Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ακόμα πανηγυρίζουν στη Μέταλιστ!!

Ακόμα πανηγυρίζουν στη Μέταλιστ
Λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την προημιτελική φάση του Europa League, ακόμη θυμούνται στη Μέταλιστ τον τρόπο που πέρασαν το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Αλεξάνταρ Γιαροσλάβσκι, μίλησε για τα συγχαρητήρια που δέχθηκε από τους αξιωματούχους της UEFA και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

«Την επομένη του αγώνα στη Νιόν, όλοι μιλούσαν για το χαμένο πέναλτι του Ντέβιτς και τον τρόπο που το εκτέλεσε. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έσπευσε να με συγχαρεί για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού λέγοντας μου παίξαμε φανταστικά. Ακόμη και να σκόραρε ο Ντέβιτς έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς δεν θα είχε καμία σημασία», ανέφερε αρχικά ο Γιαροσλάβσκι και πρόσθεσε:

«Ανάμεσα σε εκείνους που μας συνεχάρησαν για την πρόκριση μας στα προημιτελικά ήταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο (γενικός γραμματέας της UEFA) αλλά και ο Μάρτιν Κάλεν (εκτελεστικός διευθυντής της UEFA). Πλέον έχουμε ξεχάσει τον Ολυμπιακό και κοιτάζουμε μπροστά».

Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της Μέταλιστ τόνισε ότι το παιχνίδι με τους Πειραιώτες δεν ήταν ακόμη το πιο επιτυχημένο για την ομάδα. «Είναι δύσκολο να επιλέξω. Έχουμε δώσει αρκετά παιχνίδια με δραματική εξέλιξη. Θυμάμαι για παράδειγμα την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπεσίκτας (σ.σ. 2008), όπου προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League. Χάσαμε 1-0 εκτός έδρας, όμως στη ρεβάνς νικήσαμε 4-1».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: