Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Άμα θες να φύγεις, φύγε..."

"άμα θες να κάτσεις, κάτσε", παραφράζουν το γνωστό λαϊκό άσμα στον ΠΑΟΚ, καθώς κάπως έτσι έχουν αρχίσει να σκέφτονται για τον Λάζλο Μπόλονι και τα συνεχή του... "φεύγω-κάθομαι"
"Άμα θες να φύγεις, φύγε..."
Είναι αλήθεια οτι η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήθελε να ρίξει τους τόνους σ' αυτή την υπόθεση και μάλλον τον άφησε... εσκεμμένα τον Μπόλονι να ηρεμήσει και δεν επεδίωξε καμία επαφή, με την ελπίδα πως έτσι θα εκτονωθεί η κατάσταση. Άλλωστε, λίγο πολύ στην Τούμπα θεωρούν πως οι δηλώσεις του Ρουμάνου έγιναν πάνω στα νεύρα του και δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια, άμεσα τουλάχιστον...
Το μεγάλο θέμα όμως στον ΠΑΟΚ είναι άλλο...
Ο "Δικέφαλος" σαν οργανισμός και σαν ΠΑΕ έχει... βαρεθεί να ακούει κάθε τρεις και λίγο από τον Μπόλονι τα περί αποχώρησης του... "Πώς είναι δυνατόν να κρατήσουμε έναν άνθρωπο να δουλέψει, ο οποίος με κάθε αφορμή 'απειλεί' να φύγει;", λένε στον ΠΑΟΚ και το εννοούν...
Σοφά σκεπτόμενοι στον ΠΑΕ, παραμονές των πλέι οφ, θέλησαν να υποβαθμίσουν το θέμα για να μην μείνει η ομάδα "ακέφαλη" προπονητικά, αλλά από `κει και πέρα το μέλλον του στην ομάδα κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι.
Το αν θα μείνει ο Μπόλονι, μπορεί να εξαρτάται από τον ίδιο, όπως άλλωστε σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει, όμως και στον "Δικέφαλο" σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να εξαρτώνται από τα κέφια του Ρουμάνου, ο οποίος παρεμπιπτόντως κοστίζει μπόλικα λεφτά.
Τέλος, να θυμίσουμε οτι ο Ρουμάνος μπορεί να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο» και να λύσει τη συνεργασία του, καταβάλλοντας το ποσό των 300.000 ευρώ...

πηγή: sportdog.gr

"Δεν μετανιώνω για τη Μίλαν"!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη του στο «goal.com» τόνισε πως απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο με τη Βέρντερ Βρέμης και πως θα ήθελε να ανανεώσει την παραμονή του στην γερμανική ομάδα. Ωστόσο τόνισε πως παρόλο που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Μίλαν, δεν έχει σβήσει η επιθυμία του να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
"Δεν μετανιώνω για τη Μίλαν"
«Σίγουρα η Μίλαν είναι μια από τις πετυχημένες ομάδες στον κόσμο. Όταν πήγα εκεί ήμουν μόλις 21 ετών, πολύ μικρός. Ενας νεαρός παίκτης πρέπει να παίζει συχνά σε μια ομάδα με τόσους αστέρες αλλά αυτό δεν ήταν πάντα δυνατό. Το να παίζεις μια φορά κάθε τρεις μήνες δεν είναι ιδανική κατάσταση. Φυσικά και θα χαρώ πολύ να παίξω στο μέλλον σε μια ομάδα όπως η Μίλαν, όχι όμως άμεσα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την Βέρντερ».
Ο δανεισμός του Παπασταθόπουλου στην γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος παραδέχεται πως θα ήθελε να παραμείνει στην Βρέμη.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Θα τα συζητήσουμε όλα μαζί, αλλά μέχρι στιγμής η σεζόν για μένα εξελίσσεται θετικά. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Όμως πρέπει να προκριθούμε στην Ευρώπη. Η έξοδος στο Europa League είναι πλέον ο στόχος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».
Ο «Πάπας» σκοπεύει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πρόοδο τους τελευταίους 12 μήνες, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους στόπερ της Ευρώπης.
«Λίγοι είναι οι νεαροί αμυντικοί που ξεχωρίζουν στις ημέρες μας. Για μένα, οι καλύτεροι είναι ο Τιάγκο Σίλβα και ο Ζεράρδ Πικέ. Αμφότεροι είναι ακόμα νέοι αλλά πολλοί δυνατοί», δήλωσε ο πρώην άσος της ΑΕΚ.
Πηγή: sentra-goal.gr

"Νοκ άουτ" για ΠΑΟ ο Ντίκο!!

Συντομότερα, απ` ότι αρχικά είχε υπολογιστεί, θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Φράνσις Ντίκο, όπως μας ενημέρωσε μέσω... Twitter, αλλά σε πρώτη φάση θα απουσιάσει από το ματς με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.
"Νοκ άουτ" για ΠΑΟ ο Ντίκο
«Just out the doc`s office. Will miss next week`s huge game Vs Panathinaikos! Verdict: 2weeks out, should be fit for Tripolis at home.#Aris», έγραψε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ στο Τwitter, που σημαίνει: «Μόλις βγήκα από το γραφείο του γιατρού. Θα χάσω τον επόμενο μεγάλο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ετυμηγορία: Δύο εβδομάδες εκτός προκειμένου να είμαι έτοιμος για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τρίπολη».
Πηγή: allaboutaris.com

Πέφτουν οι τόνοι με Μπόλονι!

Από το πρωί έχει διαφανεί η διάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ρίξει τους τόνους και να μην ασχοληθεί περαιτέρω με το θέμα που άνοιξε ο Λάζλο Μπόλονι. Εσκεμμένα, άφησαν τον Ρουμάνο να ηρεμήσει χωρίς να επιδιώξουν οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όπως πιστεύουν ένα τέτοιο ήρεμο 24ώρο θα βοηθήσει στην εκτόνωση της κατάστασης…
Πέφτουν οι τόνοι με Μπόλονι Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν ότι παρά τις δηλώσεις του Ρουμάνου που έγιναν πάνω σε έντονο εκνευρισμό, δεν πρόκειται να δοθεί οποιαδήποτε συνέχεια και από τον ίδιο.
Αυτό που επίσης σημειώνεται, αφορά τον προγραμματισμό των επόμενων ημερών και εβδομάδων όσον αφορά την ομάδα, θέμα που συζήτησε ο Μπόλονι με τον πλέον άμεσο συνεργάτη του τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Αυτή η συζήτηση έγινε Κυριακή βράδυ και όλοι πήραν το μήνυμα ότι η… ζωή στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται χωρίς κανένα απρόοπτο.
Πηγή: paok24.gr

Νάτος ο νέος "Σάμουελ Ετο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι 16 ετών, Καμερουνέζος και στην Μπαρτσελόνα Β τον λένε ήδη "νέο Σάμουελ Ετό"! Ο λόγος για τον Ζαν Μαρί Ντονγκού που στο τελευταίο ματς της μικρής ομάδας των "μπλαουγκράνα" σημείωσε άλλο ένα γκολ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα τρίβει τα χέρια του...
Νάτος ο νέος "Σάμουελ Ετο"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αλλάζει το Ευρωμπάσκετ!!

Ανα διετία, θα συνεχίσει να διεξάγεται το Ευρωμπάσκετ, καθώς η FΙΒΑ Europe απέρριψε αίτημα της FΙΒΑ, η διοργάνωση να διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια, όπως δηλαδή το Mundobasket.
Δεν αλλάζει το Ευρωμπάσκετ
Κι αυτό γιατί στη συνεδρίαση της επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που έγινε τη Δευτέρα (26/3) στη Στοκχόλμη, θεωρήθηκε πως ενδεχόμενη αλλαγή θα έπληττε τις ομοσπονδίες των χωρών-μελών της FIBA Europe, αλλά και το άθλημα στην Ευρώπη ειδικότερα
Υπενθυμίζεται ότι από το 2011 οι ομάδες που συμμετέχουν σε κάθε Ευρωμπάσκετ, αυξήθηκε από16 σε 24, κάτι το οποίο ίσχυσε στην σχετικά πρόσφατη διοργάνωση της Λιθουανίας.
Πηγή: sentra-goal.gr

"Καλοβλέπει" Λεονάρντο η Μπριζ!!

Η Μπριζ έχει "τσεκάρει" τον Λεονάρντο από τις αναμετρήσεις του Europa League απέναντι στην Άντερλεχτ (στο πρώτο ματς είχε πετύχει και το καταπληκτικό τέρμα), ενώ χθες στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο αρχισκάουτερ της ομάδας, Γιόχαν Κορνέλις, προκειμένου να τον ξαναδεί από κοντά.
"Καλοβλέπει" Λεονάρντο η Μπριζ
Ο Κορνέλις αποχώρησε από το Στάδιο περίπου 15 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, για να πάει στο Καραϊσκάκη, όμως δεν έχασε και τίποτα ουσιαστικό από τον Βραζιλιάνο, αφού στο 80' αντικαταστάθηκε.

πηγή: sportdog.gr

«Τους σεβόμαστε, αλλά είμαστε φαβορί»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε το σεβασμό του για το ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια, αλλά υπογράμμισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί λόγω μπάτζετ και ρόστερ και ανάφερε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.
«Τους σεβόμαστε, αλλά είμαστε φαβορί»
Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Αισθάνομαι χαρούμενος όταν έρχομαι στην Κύπρο, έχω φίλους εδώ, όπως είναι ο κύριος Σαββίδης του ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ, η φετινή του πορεία αποτελεί ένα καλό μάθημα για όλους. Η δύναμη της ομαδικής δουλειάς αξίζει περισσότερο από τη δύναμη του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Εχουμε μεγάλο σεβασμό σε αυτή την ομάδα. Είναι στα προημιτελικά γιατί το αξίζουν και όχι γιατί τους έκανε κάποιος δώρο. Άφησαν έξω ομάδες όπως οι Πόρτο, Λιόν, Σαχτάρ. Είμαστε το φαβορί, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Η ιστορία και τα οικονομικά δεδομένα των δύο ομάδων δεν συγκρίνονται. Όμως το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Τους σεβόμαστε και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Τους μελετήσαμε πολύ και θα είναι δύσκολο το παιχνίδι».
Για την πολιτική να μην αφήνει τους παίκτες να μιλήσουν στα ΜΜΕ: «Δεν είναι αλήθεια ότι δεν άφηνα τους παίκτες μου να μιλούν τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να δικαιολογηθώ, δεν είμαι εγώ που έχω την ευθύνη γι' αυτό».
Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι ονειρεύεται την πρόκριση απάντησε: «Οι προπονητές ονειρεύονται όταν τους το επιτρέπουν οι παίκτες, και φυσικά το ΑΠΟΕΛ έχοντας πετύχει υψηλούς στόχους έχει όνειρα στην διοργάνωση. Φυσικά είμαστε το φαβορί και υπερέχουμε όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, το ΑΠΟΕΛ είναι μια ισορροπημένη ομάδα, και αυτό αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αυτό εύχομαι και για τη δική μας ομάδα».
Για τον Μοράις: «Ο Μοράις με την Τσέλσι αγωνίστηκε εναντίον της Μπάγερν στην προημιτελική φάση, αλλά δεν αγωνίστηκε στους ημιτελικούς και ελπίζω να μην παίξει ούτε τώρα. Χαίρομαι που οι Πορτογάλοι βρίσκονται στην Κύπρο και βελτίωσαν το ποδόσφαιρο. Χρωστούν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο χρωστά σε αυτούς».
Για τον διαιτητή της αναμέτρησης: «Δεν αποτελεί πρόβλημα ο διαιτητής. Το ποδόσφαιρο είναι για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων».

"Aν εσείς θέλετε μια, εγώ ήθελα 1000 φορές να κερδίσω τον Παναθηναϊκό”

Περίπου 20 φίλοι του ΟΦΗ περίμεναν τον Νίκο Αναστόπουλο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό όπου και σε ήπιο τόνο του παραπονέθηκαν για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, με τους φίλους του ΟΦΗ και τον τεχνικό της ομάδας να έχουν μία ολιγόλεπτη κουβέντα.
"Aν εσείς θέλετε μια, εγώ ήθελα 1000 φορές να κερδίσω τον Παναθηναϊκό”
Κάποιος φίλος του ΟΦΗ είπε στον Αναστόπουλο: “Kαλά ρε Νίκο, δεν ξέρεις πόσο ο κόσμος διψάει για μια νίκη επί του Παναθηναϊκού;”. Η απάντηση που πήρε ήτα η εξής: “Aν εσείς θέλετε μια, εγώ ήθελα χίλιες φορές να κερδίσω τον Παναθηναϊκό”...

Πηγή: gentikoule.gr

«Νίκη και στο ΟΑΚΑ»

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, μίλησε στο "Aris FM" για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο και τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να νικήσει και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
«Νίκη και στο ΟΑΚΑ»
Μιλώντας αρχικά για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2: «Το ήθελα πάρα πολύ και το πέτυχα. Είχα κάνει ντεμπούτο με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο και μετά από ένα γύρο κατάφερα να σκοράρω και το πρώτο μου γκολ.
Ήθελα πολύ ένα γκολ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει κάτι που κάναμε» ενώ για το που κατευθύνθηκε μετά το γκολ που πέτυχε: «Ήταν στις κερκίδες η οικογένεια μου και κάποιοι φίλοι μου».
Συνεχίζοντας την αναφορά στον αγώνα με τον Πανιώνιο, είπε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 98 χρόνια ζωής του ΑΡΗ. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 1-2, φυσικά το πιστεύαμε και το θέλαμε πάρα πολύ».
Για την ανοδική πορεία του ΑΡΗ στον δεύτερο γύρο: «Ο κ. Μασάδο έχει δώσει μια ηρεμία στην ομάδα. Έχει μια δική του φιλοσοφία και έτσι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάτι που φαίνεται και από την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στο δεύτερο γύρο».
Για την επιλογή του να έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στον ΑΡΗ, ενώ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Superleague: «Νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου. Η ομάδα έδειξε ότι με θέλει και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ντίμη Παπαϊωάννου γιατί αυτός με έφερε στον ΑΡΗ. Υπήρχαν κάποιες ομάδες που ήθελαν να με αποκτήσουν αλλά εγώ διάλεξα τον ΑΡΗ».
Για τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια: «Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα τέσσερα για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά εξαρτώμαστε και από αποτελέσματα άλλων ομάδων.
Έχουμε κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση το δεύτερο γύρο. Μπορεί η ομάδα να μπει στην πεντάδα αλλά μπορεί να βγούμε στην Ευρώπη και μέσω της 6ης θέσης».
Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά και δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Μπορεί να έχει κάποια προβλήματα αλλά αυτά τα έχουν όλες οι ομάδες. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, την οποία θέλουμε πολύ».

Νέα αναβολή για Τόχα!!

Στις 2/04 ορίστηκε η νέα δικάσιμος στην προσφυγή του Κολομβιανού.
Νέα αναβολή για Τόχα
Την ευκαιρία να ολοκληρώσουν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε την προφορική συμφωνία που υπάρχει, έχουν ΑΡΗΣ και Τόχα. Σε αυτό βοηθά η νέα αναβολή που δόθηκε στην εκδίκαση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο Τόχα σήμερα Δευτέρα (26/03), με συναίνεση μάλιστα του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο τίμημα του συμβιβασμού (το 1/3 από τα χρήματα που διεκδικεί ο παίκτης) και απομένει να δοθεί μέσα στην εβδομάδα το ποσό της 1ης δόσης που έχει συμφωνηθεί και να μπει η υπόθεση σε μια ροή διακανονισμού και φυσικά να αποσυρθεί η προσφυγή.

πηγή: sportdog.gr

Μια ενδεκάδα αγώνων αήττητος!!

Για 11ο διαδοχικό εκτός έδρας ματς παρέμεινε αήττητος ο ΠΑΟΚ χθες στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έχει να χάσει από τις 6 Νοεμβρίου 2011, όταν είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Έκτοτε μετράει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, σ? ένα σπουδαίο σερί αγώνων μακριά από την Τούμπα, στην οποία παρεμπιπτόντως έχει να κερδίσει 5 ματς!


Το αήττητο σερί:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
30/11/11 Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2
04/12/11 ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ 2-2
18/12/11 Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 0-2
21/12/11 Εθνικός Αστέρας-ΠΑΟΚ 0-3 α.α.
08/01/12 SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
29/01/12 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2
11/02/12 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2
16/02/12 Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0
04/03/12 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
18/03/12 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-1
25/03/12 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4

πηγή: sportfm.gr

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Έπεσαν οι μάσκες»!

Αφού δεν κατάφερε να προκαλέσει προβλήματα στον Ηρακλή μέσω των περιπτώσεων των Κραλ και Γκόρτσιανουκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (καθώς στο κύπελλο ηττήθηκε σαν σε προπόνηση 3-0 από τον Ημίθεο) στα «χαρτιά», έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και στις δικαστικές αίθουσες.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζοντας να μη μπορούν να αντιμετωπίσουν τους «κυανόλευκους» στο γήπεδο προσδοκούν με προσφυγή στην Ε.Ε.Α. για αντικανονική συμμετοχή του Ηρακλή στο πρωτάθλημα να… βγάλουν από τη μέση τους «κυανόλευκους»!

Μάλιστα αν και ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που… εξερεύνησε πρωτίστως νομικά το θέμα, δεν κατέθεσε τελικά προσφυγή, κάτι που έκανε η ΕΑ Πατρών. Στην Α2 του βόλεϊ έχει υποβιβαστεί ήδη ο Απόλλων Καλαμαριάς που αποχώρησε μεσούσης της περιόδου και στοχεύοντας κατά του Ηρακλή, ευελπιστούν να μην υποβιβαστούν.

Το ΤΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει την… κίνηση του Ολυμπιακού να πάρει το πρωτάθλημα με τον «γνωστό του τρόπο» όπως σημειώνει. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

«Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Αφού δεν μπόρεσε με τις υποθέσεις Κραλ Γκόρτσανιουκ να πετύχει κάτι, αφού δεν απέδωσε το κυνηγητό για τα εισιτήρια, αφού δεν κατάφερε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που ήθελε, τώρα προσπαθεί ο Ολυμπιακός να πάρει με τον γνωστό τρόπο που γνωρίζει το πρωτάθλημα.
Το ΤΑΑ Ηρακλής έχει εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και περιμένει τις αποφάσεις...».

Ψηφίδης: «Άρης, όλη μου η ζωή...»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Ψηφίδης που έφθασε στην Ελλάδα για να βραβευτεί από τους «κίτρινους» στην ετήσια γιορτή για τα 98 χρόνια ζωής του συλλόγου τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» και άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για την αγάπη του για την ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Βασίλης Ψηφίδης τόνισε: «Η χθεσινή μέρα ήταν πραγματικά ονειρεμένη για μένα. Η τιμή που μου έκανε ο σύλλογος ήταν ένα όνειρο. Άλλωστε στη ζωή κανένας δεν απαιτεί, αλλά όλοι ελπίζουν να κερδίσουν το λαχείο, το οποίο θεωρώ πως κέρδισα εγώ. Ο Άρης είναι η ομάδα που γεννήθηκα και πέθανα, κάτι που νομίζω ότι ο επίσημος Άρης έλαβε σίγουρα υπόψη του και γι? αυτό αποφάσισε να με βραβεύσει. Γεννήθηκα 11,5 χρονών σε αυτή την ομάδα και πέθανα σε αυτή, κάτι που δήλωσα και χθες. Στα 27 μου χρόνια με έλεγαν παλιόγερο και τώρα κάνουν μεταγραφές παικτών 31-32 χρονών. Πόσο άλλαξαν οι καιροί…».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πως του φαίνεται τώρα ο Άρης, σχολίασε: «Αυτός ο Άρης που βλέπω τα τελευταία 5-6 χρόνια βρίσκεται διαρκώς στις πρώτες ομάδες της Ελλάδας, αλλά φέτος δεν ξέρουμε ποιο πρόσωπο θα εμφανίσει στο πρώτο ή στο δεύτερο ημίχρονο». Στη συνέχεια κατέθεσε την ένσταση του για τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν μια ομάδα χάσει 3-4 παιχνίδια πρέπει να φταίει ο προπονητής. Δεν είναι ερώτηση αυτή που κάνω, αλλά συλλογισμός. Ο προπονητής δεν είναι αυτός που κερδίζει η χάνει παιχνίδια, αυτό είναι καθαρά παικτών. Ο προπονητής είναι καθαρά συμβουλάτορας, δεν μπορεί να λέει στον κάθε παίκτη πως θα σταματήσει τη μπάλα. Ο προπονητής λέει απλώς τι θέλει στους παίκτες και απλώς παρακολουθεί αν εκτελούν τις εντολές του σωστά. Προσεύχεται σε όλο το παιχνίδι απλώς, οι παίκτες του να εκτελούν τις οδηγίες του, αλλά κανένας ποδοσφαιριστής στον κόσμο δεν εκτελεί 100% τις οδηγίες που του δίνονται».

Στη συνέχεια έκανε μια γενική τοποθέτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είμαι υπέρ των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και προπονητών έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε τρεις ηπείρους κι έχοντας γνωρίσει πάνω από 100 εθνικότητες ποδοσφαιριστών. Πιστεύω πως ο Έλληνας παίκτης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν ξένο. Για παράδειγμα οι Άγγλοι παλιά ήταν μονοδιάστατοι στο παιχνίδι τους, αλλά όταν τους έβαλαν δύο φορές επτά γκολ οι Ούγγροι, αποφάσισαν πως πρέπει να αλλάξουν τακτική. Ο Έλληνας έχει καθαρά διαφορετική υφή, δεν είναι μακροσκέλης, αλλά έχει την ψυχή που δεν έχουν άλλοι. Προσωπικά ποτέ δεν ζήλεψα έναν ξένο, ότι έκανε ο ξένος ήξερα ότι μπορούσα να κάνω κι εγώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη του για τον Άρη, που τον οδήγησε στη δημιουργία της ομάδας Άρης Χιούστον: «Η αγάπη μου για τον Άρη πραγματικά ξεπερνάει τα λόγια. Γι' αυτό δημιούργησα αυτή την ομάδα που για μένα σημαίνει μια αφετηρία για ένα καινούριο ενδιαφέρον για τη ζωή μου για το ποδόσφαιρο και λέγεται Άρης. Τώρα είναι 7 χρονών κι αν με κρατήσει ζωντανό ο Θεός, θα την κάνω και 18 χρονών. Στην Αμερική βέβαια υπάρχει διαφορά στη δομή του ποδοσφαίρου σε σχέση με την Ελλάδα. Εκεί ξεκινάει σαν άθλημα και σε κάνει να ενδιαφερθείς, ενώ εδώ είναι ζωή ή θάνατος. Οι διαφορές φαίνονται ξεκάθαρα. Πάρτε παράδειγμα την Εθνική τους ομάδα. Διαφορά υπάρχει επίσης στην περίπτωση Κόκε, που έφυγε σαν νούμερο ένα από τον Άρη και δεν μπόρεσε να πιάσει στην Αμερική. Στον Άρη για παράδειγμα ο Ρουϊζ ήρθε σαν στυμένη λεμονόκουπα και έπαιξε ουσιαστικά δύο παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε τόσο μεγάλη ξενομανία στην Ελλάδα κι αγοράζουμε παίκτες ερμαφρόδιτης αξίας...».

Μίλησε επίσης με αν μη τι άλλο... όχι κολακευτικά λόγια για τον Καστίγιο λέγοντας: «Δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Πόσες νίκες έκανε ο Άρης με τον Καστίγιο; Πού πάει η διοίκηση και του κάνει τέτοιο συμβόλαιο ενώ έχει να παίξει τέσσερα χρόνια 90 ολόκληρα λεπτά; Στην Αμερική έμπαινε στα παιχνίδια του Σικάγο στο 75' και όταν ακουμπούσε τη μπάλα ήταν 91ο λεπτό. Τον Καστίγιο τον έκανε παίκτη ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ο Άρης να τον πήρε και να τον θεωρεί νούμερο ένα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο όνειρο του για τον Άρη: «Το όνειρο μου για τον Άρη είναι να καθίσει ψηλά, να μείνει ψηλά στις βαθμολογίες, γιατί του ανήκει μια θέση στον Όλυμπο. Θα ξαναπάω στο γήπεδο όταν βλέπω στην ομάδα Ελληνάκια, δεν θέλω ξένους που έρχονται στην Ελλάδα και μας παίρνουν τα λεφτά. Έμαθαν μάλιστα το παραμύθι κι όταν βάζουν ένα γκολ, φιλάνε το σήμα της ομάδας. Σίγουρα ο Άρης δεν μπορεί να στοχεύει κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα αντικειμενικά, αλλά πρέπει να στοχεύει ψηλά. Ευχή μου είναι όσο μπορώ να περπατάω, να μπορώ να βλέπω το Κλεάνθης Βικελίδης». 
 
πηγή: metrosport.gr


Φθηνά εισιτήρια με ΠΑΣ Γιάννινα!!

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφάσισε να διατηρήσει τις προσιτές τιμές, που ξεκινούν από τα 10 ευρώ στα πέταλα και φτάνουν μέχρι τα 80 ευρώ στα επίσημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου 2012, και ώρα 19:00.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Πέμπτη μέχρι Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20?

Θύρες 2, 3: 20?

Θύρες 5, 6: 15?

Θύρες 4, 4α: 10?

Θύρες 7, 7α, 8: 10?

VIP 3ου: 80?

VIP 4ου: 50?

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

Εξιτήριο για Λαζαρίδη!!

Στο τέλος της έφτασε -ευτυχώς σύντομα- η ιατρική «περιπέτεια» του Νίκου Λαζαρίδη, μιας και ο αρχηγός του Άρη επέστρεψε από σήμερα στο σπίτι του παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναμένεται από αύριο να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος αμυντικός του Άρη νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή στο Διαβαλκανικό Ιατρικό κέντρο, αντιμετωπίζοντας φλεγμονή στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού, που δεν του επέτρεπε καν να φορέσει παπούτσια! Ο αρχηγός του Άρη όμως, έλαβε ισχυρή αντιβίωση, η οποία σήμερα είχε αποτέλεσμα, μιας και το πόδι του ξεπρήστηκε και δεν αισθάνεται καν ιδιαίτερο πόνο. Πήρε λοιπόν εξιτήριο από τους γιατρούς, αλλά έλαβε παράλληλα και την άδεια να προπονηθεί κανονικά από αύριο Τρίτη, όταν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις. Παράλληλα λοιπόν ο Μανουέλ Μασάδο θα έχει στη διάθεση του ένα εξαιρετικό σημαντικό «όπλο» για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου φυσικά δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντίκο.

Χάνει το φινάλε ο Καζναφέρης

Την έβδομη κίτρινη κάρτα από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς αντίκρισε απέναντι στον Πανιώνιο ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος θα χάσει δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά από απόφαση του Μανουέλ Μασάδο λοιπόν, ο Αρτινός μπακ-χαφ θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς της σεζόν απέναντι σε Παναιτωλικό και την Κέρκυρα.

πηγή: metrosport.gr

«Αναπνέουμε» ελεύθερα!!

«Αναπνέουμε» ελεύθερα
«Δουλεύουμε σκληρά με συγκέντρωση και φτάσαμε στο σημείο να μπορούμε να αναπνεύσουμε ελεύθερα», τόνισε ο Χρήστος Λισγάρας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την πορεία του Λεβαδειακού στην εφετινή Σούπερ Λίγκα…

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χρήστου Λισγάρα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για την πορεία της ομάδας «Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρό όλα γίνονται όλα ανατρέπονται. Πίστευα –κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου- ότι έχουμε δυνατότητες να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα παιχνίδια ακόμη και σε αυτά που είχαμε επηρεαστεί από την κούραση

-Για το μυστικό της επιτυχίας;
«Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας. Έτσι φτάσαμε να αναπνέουμε πιο ελεύθερα».

-Για την καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα:
«Αυτή είναι ο Ολυμπιακός. Είναι και η ομάδα που ακόμη και καλά να μην παίξει έχει τους παίκτες με την ποιότητα που μπορούν να κερδίσουν ακόμη και να μην παίξουν καλά ομαδικά».

Αρτέτα: «Αυτή τη στιγμή τα έχουμε όλα»

Αρτέτα: «Αυτή τη στιγμή τα έχουμε όλα»
Ο Μίκελ Αρτέτα, ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε στον αγώνα της Άρσεναλ κόντρα στην Άστον Βίλα (3-0), δήλωσε πως αυτή τη στιγμή οι «κανονιέρηδες» είναι ένας σύλλογος που δεν του λείπει τίποτα.

« Τόσο η ομάδα όσο και ο προπονητής είναι πάντα θετικοί απέναντι στους παίκτες. Έχουμε το ταλέντο, ξέρουμε πως έχουμε την ικανότητα να κερδίζουμε τα παιχνίδια αλλά μερικές φορές πρέπει να αναζητάμε την ισορροπία όσον αφορά την αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή τα έχουμε όλα», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

«Για να είμαι ειλικρινής εξεπλάγην από το κλίμα της ομάδας όταν ήρθα- ακόμα και στα δύσκολα η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορείς να στηριχθείς γιατί αν ξεκινήσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να φωνάζουμε τίποτα δε θα πήγαινε καλά», δήλωσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πρόσθεσε:

«Όταν κερδίζεις η ζωή είναι ωραία και μπορείς να δεις τους φίλους της ομάδας να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Τους αξίζουν αυτές οι στιγμές, γιατί μας στάθηκαν όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Ελπίζω να ολοκληρώσουμε δυνατά τη σεζόν. Ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αφού τόσο οι παίκτες όσο και το υπόλοιπο δυναμικό της ομάδας μπορούν να τα καταφέρουν
», είπε ο Αρτέτα.

πηγή: sportfm.gr

Γκαλίτσιος: «Γιατί να μην μείνω;»

Γκαλίτσιος: «Γιατί να μην μείνω;»
Ευχαριστημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ομάδα της Λόκερεν αλλά και δικαιωμένος για την απόφαση που πήρε να μετακομίσει στον βέλγικο σύλλογο εμφανίστηκε, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Έλληνας δεξιός αμυντικός τόνισε πως νιώθει πολύ όμορφα στο εξωτερικό και δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στην Λόκερεν αφού όλα είναι ιδανικά για έναν ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας ο Γιώργος Γκαλίτσιος:

«Πήρα την απόφαση πριν λίγο καιρό να έρθω στο Βέλγιο και την Λόκερεν. Παρόλο που είμαι μόλις τρεις μήνες στην ομάδα νιώθω πολύ ωραία. Καταφέραμε και κατακτήσαμε το Κύπελλο και αυτό σαφώς είναι ευχάριστο για μένα αλλά και για όλους στην ομάδα.

Με το πού ήρθα στην Λόκερεν, όλοι με αγκάλιασαν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι οικογενειακό και ήρεμο και όλα είναι πολύ καλά.

Πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Εγώ θέλω να αποκτήσω σταθερότητα και να διατηρηθώ σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Το Σάββατο (24/3) η Λόκερεν κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο εδώ και 89 χρόνια και ζούμε ένα όνειρο. Αυτή η επιτυχία της ομάδας μου έχει απήχηση σε όλο το Βέλγιο και όπου κι αν γυρνάω εδώ στην πόλη βλέπω χαρούμενα πρόσωπα. Δεν ξέρω τους στόχους που είχε θέσει η ομάδα στην αρχή της χρονιάς γιατί εγώ ήρθα στην ομάδα τον χειμώνα αλλά το τρόπαιο μας έδωσε πολύ μεγάλη χαρά.

Έχω υπογράψει για ενάμιση χρόνο με την Λόκερεν και το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι του 2013. Στο ποδόσφαιρο όμως κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Περνάω πολύ καλά στο Βέλγιο, είναι μία χώρα με πολύ καλή ποιότητα ζωής, η ομάδα είναι καλή. Γιατί να μην μείνω;».

Έφοδοι και συλλήψεις σε κλαμπ οργανωμένων στην Κύπρο!!

Έφοδοι και συλλήψεις σε κλαμπ οργανωμένων στην Κύπρο
Σε 15 συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στην Κύπρο μετά από έφοδο σε κλαμπ οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ενώ προχώρησε σε κατασχέσεις επικίνδυνων αντικειμένων.

Η επιχείρηση είχε αποφασιστεί μετά τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στο ντέρμπι της Παρασκευής για το πρωτάθλημα και συνεχίστηκαν στο παιχνίδι των Νέων των δύο ομάδων (!) το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα χθες υπήρξαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών κι ενός λοχία. Στις χθεσινές εφόδους συνελήφθησαν 15 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν έξι ξύλινα ρόπαλα και ένα μεταλλικό, ένα σπρέι και δύο κράνη.

πηγή: sportfm.gr

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»
Παρά το γεγονός πως η Τσέλσι δεν έχει πετύχει νίκη εκτός έδρας στα παιχνίδια του Champions League τους τελευταίους 13 μήνες, ο Ντιντιέρ Ντρογκμπά εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος και πιστεύει πως οι «μπλε» θα κερδίσουν την Μπενφίκα στο «Ντα Λους» της Λισαβόνας στον αγώνα για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης(27/3).

«Υπάρχουν ομάδες που ξέρεις ότι μπορούν να τα καταφέρουν όποια κι αν είναι η πρόκληση. Ακόμα και αν έχουν ένα χαμένο σερί πέντε ή έξι παιχνιδιών. Υπάρχουν ομάδες που ξέρεις πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες περιπτώσεις και η Τσέλσι είναι μία τέτοια ομάδα», ήταν τα λόγια του Ιβοριανού.

« Με τους παίκτες και με τη νοοτροπία που έχουμε να μαχόμαστε μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κερδίσουμε.

Πιστεύω πως γι αυτό έχουμε ζήσει όλες αυτές τις μεγάλες στιγμές τις τελευταίες σεζόν, γιατί όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε ως σύνολο, ως ομάδα», δήλωσε ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος πρόσθεσε:

«Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε λίγο παραπάνω στους εαυτούς μας και υπάρχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όταν κερδίζεις η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι η καλύτερη δυνατή, ενώ όταν χάνεις η ψυχολογία πέφτει. Αυτό είναι ανθρώπινο. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που θα μας χρειαστεί τις επόμενες εβδομάδες».

πηγή: sportfm.gr

FC: Σε αυτή τη χώρα, μάλλον μόνο αυτοί που δεν έχουν λεφτά έχουν τσίπα!!

FC: Σε αυτή τη χώρα, μάλλον μόνο αυτοί που δεν έχουν λεφτά έχουν τσίπα
Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού κάλεσαν τον μεγαλομέτοχο να τους δώσει τις μετοχές του και τους υπόλοιπους μετόχους είτε να συμπορευθούν μαζί τους, είτε να τους δώσουν κι αυτοί τις μετοχές τους. Δεν υπόσχονται τίποτα, πέρα του να ασχοληθούν με όλες τους τις δυνάμεις, να μην τις παρκάρουν σε ένα συρτάρι ή ένα δικηγορικό γραφείο και να μην αφήσουν το μαγαζί να βάλει ταμπέλα «Κλειστόν, λόγω Αδιαφορίας».

Σχολιάζει το Fight Club.

Στην ΑΕΚ, εδώ και καιρό όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με το «Θεμέλιο 21» και τη σωτηρία της ομάδας, κάνουν δραματικές εκκλήσεις και αγωνιώδεις προσπάθειες να μαζέψουν χρήματα και να κρατήσουν τον ασθενή εν ζωή, αφού δεν μπορούν οι ίδιοι να τον θεραπεύσουν: ελπίζουν ότι παρατείνοντας τη ζωή του, θα βρεθεί ένας καλός «θεράπων ιατρός» να τον κουράρει και να τον κάνει να περπατήσει ξανά.

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νοιάζονται. Δυστυχώς, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι εκατομμυριούχοι. Αλλά από το απόλυτο τίποτα, από το να πηγαίνει ένα καράβι ακυβέρνητο στα βράχια, προτιμώ να κρατάει το πηδάλιο κάποιος που δεν είναι καπετάνιος μεν, αλλά τουλάχιστον κάτι προσπαθεί να κάνει και δεν την κοπανάει πρώτος - πρώτος, σαν τον κυβερνήτη του «Costa Concordia».

Η τσίπα δεν πάει βλέπετε «πακέτο» με τα χρήματα, τα αξιώματα και το κοινωνικό status. Κι όσο κι αν κάποιοι λοιδωρούν τους «ρομαντικούς παλαίμαχους» που προσπαθούν, τους χλευάζουν ή τους θεωρούν γραφικούς και προδικάζουν την αποτυχία του εγχειρήματος, εγώ λέω ότι αυτός που προσπαθεί, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, είναι προτιμότερος απ’ αυτόν που δεν κάνει τίποτα απολύτως.

Κι όσο για τους μεγάλους οικονομικούς παράγοντες κάθε ομάδας, που αποφάσισαν να παρκάρουν τις μετοχές τους, να μην ξανα-ασχοληθούν, να απέχουν, να στείλουν ψίχουλα, να μην βγαίνουν ούτε στα τηλέφωνα, να αποσύρουν τους εκπροσώπους τους από το Δ.Σ., να ζητήσουν πίσω τα λεφτά τους ή να κάνουν μόνο κριτική στους άλλους και μηδέν αυτοκριτική, να ξέρουν ένα: αν το καράβι βουλιάξει, η ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα το δικό τους όνομα πάνω - πάνω, θέλουν - δεν θέλουν.

Αν το μαγαζί κλείσει, αν πάει σε Διοίκηση Πρωτοδικείου, Γ’ Εθνική, αν δεν πάρει άδεια να παίξει Ευρώπη, αν φύγουν όλοι οι παίκτες και δεν μείνει ψυχή ζώσα, σε ομάδες με μεγάλη ιστορία, με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς και χιλιάδες στιγμές δόξας, το λουκέτο θα έχει πάνω τη φωτογραφία τους και όχι τα «δεν βάζω μια, δεν ασχολούμαι άλλο και αφήστε με ήσυχο». Όχι ότι τους νοιάζει βέβαια, αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.


πηγή: sportfm.gr

Χούντελαρ: «Προέχει το Euro»

Χούντελαρ: «Προέχει το Euro»
Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Euro, το προσεχές καλοκαίρι, θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του ο Γιαν Κλας Χούντελαρ, όπως τόνισε στην γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Υπάρχει χρόνος για να σκεφτώ τι θα κάνω μετά το τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, θέλω να είμαι συγκεντρωμένος προκειμένου να συνεχίσω να σκοράρω και τίποτα δεν θέλω να αποσπάσει την προσοχή μου από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», δήλωσε ο 28χρονος επιθετικός της Σάλκε, που τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 40 γκολ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Θα του κάνουμε μία πολύ καλή πρόταση. Ελπίζω οι καλές συνθήκες στην ομάδα και το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά στην πατρίδα του να παίξουν ρόλο στην απόφασή του», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Κλέμενς Τένιες, που σκοπεύει να προσφέρει στον Ολλανδό άσο νέο διετές συμβόλαιο.

πηγή: sportfm.gr

Κίνδυνος για ΟΦΗ!!

Κίνδυνος για ΟΦΗ!
Μάχη με τον χρόνο δίνει ο ΟΦΗ έτσι ώστε να «κλείσει» όλες τις υποθέσεις που έχει ανοιχτές και να πάρει την αδειοδότηση για τη νέα χρονιά. Οι Κρητικοί θα πρέπει να καλύψουν ένα ποσό κοντά στις 160.000 ευρώ, χρήματα τα οποία ζητούν με προσφυγή τους οι Κασμερίδης και Σταυρακάκης, και πρέπει να "τρέξουν" να βρουν λύση.

Στην πρώτη εκδίκαση που έγινε πριν δύο εβδομάδες περίπου, η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε εξασφαλίσει προθεσμία μέχρι την Τρίτη, 27/3 έτσι ώστε να διακανονίσει τα χρέη του. Όμως, τόσο ο Κασμερίδης όσο και ο Σταυρακάκης απαιτούν ένα συγκεκριμένο ποσό (περίπου 160.000 ευρώ) έτσι ώστε να αποσύρουν την προσφυγή τους στο διαιτητικό δικαστήριο και να μην κινδυνέψει ο ΟΦΗ.

Οι μέχρι τώρα επαφές που έχουν γίνει με τους δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν καρποφορήσει και έτσι οι Κρητικοί οφείλουν μέσα στα ερχόμενα εικοσιτετράωρα να βρουν λύση.

πηγή: sportfm.gr

Την Τετάρτη 4/4 οι ημιτελικοί του Κυπέλλου!!

Την Τετάρτη 4/4 οι ημιτελικοί του Κυπέλλου
Την άλλη Τετάρτη 4 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος να ξεκινά στις 16:30, ενώ το ΟΦΗ-Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 19:00.

Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνεται το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2011-2012:

-Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 4/4/2012, 16:30

-ΟΦΗ-Ολυμπιακός: 4/4/2012, 19:00

Μήνυση κατά Γιαννακόπουλου!!

Μήνυση κατά Γιαννακόπουλου
Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γεώργιος Σκινδήλιας κατά του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Σε αυτή ο κ.Σκινδήλιας καταγγέλλει ότι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος τον συκοφάντησε και τον εξύβρισε με φράσεις όπως «Καραγκιόζηδες» , «εγώ φοράω παντελόνια εσύ φοράς φουστάνια», «άντε γ…», «στ’ αρ… μου», «θα μου κλ… τ’ αρ…» στη διάρκεια της διαδικασίας κλήρωσης διαιτητών στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στις 23.02.2012.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

πηγή: sportfm.gr 

Βολές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ από Ξάνθη!!

Βολές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ από Ξάνθη
Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε η Ξάνθη, σε ανοιχτή επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον υπεύθυνο για τους ορισμούς διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Δούρο.

Οι διοικούντες τον «Ακριτικό» σύλλογο θεωρούν ότι η ομάδα δεν αντιμετωπίζεται με ίση μεταχείριση και καλούν τόσο την επιτροπή διαιτησίας, όσο και την ομοσπονδία να «πάρει τα μέτρα της».

Αναλυτικά η επιστολή

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.
Υπόψη: Προέδρου, Κου ΠΙΛΑΒΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ
ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ - Μέλος της Κ.ΕΔ.,
Κο ΔΟΥΡΟ ΓΙΩΡΓΟ

Στα τελευταία 5 από τα 7 παιχνίδια η Skoda Ξάνθη έχει αγωνιστεί, για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με παίκτη λιγότερο.

Είναι σίγουρο ότι το γεγονός είναι τυχαίο.
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε αυτά τα 5 παιχνίδια, οι αντίπαλες ομάδες έπρεπε να είχαν αγωνιστεί με 1 και 2 παίκτες λιγότερους με πρώτες και δεύτερες κάρτες που ποτέ δεν δόθηκαν.

Σίγουρα η Skoda Ξάνθη δεν είναι η σκληροτράχηλη και «βρώμικη» ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Επειδή στο finish του πρωταθλήματος παίζονται πολλά, (νωπές οι μνήμες των πρόσφατων γεγονότων της περασμένης χρονιάς), ΖΗΤΑΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Έχετε την υποχρέωση να μας την εξασφαλίσετε, εάν κόπτεστε για ένα τίμιο πρωτάθλημα.
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.

Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας!!

Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας
Αποτελούν τις επιθετικές αιχμές των ομάδων τους.

Αποτελούν το όνειρο κάθε φιλάθλου και εφιάλτη κάθε αμυντικού.

Για τους φίλους των ψηφιακών παιχνιδιών ποδοσφαίρου, αποτελούν την… πρώτη μεταγραφική κίνηση.

Ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεχτό.

Όλοι τους ξεκίνησαν με στόχο να κατακτήσουν το «χρυσό παπούτσι», αλλά στο τέλος θα μείνει μόνο ένας... Το sport-fm.gr συγκεντρώνει τα πιο…καυτά εξάσφαιρα της Ευρώπης και σας τα παρουσιάζει.

ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ…

Οι «Ισπανοί» (Μέσι, Κ.Ρονάλντο) της υπόθεσης «χρυσό παπούτσι», φαίνεται πως θα είναι εκείνοι, που θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Ευρώπης. Ακολουθούν -σε απόσταση ασφαλείας- οι Φαν Πέρσι, Μπουράκ Γιλμάζ και Μάριο Γκόμεζ, αφού και οι τρεις έχουν «φορτώσει» τα αντίπαλα δίχτυα με αρκετά τέρματα.

Αναλυτικά:

ΠΑΙΚΤΕΣ-ΓΚΟΛ-ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ-ΠΟΝΤΟΙ

1) Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα): 35 γκολ, (2), 70
2) Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης): 35 γκολ, (2), 70
3) Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ): 26 γκολ,(2), 52
4) Μπουράκ Γιλμάζ (Τράμπζονσπορ): 31 γκολ, (1,5), 46.5
5) Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου): 23 γκολ, (2), 46









ΤΑ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ…

Μπορεί οι παρακάτω πέντε παίκτες να βρίσκονται στην κατηγορία των…αουτσάιντερ, αλλά πόσοι δεν θα τους ήθελαν στην ομάδα τους; Πόσοι δεν τους έχουν βγάλει το... καπέλο, όταν με κάποιο περίτεχνο τρόπο έστειλαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα για… βρούβες; Ιμπραΐμοβιτς, Χούντελαρ, Ρούνεϊ, Φαλκάο και Καβάνι ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία.

6) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μίλαν): 22 γκολ, (2), 44
7) Κλαας Γιαν Χούντελαρ (Σάλκε): 22 γκολ, (2), 44
8) Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γ.): 20 γκολ, (2), 40
9) Ρανταμέλ Φαλκάο (Ατλέτικο Μαδρίτης):19 γκολ, (2), 38
10) Έντισον Καβάνι (Νάπολι): 19 γκολ, (2), 38

ΚΑΙ ΟΙ… ΑΓΝΩΣΤΟΙ

Μπορεί να μην βρίσκονται ψηλά στην λίστα για το «χρυσό παπούτσι». Μπορεί να μην αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα ή σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Μπορεί να μην είναι ακριβοπληρωμένοι, να μην έχουν χιλιάδες οπαδούς ή να τους παρακαλάνε οι δημοσιογράφοι για μία τους δήλωση. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας, βγάζουν το…ψωμί τους «πυροβολώντας» ακατάπαυστα τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

13) Ολιβιέρ Ζιρού (Μονπελιέ): 18 γκολ,(2), 36
14) Μπας Ντοστ (Χέρενφεϊν): 23 γκολ,(1,5), 34.5
18) Ζερεμί Περμπέτ (Μονς): 22 γκολ, (1),33
24) Σανχαρίμπ Μάλκι (Ρόντα): 21 γκολ,(1,5), 31.5
26) Νταβίντ Λαφάτα (Γιάμπλονετς): 20 γκολ, (1,5), 30


πηγή: sportfm.gr

Για το καλύτερο φινάλε!!

Για το καλύτερο φινάλε
Παρά την συγκλονιστική βαθμολογική αντεπίθεση μοιάζει απίθανος ο στόχος συμμετοχής του Άρη στα πλέι οφ.

Οι «κίτρινοι» πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα, ωστόσο θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέχρι το φινάλε.

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή, 1/4), ματς από το οποίο θα λείψει ο Ντίκο (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με θλάση), ενδεχομένως κι ο Ακόστα που εγκατέλειψε και αυτός τραυματίας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (4-2).

Κόντρα στους «κυανέρυθρους» ο Κώστας Καζναφέρης συμπλήρωσε κάρτες (7) και κατόπιν αποφάσεως του Μανουέλ Μασάδο δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις δυο τελευταίες «στροφές» της Σούπερ Λίγκας: με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

πηγή: sportfm.gr

«Όνειρο μου η Εθνική»

«Όνειρο μου η Εθνική»
Την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών ονειρεύεται ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο άσος του Πανιωνίου θέλει να δουλέψει όσο το περισσότερο γίνεται έτσι ώστε να γίνει μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μίλησε για το ποια στοιχεία έχει πάρει από τον πατέρα του Μπόμπαν ενώ αναφέρθηκε και για τα αγαπημένα του Νότια Προάστια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο περιοδικό «Life»:

«Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών αποτελεί το μεγάλο μου όνειρο και παράλληλα μου δίνει ένα τεράστιο κίνητρο να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Δεν θέλω να κοιτάζω μακριά, καθώς αυτό είναι ένα από τα λάθη που μπορεί να με κρατήσει πίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στον Πανιώνιο και από τον τρόπο με τον οποίο με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του. Το πρώτο πράγμα που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να τερματίσει στην τρίτη θέση της Α1, όπως της αξίζει. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, η μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να φορέσω και πάλι την φανέλα με το Εθνόσημο, αλλά σε επίπεδο ανδρών».

-Τι χρειάζεται για να το πετύχεις;

«Η απάντηση είναι γνωστή και τετριμμένη. Δουλειά και μόνο δουλειά. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, οπού υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που βοηθάει κάθε παίκτη ατομικά να γίνει καλύτερος. Από τους προπονητές και τον γυμναστή, ως και τους ανθρώπους της διοίκησης. Συνεπώς είναι στο χέρι μου να εκμεταλλευτώ αυτή την κατάσταση, πρώτον για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει ψηλά και δεύτερον για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

-Έχοντας μεγαλώσει σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Βούλα, τι νιώθεις ότι σημαίνει ο Πανιώνιος για τα Νότια Προάστια;

«Σε πρώτη φάση θα πω ότι χωρίς καμία υπερβολή, ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι το καμάρι των Νοτίων προαστίων, καθώς πέραν της τεράστιας ιστορίας που κουβαλάει, είναι μια ομάδα που χάρη στον πρόεδρο Ηλία Λιανό, βγάζει «υγεία» και διακρίνεται από συνέπεια. Συνολικά, ωστόσο, ο Πανιώνιος αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο για τα Νότια Προάστια, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα είναι σταθερά στην Superleague και τροφοδοτεί με παίκτες σπουδαίες ομάδες, το πόλο έχει φέρει μεγάλες διακρίσεις και φυσικά το γυναικείο μπάσκετ είναι μόνιμα στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Μέσα σ’ όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσα παιδιά απασχολούνται σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου. Απλά είναι κρίμα που ζούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή και δεν μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε ο σύλλογος να γίνει ακόμα πιο δυνατός και να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο των Νοτίων προαστίων».

-Εσύ, πάντως, με το πέρασμα των χρόνων έχεις γίνει πιο δυνατός, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

«Το πιο σημαντικό είναι να γίνεσαι δυνατός στο μυαλό. Σωματικά είναι εύκολο, καθώς δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να σηκώσεις μια μπάρα ή έναν αλτήρα. Ακόμα και γι’ αυτό, βέβαια, θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία. Είχα φθάσει σε ένα σημείο που έβλεπα ότι θα μείνω με την «ταμπέλα» του ταλέντου. Αποφάσισα ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό και με την βοήθεια του Πανιωνίου, της οικογένειας μου και ανθρώπων που με στηρίζουν, έχω βελτιώσει κάποια πράγματα. Ακόμα, όμως, χρειάζομαι πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς».

-Από τον πατέρα σου εκτός από τα καλά αθλητικά γονίδια, τι άλλο έχεις πάρει;

«Την τρέλα και την αγάπη του για το μπάσκετ. Και θα τον ευχαριστώ μια ζωή γι’ αυτά, όπως και την μητέρα μου για την αγάπη της κι όλα όσα έχει κάνει για μένα. Και φυσικά πρέπει να πω κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Πανιωνίου που σε κάθε αγώνα επί 20 χρόνια, φωνάζει το όνομα του πατέρα μου».

«Ακόμα είμαι μικρός και δεν έχω επισκεφθεί τόσες πολλές πόλεις της Ευρώπης, αλλά απ’ όσα μέρη έχω δει, είναι βέβαιο πως τα Νότια Προάστια δεν συγκρίνονται με τίποτε άλλο στην Ευρώπη. Κάθε περιοχή έχει τα δικά της χαρίσματα και όλα συνδέονται με την θάλασσα. Είχα διαβάσει μια δήλωση του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού Αντόνιο Ντέιβις, πως η διαδρομή της παραλιακής είναι η καλύτερη του κόσμου και μεγαλώνοντας συμφωνώ απόλυτα».

«Ντόπες» ΟΦΗ σε ΑΠΟΕΛ!!

«Ντόπες» ΟΦΗ σε ΑΠΟΕΛ!
Επιστολή στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ο ΟΦΗ.

Στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται: «Οι ευχές όλων των Κρητικών είναι μαζί σας».

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΟΦΗ

Από την Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ στάλθηκε στην διοίκηση του ΑΠΟΕΛ η ακόλουθη επιστολή:

Ο Ο.Φ.Η., κομμάτι του νησιώτικου Ελληνισμού, περήφανος παρακολουθεί την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας ΕΛΛΗΝΩΝ της ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.

Όλοι οι φίλοι του αθλητισμού διδασκόμαστε από την πορεία σας.

Με τον αγώνα σας και την πίστη σ' αυτό που κάνετε, δείχνετε σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες.
Η σκέψη και οι ευχές όλων των Κρητικών είναι μαζί σας!

Με τιμή, Διοικούσα Επιτροπή Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η.

Επίσημα, play… OFF!!

Επίσημα, play… OFF!
Αναβάλλονται και επίσημα τα play-offs των θέσεων 1 έως 4 στην Α1 Volleyleague των Ανδρών. Η ΕΣΑΠ, με ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την αναβολή των αγώνων μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα αιτήματα των Ολυμπιακού και ΕΑ Πατρών περί αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα και επανεξέτασης του φακέλου του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Tα play-offs ήταν να ξεκινήσουν αύριο, Τρίτη (27/3) αλλά Ολυμπιακός και ΕΑ Πατρών κατήγγειλαν τον Ηρακλή στην ΕΕΑ πως δεν έχει φορολογική ενημερότητα, ΑΦΜ και πως τα χρέη του προς την εφορία φτάνουν τα 18,5 εκατ. ευρώ και οι ομάδες αποφάσισαν να αναβάλλουν το πρωτάθλημα.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΕΑΠ, Παμβοχαϊκός, Άρης και Παναθηναϊκός ενώ Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής ήταν κατά. Λαμία και Κηφισιά ψήφισαν λευκό ενώ ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έδωσαν το «παρών» στην συνεδρίαση.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα αυτό, μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα αιτήματα των «ερυθρολεύκων» και των Πατρινών δεν πρόκειται να γίνουν τα play-offs.

Απορίας άξιον είναι πως στην αρχή της χρονιάς, Ολυμπιακός και ΕΑ Πατρών είχαν πάρει το μέρος του «Γηραιού» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να λάβουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 77η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Η αναβολή των play offs για τις θέσεις 1-4 που είχαν οριστεί, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες που υφίστανται ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφορούν ΤΑΑ μέλη της Ένωσης.

-Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους αγώνες για τις θέσεις 1-2 και στα Play outs

-Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των ΤΑΑ Άρη, ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα (για τις θέσεις 5-8) στη Θεσσαλονίκη και να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες για τις θέσεις 5-8 θα αποφασίσει το ερχόμενο ΔΣ

-Συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για το αν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς

-Ο κ. Χρήστος Καρβούνης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ».



πηγή: sportfm.gr

Πού πας ρε Καραμήτρο!!

Έξάλλος ο Νίκος Αλέφαντος "κράζει" τον Σάκη Τσιώλη για την ασέβεια που έδειξε στον Ολυμπιακό.
Πού πας ρε Καραμήτρο!
Κύριοι, την προηγούμενη στήλη την ξεκίνησα λέγοντας τα εξής: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι δημοσιογράφοι, άκουγα κάποιους στο αμάξι από το ραδιόφωνο, όπως γυρνούσα από το γήπεδο, και γέλαγα. 11 παίκτες λέγανε ότι είχε πίσω από τη μπάλα ο ΟΦΗ. Ε άντε να προπονήσετε εσείς ομάδα με αυτούς τους παίκτες που έχει ο ΟΦΗ, που τους πήρε από τα αζήτητα, άντε να πάτε εσείς στο Καραϊσκάκη να αντιμετωπίσετε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που ξεβράκωσε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, νίκησε και ευρωπαϊκές ομάδες καλές, και αν δεν φάτε 5 γκολ, αν δεν σας βάλει στα δίχτυα μέσα ο Ολυμπιακός, να μην με λένε Αλέφαντο. Ο ΟΦΗ έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει».
7 γκολ έφαγε λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης! Πώς θα κοιμηθεί το βράδυ ο Τσιώλης; Και βγήκαν οι ίδιοι άσχετοι δημοσιογράφοι και είπαν ότι ήταν ωραίο θέαμα και βοήθησε σε αυτό και ο Αστέρας με το παιχνίδι του. Δηλαδή για να πάρεις εσύ τη γυναίκα σου και να έρθεις στο γήπεδο να φας πατατάκια να δεις θέαμα, πρέπει να ξεφτιλιστώ εγώ;
Κύριε Τσιώλη δεν σεβάστηκες τον Ολυμπιακό. Προηγείσαι 0-2, πας στο ημίχρονο με 1-2 και αντί να βγεις στο β’ ημίχρονο να υπερασπιστείς με νύχια και με δόντια αυτό το σκορ,έδειξες άγνοια κινδύνου. Δεν εκτίμησες τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Πάρε 7 γκολ λοιπόν να τα θυμάσαι μια ζωή ώστε να μάθεις να εκτιμάς.Ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο ήταν πανδαισία, δεν θυμάμαι να έχει κάνει τέτοιο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξανά. Πανζουρλισμός. Ούτε χαφ όμως υπήρχαν από τον Αστέρα, ούτε σέντερ μπακ, ο ένας κοίταγε τον άλλο.Ένας σούπερ Μιραλάς που πρέπει να παίζει στον άξονα, πάντα το λέω, όχι να κυνηγάει το πλάγιο μπακ μέχρι τη σέντρα, να ξεθυμαίνει και να σκάει, ένας Ολυμπιακός δώσε μου μάτια να τον βλέπω.
Στο α’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κακός και θα σας πω πώς εξηγείται η μεγάλη διαφορά στην απόδοσή του στο β’ ημίχρονο. Τα χαφ του Ολυμπιακού στο α’ ημίχρονο δεν πάταγαν καθόλου περιοχή. Καθόλου. Ήταν απομονωμένη η μπροστινή τριάδα, και σε μεγάλες αποστάσεις οι 3 μεταξύ τους, δεν υπήρχαν συνδυασμοί, εύκολα οι του Αστέρα τους εξουδετέρωναν. Δεν υπήρχε πάθος, δεν υπήρχε πείσμα, δεν ανέβαινε και ο Τοροσίδης, ο Ολυμπιακός μάλιστα έτρωγε τις κόντρες από τον Αστέρα σε στατικές φάσεις. Κατέβαιναν όλοι του Ολυμπιακού στα στημένα, έμεναν δύο πίσω, μέχρι να γυρίσουν έβγαιναν 3 και 4 γρήγοροι του Αστέρα και τους γλεντάγανε. Δεν υπήρχε ταχύτητα από τον Ολυμπιακό, δεν υπήρχε επαναφορά, δεν υπήρχε μυαλό. Ανοργάνωτος ήταν ο Ολυμπιακός.
Στο β’ ημίχρονο βγήκε ο Αστέρας με νοοτροπία “πάμε να του κάνουμε του Ολυμπιακού και τρίτο γκολ”. Πού πας ρε Καραμήτρο! Έκανε ο Ολυμπιακός τα πράγματα που έπρεπε να κάνει και τους διέλυσε. Πείσμωσε ο Ολυμπιακός, έτρεξε, η αλλαγή του Μοντέστο ήταν πολύ σημαντική και έπρεπε να γίνει από το πρώτο ημίχρονο, ο Μανιάτης ήταν ο καλύτερος Μανιάτης που έχω δει στον Ολυμπιακό! Τρομερός ήταν, τα έκανε όλα. Σηκώθηκαν και οι υπόλοιποι, ήταν το κάτι άλλο ο Μιραλάς, μου άρεσε πολύ και ο Τζιμπούρ, ο Αμπντούν, «γλίστραγαν» στο γήπεδο, πετούσαν, διαλύθηκε πλήρως ο Αστέρας Τρίπολης. Και φάνηκε άλλη μια φορά ότι αν ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν έχει κάνει το τρελό πρέσινγκ και τα τρελά τρεξίματα, έχει δυνάμεις στο β’ ημίχρονο να παίξει μπαλάρα.
Αυτά τα περί κλειστών αμυνών και κατενάτσιο είναι λόγια ανίδεων και είδατε τι σακάτεμα μπορεί να σου κάνει ο Ολυμπιακός αν δεν προσέχεις την αμυντική συμπεριφορά σου.
• Σε ότι αφορά το απ’ ευθείας κόρνερ γκολ του Γκαρσία του ΠΑΟΚ, ωραίο χτύπημα, έχει καλά στημένα ο Γκαρσία,  τέτοια χτυπήματα όντως έκανε ο Χατζηπαναγής που τον είχα παίκτη στο μεγάλο τότε Ηρακλή. Αλλά δεν μου αρκούν αυτά τα στατικά, εγώ στο ποδόσφαιρο προτιμώ Δομάζο παρά Χατζηπαναγή. Προτιμώ ηγέτη παρά σολίστ. Προτιμώ να παίρνει την ομάδα πάνω του και να λέει «θα σας γ…», παρά θεαματικό χωρίς τη μεγάλη ουσία.
• Ο Ισπανός προπονητής της Κέρκυρας μου αρέσει που τον έλεγαν ορισμένοι και διάδοχο του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Μόνο και μόνο επειδή είναι Ισπανός ρε; Για φούντο ήταν η Κέρκυρα φέτος, φαινόταν από μακριά αυτό, δεν είναι αμυντική συμπεριφορά αυτή, εύκολα της έβαλε στην έδρα της 4 γκολ ο ΠΑΟΚ και τη βούλιαξε.
Σε ό,τι αφορά το νέο σόλο του Μήτρογλου για το οποίο με ρωτάει ο Σινάνογλου. Τον τελευταίο καιρό ο Μήτρογλου έχει βελτιώσει κάτι: Βάζει και προσωπικά γκολ. Παίρνει ατομικές προσπάθειες, έγινε μπουκαδόρος, δεν περιμένει αραχτός τη μπάλα στην περιοχή, δεν τον θέλω «περίπτερο», τεμπέλη. Έχει αρχίσει να κάνει αυτά που έλεγα. Εγώ θέλω τον κυνηγό να κάνει φάσεις και από μόνος του. Εγώ θέλω και μπούκες, θέλω και ντρίμπλες, θέλω Μιραλάς, αυτοί οι κυνηγοί μου αρέσουν. Να παίρνουν προσωπικές προσπάθειες, να είναι διεισδυτικοί, όχι να είναι αραχτοί να περιμένουν μόνο από τους άλλους πάσα. Ο Μήτρογλου πρέπει να δουλέψει το καλοκαίρι τα τρεξίματά του και να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να αψηφάς έναν επιθετικό που μπορεί να βάλει 20 γκολ φέτος στον Ατρόμητο και είχε βάλει και πολλά γκολ πέρσι στον Πανιώνιο όταν πήγε εκεί στο β’ γύρο και τον έσωσε μόνος του.

πηγή: katimagiko.gr

Όταν ο Θεός έπλασε την Eva... (ΦΩΤΟ)

Και κάπως έτσι ο Θεός, έπλασε την.. τελειότητα με όνομα Eva Mendes! Απολαύστε την.
Όταν ο Θεός έπλασε την Eva... (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com

Γεννάνε και τα... κοκόρια του!!

Εκτός από την 7άρα επί του Αστέρα Τρίπολης, για τον Ολυμπιακό εξελίσσεται κατά τον καλύτερο τρόπο και το ευρωπαϊκό... μέτωπο, όσον αφορά το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στο Champions League. Γράφει ο Ανδρέας Δημάτος.
Γεννάνε και τα... κοκόρια του!
Μόνο η βαθμολογική άνοδος της Λιόν που όλα δείχνουν ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για να «κλέψει» το τρίτο γαλλικό εισιτήριο για το Champions League από τη Λιλ (δεν προλαβαίνει λογικά Μονπελιέ ή Παρί Σεν Ζερμέν), από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς εννιά αγωνιστικές πριν από το τέλος του «σαμπιονά» ανησυχεί τον Ολυμπιακό και... μειώνει τις πιθανότητές του να μπει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της επόμενης διοργάνωσης.
Η αναμενόμενη νίκη της Λιόν επί της Σοσό ήταν και το... μοναδικό αποτέλεσμα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσα στο σαββατοκύριακο που δεν εξυπηρέτησε τα «ερυθρόλευκα» συμφέροντα, αφού κατά τα λοιπά όλα του πήγαν δεξιά μαζί με τη δική του 7άρα επί του Αστέρα Τρίπολης!
Ο Ολυμπιακός παραμένει στη 18η θέση του επόμενου Champions League και κινδυνεύει να πέσει μία θέση μόνο από τη Λιόν, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ανέβει και μία θέση, αν στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χάσει τη δεύτερη θέση στην τελική βαθμολογία. Αφήστε που τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν θριαμβευτικά αν στην Αγγλία η Νιούκαστλ κάνει τη μεγάλη έκπληξη...
Οι υπόλοιπες πάντως... απειλές υποβάθμισης του πρωταθλητή Ελλάδας εξασθένησαν σημαντικά μέσα στο σαββατοκύριακο.
Eτσι...
-Στην ΙΣΠΑΝΙΑ ο Ολυμπιακός «πανηγύρισε»το γκολ του Απόνιο στις καθυστερήσεις για τη νίκη της Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η δεύτερη ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League (απέχει πλέον 8 βαθμούς με τέσσερις ομάδες από πάνω της). Σημειώνεται ότι σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες πιθανές τέταρτες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καλύτερο συντελεστή από τον Ολυμπιακό και μπορεί να τον ρίξει από την 18η θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα
-ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ρόμα και Ιντερ απομακρύνθηκαν κατά 7 και 10 βαθμούς αντίστοιχα από την προνομιούχο τρίτη θέση του καμπιονάτο μετά τις ήττες τους από Μίλαν και Γιουβέντους. Μόνο αυτές οι δύο ομάδες έχουν καλύτερο συντελεστή από τον Ολυμπιακό που δεν κινδυνεύει να πέσει από τη 18η θέση ούτε από τη Λάτσιο που είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση, ούτε από Νάπολι και Ουντινέζε που το παλεύουν
-ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ η Λοκομοτίβ Μόσχας κέρδισε εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ και την πλησίασε στον πόντο στη μάχη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ στη μάχη είναι και η Σπαρτάκ Μόσχας. Με τη Ζενίτ βέβαιη πρωταθλήτρια, αν το δεύτερο εισιτήριο δεν πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε ο Ολυμπιακός θα ανέβει ακόμα μία θέση (από την 18η στη 17η) «ακουμπώντας» το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας
-ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ η μεγάλη νίκη του Αγιαξ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν απομάκρυνε την PSV κατά τέσσερις βαθμούς από το Champions League της νέας περιόδου και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η Αϊντχόβεν είναι η μοναδική ολλανδική ομάδα με μεγαλύτερο συντελεστή από τον Ολυμπιακό σε σχέση με Αλκμααρ, Τβέντε, Αγιαξ, Φέγενορντ και Χιρενφέιν που μαθηματικά είναι στο κόλπο
Κατά τα λοιπά...
-Του Ολυμπιακού του είναι αδιάφορο αν θα προλάβει ή όχι η Τσέλσι την αγγλική τετράδα για το Champions League αφού υστερεί σε συντελεστή και από Τότεταμ και από Αρσεναλ και από Τσέλσι. Ιδανικά θα ήθελε να προλάβει η Νιούκαστλ την αγγλική τετράδα (πέντε πόντους πίσω μαζί με την Τσέλσι), αλλά είναι πολύ δύσκολο
-Τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει η τελική κατάταξη της πορτογαλικής τριάδας που θα αποτελείται από Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα, αφού υστερεί και από τις τρεις σε συντελεστή. Θα ήταν καλό να παίξει στα προκριματικά η Μπράγκα γιατί λογικά θα έχει περισσότερες πιθανότητες στα τέλη Αυγούστου να μείνει εκτός και να αποτελέσει τον έναν από τους δυο αποκλεισμούς που με τα τωρινά δεδομένα θα... ψάξουν οι «ερυθρόλευκοι»
-Το ουκρανικό δίδυμο Ντιναμό Κιέβου – Σαχτάρ Ντόνετσκ ούτε αυτή τη φορά θα διαφοροποιηθεί με τις δύο ομάδες να υπερτερούν του Ολυμπιακού σε συντελεστή
-Αν στη Γερμανία η Σάλκε πάρει την τρίτη θέση και αφήσει την Γκλάντμπαχ στον προκριματικό των μη πρωταθλητών, τότε ο Ολυμπιακός για να ανέβει γκρουπ δυναμικότητας θα θέλει δύο αποκλεισμούς σε τέσσερις ομάδες, που θα είναι η τέταρτη αγγλική (Τότεναμ), η Σαχτάρ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπράγκα (ή η Μπενφίκα και η Πόρτο). Μπορεί στο παιχνίδι να μπει και η Βαλένθια αν τελικά τερματίσει τέταρτη και όχι τρίτη στην Ισπανία. Αντίθετα αν προστεθεί στον προκριματικό των μη πρωταθλητών και η Λιόν, τότε θα χρειάζεται τρεις στους πέντε αποκλεισμούς ομάδων με υψηλότερο συντελεστή για να ανέβει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.
Πηγή: Sentragoal.gr

Μόνο αυτός μπορεί να του στερήσει το νταμπλ!!

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τον Κώστα Μήτρογλου, τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό, τον Βαλβέρδε, τον Σάντος και τον τελικό του Κυπέλλου.
Μόνο αυτός μπορεί να του στερήσει το νταμπλ Συζητούσα πρόσφατα και με φιλαράκι (όχι «παπαγαλάκι») ρεπόρτερ Ολυμπιακού και με δύο παίκτες οι οποίοι κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου αγωνίστηκαν εναντίον του Ατρόμητου και υπέστησαν τα… πυρά του Κώστα Μήτρογλου. Ηθελα να μάθω «από μέσα» αν και κατά πόσο ο δεύτερος (μαζί με τον Λέτο) σκόρερ του πρωταθλήματος έχει βελτιωθεί στο «μη φαίνεσθαι» εντός του αγωνιστικού χώρου όπως τον έζησαν οι ίδιοι, ήθελα να μάθω γιατί ο Ερνέστο του είχε βγάλει κόκκινη κάρτα.
Οι δυο παίκτες (ένας αμυντικός, ένας επιθετικός) μου είπαν σχεδόν τα ίδια. Ότι αυτό που… φαίνεται, ο Μήτρογλου «το είχε» από πριν. Και στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο. Το ένστικτο του γκολ, την εκτέλεση στη μεγάλη περιοχή, τη σωστή τοποθέτηση στο «κουτί». Και ότι έχει βελτιωθεί όχι μόνο στο κράτημα της μπάλας, αλλά κυρίως σ’ αυτό που παίκτες και προπονητές ονομάζουν «ποδοσφαιρική αντίληψη». Πότε πρέπει να κρατήσει τη μπάλα , πότε πρέπει να την «σπάσει», ποιες κινήσεις πρέπει να κάνει ανάλογα με τις ταυτόχρονες κινήσεις των παικτών στα «φτερά» ή των κεντρικών μέσων του.
  • Τον βοήθησε πολύ τον Μήτρογλου ο εφετινός Ατρόμητος. Όχι επειδή είναι… «πρώτο όνομα». Επειδή κατάλαβε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το να είσαι «πρώτο όνομα»! Επειδή αντιλήφθηκε ότι δεν είναι δυνατόν όλοι οι προπονητές, ακόμη κι αυτοί που τον «πάνε» σαν τρελοί, όπως ο Τάκης Λεμονής, να κάνουν πάντα τα «στραβά μάτια» στις παντός είδους «τρέλες» του. Επειδή σταδιακά «φτιάχτηκε» με την ομάδα του, βρήκε στόχους όχι μόνο ατομικούς μέσα από ένα σύνολο που στον β΄ γύρο διάγει τον δικό του αφανή και άτυπο βίο «πρωταθλητισμού». Επειδή έχει καλούς πασαδόρους και σταδιακά εντάχθηκε σε ένα ελληνικό σύνολο (μόνο Ιτάνζ, Ζουέλα, Επστάιν, άντε και Μπρίτο στην ενδεκάδα, όλοι με πολλά χρόνια στη χώρα μας) που τον αποδέθχηκε και τους αποδέχθηκε, τον αγάπησαν και τους αγάπησε.
  • Μου είπαν ότι είχε κάνει και ο Ερνέστο τα στραβά μάτια. Ότι είχε και υπομονή και επιμονή, αλλά δεν… άντεξε. Ότι έχει παρακολουθήσει τη βελτίωση του Μήτρογλου, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το μυαλό του παίκτου (Αλέ) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
  • Αν με ρωτούσε κάποιος «αξίζει αυτός ο Μήτρογλου να παίζει σ΄ αυτόν τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε;» θα του απαντούσα: «αξίζει τουλάχιστον την δεύτερη ευκαιρία». Για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν το συζητώ καθόλου. Πριν από δυόμισι χρόνια «καθάρισε» μόνος του τον πληρέστερο Παναθηναϊκό με τον κατά τη γνώμη μου καλύτερο προπονητή του την τελευταία 15ετεία (άλλο θέμα ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά και η συγκεκριμένη βραδιά του με τον Κατσουράνη σε θέση «μέσα αριστερά»).
  • Τωρα, έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και έχει δει την καριέρα του από διαφορετική σκοπιά. Για τα ευρωπαϊκά ματς, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί πλήρως σ΄ αυτό που «έδωσε» ο εφετινός ο Ολυμπιακός, με την εναλλαγή θέσεων στην επίθεση, με αδιάλειπτο πρέσινγκ (και) από τους επιθετικούς, με βοήθειες πολλές και «στηρίγματα» στη μεσαία γραμμή, με «ανοίγματα» στις πτέρυγες, με «όλοι επίθεση-όλοι άμυνα». Ως σκόρερ δεν του λείπει κάτι συγκριτικά με τους Τζιμπούρ, Μιραλάς, Πάντελιτς. Στη δύναμη δεν υπολείπεται έναντι του Αλγερινού και του Βέλγου, οι οποίοι, όμως, είναι ταχύτεροι. Οσο για τον ποδοσφαιρικό «εκμοντερνισμό» του; Οποιος έχει παρακολουθήσει περισσότερα από 4-5 εφετινά παιχνίδια του Ατρόμητου, θα έχει διαπιστώσει τη βελτίωσή του και στον τομέα της ομαδικότητας και της κίνησης χωρίς τη μπάλα.
  • Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ο Φερνάντο Σάντος θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Euro μαζί με τους «σίγουρους» Γκέκα, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και έναν εκ των Αθανασιάδη, Λυμπερόπουλου (πέντε επιθετικούς συνολικά αναμένεται να πάρει ο Πορτογάλος). Για μένα, ο Μήτρογλου πλέον το δικαιούται αυτό το ταξίδι! Ξέρω όμως σίγουρα ότι αν υπάρχει ένας που μπορεί να στερήσει το νταμπλ από τον Ολυμπιακό, είναι αυτός και ο Ατρόμητος! Ούτε ο ΟΦΗ, ούτε ο Αστέρας Τρίπολης.
  • Πώς είπατε; Αν θα παίξει στον τελικό στην περίπτωση πρόκρισης των Περιστεριωτών επί του Αστέρα παρότι είναι δανεικός; Μα ασφαλώς! Δεν νομίζω να είχε κάποιος αμφιβολία περί τούτου.
πηγή: gazzetta.gr

Το πήρε στο ...πολύ χαλαρό!!

Ο ΠΑΟΚ, κάνοντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, κέρδισε χαλαρά και με περίπατο. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Το πήρε στο ...πολύ χαλαρό
Δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Είχε να αντιμετωπίσει μία ομάδα που λες και έχει παραδοθεί στη μοίρα της, λες και το έχει κάνει συνείδηση ότι έχει υποβιβαστεί.
Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι δεν πάλεψε, δεν έδωσαν μάχες οι παίκτες της. Οταν μία ομάδα κινδυνεύει και μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία, δεν παραδίδεται αμαχητί. Δεν είναι νωχελική, δεν αγωνίζεται λες και παίζει σε φιλικό παιχνίδι.
Ο Λάζαρ ήταν η αρχή και το τέλος του χθεσινού ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του. Ο,τι έκανε έπιανε, είχε ασίστ, σημείωσε δύο γκολ, έτρεξε πολύ, κέρδισε φαινομενικά χαμένες μάχες.
Για ακόμη μία φορά, έστω κι αν το παιχνίδι κερδήθηκε πολύ εύκολα, ο ΠΑΟΚ έδειξε και απέδειξε πως είναι ομάδα με ισχυρή αυτοπεποίθηση. Και δεν το έδειξε μόνο χθες, αλλά και σε άλλες πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις, όταν είχε απουσίες βασικών παικτών.
Ο Πάμπλο Γκαρσία σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ για highlights και είναι φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους και κυρίως τους νεότερους σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟΚ. Παρά τα πολλά παιχνίδια και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκουραστεί σχεδόν καθόλου, η απόδοσή του είναι σταθερή και θα έλεγα συγκινητική.
Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα, θα συμμετέχει στα πλέι οφ με προοπτική, αλλά εκείνο που πρέπει να ενδιαφέρει τη διοίκησή του είναι η λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Πηγή: Goal