Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πάλεψε, αλλά λύγισε στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ έδωσε «μάχη» στην Πυλαία κόντρα στο φαβορί του ομίλου Χίμκι (62-71), όμως οι Ρώσοι που είχαν περισσότερες λύσεις έκαναν το «τρία στα τρία».
Πάλεψε, αλλά λύγισε στην Πυλαία
Στα μέσα της εβδομάδας έγινε γνωστό πως η Χίμκι θα διοργανώσει το Final Four της διοργάνωσης στη Βasketball Center of Moscow region, κι αυτό από μόνο του αποτέλεσε έξτρα κίνητρο. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου προερχόταν από νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΓΟΡ με τον Καλαμπόκη (22π., στο δεύτερο ημίχρονο) να κάνει ηρωική εμφάνιση. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν τα προβλήματα τραυματισμών των Ράτι και Αντριουσκεβίτσιους συν τους Γιαννακίδη και Ντικούδη που δεν ήταν πανέτοιμοι.

Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκε δυνατά στο παρκέ και παίζοντας καλά στην άμυνα περιόρισε τους φιλοξενούμενους. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια. Η Χίμκι φάνηκε να έχει περισσότερες λύσεις και σιγά σιγά επέβαλε τον ρυθμό της ανεβάζοντας τη διαφορά.
Ο Δικέφαλος προσπάθησε να πιέσει αρκετά και κατάφερε να μην αφήσει τους Ρώσους να ξεφύγουν.
Η επιστροφή βρήκε μουδιασμένους τους γηπεδούχους με τους Ρώσους να φεύγουν μέχρι και στο +15 (35-50). Ο Καλαμπόκης όμως φώναξε και πάλι παρών, ο Κουίν κάθισε στον πάγκο με τη διαφορά σιγά σιγά να εξαλείφεται.
Στο τέλος οι Ρώσοι ήταν εύστοχοι έξω από τα 6,75μ., με το προσωπικό σερί 5-0 του Καλαμπάκα (57-65) να μην είναι αρκετό. H ελληνική ομάδα γνώρισε τη δεύτερή της ήττα σε τρεις αγωνιστικές, ενώ η Χίμκι παραμένει αήττητη.
Tα δεκάλεπτα: 13-11, 30-42, 50-59, 62-71.

Δεν υπάρχουν σχόλια: