Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επίσημα, play… OFF!!

Επίσημα, play… OFF!
Αναβάλλονται και επίσημα τα play-offs των θέσεων 1 έως 4 στην Α1 Volleyleague των Ανδρών. Η ΕΣΑΠ, με ανακοίνωση της, έκανε γνωστή την αναβολή των αγώνων μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα αιτήματα των Ολυμπιακού και ΕΑ Πατρών περί αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα και επανεξέτασης του φακέλου του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Tα play-offs ήταν να ξεκινήσουν αύριο, Τρίτη (27/3) αλλά Ολυμπιακός και ΕΑ Πατρών κατήγγειλαν τον Ηρακλή στην ΕΕΑ πως δεν έχει φορολογική ενημερότητα, ΑΦΜ και πως τα χρέη του προς την εφορία φτάνουν τα 18,5 εκατ. ευρώ και οι ομάδες αποφάσισαν να αναβάλλουν το πρωτάθλημα.

Υπέρ της αναβολής ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΕΑΠ, Παμβοχαϊκός, Άρης και Παναθηναϊκός ενώ Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής ήταν κατά. Λαμία και Κηφισιά ψήφισαν λευκό ενώ ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έδωσαν το «παρών» στην συνεδρίαση.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα αυτό, μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει με τα αιτήματα των «ερυθρολεύκων» και των Πατρινών δεν πρόκειται να γίνουν τα play-offs.

Απορίας άξιον είναι πως στην αρχή της χρονιάς, Ολυμπιακός και ΕΑ Πατρών είχαν πάρει το μέρος του «Γηραιού» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έτσι ώστε οι «κυανόλευκοι» να λάβουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΣΑΠ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η 77η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΑΠ, που πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Η αναβολή των play offs για τις θέσεις 1-4 που είχαν οριστεί, μέχρις ότου να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες που υφίστανται ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφορούν ΤΑΑ μέλη της Ένωσης.

-Θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ντόπινγκ στους αγώνες για τις θέσεις 1-2 και στα Play outs

-Απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των ΤΑΑ Άρη, ΠΑΟΚ για τη διεξαγωγή του μεταξύ τους αγώνα (για τις θέσεις 5-8) στη Θεσσαλονίκη και να τηρηθούν όσα αναφέρονται στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος, ενώ όσον αφορά για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους αγώνες για τις θέσεις 5-8 θα αποφασίσει το ερχόμενο ΔΣ

-Συγκροτήθηκε επιτροπή η οποία θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ για το αν θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση προς τους αθλητές του Απόλλωνα Καλαμαριάς

-Ο κ. Χρήστος Καρβούνης υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ».



πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: