΕ Αρης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Κέρκυρα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Οι κάτωθι κλήσεις αφορούν τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γ.Κασναφέρης (Εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κασναφέρη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

"Όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα φύγει ο Μέσι"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, τόνισε πως δεν σκοπεύει να παραχωρήσει τον διεθνή Αργεντινό μεσοεπιθετικό, όσο καιρό θα παραμείνει στην προεδρία της ομάδας.
"Όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα φύγει ο Μέσι"
Χαρακτηριστικά, ο Ροσέλ δήλωσε για τον Λιονέλ Μέσι: «Στην Μπαρτσελόνα υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν είναι προς πώληση και ένα από αυτά είναι και ο Λιονέλ Μέσι. Όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα φύγει. Αν εξαρτιόταν από εμένα, δεν θα έφευγε ποτέ».

πηγή: sportdog.gr

«Ούτε καν σαν σκέψη ο υποβιβασμός»

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως δεν πρέπει να περνά καν σαν σκέψη από το μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα ο υποβιβασμός, με το ρόστερ και την οργάνωση που έχουν οι Αρκάδες.
«Ούτε καν σαν σκέψη ο υποβιβασμός»
Αναλυτικά, ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης μίλησεστον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Πέραν του ότι γράφεις ιστορία όταν κερδίζεις μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, οι τρεις βαθμοί που πήραμε ήταν πολύ σημαντικοί. Περίμενα πως θα γίνονταν αλλαγές στον αντίπαλο. Πίστευα πως θα ξεκινούσε ο Φετφατζίδης, αλλά δεν ξεκίνησε και η ενδεκάδα ήταν σχεδόν ίδια με το ματς με τη Μαρσέιγ.
Εκμεταλλευτήκαμε τους στενούς χώρους, πιέσαμε και ο Ολυμπιακός δεν είχε χώρους, ενώ στη συνέχεια με τον Πάντελιτς πήγαν σε παιχνίδι πίεσης προς την περιοχή μας και βρήκαμε ευκαιρία για αντεπιθέσεις. Εκμεταλλευτήκαμε την ψυχολογική και σωματική κούραση του Ολυμπιακού και με πειθαρχία στο παιχνίδι μας πήραμε αυτή τη νίκη».
Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Με το ρόστερ και την οργάνωση που έχει αυτή η ομάδα, δεν θα πρέπει να περνά καν σαν σκέψη ο υποβιβασμός. Η οργάνωση, το αθλητικό κέντρο, η οικονομική συνέπεια που έχει ο σύλλογος είναι στοιχεία που την καθιστούν αναγκαία για το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία».
Για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε την ομάδα: «Βρήκα μία ομάδα σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση, με ποιότητα στο ρόστερ και κοιτάμε να παίξουμε ένα σύστημα που θα εξυπηρετεί τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες και γνώριζα πολλούς από αυτούς.
Όταν είσαι στην ουρά της βαθμολογίας, πρέπει να αρχίσεις να σκοράρεις, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις βαθμούς. Έτσι δουλέψαμε στην επιθετική φιλοσοφία. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με 36 παίκτες και είναι φυσικό να είναι περισσότεροι οι δυσαρεστημένοι από τους ευχαριστημένους. Όμως είναι όλοι τους επαγγελματίες και σε αυτό βοηθά η συνέπεια του συλλόγου απέναντί τους».
Για την αποχώρησή του από τον Άρη: «Η ομάδα δεν είχε βρει ρυθμό. Ήρθαν δύο άτυχα αποτελέσματα. Με τον Εργοτέλη ισοφαριστήκαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ και με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή προπονητή, για να έρθει ένας άλλος άνθρωπος και να αλλάξει λίγο η κατάσταση. Είχαμε ένα υπεράριθμο ρόστερ. Είχαμε συμφωνήσει να φύγουν οκτώ παίκτες πριν αναχωρήσουμε για προετοιμασία, αλλά τελικά δεν βρήκαν ομάδα αυτοί οι ποδοσφαιριστές και παρέμειναν».
Για το ελληνικό στοιχείο στον Αστέρα: «Υπάρχουν κάποια παιδιά στην ομάδα κάτω των 20 ετών στον Αστέρα και με έχουν εντυπωσιάσει 2-3 από αυτά. Αν ελευθερώσουμε κάποιες θέσεις στο ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζονται, θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, όπως πρέπει».
Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Όλα είναι ανοικτά. Οι πέντε βαθμοί που χωρίζουν τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό μπορούν να καλυφθούν πολύ εύκολα. Όμως αυτή η διαφορά μπορεί να αποδειχτεί σημαντική, αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει να έχει απώλειες».
 

Ξεκίνησε τα... φροντιστήρια ο Πρόμπιερζ!!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν φοβερά προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη. Χρόνος αρκετός δεν υπάρχει και έτσι ο προπονητής του Αρη άλλαξε το πρόγραμμα και έβαλε από χθες σε εφαρμογή την επιχείρηση… φροντιστήριο.
Ξεκίνησε τα... φροντιστήρια ο Πρόμπιερζ
Αντί για την Τετάρτη όπως συνηθίζει, ενημέρωσε τους παίκτες του ότι η προβολή βίντεο για την ανάλυση των λαθών στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα γίνει σήμερα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και αύριο που είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση και ενδιάμεσα ξεκούραση στο ξενοδοχείο.
Είναι προφανές ότι ο Πολωνός τεχνικός είναι αποφασισμένος να σφίξει τα λουριά και να στρώσει στη δουλειά τους παίκτες του, με στόχο όσο το δυνατόν πιο σύντομα να έρθουν τα αποτελέσματα.
Πηγή: allaboutaris.com

Μας τα... γυρνάει ο Γκούτι!

Ο Γκούτι είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι θα παραιτηθεί από την ενεργό δράση, αλλά σε νεότερο «τιτίβισμα» του ο Ισπανός μέσος λέει πως εννοούσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία.
Μας τα... γυρνάει ο Γκούτι!
Ο 35χρονος σταρ σε νεότερη δήλωση του στο Twitter παραδέχθηκε ότι αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι του με τη Μπεσίκτας, δεν σκοπεύει να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά σκοπεύει να πάει στην Ασία και να γνωρίσει τον τρόπο ζωής εκεί.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι παραιτούμε από την Ισπανία και την Ευρώπη. Αν συνεχίσω να παίζω θα είναι στην Ασία, που είναι και αυτό που ονειρεύομαι. Θέλω να πάω στην Ασία και να γνωρίσω καινούριες κουλτούρες», ήταν η σύντομη δήλωση του παίκτη.
Πάντως αν αναλογιστούμε την ταχύτητα με την οποία αναίρεσε την πρώτη του δήλωση, μάλλον «μυρίζει» πολύ χρήμα...

πηγή: sportdog.gr

Προληπτικά εκτός ο Καζναφέρης!!

Ήθελε αλλά δε μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σημερινού προγράμματος ο Κώστας Καζναφέρης που έμεινε προληπτικά εκτός.
Προληπτικά εκτός ο Καζναφέρης
Ο τραυματισμός του 24χρονου και η συνέχιση της προσπάθειας στον αγώνα της Νέας Σμύρνης του κόστισε. Τα ράμματα στο πόδι είναι ακόμα ‘φρέσκα’ και δε μπορεί να δώσει το 100% κυρίως στις επαφές με μπάλα. Ο Καζναφέρης προτιμήθηκε να μείνει σήμερα εκτός κανονικού προγράμματος και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες ώστε να καθοριστεί το αν θα συμμετέχει στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με τον Πανθηναϊκό.
Παρά το γεγονός ότι ο Πρόμπιερζ είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή του ως δεξί μπακ, δε θα πάρει κάποιο ρίσκο, καθώς επέστρεψε ο Ντάρσι Νέτο που ξεπέρασε το πρόβλημα με τη θλάση.
Ο Πολωνός περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ο Γιούριτσα Βράνιες που κατά πάσα πιθανότητα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη.
Ο μεγάλος άτυχος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, Γιώργος Κατίδης, θα μείνει εκτός για δύο περίπου εβδομάδες λόγω της θλάσης που υπέστη ενώ ανέτοιμος θα είναι και ο Γιακούποβιτς που επίσης ταλαιπωρείται από την ίδια ακριβώς αιτία, στο δικέφαλο.
Πηγή: allaboutaris.com

Προσπάθεια να κλείσει το "μέτωπο" Βατσινά!!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και της πλευρά Βατσινά με τις ενδείξεις μέχρι στιγμής να είναι θετικές.
Προσπάθεια να κλείσει το "μέτωπο" Βατσινά
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για το θέμα που ταλανίζει τον ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία όμως δεν έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που διαρέει μέχρι στιγμής είναι ότι η συμφωνία δεν πρόκειται να χαλάσει αν και σε αυτό το θέμα πολλά έχουνε δει τα μάτια μας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Στον ΟΦΗ έχουν βάλει σε προτεραιότητα το θέμα αυτό καθώς μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να λυθούν και οι όποιες λεπτομέρειες ακόμα υπάρχουν για να μην πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που έχει αναβληθεί.
Το νέο συμφωνητικό θα προβλέπει καταβολή των χρημάτων με πρώτη δόση τον Ιανουάριο και έτσι θα ξεμπλοκαριστεί το ποσό που έχει δεσμευτεί για τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ.
Βέβαια αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα υπάρχοντα ανοικτά μέτωπα (Οργκανίστα, Κίασσου, Ρόβα) όμως ο ΟΦΗ παίρνει μια ανάσα καθώς θα “μπαλώσει″ κάποιες τρύπες για την δύσκολη συνέχεια γιατί τα οικονομικά αγκάθια αντί να φεύγουν πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.
Πηγή: gentikoule.gr

«Θα παλέψουμε και ότι βγει»

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό η Δόξα Δράμας, όπως υπογραμμίζει o τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης.
«Θα παλέψουμε και ότι βγει»
Συμπληρώνοντας ωστόσο πως οι παίκτες του θα παλέψουν όσο πιο πολύ μπορέσουν και ό,τι βγει.
Αρχικά ο Χαραλαμπίδης μιλώντας στο gazzetta.gr επισήμανε πως «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που προέρχεται από ήττα στην Τρίπολη. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που θα μας αντιμετωπίσει διαφορετικά, διότι έχει προηγηθεί ο αγώνας με τον Αστέρα.
Ο αντίπαλός μας δεν θέλει άλλη γκέλα και δεν πρόκειται να μας υποτιμήσει. Εμείς από την μεριά μας ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Θα παλέψουμε και ότι βγει. Για εμάς περισσότερο αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει εμπειρίες. Θα προσπαθήσουμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
Όσον αφορά στην συνέχεια του πρωταθλήματος και τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας για παραμονή ο προπονητής της επισήμανε: «Τα πράγματα για εμάς είναι πολύ δύσκολα. Είχαμε πολλά προβλήματα, μπήκαμε αργά στο πρωτάθλημα ενώ δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα.
Όλα αυτά καθιστούν δύσκολο το να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως στην Δράμα... παραδίδουν τα όπλα: «Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία». Τέλος σχετικά με την συμμετοχή των Λεάντρο και Βάντερσον που είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό ο Χαραλαμπίδης τόνισε πως είναι εκτός των πλάνων του.

Το περίεργο τηλεφώνημα στον Καλντερόν!!

Μια ανάσα από την απόκτηση πόιντ γκαρντ από το ΝΒΑ βρέθηκε ο Ολυμπιακός και ο σκύλος σας αποκαλύπτει μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν.
Το περίεργο τηλεφώνημα στον Καλντερόν
Ο Ισπανός ήταν ο ένας από τους δύο υποψήφιους, μόνο που η δική του περίπτωση δεν προχώρησε όχι γιατί σταμάτησε το λοκ άουτ αλλά γιατί ξαφνικά μπλέχτηκε η κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις!
«Εχω να σου κάνω μια πολύ καλή πρόταση για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Βέβαια για να γίνει η δουλειά πρέπει να σε εκπροσωπήσω εγώ στις διαπραγματεύσεις και στις υπογραφές», είπε με θρασύτητα στον Καλντερόν ένας γνωστός και μη εξαιρετέος ατζέντης και ο Ισπανός δεν πίστευε στα αυτιά του. Ναι, ο γνωστός και με εξαιρετέος ατζέντης είχε κάνει ξανά έτσι δουλειά με τον Ολυμπιακό, όταν πήρε τον Αντιτς και τον εκπροσώπησε. Ελα όμως που ο Καλντερόν δεν είναι Αντιτς.
Πήρε που λέτε τηλέφωνο το γραφείο που τον εκπροσωπεί εδώ και χρόνια, ανάμεσά τους είναι και ο Αλβάρο Τορ, παλιός παίκτης του Κολοσσού. Ενημέρωσε για το τηλεφώνημα του άλλου ατζέντη και όπως καταλαβαίνετε κόντεψε να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Καλντερόν επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και ρώτησε αν ο ατζέντης έχει πόστο στην ελληνική ομάδα. Το άκουσαν αυτό στον Ολυμπιακό και έπεσαν από τα σύννεφα, γιατί το τηλεφώνημα από τον γνωστό και μη εξαιρετέο ατζέντη έγινε δίχως να έχει γνώση η ομάδα.
Οι Πειραιώτες ζήτησαν συγνώμη, αλλά το θέμα δεν πρόκειται να μείνει εδώ. Εχει δημιουργηθεί ήδη θόρυβος σε όλα τα γραφεία εκπροσώπων παικτών ανά τον κόσμο, συν τοις άλλοις στον Ολυμπιακό έχουν ενοχληθεί αφάνταστα. Είναι προφανές πως κάποιος έδωσε το ΟΚ στον γνωστό και μη εξαιρετέο ατζέντη να κάνει το τηλεφώνημα δίχως η διοίκηση να έχει ενημέρωση.

πηγή: sportdog.gr
 

Είναι ο καλύτερος ...για μας!

Ο σκύλος σας το είχε πει απέξω απέξω πριν από δύο εβδομάδες. Τώρα η ιστοσελίδα "vimaonline" έρχεται να τον επιβεβαιώσει με το δημοσίευμά της με τίτλο "Ο γνωστός ποδοσφαιριστής: η απιστία και η κατάληξη στο αστυνομικό τμήμα"!
Είναι ο καλύτερος ...για μας!
Στις 14 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο sportdog στο θέμα με τίτλο "Τι κοινό έχουν ο Γκέντσογλου και ο ...Ολυμπιακός;", αναφερόταν στις "αταξίες" ενός "ξένου και δεσμευμένου επιθετικού του Ολυμπιακού".
Τώρα, η ιστοσελίδα "vimaonline" αποκαλύπτει στο βασικό της θέμα τα εξής:
"Το πάθος του για το γυναικείο φύλο πλήρωσε πολύ ακριβά πασίγνωστος, ξένος άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας μας.
Η σύζυγός του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή τον έπιασε ¨στα πράσα¨, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την ερωμένη του. Μήλον της έριδος; γνωστό μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια μεγαλοδημοσιογράφου - εκδότη. Το όλο περιστατικό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vimaonline.gr, έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο σπίτι του Ποδοσφαιριστή στα νότια Προάστια, όπου και διέμενε το τελευταίο διάστημα με την ομολογουμένως καλλονή γυναίκα του.
Ο νεαρός άσσος και καρδιοκατακτητής, που κατά το παρελθόν δεν είχε δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα αλλά ούτε και τροφή για σχόλια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο πάθος του για το γυναικείο φύλο και όπως όλα δείχνουν τη ροζ αυτή περιπέτεια θα την πληρώσει με ένα… διαζύγιο!
Το χρονικό της απιστίας
Πριν από περίπου ένα μήνα, η σύζυγός του είχε βγει για ψώνια στα εμπορικά καταστήματα των νότιων προαστίων. Φεύγοντας μάλιστα ενημέρωσε τον άντρα της ότι θα επέστρεφε νωρίς το απόγευμα. Ωστόσο το πρόγραμμα άλλαξε και για κακή της μάλλον τύχη, εκείνη γύρισε στο σπίτι πιο νωρίς… μπαίνοντας μέσα δεν πίστευε στα μάτια της! Το τί ακολούθησε, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της γειτονιάς, δεν περιγράφεται!
Η απατημένη σύζυγος εξαγριωμένη από το θράσος του άσου των γηπέδων άρχισε να ωρύεται, να φωνάζει και να βρίζει με χυδαίες λέξεις τόσο τον σύζυγο, αλλά και το γνωστό μοντέλο που από τύχη γλίτωσε από τα νύχια της εξαγριωμένης γυναίκας. Έντρομοι οι γείτονες, ακούγοντας τις φωνές και στην ιδέα ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί, κάλεσαν την αστυνομία. Επί τόπου έφτασαν δυο περιπολικά με τέσσερις άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την οργισμένη γυναίκα. Μάταια όμως!
Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν και οι δυο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και συνεχίστηκε ο διαπληκτισμός μεταξύ τους. Στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στο Α.Τ. και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, λέγοντάς τους ότι το επεισόδιο πρέπει να σταματήσει εκεί γιατί εάν πάρει διαστάσεις αυτό θα ήταν πολύ άσχημο για την καριέρα του ποδοσφαιριστή, αλλά και για την ομάδα που πρόσφατα έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό πόσο για να τον εντάξει στο ρόστερ της.
Το ζευγάρι αποχώρησε, επέστρεψε στο σπίτι του και ύστερα από κοινή απόφαση και των δύο, αποφάσισε αρχικά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Ωστόσο, λέγεται πως η ζωή του διεθνούς άσσου έχει γίνει κόλαση, αφού η πληγωμένη σύζυγος δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της. Έτσι λοιπόν ελέγχει και την παραμικρή του κίνηση και τσεκάρει συνεχώς το κινητό του τηλέφωνο, ψάχνοντας για ύποπτα στοιχεία.
Μάλιστα το ποτήρι λέγεται ότι ξεχείλισε όταν σε μια πρόσφατη έξοδό τους στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, το ζευγάρι ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση μέσα σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής, με αποτέλεσμα να παρέμβουν και πάλι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου στον οποίο αγωνίζεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να βοηθήσουν το ζευγάρι να συμφιλιωθεί.
Μετά όμως και απ΄ αυτό το περιστατικό, η σύζυγος του διεθνούς άσσου επέστρεψε στο σπίτι τους και μάζεψε τα πράγματά της, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην πατρίδα της και να τον εγκαταλείψει οριστικά.
Η επόμενη μέρα και ο πονοκέφαλος για την ομάδα
Τα προβλήματα όμως για το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της ομάδας του, δεν σταματούν εδώ. Σε πρόσφατη νυχτερινή του έξοδο, ο ποδοσφαιριστής ήπιε λίγο παραπάνω και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάτι τρομερό! Κατά την επιστροφή του στο σπίτι, τις πρώτες πρωινές ώρες, τράκαρε πολύ σοβαρά και το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας, Audi R8 καταστράφηκε! Από θαύμα όμως ο ίδιος γλίτωσε από τη σφοδρή σύγκρουση, χωρίς καν να τραυματιστεί.

Όλα αυτά έχουν προβληματίσει πολύ έντονα τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή και ο οποίος τον βλέπει τώρα με αυτές τις ενέργειές του να θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό και να εκθέτει σε μεγάλο βαθμό τόσο τον ίδιο όσο και τον προπονητή του που τον εμπιστεύτηκε. Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο ο πρόεδρος, θέλοντας να τον προστατέψει, έδωσε εντολή σε ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται αρκετές ώρες δίπλα στον παίκτη, τόσο για να τον στηρίζουν ψυχολογικά αλλά και για να αποτρέψουν - εάν χρειαστεί- παρόμοιες αυτοκαταστροφικές του ενέργειες".
Αυτά αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "vimaonline". Ο σκύλος φυσικά γνωρίζει και ποιος είναι ο παίκτης και ποιο είναι το γνωστό μοντέλο που παλιότερα διατηρούσε σχέση και με τον Γκέντσογλου. Μάλιστα, στις αρχές Οκτωβρίου είχε γράψει για μια συνάντησή τους με ...ονόματα και διευθύνσεις. Ε, μην τα θέλετε κι όλα στο πιάτο. Με ένα search θα τα βρείτε όλα...