Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Θηρίο στο κλουβί ο Νέτο

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντάρσι Νέτο, που θέλει σαν τρελός να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
Θηρίο στο κλουβί ο Νέτο
Ο Βραζιλιάνος μπακ απουσίασε το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμού, ωστόσο τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ για το προσεχές εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα σε συζητήσεις με τους συμπαίκτες του δεν κρύβει τη λαχτάρα του να ξαναπατήσει στο γήπεδο και να ζήσει την ένταση και την ατμόσφαιρα ενός αγώνα.
"Ένας μήνας δεν αντέχεται. Είμαι έτοιμος να παίξω και θέλω πολύ να βοηθήσω. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τώρα την ομάδα", έλεγε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.
Ευχής έργον βέβαια είναι να δούμε ξανά αγωνιζόμενο τον Νέτο αλλά τον Νέτο που γνώρισε και αγάπησε ο κόσμος του Άρη και όχι αυτόν που απογοήτευσε στις αρχές του φετινού πρωταθλήματος.
Βέβαια μία επιστροφή και μάλιστα ενός ποδοσφαιριστή της αξίας του Βραζιλιάνου δεν μπορεί παρά να είναι ευχάριστη είδηση για τον προπονητή της ομάδας. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: