Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Βολεύει και Βαλβέρδε και Σάντος!

Μια χαρά τους κάθισε ο Μανιάτης! Και του Βαλβέρδε και του Σάντος. Βρήκαν και οι δύο χαφ από το πουθενά! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Βολεύει και Βαλβέρδε και Σάντος!
Με τους τραυματισμούς-βροχή στον Ολυμπιακό όλων των χαφ της ομάδας, δόθηκε η δυνατότητα στον Έλληνα διεθνή να παίξει στη μεσαία γραμμή στα δύο παιχνίδια των ερυθρόλευκων στη Μασσαλία και στην Τρίπολη.
Και το παιδί πήγε και στα δύο πάρα πολύ καλά. Με καλή αμυντική δουλειά, αλλά και καλή επιθετική δουλειά. Πώς να βγει τώρα από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού; Κι έτσι θα είναι θέμα χρόνου να μπει και στην ενδεκάδα της εθνικής ενόψει του Euro! Πάντα στα χαφ. Ποιος θα παίζει; Ο Τζιόλης η, ο Φωτάκης; Κανείς τους δεν έχει και αμυντικές και επιθετικές αρετές.
Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη: δεν ήταν ωραίο που μέσα σε όλες τις φάσεις ήταν ο Τζιμπούρ. Γιατί ένας κυνηγός μπορεί να βρεθεί και σε μία κακή ημέρα από πλευράς σκοραρίσματος. Η, απλά να μην έχει ρέντα. Έτσι, ο Τζιμπούρ με τον Αστέρα είχε τρεις τέσσερις πολύ καλές φάσεις, αλλά κανένα γκολ.
Πρέπει να μπαίνουν κι άλλοι κυνηγοί του Ολυμπιακού στις φάσεις. Όμως, ούτε ο Μιραλάς, ούτε ο Πάντελιτς, ούτε ο Μόνχε, ούτε ο Φετφατζίδης, ούτε ο Φουστέρ είχαν κάποια επικίνδυνη στιγμή για την αντίπαλη εστία. Πέντε επιθετικογενείς παίκτες, με μηδέν απειλή για την αντίπαλη εστία!
Ο Τζιμπούρ είχε καθαρίσει τόσα παιχνίδια. Σε ένα δεν μπόρεσε αυτός να καθαρίσει, έχασε τις ευκαιρίες κι ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν. Για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς άλλος κυνηγός του δεν μπήκε σε φάση. Τουλάχιστον ο Αλγερινός ήταν μέσασε τέσσερις φάσεις. Μπήκε στη φωτιά. Κι ας κάηκε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: