Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

«Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

«Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»
Τον αποκλεισμό μίας ακόμα αγγλικής ομάδας επιθυμούν στην Μπενφίκα σύμφωνα με τον Χάβι Γκαρσία. Οι «αετοί», έχοντας ήδη αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ελπίζουν σε νίκη κόντρα στην Τσέλσι στο πλαίσιο των προημιτελικών του Champions League(27/3).

«Αυτή τη χρονιά έχουμε ήδη αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα κόντρα σε αγγλικές ομάδες», δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής , ο οποίος πρόσθεσε:

«Στόχος μας ήταν να αποφύγουμε στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπάγερν Μονάχου και ο στόχος αυτός επετεύχθη. Το ηθικό της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι ακμαιότατο και βρισκόμαστε στην καλύτερη φάση της σεζόν.

Το γεγονός πως κάποιοι παίκτες της Τσέλσι συμμετείχαν στον τελικό του Champions League τη σεζόν 2007-2008, μπορεί να εξελιχθεί σε θετικό για εμάς, αφού όλη η πίεση και το άγχος μεταφέρεται σε εκείνους.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως και οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες να προκριθούν. Η Τσέλσι με την αλλαγή του προπονητή παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα. Νομίζω όμως πως έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία», ήταν τα λόγια του 25χρονου μέσου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: