Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

"Τι κόσμος..."

Υποκλίθηκε (ξανά) στον κόσμο του ΠΑΟΚ ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ. "Μου έκανε εντύπωση ο θόρυβος στην Τούμπα", είπε και προανήγγειλε 11άδα με πολλές αλλαγές.
"Τι κόσμος..."
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: "Αύριο (30/11) πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Είμαστε ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ. Η Ρουμπίν, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους Σάμροκ, θα πάρει τη νίκη και δε θέλω να αφήσω για το τελευταίο παιχνίδι με την ιρλανδική ομάδα την υπόθεση πρόκριση".
Για το αν αλλάξει τα πρόσωπα στην ενδεκάδα: "Αν μπορούσα θα έκανα έντεκα αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Επειδή ο Παβλιτσένκο και ο Ντος Σάντος έχουν προβλήματα θα αναγκαστώ να βάλω δύο παίκτες που αγωνίστηκαν και το Σάββατο απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Πάμε καλά στο πρωτάθλημα και θέλω να δώσω ανάσες στους παίκτες μου".
Για τη δήλωση του Γκαλάς ότι έχουν στόχο το πρωτάθλημα: "Έχουμε πάει καλά, το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Εμείς είμαστε καλή ομάδα, νέα, γρήγορη, όμως, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για τίτλο".
Για το αν είμαι μυστικό επιτυχίας η βοήθεια από πολλούς παίκτες: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε πάρει γκολ από πολλούς παίκτες και φυσικά αυτό βοηθάει. Αύριο, ναι μεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά θα παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, καθώς όλοι συνεισφέρουν στην ομάδα".
Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: "Σίγουρα είναι δύσκολο να αγωνιστούν όλοι. Έρχεται ο Ιανουάριος, αλλά έχουν συμβόλαιο. Αν κάποιος θέλει να γίνει, πρέπει να το κάνουμε αν έχουμε βρει κάποιον αντικαταστάτη. Αν συνεχίσουμε στο Europa League σίγουρα θα χρειαστούμε μεγάλο ρόστερ".
Για το αν στο πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ του είχε κάνει κάτι εντύπωση και το κρατάει για το αυριανό ματς: "Όχι, θα κάνουμε εμείς το δικό μας πλάνο. Αυτό που θυμάμαι από το πρώτο αγώνα είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ, θυμάμαι ότι έκαναν πολύ θόρυβο και μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ έχω στο μυαλό μου μόνο το δικό μας πλάνο".
Για την αυτοκτονία του Γκάρι Σπιντ: "Είναι ένα γεγονός που μας συγκλόνισε όλους και πραγματικά λυπάμαι. Πιστεύω ότι πριν γίνει αυτό ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να είχα στο μυαλό μου ότι θα το κάνει αυτό".
Για το αν επιτρέψει στον Μπέιλ να αγωνιστεί με την Ολυμπιακή ομάδα της Ουαλίας: "Ναι, θα του το επιτρέψω αν το θέλει, γιατί θυμάμαι ότι και εγώ αγωνίστηκα με την Ολυμπιακή ομάδα της Αγγλίας".
Για τους επιθετικούς της Τότεναμ: "Στο ματς με τον ΠΑΟΚ ίσως αναγκαστώ να βάλω τον Ντεφό, καθώς ο Παβλιτσένκο είναι τραυματίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: