Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Προσπάθεια να κλείσει το "μέτωπο" Βατσινά!!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαβουλεύσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και της πλευρά Βατσινά με τις ενδείξεις μέχρι στιγμής να είναι θετικές.
Προσπάθεια να κλείσει το "μέτωπο" Βατσινά
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κρίσιμη για το θέμα που ταλανίζει τον ΟΦΗ τον τελευταίο καιρό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία όμως δεν έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που διαρέει μέχρι στιγμής είναι ότι η συμφωνία δεν πρόκειται να χαλάσει αν και σε αυτό το θέμα πολλά έχουνε δει τα μάτια μας και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Στον ΟΦΗ έχουν βάλει σε προτεραιότητα το θέμα αυτό καθώς μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να λυθούν και οι όποιες λεπτομέρειες ακόμα υπάρχουν για να μην πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που έχει αναβληθεί.
Το νέο συμφωνητικό θα προβλέπει καταβολή των χρημάτων με πρώτη δόση τον Ιανουάριο και έτσι θα ξεμπλοκαριστεί το ποσό που έχει δεσμευτεί για τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ.
Βέβαια αυτά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα υπάρχοντα ανοικτά μέτωπα (Οργκανίστα, Κίασσου, Ρόβα) όμως ο ΟΦΗ παίρνει μια ανάσα καθώς θα “μπαλώσει″ κάποιες τρύπες για την δύσκολη συνέχεια γιατί τα οικονομικά αγκάθια αντί να φεύγουν πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: