Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Γκαϊτάν: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Γκαϊτάν: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»
Καμία ομάδα δεν πρέπει να φοβάται η Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νικολάς Γκαϊτάν στην βρετανική εφημερίδα «Sun» ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Τσέλσι για την προημιτελική φάση του Champions League. Μάλιστα, ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι οι «αετοί» δεν είναι κατώτεροι από τους Λονδρέζους και θα είναι αμφίρροπα τα δύο παιχνίδια σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

«Η χρονιά είναι καλή για την Μπενφίκα στην Ευρώπη. Αυτή θα είναι η κύρια δύναμή μας στα παιχνίδια με την Τσέλσι. Η ομάδα είναι σίγουρη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να παίξουμε χωρίς φόβο απέναντι στην οποιαδήποτε ομάδα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Και οι δύο ομάδες απέτυχαν να κερδίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης. Δεν ήταν το παιχνίδι του Champions League που έφερε σε εμάς το 0-0. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, επειδή αυτός είναι ο αγώνας της χρονιάς για εμάς».

Καταλήγοντας, ο Γκαϊτάν τόνισε: «Η πρόκριση στην ημιτελική φάση είναι το πρώτο μέρος του ευρωπαϊκού ονείρου μας. Οι αγώνες είναι αρκετά ανοιχτοί και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Η Τσέλσι, φυσικά, είναι δυνατή στην Ευρώπη, αλλά δεν είμαστε κατώτερη από εκείνη».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: