Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Ντόπες» από Μουάμπα!!

«Ντόπες» από Μουάμπα!
Αντιπροσωπεία της Μπόλτον θα μεταβεί στο «London Chest Hospital» λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Τρίτης με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, προκειμένου ο 23χρονος που νοσηλεύεται έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο, να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του και αυτοί να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «4» του αρχαιότερου θεσμού.

Η αναμέτρηση της Τρίτης είναι ιδιαίτερη, τόσο για την αγωνιστική της σημασία, όσο και για τις… αναμνήσεις που ξυπνάει στους ποδοσφαιριστές της Μπόλτον. Πριν από μια εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, 17/3, ο Φαμπρίς Μουάμπα κατέρρευσε στο 41ο λεπτό του αγώνα, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο!

Το ιατρικό επιτελείο των «γουόντερερς» προσπαθούσε με ανανήψεις και απινιδωτή να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως παρέμεινε για περίπου ένα 24ωρο σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και πλέον έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Έτσι, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», οι ποδοσφαιριστές της Μπόλτον θα επισκεφτούν τον Μουάμπα για να πάρουν δύναμη και του υποσχεθούν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: