Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Ίσως χαθεί η χρονιά αλλά σίγουρα δε χάνεται η Τσέλσι»

«Ίσως χαθεί η χρονιά αλλά σίγουρα δε χάνεται η Τσέλσι»
Ο Πετρ Τσεχ πιστεύει πως αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να συμμετάσχει την επόμενη χρονιά στο Champions League,θα είναι μία χαμένη χρονιά για τους «μπλε», αλλά είναι σίγουρος πως δεν θα έρθει το τέλος του συλλόγου.

Η Τσέλσι, συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση, τα τελευταία εννιά χρόνια, από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

«Θα είναι ένας ολόκληρος χαμένος χρόνος για την πρόοδο της ομάδας. Στο πρωτάθλημα τα πάντα είναι ρευστά και γι αυτό μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι δε θα κερδίσεις. Αλλά μία μεγάλη ομάδα, όπως η Τσέλσι, δε μπορεί να χάνει τη θέση της στο Champions League, ακριβώς γιατί το Champions League είναι η διοργάνωση για τις μεγαλύτερες και καλύτερες ομάδες», ήταν τα λόγια του γκολκίπερ των «μπλε», ο οποίος πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως μία σεζόν έξω από τη κορυφαία διασυλλογική οργάνωση θα κάνει τη διαφορά, γιατί θα καθυστερήσει όλη την διαδικασία του να ανήκεις στο Champions League και να κυνηγάς τρόπαια. Άλλα το γεγονός πως υπάρχει περίπτωση να μείνουμε εκτός, σίγουρα δε θα σημαίνει το τέλος της Τσέλσι, αφού είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε.

Όσον αφορά τη φετινή διοργάνωση αν καταφέρουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά θα έχουμε ένα «τρελό» πρόγραμμα με πάρα πολλά παιχνίδια. Από την μία αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι εξακολουθείς να είσαι στο κυνήγι των τροπαίων. Στην Premier League βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Αλλά υπάρχουν ακόμα 24 βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε και θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται για αυτούς», δήλωσε ο Τσέχος τερματοφύλακας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: