Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το περίεργο τηλεφώνημα στον Καλντερόν!!

Μια ανάσα από την απόκτηση πόιντ γκαρντ από το ΝΒΑ βρέθηκε ο Ολυμπιακός και ο σκύλος σας αποκαλύπτει μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τον Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν.
Το περίεργο τηλεφώνημα στον Καλντερόν
Ο Ισπανός ήταν ο ένας από τους δύο υποψήφιους, μόνο που η δική του περίπτωση δεν προχώρησε όχι γιατί σταμάτησε το λοκ άουτ αλλά γιατί ξαφνικά μπλέχτηκε η κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις!
«Εχω να σου κάνω μια πολύ καλή πρόταση για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Βέβαια για να γίνει η δουλειά πρέπει να σε εκπροσωπήσω εγώ στις διαπραγματεύσεις και στις υπογραφές», είπε με θρασύτητα στον Καλντερόν ένας γνωστός και μη εξαιρετέος ατζέντης και ο Ισπανός δεν πίστευε στα αυτιά του. Ναι, ο γνωστός και με εξαιρετέος ατζέντης είχε κάνει ξανά έτσι δουλειά με τον Ολυμπιακό, όταν πήρε τον Αντιτς και τον εκπροσώπησε. Ελα όμως που ο Καλντερόν δεν είναι Αντιτς.
Πήρε που λέτε τηλέφωνο το γραφείο που τον εκπροσωπεί εδώ και χρόνια, ανάμεσά τους είναι και ο Αλβάρο Τορ, παλιός παίκτης του Κολοσσού. Ενημέρωσε για το τηλεφώνημα του άλλου ατζέντη και όπως καταλαβαίνετε κόντεψε να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο.
Το γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Καλντερόν επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και ρώτησε αν ο ατζέντης έχει πόστο στην ελληνική ομάδα. Το άκουσαν αυτό στον Ολυμπιακό και έπεσαν από τα σύννεφα, γιατί το τηλεφώνημα από τον γνωστό και μη εξαιρετέο ατζέντη έγινε δίχως να έχει γνώση η ομάδα.
Οι Πειραιώτες ζήτησαν συγνώμη, αλλά το θέμα δεν πρόκειται να μείνει εδώ. Εχει δημιουργηθεί ήδη θόρυβος σε όλα τα γραφεία εκπροσώπων παικτών ανά τον κόσμο, συν τοις άλλοις στον Ολυμπιακό έχουν ενοχληθεί αφάνταστα. Είναι προφανές πως κάποιος έδωσε το ΟΚ στον γνωστό και μη εξαιρετέο ατζέντη να κάνει το τηλεφώνημα δίχως η διοίκηση να έχει ενημέρωση.

πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: