Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ζητά ...προπονητικές εγγυήσεις ο Μόντριτς!!

Ζητά ...προπονητικές εγγυήσεις ο Μόντριτς
Το σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού με την παραμονή του Λούκα Μόντριτς στην Τότεναμ φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια και φέτος, για διαφορετικό –όμως- λόγο. Ο Κροάτης άσος δεν έχει πρόβλημα να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, εφόσον όμως ο Άγγλος τεχνικός συνεχίσει στο Β. Λονδίνο.

Ο 26χρονος μέσος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της Τότεναμ και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να τον «δέσει» στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Η εποχή που ο ίδιος ήθελε να αποχωρήσει έχει περάσει, ωστόσο για να παραμείνει ο Μόντριτς θέλει εγγυήσεις ότι στον πάγκο θα κάθεται ο Χάρι Ρέντναπ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Κροάτης μέσος δεν πρόκειται να απαντήσει θετικά στο 6ετές συμβόλαιο που θα του προτείνει ο Ντάνιελ Λίβι και είναι αποφασισμένος να «γυρίσει την πλάτη του» στις 140χιλ. λίρες την εβδομάδα. Οι σχέσεις του με τον Ρέντναπ είναι εξαιρετικές και ο Μόντριτς θεωρεί ότι με τον Άγγλο προπονητή η Τότεναμ μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Το όνομα του Ρέντναπ εξακολουθεί να ακούγεται για τον πάγκο της εθνικής Αγγλία και όλα θα ξεκαθαρίσουν, μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: