Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

"Δεν μετανιώνω για τη Μίλαν"!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη του στο «goal.com» τόνισε πως απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο με τη Βέρντερ Βρέμης και πως θα ήθελε να ανανεώσει την παραμονή του στην γερμανική ομάδα. Ωστόσο τόνισε πως παρόλο που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη Μίλαν, δεν έχει σβήσει η επιθυμία του να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του σε μια από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
"Δεν μετανιώνω για τη Μίλαν"
«Σίγουρα η Μίλαν είναι μια από τις πετυχημένες ομάδες στον κόσμο. Όταν πήγα εκεί ήμουν μόλις 21 ετών, πολύ μικρός. Ενας νεαρός παίκτης πρέπει να παίζει συχνά σε μια ομάδα με τόσους αστέρες αλλά αυτό δεν ήταν πάντα δυνατό. Το να παίζεις μια φορά κάθε τρεις μήνες δεν είναι ιδανική κατάσταση. Φυσικά και θα χαρώ πολύ να παίξω στο μέλλον σε μια ομάδα όπως η Μίλαν, όχι όμως άμεσα. Τώρα, σκέφτομαι μόνο την Βέρντερ».
Ο δανεισμός του Παπασταθόπουλου στην γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι αλλά ο ίδιος παραδέχεται πως θα ήθελε να παραμείνει στην Βρέμη.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Θα τα συζητήσουμε όλα μαζί, αλλά μέχρι στιγμής η σεζόν για μένα εξελίσσεται θετικά. Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Όμως πρέπει να προκριθούμε στην Ευρώπη. Η έξοδος στο Europa League είναι πλέον ο στόχος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».
Ο «Πάπας» σκοπεύει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πρόοδο τους τελευταίους 12 μήνες, ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους στόπερ της Ευρώπης.
«Λίγοι είναι οι νεαροί αμυντικοί που ξεχωρίζουν στις ημέρες μας. Για μένα, οι καλύτεροι είναι ο Τιάγκο Σίλβα και ο Ζεράρδ Πικέ. Αμφότεροι είναι ακόμα νέοι αλλά πολλοί δυνατοί», δήλωσε ο πρώην άσος της ΑΕΚ.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: