Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Έβαλε τον Σάββα για να μετράει τις κίτρινες;

Ο Θεοδωρίδης δεν έχασε χρόνο και ...έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό: "Τρώμε κλωτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες"! Τι του ζήτησε να κάνει ο Μαρινάκης.
Έβαλε τον Σάββα για να μετράει τις κίτρινες;
Έναν άνθρωπο να εμψυχώνει τους παίκτες και να φωνάζει για τις αποφάσεις των διαιτητών έψαχνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και φαίνεται ότι το βρήκε στο πρόσωπο του Σάββα Θεοδωρίδη.
Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θα έχει ευθύνη για φορείς όπως η ΕΠΟ και η διαιτησία, ενώ θα μπαίνει και στα αποδυτήρια για να βάζει και καμιά φωνή.
Ήδη, λέγεται, μάλιστα, ότι απαγόρευσε τις δηλώσεις στους παίκτες και τους είπε: "θα ξαναμιλήσετε μόνο όταν είστε πρώτοι στη βαθμολογία"!
Πάντως, ο Σάββας δεν πρόλαβε να αναλάβει και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά. Διαβάστε τι δήλωσε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" για τη διαιτησία. Μέχρι και για κίτρινες κάρτες έκανε παράπονα!
"Ωραία «εξυγίανση» βλέπουμε φέτος! Ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει τέσσερα πέναλτι και εμείς ένα! Ο Ολυμπιακός να έχει τους καλύτερους παίκτες και να τρώει κλωτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές να ρίχνουν οι διαιτητές να ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. Άλλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και άλλο η διατησία.
Η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη. Θέλω να μάθω ποιος κάνει τελικά τους ορισμούς των διαιτητών. Και τι ρόλο παίζει ο Δούρος που τον έβαλαν στην ΚΕΔ, ένας διαιτητής που μας είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα άδικα και σε τελικό Κυπέλλου μάς είχε αφήσει από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Άλλο που είχαμε ομάδα και το πήραμε το Κύπελλο. Η ΕΠΟ τι κάνει, υπάρχει; Δεν βλέπουν τι γίνεται;".
Στο μεταξύ, σε συνάντηση που είχε ο Μαρινάκης με τον Θεοδωρίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είπε: "Σε θέλω για τον Ολυμπιακό μας. Να βοηθήσεις", με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να απαντάει:
"Πρόεδρε, εγώ το ξέρεις ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Και οι δύο είμαστε οικογένειες Ολυμπιακών. Στη διάθεσή σου…".

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: