Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Εξιτήριο για Λαζαρίδη!!

Στο τέλος της έφτασε -ευτυχώς σύντομα- η ιατρική «περιπέτεια» του Νίκου Λαζαρίδη, μιας και ο αρχηγός του Άρη επέστρεψε από σήμερα στο σπίτι του παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναμένεται από αύριο να μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος αμυντικός του Άρη νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή στο Διαβαλκανικό Ιατρικό κέντρο, αντιμετωπίζοντας φλεγμονή στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού, που δεν του επέτρεπε καν να φορέσει παπούτσια! Ο αρχηγός του Άρη όμως, έλαβε ισχυρή αντιβίωση, η οποία σήμερα είχε αποτέλεσμα, μιας και το πόδι του ξεπρήστηκε και δεν αισθάνεται καν ιδιαίτερο πόνο. Πήρε λοιπόν εξιτήριο από τους γιατρούς, αλλά έλαβε παράλληλα και την άδεια να προπονηθεί κανονικά από αύριο Τρίτη, όταν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις. Παράλληλα λοιπόν ο Μανουέλ Μασάδο θα έχει στη διάθεση του ένα εξαιρετικό σημαντικό «όπλο» για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου φυσικά δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ντίκο.

Χάνει το φινάλε ο Καζναφέρης

Την έβδομη κίτρινη κάρτα από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς αντίκρισε απέναντι στον Πανιώνιο ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος θα χάσει δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά από απόφαση του Μανουέλ Μασάδο λοιπόν, ο Αρτινός μπακ-χαφ θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς της σεζόν απέναντι σε Παναιτωλικό και την Κέρκυρα.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: